Styl w "MnS"
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Właśnie że to Jackie wyjątkowo brzydko wyglądała, jakoś czarno i tłusto
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Zgadzam się, Brooke ładnie wyglądała. No i ta niezapomniana klasyczna elegancja Stephanie.
Ten jej telefon tez mi się rzucił w oczy. W ogóle taka jaskrawa obudowa nie pasuje do Stephanie, kobiety, która jednak ma w sobie coś z eleganckiej matrony. Ale z drugiej strony, nikomu jeszcze nie zaszkodziła odrobina szaleństwa, nawet Stephanie.
Ten jej telefon tez mi się rzucił w oczy. W ogóle taka jaskrawa obudowa nie pasuje do Stephanie, kobiety, która jednak ma w sobie coś z eleganckiej matrony. Ale z drugiej strony, nikomu jeszcze nie zaszkodziła odrobina szaleństwa, nawet Stephanie.
Stephanie miała różowy telefon, masakra
Zgadzam się, że on kompletnie nie pasuje do Stephanie, nie wiem, skąd scenarzyści wytrzasnęli ten model.
Brooke wyglądała przepięknie! Na ten ślub czekałem kilka lat, dzisiejszy wygląd Brooke przebił - jak dla mnie - wszystkie jej dotychczasowe suknie ślubne, po prostu był piękny
I jeszcze ta różyczka wpięta do marynarki Ridge'a, pasująca do tego co Brooke miała na głowie. To chyba nawet najładniejsze kreacje ślubne w całej historii MNS - proste, ale piękne
Bridget jest bardzo ładnie w tych krótszych, prostych włosach
Brooke wyglądała przepięknie! Na ten ślub czekałem kilka lat, dzisiejszy wygląd Brooke przebił - jak dla mnie - wszystkie jej dotychczasowe suknie ślubne, po prostu był piękny
Bridget jest bardzo ładnie w tych krótszych, prostych włosach
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Głupi ten strój Brooke był i ostatnio włosy ma marnie podcięte (a jeszcze nie tak dawno miała piękne długi czas), to wszystko jednak przynajmniej wygląda naturalnie dobrze w porównaniu z biustem Taylor, który też mi się rzucił w oczy pokazany od góry.
Tak w ogóle Hunter wygrała z tym chirurgiem co go zaskarżyła o spapranie?
Bridget ostatnio wygląda bardzo ładnie w swojej fryzurce w prostych włosach.
Tak w ogóle Hunter wygrała z tym chirurgiem co go zaskarżyła o spapranie?
Bridget ostatnio wygląda bardzo ładnie w swojej fryzurce w prostych włosach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack