Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Pottermaniack pisze:Ostatnio chodziły słuchy, że po Weronicę trzecim jurorem YCD ma zostać ( jeśli 5 edycja powstanie ) Ania Mucha, dzięki temu, że jest jedną z faworytek obecnej edycji TzG. Niedawno Maja Sablewska, managerka Dody, powiedziała w "Party": "Gdyby Doda otrzymała tę propozycję po raz kolejny, na pewno bardzo poważnie by ją rozważyła". Jeśli te plotki okażą się prawdą, to na pewno zwiększy się oglądalność programu. :wink:
A no właśnie też o tym czytałem. Muche lubie ale nie wiem czy by pasowała do tego programu, ale mogłoby być ciekawie. Czemu nie, skoro Pazura nie miała nic wspólnego z tańcem poza tańcem na rurze, to czemu nie Mucha?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wysłałem trzy eski na Asię. Mam nadzieję, że uda jej się przejść dalej, jeszcze są inne osoby do odpadnięcia!!!

A w sobotę idę na spektakl z Olgą Bończyk i Hanią Śleszyńską, no i niestety nie obejrzę JOŚ.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Może bym i wysłał smsy na Asię gdybym nie musiał kupowac odcinków Klanu , które mi się nie nagrały. Mimo wszystko sądzę, że Asia zostanie. Musi zostac
A w sobotę duet Liszowska/Włodarczyk w przeboju "Lady Marmalade" :D i Agnieszka ma drugą piosenkę "Dancing queen" a Jabłczyńska będzie śpiewac Sing sing Maryli :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Włodarczyk i Liszowska zagrożone a Kudelski i Laura gładko przeszli... żart, z poziomem śpiewania to nie ma nic wspólnego.
Awatar użytkownika
Damians

Wczoraj dostałem sms-a: Jabłczyńska odpadła, Lisza i Włodara zagrożone!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nie koniec świata, żal, żenada, masakra, porażka, jutro rano obejrzę powtórkę, żeby jeszcze jeszcze bardziej się zdołować, żenada ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Haha, a nie mówiłem, że Patrycja da sobie radę z Jabłczyńską. :lol: :P

Czekałem na twój komentarz Damians. :P

Ale ogólnie wielki szok i zaskoczenie, Lisza i Aga zagrożone, a Kudelski i Laura przechodzą! :shock: Wcześniej po I etapie mówili, że Aga jest pierwsza.
Kudelskiego mi żal było, dobrze, że odrzucił trzeciego jokera, bo to już by była przesada i dał go Pati. A potem szok, że przechodzi dalej. On i fałszywa Laura powinni poleciec.

Tkk Bolly jednak twoje wyliczenia też się nie sprawdziły. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

A ja mam dziś humor popsuty :( Za duże emocje na mnie wywierał ten program a one w jednym momencie opadły gdy moje trzy faworytki wczoraj poniosły kleske. W szoku estem, że odpadła Jabłczyńska zwłaszcza, że cała sala krzyczała, że to ona ma zostac ::kwasny:: Późnie Kudelski tak sie motał, że myślałem , że chce oddac swoe miejsce w programie Jabłczyńskiej skoro on jest niegodny tej edycji i nie dorównuje poziomem, a jednak nie. ::kwasny:: Agnieszka Włodarczyk najwięcej smsów, nagle najmniej i zagrozona i w dodatku z Liszowską.

Emocje opadły chyba już nie obejrzę tego programu, tylko wykony Agi na ipla, chyba , że Aga dotrwa do finału w co wątpie, to finał obejże, ale że na to się nie zanosi to moja przygoda z Joś dobiegła końca.
Ale i tak nie przerzucam się na Mam talent, pozostaię sobie sobotni wieczór wolny
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Emocje opadły chyba już nie obejrzę tego programu,
Bolly, to jest takie obrażanie się, jak u małego dziecka - coś nie wyszło, to już więcej tego nie zrobię :lol:

Wczoraj było mi przykro, że Asia odpadła, śpiewa o wiele lepiej od Kazadi, ale ta w filmiku dobrze powiedziała - barwa Jabłczyńskiej jest bardzo specyficzna i albo się podoba, albo nie. Mnie się ona bardzo podoba, liczę, że jeszcze kiedyś będziemy mogli ją gdzieś usłyszeć.

