Pomoc domowa (The Nanny)/Niania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Fajny odcinek, ale podczas oglądania zaczęło mnie nurtować jedno pytanie - dlaczego prawie wszystkie sitcomy kończą się przeprowadzkami? ::chytry::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Bo nikt nie wymyślił lepszego(głupszego) zakończenia? :P Jeśli o mnie chodzi to odcinek nie był rewelacyjny, ale szkoda , że emisja serialu się skończyła. Nie oglądałem ostatnich sezonów Niani regularnie, ale jak już oglądałem to się nie nudziłem.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ogląda ktoś z Was rosyjską wersję Pomocy domowej, którą emituje Polsat? Mnie się ona nie podoba, jakaś taka specyficzna. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja zerkałem, ale ostatnio nie było :|
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

I do którego momentu wyemitował Polsat? Może na wiosnę wyemitują dalej? Nie rozumiem ich polityki. Teraz, gdy nie ma nowych produkcji, mogliby chociaż kontynuować emisję czegoś "nowego" czego się podjęli. Ale po co, lepiej 100 raz wałkować Kiepskich albo Rodzinę Zastępczą od 1 odcinka.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Oryginalna "Pomoc domowa" leci od wczoraj w TV Puls. Stacja emituje 2 odcinki dziennie od poniedziałku do piątku od godziny 20.30. Stacja dość mocno promuje nowy serial, między innymi na swojej stronie www. http://satkurier.pl/news/65857/8222pomo ... -maja.html
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Fajnie, ze polska TV powtarza serial, moze zyska on nowych sympatykow :) Sama bym sobie chetnie jeszcze raz obejrzala, gdyby nie to, ze absolutnie nie mam czasu :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ktoś wie kiedy będzie odcinek z Hunter Tylo? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Każdy już zna ten serial bo emitowano go kilka razy i głupie że popularny jest on bardziej teraz po zakończeniu polskiej Niani, ale nie szkodzi, fajnie że znowu go nadają niż gdyby mieli dać jakiś badziew, aczkolwiek mogliby więcej starych seriali poprzypominać. Na szczęście ma lecieć tam też Pełna Chata.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