A no właśnie też o tym czytałem. Muche lubie ale nie wiem czy by pasowała do tego programu, ale mogłoby być ciekawie. Czemu nie, skoro Pazura nie miała nic wspólnego z tańcem poza tańcem na rurze, to czemu nie Mucha?Pottermaniack pisze:Ostatnio chodziły słuchy, że po Weronicę trzecim jurorem YCD ma zostać ( jeśli 5 edycja powstanie ) Ania Mucha, dzięki temu, że jest jedną z faworytek obecnej edycji TzG. Niedawno Maja Sablewska, managerka Dody, powiedziała w "Party": "Gdyby Doda otrzymała tę propozycję po raz kolejny, na pewno bardzo poważnie by ją rozważyła". Jeśli te plotki okażą się prawdą, to na pewno zwiększy się oglądalność programu.
Programy rozrywkowe
Może bym i wysłał smsy na Asię gdybym nie musiał kupowac odcinków Klanu , które mi się nie nagrały. Mimo wszystko sądzę, że Asia zostanie. Musi zostac
A w sobotę duet Liszowska/Włodarczyk w przeboju "Lady Marmalade"
i Agnieszka ma drugą piosenkę "Dancing queen" a Jabłczyńska będzie śpiewac Sing sing Maryli 
A w sobotę duet Liszowska/Włodarczyk w przeboju "Lady Marmalade"
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Haha, a nie mówiłem, że Patrycja da sobie radę z Jabłczyńską.
Czekałem na twój komentarz Damians.
Ale ogólnie wielki szok i zaskoczenie, Lisza i Aga zagrożone, a Kudelski i Laura przechodzą!
Wcześniej po I etapie mówili, że Aga jest pierwsza.
Kudelskiego mi żal było, dobrze, że odrzucił trzeciego jokera, bo to już by była przesada i dał go Pati. A potem szok, że przechodzi dalej. On i fałszywa Laura powinni poleciec.
Tkk Bolly jednak twoje wyliczenia też się nie sprawdziły.
Czekałem na twój komentarz Damians.
Ale ogólnie wielki szok i zaskoczenie, Lisza i Aga zagrożone, a Kudelski i Laura przechodzą!
Kudelskiego mi żal było, dobrze, że odrzucił trzeciego jokera, bo to już by była przesada i dał go Pati. A potem szok, że przechodzi dalej. On i fałszywa Laura powinni poleciec.
Tkk Bolly jednak twoje wyliczenia też się nie sprawdziły.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A ja mam dziś humor popsuty
Za duże emocje na mnie wywierał ten program a one w jednym momencie opadły gdy moje trzy faworytki wczoraj poniosły kleske. W szoku estem, że odpadła Jabłczyńska zwłaszcza, że cała sala krzyczała, że to ona ma zostac
Późnie Kudelski tak sie motał, że myślałem , że chce oddac swoe miejsce w programie Jabłczyńskiej skoro on jest niegodny tej edycji i nie dorównuje poziomem, a jednak nie.
Agnieszka Włodarczyk najwięcej smsów, nagle najmniej i zagrozona i w dodatku z Liszowską.
Emocje opadły chyba już nie obejrzę tego programu, tylko wykony Agi na ipla, chyba , że Aga dotrwa do finału w co wątpie, to finał obejże, ale że na to się nie zanosi to moja przygoda z Joś dobiegła końca.
Ale i tak nie przerzucam się na Mam talent, pozostaię sobie sobotni wieczór wolny
Emocje opadły chyba już nie obejrzę tego programu, tylko wykony Agi na ipla, chyba , że Aga dotrwa do finału w co wątpie, to finał obejże, ale że na to się nie zanosi to moja przygoda z Joś dobiegła końca.
Ale i tak nie przerzucam się na Mam talent, pozostaię sobie sobotni wieczór wolny
Bolly, to jest takie obrażanie się, jak u małego dziecka - coś nie wyszło, to już więcej tego nie zrobięTkk_Bolly pisze:Emocje opadły chyba już nie obejrzę tego programu,
Wczoraj było mi przykro, że Asia odpadła, śpiewa o wiele lepiej od Kazadi, ale ta w filmiku dobrze powiedziała - barwa Jabłczyńskiej jest bardzo specyficzna i albo się podoba, albo nie. Mnie się ona bardzo podoba, liczę, że jeszcze kiedyś będziemy mogli ją gdzieś usłyszeć.
Ale po obejrzeniu programu ma nadzieję, jest nadzieja i tą nadzieją trzeba żyć przez tydzień!!! Mianowicie, że na początku programu wejdzie Kudelski i powie, ze nie może pozwolić, żeby któraś z dwóch największych gwiazd JOŚ odpadła i on honorowo się z tego wycofuje!!! Robert liczę na to!!
