Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Hehe, gdy powiedzieli, że obie dziewczyny zostają to sobie pomyślałam tylko o nabijaniu widzów w butelkę, to znaczy nabijaniu SMS-ów. Przecież wiedzieli, że Laury nie będzie a ciągle namawiali na wysyłanie SMS-ów :)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

TVN szykuje nowe show. Nadchodzi kolejny hit?

Po popularnych programach odkrywających talenty, takich jak: "Mam talent" czy "You Can Dance - Po prostu tańcz", telewizja TVN szykuje dla widzów kolejny program, który okazał się hitem na świecie.
Telewizja TVN planuje stworzenie polskiej wersji popularnego w Stanach Zjednoczonych programu "America's Next Top Model" - dowiedział się Presserwis. Program ma szukać nowych talentów... w świecie mody. Za granicą cieszy się dużą popularnością, powstało już kilkanaście edycji.

W amerykańskiej wersji programu uczestniczki walczą o 100 tysięcy dolarów. Z programu na program uczą się pracy modelki - poruszania na wybiegu, zmieniają swój wizerunek, biorą także udział w pokazach mody i sesjach. W Polsce program ma zadebiutować dopiero w 2010 roku.

W ostatnim czasie większość programów telewizyjnych, w których zwykli ludzie prezentują swoje talenty, cieszą się olbrzymią popularnością. Przykładem jest chociażby "Mam talent" telewizji TVN. Druga edycja programu wciąż cieszy się niesłabnącą popularnością pozostając weekendowym liderem pod względem oglądalności. Eksperci rynku twierdzą, że także nowy show TVN może odnieść sukces (źródło: media2.pl)

Nie wiem jak wy, ale mi się ten pomysł podoba :). Jako prowadzącą dałbym Felicjańską lub Malinowską, a w Jury widziałbym Macieja Zienia i Gosię Baczyńską :). Tylko żeby nie dali Jacykowa! ::kwasny::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Widać, że show z gwiazdami prawie wymarły na rzecz programów ze zwykłymi ludźmi. Pomysł niezły, ale nie sądzę, żeby oglądalność tego programu była duża.
Goku pisze:Tylko żeby nie dali Jacykowa! ::kwasny::
TVN go wypromował, więc wszystko możliwe. ::cojest::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No oczywiście, ze dadzą tam Jacykowa, to jest więcej niż pewne :mrgreen:
Mnie to jest obojętne, nie oglądam ani YCD ani MT, tego też nie będę oglądał.
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo się cieszę, że ma powstać polska wersja tego programu. To chyba leci na TVN Style, ale nie jestem pewien, ale na pewno na FOXlife. Nigdy regularnie nie oglądałem, ale lubiłem popatrzeć na FOXlife (bo niestety już od września nie mam tego kanału, stąd czas przeszły ::kwasny:: ), a na TVN Style jakoś nie mam motywacji.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jednak obejrzałem sobotnie Joś i nie żałuję. Fortuna kołem się toczy i pożegnaliśmy Laurę ::rad:: A miała bardzo duże szanse na zwycięstwo.
Przy ogłoszeniu wyniku liczyłem, że wyskoczy Kudelski, bo to wręcz niemożliwe, aby odpadła na tym etapie , któraś z div, a tymczasem Laura... jeszcze lepiej. ::rad::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Nie wiem gdzie napisać, ale chyba do tego tematu pasuje. Ogląda ktoś "Kobietę na krańcu świata" Martyny Wojciechowskiej? Moim zdaniem genialny program! :: bow :: Zdecydowanie najlepszy był odcinek o zapaśniczce Carmen, naprawdę smutny i poruszający :(.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja oglądam tak dorywczo, czyli nie całe odcinki. Ostatnio było śmieszne jak nasmarowali Martynę jakąś czerwonopomarańczową mazią i koniecznie chcieli jej nasmarować też biust i jak zdjęła stanik to się wszyscy murzyni zlecieli :lol: Ogólnie bardzo lubię Martynę Wojeciechowską i jej programy, czyli dawniej "Misja Martyna".
Awatar użytkownika
Damians

Zostały już tylko cztery odcinki JOŚ i koniec, finito!!!
Ma być jeszcze niby jakiś koncert dla Jacksona, mi.in. kilka osób z JOŚ ma tam śpiewać, ale szczegóły są nieznane...