Ale po obejrzeniu programu ma nadzieję, jest nadzieja i tą nadzieją trzeba żyć przez tydzień!!! Mianowicie, że na początku programu wejdzie Kudelski i powie, ze nie może pozwolić, żeby któraś z dwóch największych gwiazd JOŚ odpadła i on honorowo się z tego wycofuje!!! Robert liczę na to!!
A jak nie, to jest cały tydzień, może Laura ogłuchnie, Chamski złamie nogę, albo Respondek pójdzie do więzienia i miejsce w JOŚ się zwolni... :roll: :roll: :roll:

Edyta wyglądała jak nienormalna, ale Litania niesamowita.

Z duetów Lisza i Włodara absolutnie górą ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

A jeszcze mi tak się przypomniało, jaka głupota, Ibisz zrobił z ludzi debili ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Kiedy została Lisza z Kudelskim, on mówi do Kudleksiego, że śpiewał słabo, ale jego gest docenili widzowie, więc przechodzi?? ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Jak widzowie mogli docenić ten gest, skro linie sms-owe zostały już dawno zamknięte? ::cojest:: ::plask wczolo:
Liszowska była w totalnym szoku, w sumie wszyscy byli w szoku.

No i jeszcze co do początku programu Kazadi była przekonana, że to Jabłczyńska przejdzie, pewnie tylko miała jakaś tam małą nadzieję, a tu miała niespodziankę. Asi było przykro, dawała z sienie wszystko, jako jedyna czerpała radość i szczęście z bycia tam, mi jest przykro, że moje sms-y poszły na marnę ::kwasny::

I jeszcze raz to napiszę, mam takie przeczucie, że Kudelski zrezygnuje i uratuje dwie diwy., oby tak się stało!!!
Tkk_Bolly

Nie obrażam się na program, poprostu jeśli emocje opadły i z reszty uczestników, którzy zostali wszystko jedno mi kto zostanie zagrożony, kto odadnie to program można sobię darowac,bo szkoda czasu.

Kudelski nie wykoczy, bo takto by oddał miejsce Jabłczyńskiej już w sobotę, chyba, że produkcja zaproponuje mu niezłą sumę, ale to przecież mogli sfałszowac zagrożenia już w ta sobotę.

I chyba uznali oby dwa jokery w tą sobotę i dlatego Kudel nie jest zagrożony :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Kudelski nie wykoczy, bo takto by oddał miejsce Jabłczyńskiej już w sobotę, chyba, że produkcja zaproponuje mu niezłą sumę, ale to przecież mogli sfałszowac zagrożenia już w ta sobotę.
Ja w ogóle mam taką teorię spiskową, że oni specjalnie je nominowali, żeby zarobić na sms-ach :roll: A co do Kudelskiego, to w zeszłą sobotę nie zrezygnował, bo nie miał powodów, a w tę sobotę został wręcz poniżony przez jury - Edyta zrezygnowała z oceny go, a gdy Ibisz krzyczał do Rudiego "Ratuj!", to on powiedział "Nie uratuję", czy coś w tym stylu. Jury jasno dało do zrozumienia, że jego zajście tak daleko w tej edycji, to pomyłka. W tej sytuacji jego rezygnacja i uratowania dwóch największych gwiazd tego programu jest czymś pożądanym.

Wiedziałem, że Aga jako swoją ulubioną piosenkę weźmie coś z Edyty Geppert, ale stawiałem na Jaka róża taki cierń. A tymczasem ona zaśpiewana inną piękną piosenkę, Nie żałuje. Szykuje się wykon na skalę Kocham Cię życie... O ile usłyszymy ten wykon...

A nie wysyłam w tym tygodniu żadnych sms-ów, bo wysyłając sms-y na Agę wysyłałbym przeciw Liszy, a tego nie chcę. W finale, to byłoby co innego, ale teraz nie.
Awatar użytkownika
Damians

Po piosenkach ich poznacie... Dosłownie. Gwiazdy będą śpiewały piosenki, które chciały by miec w swoim repertuarze, które mogłyby być ich. I tak Aga zaśpiewa genialnie piosenkę Edyty Geppert - takie piosenki do niej pasują, ale furory nimi nie zrobi dzisiaj, Lisza zaśpiewa wielką, biesiadna piosenkę Maryli - też wyjdzie genialnie, a Edytka pewnie się popłacze - ona mogłaby nagrać płytę z takimi właśnie utworami, Kazadi porwała się na Bartosiewicz, ale zaśpiewa źle - wykonu Karoliny Nowakowskiej nic nie przebije, Chamski wybrał idealna piosenkę dla siebie - Piaska, go właśnie widzę w takim repertuarze - Piasek, Wilki... Respondek też podpasował sobie piosenkę, ale w zeszlej edycji Kasia Żak po nbiej odpadła, mimo, iż śpiewala przez łzy... A Laura wybrała dziwną piosenkę, moim zdaniem do niej nie pasuje.
A Kudeslki musi zrezygnować i już!!!