A jak nie, to jest cały tydzień, może Laura ogłuchnie, Chamski złamie nogę, albo Respondek pójdzie do więzienia i miejsce w JOŚ się zwolni...
Edyta wyglądała jak nienormalna, ale Litania niesamowita.
Z duetów Lisza i Włodara absolutnie górą
A jeszcze mi tak się przypomniało, jaka głupota, Ibisz zrobił z ludzi debili
Kiedy została Lisza z Kudelskim, on mówi do Kudleksiego, że śpiewał słabo, ale jego gest docenili widzowie, więc przechodzi??
Jak widzowie mogli docenić ten gest, skro linie sms-owe zostały już dawno zamknięte?
Liszowska była w totalnym szoku, w sumie wszyscy byli w szoku.
No i jeszcze co do początku programu Kazadi była przekonana, że to Jabłczyńska przejdzie, pewnie tylko miała jakaś tam małą nadzieję, a tu miała niespodziankę. Asi było przykro, dawała z sienie wszystko, jako jedyna czerpała radość i szczęście z bycia tam, mi jest przykro, że moje sms-y poszły na marnę
I jeszcze raz to napiszę, mam takie przeczucie, że Kudelski zrezygnuje i uratuje dwie diwy., oby tak się stało!!!
Kiedy została Lisza z Kudelskim, on mówi do Kudleksiego, że śpiewał słabo, ale jego gest docenili widzowie, więc przechodzi??
Liszowska była w totalnym szoku, w sumie wszyscy byli w szoku.
No i jeszcze co do początku programu Kazadi była przekonana, że to Jabłczyńska przejdzie, pewnie tylko miała jakaś tam małą nadzieję, a tu miała niespodziankę. Asi było przykro, dawała z sienie wszystko, jako jedyna czerpała radość i szczęście z bycia tam, mi jest przykro, że moje sms-y poszły na marnę
I jeszcze raz to napiszę, mam takie przeczucie, że Kudelski zrezygnuje i uratuje dwie diwy., oby tak się stało!!!
Nie obrażam się na program, poprostu jeśli emocje opadły i z reszty uczestników, którzy zostali wszystko jedno mi kto zostanie zagrożony, kto odadnie to program można sobię darowac,bo szkoda czasu.
Kudelski nie wykoczy, bo takto by oddał miejsce Jabłczyńskiej już w sobotę, chyba, że produkcja zaproponuje mu niezłą sumę, ale to przecież mogli sfałszowac zagrożenia już w ta sobotę.
I chyba uznali oby dwa jokery w tą sobotę i dlatego Kudel nie jest zagrożony
Kudelski nie wykoczy, bo takto by oddał miejsce Jabłczyńskiej już w sobotę, chyba, że produkcja zaproponuje mu niezłą sumę, ale to przecież mogli sfałszowac zagrożenia już w ta sobotę.
I chyba uznali oby dwa jokery w tą sobotę i dlatego Kudel nie jest zagrożony
Ja w ogóle mam taką teorię spiskową, że oni specjalnie je nominowali, żeby zarobić na sms-achTkk_Bolly pisze:Kudelski nie wykoczy, bo takto by oddał miejsce Jabłczyńskiej już w sobotę, chyba, że produkcja zaproponuje mu niezłą sumę, ale to przecież mogli sfałszowac zagrożenia już w ta sobotę.
Wiedziałem, że Aga jako swoją ulubioną piosenkę weźmie coś z Edyty Geppert, ale stawiałem na Jaka róża taki cierń. A tymczasem ona zaśpiewana inną piękną piosenkę, Nie żałuje. Szykuje się wykon na skalę Kocham Cię życie... O ile usłyszymy ten wykon...
A nie wysyłam w tym tygodniu żadnych sms-ów, bo wysyłając sms-y na Agę wysyłałbym przeciw Liszy, a tego nie chcę. W finale, to byłoby co innego, ale teraz nie.
Po piosenkach ich poznacie... Dosłownie. Gwiazdy będą śpiewały piosenki, które chciały by miec w swoim repertuarze, które mogłyby być ich. I tak Aga zaśpiewa genialnie piosenkę Edyty Geppert - takie piosenki do niej pasują, ale furory nimi nie zrobi dzisiaj, Lisza zaśpiewa wielką, biesiadna piosenkę Maryli - też wyjdzie genialnie, a Edytka pewnie się popłacze - ona mogłaby nagrać płytę z takimi właśnie utworami, Kazadi porwała się na Bartosiewicz, ale zaśpiewa źle - wykonu Karoliny Nowakowskiej nic nie przebije, Chamski wybrał idealna piosenkę dla siebie - Piaska, go właśnie widzę w takim repertuarze - Piasek, Wilki... Respondek też podpasował sobie piosenkę, ale w zeszlej edycji Kasia Żak po nbiej odpadła, mimo, iż śpiewala przez łzy... A Laura wybrała dziwną piosenkę, moim zdaniem do niej nie pasuje.
