Zabrzmiało to, jakby pojechał w podróż z kochanką, a przecież ona go tam porwała, nie zapominajmy o tym.Dawidek pisze:Ridge nie mógł, bo był w Wenecji z Morgan
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Pottermaniack
Mam nadzieję, że Stephanie nie pozwoli, żeby stracili Felicię, bo pamięta, jak kiedyś chciała ratować Taylor, a Ridge się na to nie zgodził.
Musiałem na chwilę wyjść i słyszałem, że Massimo krzyczy do Nicka coś o kazirodztwie. Może mi ktoś powiedzieć, co dokładnie mówił? Dziwne, że teraz tak się oburza, a nic nie powiedział na to, że Nick miał dziecko z siostrą swojej żony, dziecko córki swojej byłej narzeczonej, z którą na marginesie też miał mieć dziecko.
Sally chciała się założyć, kto teraz stanie z Brooke przy ołtarzu.
A jak Brooke wyszła z pokoju ze Stephanie, to brakowało mi tekstu, że Brooke zwietrzyła okazję i ożeniła się z Massem. 
Musiałem na chwilę wyjść i słyszałem, że Massimo krzyczy do Nicka coś o kazirodztwie. Może mi ktoś powiedzieć, co dokładnie mówił? Dziwne, że teraz tak się oburza, a nic nie powiedział na to, że Nick miał dziecko z siostrą swojej żony, dziecko córki swojej byłej narzeczonej, z którą na marginesie też miał mieć dziecko.
Sally chciała się założyć, kto teraz stanie z Brooke przy ołtarzu.
Dzisiejszy pierwszy odcinek nudny - zastanawiałem się ile odcinków jeszcze potrwa ta ich rozmowa na górze w domu Brooke. Potem Massimo wkroczył do akcji i zrobiło się trochę ciekawiej. Zawsze z ciekawością oglądam jego sceny z Brooke, pamiętając jak jej kiedyś nie lubił (słynna intryga ze Stephenem). Na koniec jeszcze coś tam zagroził Brooke, że jeśli zwiąże się z Nick'iem będzie mieć z nim do czynienia.
W drugim odcinku byliśmy także świadkami wzruszającego pożegnania Felicii z Forresterami, Dante i Nick'iem. Thorne nawet się popłakał.
Nie dziwię się Stephanie, że jeszcze chce ratować córkę, Eric też powinien (chyba, że czeka aż będzie mógł związać się z Jackie).
W drugim odcinku byliśmy także świadkami wzruszającego pożegnania Felicii z Forresterami, Dante i Nick'iem. Thorne nawet się popłakał.
Nie dziwię się Stephanie, że jeszcze chce ratować córkę, Eric też powinien (chyba, że czeka aż będzie mógł związać się z Jackie).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Zakładam, że wszyscy wiemy, co wtedy się działo z Ridge'm. i nie muszę wszystkiego przypominać. Takie wrażenie, jakie odniosłeś było niezamierzone przeze mnie.Damians pisze:Zabrzmiało to, jakby pojechał w podróż z kochanką, a przecież ona go tam porwała, nie zapominajmy o tym.Dawidek pisze:Ridge nie mógł, bo był w Wenecji z Morgan
Dzisiejsze odcinki skrajnie odmienne. W pierwszym, Stephanie - tak jak zwykle i Brooke niepotrafiąca wydukać słowa. Spodziewałem się tego, że Brooke nie powie, czy chce być z Nickiem czy z Ridge'm. Ma czas do namysłu. Stephanie dała cios poniżej pasa, że Brooke nie należy do rodziny...
W drugim odcinku dla odmiany podobała mi sie postawa Królowej, jak ją niektórzy nazywają. Chce walczyć o życie swojej córki, jest gotowa się poświęcić. Podobało mi się to, jak cała rodzina zebrała się wokół łóżka - najdziwniejszy był szampan. Trochę niestosowna okazja..
Massimo chyba przez chwilę zapomniał, że ma do czynienia z dorosłymi ludźmi. Nick ma prawo ułożyć sobie życie z kim chce. Słowa skierowane do Brooke, że będzie miała z nim do czynienia uważam, ża całkowicie niestosowne. Co ma do rzeczy, że ona chce być z którymś z jej synów. Tak czy owak, wiążąc się z którymś z nich, będzie należała do rodu Marone.
Wzruszająca końcówka na końcu...
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj było idealnie widać jak wszyscy ciągle chcą manipulować życiem Brooke a ona liczy się tylko ze swoimi dziećmi a reszta ją wkurza i nie dziwię się. Każda dba tylko o swój interes tak na prawdę, śmiesznie trochę jak Stephanie porwała Brooke z pokoju. Ogólnie nienawidzę trójkąta, który powrócił czyli Nick,Brooke,Ridge -chyba tak samo jak trójkąta z Taylor, ale gorszy od tego jest trójkąt Brooke z Bridget, Massimo miał trochę racji mówiąc że to patologie u Forresterów. Jakby tu porównać Loganów i Forresterów to właśnie Forresterowie są pokręceni. Nick jest już mega obrzydliwy, kiedyś był taki fajny jak pojawił się w serialu a teraz bezczelnie jako argument potrafi powiedzieć że był z Bridget z powodu dziecka, to okropne, Ridge ma swoje wady i chce naprawiać błędy, ale przynajmniej jest bardziej szczery w swoich czynach i uczuciach a Nick się ośmiesza, to okropne że obecnie w oczach Brooke jawi się on jako jej miłość. Jeszcze bardziej śmieszne/żałosne że Bridget nazywa go szlachetnym człowiekiem! Drugi odcinek był zdecydowanie ciekawszy, zakończony nietypową szampańską śmiercią Felici.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Taylor i Nick uratowali odcinki.