Oto pełna lista:
1. KRZYSZTOF RESPONDEK – When I need You
2. PATRICIA KAZADI – Ostatni
3. ARTUR CHAMSKI - Chodź, przytul, przebacz
4. ROBERT KUDELSKI – Seul
5. LAURA SAMOJŁOWICZ - Gdzie ci mężczyźni
6. AGNIESZKA WŁODARCZYK - Nie żałuję
7. JOANNA LISZOWSKA - Dziś prawdziwych cyganów już nie ma
8. ROBERT KUDELSKI – Urke
9. LAURA SAMOJŁOWICZ - A gdy jest już ciemno
10. ARTUR CHAMSKI - Psalm dla Ciebie
11. KRZYSZTOF RESPONDEK - Bal wszystkich świętych
12. PATRICIA KAZADI - Mam dość
13. JOANNA LISZOWSKA - Śpij kochanie śpij / AGNIESZKA WŁODARCZYK - Powiedz
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No i stało się- Laura zachorowała i nie mogła dzisiaj wystąpić przez co automatycznie odpadła, a Aga i Lisza zostały. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A jak nie, to jest cały tydzień, może Laura ogłuchnie, Chamski złamie nogę, albo Respondek pójdzie do więzienia i miejsce w JOŚ się zwolni...
No i Damians poniekąd wykrakałeś. :lol:

Niczego innego się nie spodziewałem, jak już wyszedł Rinke to tylko myślałem kto oprócz Kudelskiego zrezygnował. Na szczęście, lub nieszczęście Laura, którą jako jedyną nie lubię w tej edycji. :wink:

Zagrożeni Kudel i Patrycja - pora na Kudela, jak już sobie na koniec drugiego występu śpiewał "Ta ostatnia niedziela" wiedziałem, że jego czas w tym programie dobiega końca. Nie ma innej opcji. Mimo wszystko bardzo go lubię i ostatni występ - piosenka Wilków genialny. :D Świetnie tym samym zakończył przygodę z tym programem. :P

Agnieszka dzisiaj jak wiadomo pokazała klasę w obu piosenkach, i te wykonania bardzo mnie zaskoczyły, bardziej jednak podobała mi się Lisza (którą ostatnio bardzo polubiłem, pięknie wygląda poza tym :D ). Respondek - klasa sama w sobie, Artur i Patrycja jak zawsze znakomicie. Chciałbym, żeby w finale znaleźli się jednak Chamski, Patrycja i Respondek, mimo że Lisza i Aga to takie divy tego programu...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:
A jak nie, to jest cały tydzień, może Laura ogłuchnie, Chamski złamie nogę, albo Respondek pójdzie do więzienia i miejsce w JOŚ się zwolni...
No i Damians poniekąd wykrakałeś. :lol:
:zeby: :zeby: :zeby: ::rad:: ::rad:: ::rad::
To jeszcze niech Natasza zaniemoże :twisted: ::jezyk::

Szczerze mówiąc, jak już one stały, to przez chwile zwątpiłem w jakikolwiek cud, ale jak Ibisz zaczął się plątać, że jeszcze nie ma wyników, to już byłem pewny, ze coś się stanie, że wyjdzie Kudelski. I myślałem, że to wyszedł on, a tu mówią, że to Rinke. Po praz pierwszy od wielu lat JOŚ stało się dla mnie programem rozrywkowym i naprawdę byłem szczęśliwy z takiego obrotu sytuacji ::rad:: :zeby:
Dwie faworytki uratowane, a na dodatek odpadła najbardziej nielubiana przeze mnie uczestniczka, czyli Laura, lepiej sytuacja potoczyć się nie mogła ::rad::
Szkoda tylko, że Jabłczyńskiej już nie było :cry:

Agnieszka obydwa występy miała fenomenalne, to co zrobiła z piosenką Ich Troje było genialne ::rad:: Nawet Olga Bończyk jej tak świetnie nie zaśpiewała. No i piosenka Edyty Geppert, Aga właśnie w takich utworach wychodzi najlepiej ::rad::

Aga jest moją faworytką, musi dać radę!!
ODPOWIEDZ