A Kudeslki musi zrezygnować i już!!!
Oto pełna lista:
1. KRZYSZTOF RESPONDEK – When I need You
2. PATRICIA KAZADI – Ostatni
3. ARTUR CHAMSKI - Chodź, przytul, przebacz
4. ROBERT KUDELSKI – Seul
5. LAURA SAMOJŁOWICZ - Gdzie ci mężczyźni
6. AGNIESZKA WŁODARCZYK - Nie żałuję
7. JOANNA LISZOWSKA - Dziś prawdziwych cyganów już nie ma
8. ROBERT KUDELSKI – Urke
9. LAURA SAMOJŁOWICZ - A gdy jest już ciemno
10. ARTUR CHAMSKI - Psalm dla Ciebie
11. KRZYSZTOF RESPONDEK - Bal wszystkich świętych
12. PATRICIA KAZADI - Mam dość
13. JOANNA LISZOWSKA - Śpij kochanie śpij / AGNIESZKA WŁODARCZYK - Powiedz
A Kudeslki musi zrezygnować i już!!!
Oto pełna lista:
1. KRZYSZTOF RESPONDEK – When I need You
2. PATRICIA KAZADI – Ostatni
3. ARTUR CHAMSKI - Chodź, przytul, przebacz
4. ROBERT KUDELSKI – Seul
5. LAURA SAMOJŁOWICZ - Gdzie ci mężczyźni
6. AGNIESZKA WŁODARCZYK - Nie żałuję
7. JOANNA LISZOWSKA - Dziś prawdziwych cyganów już nie ma
8. ROBERT KUDELSKI – Urke
9. LAURA SAMOJŁOWICZ - A gdy jest już ciemno
10. ARTUR CHAMSKI - Psalm dla Ciebie
11. KRZYSZTOF RESPONDEK - Bal wszystkich świętych
12. PATRICIA KAZADI - Mam dość
13. JOANNA LISZOWSKA - Śpij kochanie śpij / AGNIESZKA WŁODARCZYK - Powiedz
No i Damians poniekąd wykrakałeś.A jak nie, to jest cały tydzień, może Laura ogłuchnie, Chamski złamie nogę, albo Respondek pójdzie do więzienia i miejsce w JOŚ się zwolni...
Niczego innego się nie spodziewałem, jak już wyszedł Rinke to tylko myślałem kto oprócz Kudelskiego zrezygnował. Na szczęście, lub nieszczęście Laura, którą jako jedyną nie lubię w tej edycji.
Zagrożeni Kudel i Patrycja - pora na Kudela, jak już sobie na koniec drugiego występu śpiewał "Ta ostatnia niedziela" wiedziałem, że jego czas w tym programie dobiega końca. Nie ma innej opcji. Mimo wszystko bardzo go lubię i ostatni występ - piosenka Wilków genialny.
Agnieszka dzisiaj jak wiadomo pokazała klasę w obu piosenkach, i te wykonania bardzo mnie zaskoczyły, bardziej jednak podobała mi się Lisza (którą ostatnio bardzo polubiłem, pięknie wygląda poza tym
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
DeaconFan pisze:No i Damians poniekąd wykrakałeś.A jak nie, to jest cały tydzień, może Laura ogłuchnie, Chamski złamie nogę, albo Respondek pójdzie do więzienia i miejsce w JOŚ się zwolni...![]()
To jeszcze niech Natasza zaniemoże
Szczerze mówiąc, jak już one stały, to przez chwile zwątpiłem w jakikolwiek cud, ale jak Ibisz zaczął się plątać, że jeszcze nie ma wyników, to już byłem pewny, ze coś się stanie, że wyjdzie Kudelski. I myślałem, że to wyszedł on, a tu mówią, że to Rinke. Po praz pierwszy od wielu lat JOŚ stało się dla mnie programem rozrywkowym i naprawdę byłem szczęśliwy z takiego obrotu sytuacji
Dwie faworytki uratowane, a na dodatek odpadła najbardziej nielubiana przeze mnie uczestniczka, czyli Laura, lepiej sytuacja potoczyć się nie mogła
Szkoda tylko, że Jabłczyńskiej już nie było
Agnieszka obydwa występy miała fenomenalne, to co zrobiła z piosenką Ich Troje było genialne
Aga jest moją faworytką, musi dać radę!!