Czyli jeszcze jutro - odpada Kudelski, za tydzień - odpada Kazadi i za dwa tygodnie - odpada któryś ze zwycięzców - chciałbym Chamski - i za trzy tygodnie mamy już wielki finał JOŚ - Aga, Lisza, Respondek, no ewentualnie Chamski zamiast kogoś. Aga musi być w ścisłym finale, mam takie przeczucie, że będzie z Respondkiem i że z nim przegra ::bojesie:: ::kwasny:: Al i tak zrobię wszystko co w mojej mocy, czy raczej w moim telefonie, żeby tak się nie stało, najwyżej zbankrutuję, jak wcześniej nie padnę na zawał :lol:
Tkk_Bolly

A mi się śniło, że Liszowska i Respondek są zagrożeni, ciekawe czy to sen proroczy :lol:

Co do tego kto odpadnie jutro, a włąściwie dzisiaj to nie bym był tego taki pewien, moim zdaniem pożegnamy Patrycję, ale obym się mylił. I jak Liszowska nie bedzie zagrożona to będzie cud, a pewnie zmierzy się znowu z Agą Włodarczyk :? lub zwycięzcą tegotygodniowego pojedynku, choc wątpie (bo jak Kudelski i Kazadi będą śpiewac duet to sms-ów będzie szło mnóstwo bo to będzie przed ogłoszeniem werdyktu, a później smsy wysłane podczas programu przechodzą chyba na te do zagrożeń
Tkk_Bolly

Tak się spodziewałem podczas programu, że to właśnie Patrycja z Agnieszką będą zagrożone no i stało się. No, ale na koniec była nieoficjalna rezygnacja Patrycji, więc oby jej fani nie chcieli jej trzymac na siłę w programie.

Z dzisiejszych wykonań podobały mi się dwie moje faworyki Agnieszka i Joasia w solowych wykonaniach. U Włodarczyk zwłaszcza ta pierwsza częśc utworu, ta powolniejsza budziła emocje i wzruszenie, a Liszowska fajny obrazek stworzyła no i śpiewała bardzo ładnym miękkim głosem co rzadko się zdarza

Nie wiem co Agnieszka czy Joasia musiałyby zrobic, aby dostac się we dwie do finału. Wejdzie jedna z nich, mimo wszystko wydaje mi się, że to bedzie Agniecha. Chyba , że z jakiegoś powodu Artur albo Krzysiek zaniemoże :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:z jakiegoś powodu Artur albo Krzysiek zaniemoże :wink:
Odkąd zaniemogła Laura wszystko może się stać ::jezyk:: ::chytry::

Respondek tak przypomina mi Nick'a z MNS :zmiesz:: ::plask wczolo:
Jeszcze jego wypowiedź, ze piosenka Grechuty nie pasuje do JOŚ, on do JOŚ nie pasuje ::plask wczolo: :evil:

To, co zrobiła Patrycja na końcu było niesamowite: wysyłajcie sms-y na Agnieszkę, ja już dziękuję :shock: :D :: bow :: Po takich słowach nikt normalny już nie powinien na nią głosować, jako jej fan poczułbym się zawiedziony i na pewno bym na nią nie głosował. Także mam nadzieję, ze jej fani tak właśnie zrobią, nie wyślą na nią sms-a.
A ja za to wyśle na Agę, jednego albo dwa, żeby później w razie czego nie mieć do siebie pretensji, ze nic nie zrobiłem :P

Bolly, właśnie ten początek u Agi nie podobał mi się, kompletnie go spartoliła. Dopiero od wolnego refrenu zaczęła się rozkręcać, a później od drugiej zwrotki było już rewelacyjnie. Aga właśnie ma ten problem w tej edycji, że nie może wbić się w początek. Podobnie było z To nie tak jak myślisz, dopiero od "drugiego tchu" porządnie śpiewała.
A ta pioseneczka z Chamskim jakaś taka płytka, mogli wziąć coś lepszego.