Teraz Brooke i Nick szybko sobie wybaczą, bo oboje tego samego dnia byli z kimś innym.

Massimo słusznie zauważył, że dla dobra dzieci Brooke powinna być z Ridge'em, a ta nie chce być.Adex-fan Brooke pisze:Dzisiaj było idealnie widać jak wszyscy ciągle chcą manipulować życiem Brooke a ona liczy się tylko ze swoimi dziećmi a reszta ją wkurza i nie dziwię się.
-
grzegorz475
Fajne sceny były z Pijaną Taylor i Nickiem
i na koniec najlepsza scena z udziałem Brooke, znając życie to teraz przez 100 odcinków Brooke będzie tłumaczyć Nikowi że to co widział to nie tak jak myśli i na odwrót 
http://chomikuj.pl/MNS_PL odcinki i sceny z MNS scenki z MNS
- Adex-fan Brooke
Akurat dość szybko poszła akcja z nakrywaniem się w łóżku a przy okazji scenarzyści wykorzystali stary schemat nakrywania w nowej kombinacji
Taylor nadal stacza się na dno, pije w barze, użala i jeszcze wylądowała na Nicku...rozumiem jej ból po Ridge'u i że kosztem godności chciałaby odzyskać, ale przesadziła z czymś innym - ona chciała jechać autem taka pijana! Gdyby Hector nie zabrał jej kluczyków tak właśnie miała zamiar zrobić.
Taylor nadal stacza się na dno, pije w barze, użala i jeszcze wylądowała na Nicku...rozumiem jej ból po Ridge'u i że kosztem godności chciałaby odzyskać, ale przesadziła z czymś innym - ona chciała jechać autem taka pijana! Gdyby Hector nie zabrał jej kluczyków tak właśnie miała zamiar zrobić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Skoro Hector zabrał Taylor kluczyki, to ona musiała na piechotę udać się z baru na marinę.
Można wnioskować, że oba miejsca znajdują się niedaleko siebie. Aż się dziwię, że kompletnie zalana Doc. trafiła na łódź.
Racja, Adex - szybko pociągnęli te dzisiejsze trójkąty.
Mina Brooke na końcu drugiego odcinka mnie rozwaliła.
Niech ona uważa, bo jej mucha do ust wleci.
Dzisiaj z czystym sumieniem mogę nazwać Brooke "chorągiewką". Myślałem, że sobie spokojnie będzie pocieszać Ridge'a po śmierci ukochanej siostry, to w szlafroku (!) poleciała do Nicka. Nie znalazła 5 minut by się przebrać?
Ridge ma rację. Jackie zamienia się w drugą Stephanie.
Racja, Adex - szybko pociągnęli te dzisiejsze trójkąty.
Dzisiaj z czystym sumieniem mogę nazwać Brooke "chorągiewką". Myślałem, że sobie spokojnie będzie pocieszać Ridge'a po śmierci ukochanej siostry, to w szlafroku (!) poleciała do Nicka. Nie znalazła 5 minut by się przebrać?
Ridge ma rację. Jackie zamienia się w drugą Stephanie.
Mnie też Brooke wkurzyła jak poleciała do Nicka w szlafroku!
I pewnie jeszcze w laczkach, albo na boso, bo po domu się raczej nie chodzi w butach, a już na pewno nie przed snem
Ale na końcu scena z nią, Nickiem i Taylor mnie rozśmieszyła. Ten jej tekst: "Co wy robicie?!" lektor przeczytał z takim dziecinnym zdziwieniem i oburzeniem
Pijaną Taylor fajnie się ogląda. Jest bardzo zabawna i Hunter Tylo fajnie odgrywa takie sceny. To zupełna odskocznia od dawniejszych wszechobecnych analiz psychologicznych
Pijaną Taylor fajnie się ogląda. Jest bardzo zabawna i Hunter Tylo fajnie odgrywa takie sceny. To zupełna odskocznia od dawniejszych wszechobecnych analiz psychologicznych
- Adex-fan Brooke
Jeśli sobie przypomnimy jak nie tak dawano Nick chciał wypłynąć na morze zabić się to można zrozumieć Brooke że tak ruszyła.
Na koniec wczorajszych odcinków aż parsknęłam. Moda w 85 % składa się z niedomówień, nieporozumień i to aż śmiesznych jak to wczorajsze, kiedy kompletnie zalani Taylor z Nickiem tarzali się po łóżku, a Brooke to zobaczyła. Brooke nie ma się co bać, Nick był w takim stanie, że nawet jakby chciał to by jej nie dał rady zdradzić 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Pottermaniack
Bo Taylor, a także Nick i Stephanie mają mocne głowy.Dawidek pisze:Skoro Hector zabrał Taylor kluczyki, to ona musiała na piechotę udać się z baru na marinę.Można wnioskować, że oba miejsca znajdują się niedaleko siebie. Aż się dziwię, że kompletnie zalana Doc. trafiła na łódź.
![]()
Brooke była śmieszna z tym całym oburzaniem się - sama mogła leżeć w ramionach Ridge'a, ale Nick w Taylor to już zdrada zaufania. I nieważne, że to się stało przez przypadek, to tysiąc razy gorsze, niż trafić do łóżka, pocieszając byłego.
Ridge oskarżył Jackie, że jest obłąkana tuż po tym, jak ścisnął jej ramię i zaczął na nią wrzeszczeć.