Beknięcie i pierdnięcie to dwie najgorsze sceny odcinkaTim pisze:scena np. z beknięciem to katastrofa
Polskie seriale komediowe
Mnie niestety nie bawi ten rodzaj humoru ukazany w odcinku, ale będę oglądać dalej, bo skoro to parodia oper mydlanych, to będzie ciekawa i zagmatwana fabuła. Potraktuję to jako ciekawostkę. 
Podoba mi się czołówka, która jest wyraźnie stylizowana na Dynastię.
A to postrzelenie było chyba parodią postrzelenia Taylor przez Sheilę w 2002 roku - czy może nadinterpretuję?
Podoba mi się czołówka, która jest wyraźnie stylizowana na Dynastię.
A to postrzelenie było chyba parodią postrzelenia Taylor przez Sheilę w 2002 roku - czy może nadinterpretuję?
Też miałem takie wrażenie, a te ujęcia uwydatniające biust tej Marion np. to w aucie to nawiązanie do Taylor i jej nieudanego biustu.Beja pisze:A to postrzelenie było chyba parodią postrzelenia Taylor przez Sheilę w 2002 roku - czy może nadinterpretuję?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Na początek nieźle, ale rewelacji jeszcze nie ma. Narazie nie zupełnie bawi mnie taki humor, bo to coś nowego dla mnie, ale było kilka śmiesznych scen. Z "Nianią" też tak miałem, że na początku mnie nie śmieszyła, a potem bardzo. Myślę, że teraz będzie podobnie.
Mnie najbardziej rozwaliło całowanie
I jeszcze dobre było jak Marjon się zsuwała z łóżka
No i śmiesny tekst Rołz: "Manfred to diabeł wcielony. Nasza niewola dopiero się zaczyna" 
Mnie najbardziej rozwaliło całowanie
-
Dawidek
- Administrator
Donna, można obejrzeć na Plejadzie. Ale chyba to jest płatne, jeśli się mylę, to niech ktoś za mnie poprawi.
Obejrzałem sobie z ciekawości pierwszy odcinek i ...zawiodłem się. Myślałem, że to będzie inne. Było kilka sytuacji, które mnie rozbawiły np. tyłówka serwisu informacyjnego, gdzie wszystkie funkcje pełni Rodźer Blejk.
Im dłużej oglądałem, tym bardziej zdegustowany byłem. Strasznie sztuczne to jest, to już "MnS" wypada 1000 razy bardziej naturalnie. Zastanowię się, czy obejrzeć następny odcinek. Pierwsza ocena - bardziej żałosne, niż śmieszne. 
Obejrzałem sobie z ciekawości pierwszy odcinek i ...zawiodłem się. Myślałem, że to będzie inne. Było kilka sytuacji, które mnie rozbawiły np. tyłówka serwisu informacyjnego, gdzie wszystkie funkcje pełni Rodźer Blejk.
- Adex-fan Brooke
Chyba nie znasz czołówki Dynastii? Nie była podobna, bardziej do Mody na sukces.Beja pisze:Mnie niestety nie bawi ten rodzaj humoru ukazany w odcinku, ale będę oglądać dalej, bo skoro to parodia oper mydlanych, to będzie ciekawa i zagmatwana fabuła. Potraktuję to jako ciekawostkę.
Podoba mi się czołówka, która jest wyraźnie stylizowana na Dynastię.![]()
Serial średni, bardziej kiepski. Chyba 4 odcinki starczą
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Też przypomniała mi się ta scena postrzałuTim pisze:Też miałem takie wrażenie, a te ujęcia uwydatniające biust tej Marion np. to w aucie to nawiązanie do Taylor i jej nieudanego biustu.Beja pisze:A to postrzelenie było chyba parodią postrzelenia Taylor przez Sheilę w 2002 roku - czy może nadinterpretuję?
Tim, miałem napisać dokładnie to samo o tym biuście, najlepsza rzecz w całym tym przegiętym serialu
A to z beknięciem, jak rozwiało Śleszyńską, było świetne
Ogólnie serial żałosny, ale i może przez to śmieszny. Oglądam TzG, to i będę oglądał serial, ale jak skończy się TzG, to nie wiem, czy specjalnie będę na to przełączał, bo jakoś szczególnie mnie nie wciągnęło.
Denerwuje mnie tylko jedna rzecz - używanie nazwiska Forrester
Tak, obejrzenie odcinka na plejadzie jest płatne. A powtórek w najbliższym tygodniu w TVN brak.Dawidek pisze:Donna, można obejrzeć na Plejadzie. Ale chyba to jest płatne, jeśli się mylę, to niech ktoś za mnie poprawi.
Kojarzę czołówkę Dynastii, ale dla pewności właśnie obejrzałam ją na YT. Mnie chodziło o melodię, że jest podobna, a nie o zdjęcia.Adex-fan Brooke pisze:Chyba nie znasz czołówki Dynastii? Nie była podobna, bardziej do Mody na sukces.
Mi się nawet podobało, tylko trochę sztuczne to takie i niezbyt mi się podoba gra niektórych aktorów. Najlepsi chyba Alfred i Manfred: szczególnie scena przy telefonie.
Poza tym jak mówi Tim, akcja dzieje się za szybko, bardzo krótkie scenki i zaraz takie błyskawiczne przejście do następnej.
Biust to może być parodia Taylor/HT, ale samej sceny postrzelenia nie porównywałbym ze sceną postrzelenia Taylor przez Sheilę, to raczej taki zamach zwyczajny był, no i to spowolnione tempo.
A ta restauracja mi się skojarzyła z Cafe Russe.
Poza tym dobre było z napisami w dzienniku informacyjnym, Łijlam na łożu śmierci...
Czołówka i muzyka mi się podoba.
Ogólnie jak na razie serial oceniam pozytywnie, właśnie nie każdemu może się podobać taki rodzaj humoru, mnie się akurat nawet podoba. Na pewno zobaczę kolejny odcinek.
Poza tym jak mówi Tim, akcja dzieje się za szybko, bardzo krótkie scenki i zaraz takie błyskawiczne przejście do następnej.
Biust to może być parodia Taylor/HT, ale samej sceny postrzelenia nie porównywałbym ze sceną postrzelenia Taylor przez Sheilę, to raczej taki zamach zwyczajny był, no i to spowolnione tempo.
Poza tym dobre było z napisami w dzienniku informacyjnym, Łijlam na łożu śmierci...
Czołówka i muzyka mi się podoba.
Ogólnie jak na razie serial oceniam pozytywnie, właśnie nie każdemu może się podobać taki rodzaj humoru, mnie się akurat nawet podoba. Na pewno zobaczę kolejny odcinek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
W czym sparodiowali Hunter? Ja widziałem przez chwilę bieg w stylu Brooke oraz miny w stylu Ridge'a.Pottermaniack pisze:Spodziewałem się czegoś więcej, ale nie jest źle.![]()
Scena przy telefonie była całkiem niezła. Alfred i Rołz są świetni.![]()
Z całego MNS sparodiowali tylko Hunter, a podobno to KKL i Moss są megagwiazdami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city