Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Dawali ze starterem tu biedronkaSkąd Stephanie wytrzasnęła taką świetną, jakrawo-fioletową komórkę?
Co do ślubu to fajnie, że tak się potoczyło. Ridge myślał, że jak tylko rozwiedzie się z Taylor to od razu chajtnie się z Brooke, ale na szczęście Bridget "zwolniła" Nicka z przysięgi małżeńskiej i teraz też może sobie powalczyć o Logan
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Bardziej Nick raczej, Brooke może nie gotowa na ślub z Ridge'm, ale z pewnością uznała że tak będzie dobrze dla jej dzieci. Ogólnie jednak dziwne że mieli pogrzeb a na następny dzień ślub, plus Felicia jest umierająca, nie rozumiem tego pośpiechu, no ale kolejny raz scenarzyści mogli wykorzystać swój schemat że ktoś przerywa ślub, chyba pierwszy raz przerwano ślub Brooke i Ridge'a bo kiedyś Taylor się nie udało i jedyny ich przerwany ślub to przerwała Brooke.Tiril pisze:Brooke jest żałosna.Tyle w temacie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Muszę stwierdzić, że ostatnio coraz bardziej lubię Brooke, już mi nawet nie przeszkadza, że jest z Ridge'm, albo Nick'iem, ważne żeby nie robiła z siebie tej wiecznej cierpiętnicy, męczennicy, nie wspominała setki razy tych upojnych chwil spędzonych z Nick'iem, bo to jest strasznie nudne i męczące.
Poza tym podobało mi się jak Nick wparował tak szybko na ten ślub i dosłownie porwał Brooke, a Ridge za nimi...
Poza tym podobało mi się jak Nick wparował tak szybko na ten ślub i dosłownie porwał Brooke, a Ridge za nimi...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Który przy okazji był jej niedoszłym ojcem/bratem/kochankiemMikiks pisze: i jego brata![]()
![]()
![]()
![]()
Niesmaczne...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
[/quote]Tomala pisze:Jak bardzo Stephanie nie byłaby bezczelna zawsze ma w mniejszym lub większym stopniu racjęDawidek pisze:Komentarza Stephanie nie komentować, bo, "tupet" to najłagodniejsze określenie wobec jej zachowania.Mówiła, że Bridget i Nick się rozstaną i proszę - ich małżeństwo się sypie
Stephanie od dawna ma dobrego nosa do wydarzeń w swojej rodzinie. Potrafi myśleć, ale nie upoważnia jej to do wściubiania nosa w nie swoje sprawy i mącenia, tak by inni grali, tak jak ona chce. Mogła sobie całkowicie odpuścić wizytę u Bridget. Dziewczyna ponownie odniosła wrażenie, że ta się znów wtrąca w nieswoje sprawy.
Adex ma rację, ten ślub jest o wiele za szybko. Nawet żałoba po Niicole nie zdążyła minąć. Uważam to za wpadkę scenarzystów. Widać było jednak, że Brooke jest gotowa ponownie zaufać Ridge'owi. Kibicowałem, by Nick się spóźnił. Jednak nie i zdążył porwać pannę młodą. Brooke powinna go za to walnąć w twarz, że przerywa jej uroczystość.
Bridget moim zdaniem, w jej mniemaniu, zrewanżowała się matce. Matka "oddała" kiedyś Nick'a córce, teraz dziewczyna "zwraca" faceta matce. Mimo to zachowanie Nicka jest trochę nienaturalne, w jednej chwili przestawia się z "Briidget" na "Brooke", jakby ktoś nim sterował, jak robotem.
Kochankiem to on nie był. On była w nim zakochana, ale jej kochankiem to on nie był. Mnie się dzisiejsze odcinki nie podobały. Nudne to wszystko. Nie ma nawet co komentować. Może tylko ten wredny uśmiech na twarzy Stephanie kiedy Nick zabrał Brooke.Adex-fan Brooke pisze:Który przy okazji był jej niedoszłym ojcem/bratem/kochankiem
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Śmiesznie to ująłeśAdex-fan Brooke pisze:i poszli na pięterko...
Po prostu Nick już dzisiaj totalnie przegiął! Tak wściekły na niego jeszcze nigdy nie byłem! Wpadł na ten ślub jak jakiś dzikus
A komórki Stephanie niestety nie zauważyłem. Ale jak różowa to na pewno świetna - lubię takie telefony xDD
Adex: To jest jeszcze większa patologia!!!! Bo pisząc, o tym, że Bridget namawia Nicka do tego, żeby przerwał ślub jej matki i JEGO brata, chodziło mi o brata Nicka, ale przecież to jednocześnie brat Bridget, tak jak Ty to zrozumiałeś... Boże, widzisz i nie grzmisz!!

EDIT: Sorry, jednak dobrze zrozumiałeś, mój błąd
EDIT: Sorry, jednak dobrze zrozumiałeś, mój błąd
Różowa komórka Stefy faktycznie dała po oczach. W ogóle to ominąłem ostatnio kilka odcinków ale nie aż tak dużo a tu patrzę - ślub ! Zgadzam sie z Dawidkiem że to o wiele za szybko. Brooke miała jkaś dziwna suknię no i to porwanie na górę.....a Ridge sie biedny dobija:) rochę cyrk sie z tego zrobił.
Chodzi mi o jej przysięgę. To znowu Ridge jest jej przeznaczeniem?!?!?!?! Już nie Nick?Adex-fan Brooke pisze:Bardziej Nick raczej, Brooke może nie gotowa na ślub z Ridge'mTiril pisze:Brooke jest żałosna.Tyle w temacie.
Nadal (albo i bardziej nawet) twierdzę,że ta kobieta jest niepoważna, nieodpowiedzialna, i niedojrzała.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Uff... Właśnie nadrobiłam odcinki. Muszę oglądać w necie, bo praktycznie nie mam możliwości oglądania w TV, bo o tej porze nie mam mnie w tygodniu w domu. Dziś będzie wyjątek, więc spieszyłam się nadrobić. 
Stwierdzam, że nie napiszę dogłębnej analizy zachowań postaci w MnS, bo to jest niewykonalne, gdyż bohaterowie zmieniają swoje decyzje, charakter i przeznaczenia praktycznie co odcinek.
Dlatego traktuję ten serial na luzie i podchodzę do tego z dystansem.
A więc - świetna akcja na koniec ostatniego odcinka - Nick był świetny, Stephanie również, kiedy przytrzymywała Ridge'a.
Cieszę się, że Nick przerwał ślub, bo dużo bardziej go lubię od Ridge'a, a o cierpiącej Bridget już staram się nie myśleć.
Podobały mi się też sceny z Brooke, Stephanie i Ridge'm, kiedy ten prosił Brooke o rękę - leciały tam fajne teksty, niestety nie zapisałam, m.in. o domu wariatów i miłości Stephanie do Ridge'a.
Komórka Stephanie wymiata - zastanawiam się, czy to był zamysł scenarzystów - taka parodia Mody w Modzie.
Stwierdzam, że nie napiszę dogłębnej analizy zachowań postaci w MnS, bo to jest niewykonalne, gdyż bohaterowie zmieniają swoje decyzje, charakter i przeznaczenia praktycznie co odcinek.
A więc - świetna akcja na koniec ostatniego odcinka - Nick był świetny, Stephanie również, kiedy przytrzymywała Ridge'a.
Cieszę się, że Nick przerwał ślub, bo dużo bardziej go lubię od Ridge'a, a o cierpiącej Bridget już staram się nie myśleć.
Podobały mi się też sceny z Brooke, Stephanie i Ridge'm, kiedy ten prosił Brooke o rękę - leciały tam fajne teksty, niestety nie zapisałam, m.in. o domu wariatów i miłości Stephanie do Ridge'a.
Komórka Stephanie wymiata - zastanawiam się, czy to był zamysł scenarzystów - taka parodia Mody w Modzie.
- Pottermaniack
Przez te dwa dzisiejsze odcinki przez myśli przechodziło mi tylko jedno zdanie "Take him, Brooke, TAKE HIM!" ( oczywiście głosem sfrustrowanej Logan )
Oby Brooke w końcu rzuciła Ridge'a i związała się z Nickiem.
Ciekawie wyglądała scena, kiedy Jackie i Stephanie stanęły naprzeciwko Massa i Eryka- dwa odmienne stanowiska na temat Ridge'a-Brooke-Nicka.
Jeszcze nigdy ci obecni i dawni wrogowie nie byli tacy zgodni.
Na szczęście Taylor jest poza wszelkimi trójkątami z Brooke w roli głównej.
Ciekawie wyglądała scena, kiedy Jackie i Stephanie stanęły naprzeciwko Massa i Eryka- dwa odmienne stanowiska na temat Ridge'a-Brooke-Nicka.
Na szczęście Taylor jest poza wszelkimi trójkątami z Brooke w roli głównej.