Taylor & Nick

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Taylor & Nick

Post autor: Mareczek »

Choć na początku za sobą nie przepadali, to dzisiaj chyba między nimi zaiskrzyło :twisted:
Co prawda oboje byli pijani, ale Taylor jednak przyszła na łódź Nicka ::chytry::
Jeszcze Brooke ich nakryła w dwuznacznej sytuacji ::jezyk::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Jak dla mnie pasują do siebie i mogą ze sobą być. ::jezyk:: Nick znowu staje się fajną postacią. Ale teraz na 99% Taylor nie będzie z Nickiem, bo Nick kocha Brooke, Brooke Nicka, i trzeba trójkąt z Ridge'em zrobić. :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Fajna para i pasują do siebie , jak mają jakiś problem odrazu siegają po butelkę :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O tak, niech oni będą ze sobą!!! Niech Nick dla Taylor śpiewa piosenki, gra na gitarze, niech ją nawet zapłodni, byleby tylko trzymał się z daleka od Brooke!
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Damians pisze:O tak, niech oni będą ze sobą!!! Niech Nick dla Taylor śpiewa piosenki, gra na gitarze, niech ją nawet zapłodni, byleby tylko trzymał się z daleka od Brooke!
To raczej Brooke będzie się musiała trzymać z dala od Nicka, pociąg do swoich zięciów jest taki silny. ::jezyk::

Ciekawe, co na to wszystko Hector. ::chytry::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na razie bym się nie śpieszył z tworzeniem kolejnego związku Taylor - Nick. Po pijanemu można zrobić największe głupstwo. Obije byli we wskazującym stanie, więc im się po prostu wszystko miesza. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Taka para to by była tragedia :? Jak dla mnie zupełnie do siebie nie pasują. Wizualnie też nie - pomarszczony Nick i nazdwyczaj gładka twarz Taylor. Za duży kontrast.
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:pomarszczony Nick i nazdwyczaj gładka twarz Taylor
Pod tym względem, to faktycznie największy kontrast w historii MNS :mrgreen:
Ale może Taylor właśnie brakuje tych zmarszczek i dlatego tak ją ciągnie do Nick'a :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Tomala pisze: Jak dla mnie zupełnie do siebie nie pasują. Wizualnie też nie - pomarszczony Nick i nazdwyczaj gładka twarz Taylor. Za duży kontrast.
No właśnie ten kontrast razi. :P Brooke do Nicka nawet pasuje, bo sama też coraz bardziej pomarszczona, ale Taylor. ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor&Nick -wg mnie nie pasują do siebie i zawsze mi się raczej podobało że Nick potrafił przejrzeć Taylor że nie jest taka święta, ale z drugiej strony oni to też kłody na drodze Brooke i Ridge'a, więc nie byłoby złe gdyby zamiast im mieszać w drodze do szczęścia machnęli na nich ręką i sami zaznali szczęścia razem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Po dzisiejszych odcinakach patrzę na nich mniej pobłażliwie. Widać, że wspólne doświadczenia jednoczą obie postacie, bardzo fajnie byłoby, gdyby zostali na przykład przyjaciółmi. Ale jeśliby powstał ich związek, to Ridge miałby kolejny powód do urządzania scen zazdrości - Taylor raczej nie jest jeszcze mu obojętna. :zeby:
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu mogłem oglądać sceny z Nick'iem - dzięki Taylor. Naprawdę te ich sceny były znośne, coraz bardziej podoba mi się ta para :D
A za chwilę wlazła Brooke i znowu odechciało się oglądać :x
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Fan Brooke normalnie na całego :D :D :D

Mnie sceny tej pary nudzą, wielcy przyjaciele po jednej libacji :P
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Dobra była wczorajsza scena w której Taylor przyznała Nickowi że ciągle ma ochotę na sex przez " jajeczka" dawczyni, które nosi w sobie. :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To raczej była głupia scena, ogólnie jak Taylor może mówić że nie czuje jakby nosiła swoje dziecko. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