Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mogła skorzystać z usług doktora Lubicza :lol:

Zgadzam się co do Bridget, w tych włosach bardzo ładnie wygląda.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ubiór Brooke wczoraj był żenujący. A moda na odsłonięte pępki skończyła się już kilka lat temu, a nie rok temu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Faktycznie Bridget fajnie wyglada w tej fryzurze.
A Brooke mogłaby wreszcie coś ze swoimi zrobić, wycieniować, zapuścić, obciąć, balejaż, cokolwiek. Ta sama fryzura od lat, nudne to i niezbyt ciekawe.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tiril pisze:Faktycznie Bridget fajnie wyglada w tej fryzurze.
A Brooke mogłaby wreszcie coś ze swoimi zrobić, wycieniować, zapuścić, obciąć, balejaż, cokolwiek. Ta sama fryzura od lat, nudne to i niezbyt ciekawe.
Jak sobie porównasz na zdjęciach to nie taka sama, tylko podobna, obecnie na Tvp1 gorsza niż w latach wcześniejszych
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Brooke zdecydowanie powinna zmienić fryzurę i to znacząco. Mi się marzy, żeby się ufarbowała na brązowo albo rudo :twisted: Myślę, że dobrze by wyglądała.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bolnd to standard i nie wyobrażam sobie jej w innym kolorze. Natomiast fajnie gdyby wróciła do krótko ściętych włosów jak za czasów w związku z Thornem :serce:
Ostatnio zmieniony 2009-10-31, 23:32 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Długie włosy u niej to też standard, zwyczajnie chwilowo jej zmarniały włosy, w roku 2002 miała świetne
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tomala pisze:Mi się marzy, żeby się ufarbowała na brązowo albo rudo :twisted:
W brązowych włosach wyglądałaby źle , a w rudych.... Tego nie umiem sobie wyobrazić. Mam nadzieję, że nigdy czegoś takiego nie zrobi.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Ostatnio Brooke ma tak bardzo ładnie wywinięte włosy na zewnątrz, nareszcie jakaś miła odmiana :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:Ostatnio Brooke ma tak bardzo ładnie wywinięte włosy na zewnątrz, nareszcie jakaś miła odmiana :D
Muszę się z tym zgodzić. :P Chociaż lepiej by wyglądała, zmieniając bardziej fryzurę.

Taylor dzisiaj świetnie wyglądała, klasycznie.
Awatar użytkownika
Damians

Darla w szpitalu wyglądała przepięknie :D

I przypomnieli nam Brooke w krótkich włosach, bardzo ładnie wtedy wyglądała.
Tomala

Pamiętam jak 1. raz zobaczyłem Brooke w krótkich włosach. Byłem kompletnie zszokowany. Początkowo mi się nie podobała, ale najlepiej wyglądała jak jej trochę odrosły, tak jak w dzisiejszych wspomnieniach Stephanie. Chociaż ogólnie to najlepiej wygląda w długich, tyle że to już bardzo nudne.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Narzekaliśmy, że Brooke nic nie robi z włosami od tylu lat, a tu proszę - chyba podczytuje nasze forum, bo teraz sobie je przedłużyła:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze:Narzekaliśmy, że Brooke nic nie robi z włosami od tylu lat, a tu proszę - chyba podczytuje nasze forum, bo teraz sobie je przedłużyła:)
Tylko pozornie nic nie robi :wink: Faktycznie właśnie chciałem napisać że w tych odcinkach ma sztucznie przedłużone. Dziwnie też z Felicia bo wcale nie jest łysa a jedynie na ma bardzo króciutkie włosy, widać że ma gęste itp. bez sensu więc wg mnie było ich ścinanie skoro nie na łyso, poza tym błyskawicznie wróciła do formy, więc wszystko jest mało autentyczne.
Awatar użytkownika
Damians

Brzydko Brooke wygląda w tych włosach.
ODPOWIEDZ