Lisza dzisiaj bardzo ładnie śpiewała obie piosenki.
I nareszcie! Czekałem na to sześć edycji i się stało, wreszcie usłyszę w JOŚ piosenkę Jaka róża taki cierń Edyty Geppert :D :D :D :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Od zawsze chciałem ja usłyszeń w wykonaniu Agnieszki, ale Lisza również zaśpiewa to fenomenalnie, da z siebie dwie piersi :mrgreen:

Chamski zaśpiewał fajnie piosenkę Michałka, jeszcze te dzieci na końcu, takie to było słodkie i urocze. Jeszcze tylko Cichopkowa mogła na końcu "maszerować" ze swoimi muszkieterkami :mrgreen:

Tak jakoś smutno mi się robi, jak pomyśle, że JOŚ zbliża się wielkimi krokami do końca...
Edyta też była jakaś taka smutna, Rudi kompletnie nie wie, co ma mówić, tylko czekać na opinie koleżanek, a Ela tam siedzi, bo siedzi.
Mówiąc szczerze, inaczej wyobrażałem sobie tę edycję, trochę się rozczarowałem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Moim zdaniem Agnieszka nie ma już szans na wygranie tej edycji, drugi raz zagrożona, nie jest nawet dla mnie takie pewne czy pokona teraz Patrycję.

Respondek bardzo mocno się trzyma - wg mnie może wygrać, Chamski także ma duże szanse (dzisiaj faktycznie był najlepszy, wykonanie piosenki M. Jacksona wspaniałe). Panie są w tyle, Lisza moim zdaniem może być lepsza od Agnieszki.

Nie chce się wierzyć, że już niedługo koniec, zostało 5 osób: czworo zwycięzców poprzednich edycji i Patrycja - od początku jedna z moich faworytów. :D Kudelski bardzo fajnie zakończył swoją przygodę z programem, życzę mu sukcesów w tej jego karierze muzycznej. :wink:

Jurorzy - Rudi wreszcie się czymś wykazał, inaczej komentował niż zwykle, nawet robił jakieś notatki. :) I raz dał komuś mniejszą ocenę niż Ela i Edyta.

Tkk Bolly i Damians - dla mnie to trochę śmieszne, że wciąż liczycie, że ktoś zaniemoże itp. żeby ktoś inny przeszedł. ::chytry:: Jeśli np. Agnieszka wygra ten program przez wycofywanie się innych uczestników to co to za zwycięstwo. ::kwasny:: Trzeba na to obiektywnie spojrzeć - w tej edycji nie jest najlepsza - przy niemal każdej piosence coś jej nie wychodzi itp. A wygrać powinien najlepszy. :zeby:
Ostatnio zmieniony 2009-10-31, 23:12 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:, inaczej komentował niż zwykle, nawet robił jakieś notatki. :)
Dałeś się na to nabrać :lol: :mrgreen:
On po prostu nie wie, co ma mówić i żeby nie być zapytanym jako pierwszy udaje, że coś notuje, potem sugeruje się zdaniem Eli lub Edi :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Dałeś się na to nabrać
On po prostu nie wie, co ma mówić i żeby nie być zapytanym jako pierwszy udaje, że coś notuje, potem sugeruje się zdaniem Eli lub Edi
Może i tak, też kiedyś odnosiłem takie wrażenie, że on nie wie co ma mówić i poza tym dlatego siedzi w środku, bo np. jakby on zaczynał punktację... :lol: No, można odnieść wrażenie, że on się w ogóle nie zna na muzyce i taka z niego gwiazda muzyczna jak... :lol: Ale przynajmniej w wypowiedziach w końcu nie gadał o walorach cielesnych itp. :lol:
Ostatnio zmieniony 2009-10-31, 23:19 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