Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:Wiktorię Dupodajew
::loll:: ::loll:: ::loll::

Z jednej strony chciałbym, żeby przywrócili Kasię Popowską, ale z drugiej strony to już za późno. Już jutro jest 1. półfinał! Decyzja kto w nim będzie, a kto nie zapadła wiele tygodni temu i gdyby kogoś przywrócili z dnia na dzień, to by nie miał czasu na przygotowania, a jakby kogoś wywalili to jego wielotygodniowe przygotowania poszłyby na marne...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Goku pisze: Albo niech wywalą Wiktorię Dupodajew.
Jak możesz ją tak nazywać? ::kwasny:: To nie jej wina, że przeszła dalej, a nie ktoś inny. Co innego ona, a co innego beztalencia "tanie dranie" czy Żaklina, która nie zrobiła wrażenia i nie miała wyróżniającego się talentu ( ale plus za odwagę, w Polsce drag queen to nadal tabu ).
Goku

Post autor: Goku »

Pottermaniack pisze:
Goku pisze: Albo niech wywalą Wiktorię Dupodajew.
Jak możesz ją tak nazywać? ::kwasny:: To nie jej wina, że przeszła dalej, a nie ktoś inny. Co innego ona, a co innego beztalencia "tanie dranie" czy Żaklina, która nie zrobiła wrażenia i nie miała wyróżniającego się talentu ( ale plus za odwagę, w Polsce drag queen to nadal tabu ).
Spokojnie, to tylko taki żarcik z jej nazwiska, jak już napisałem - do niej nic nie mam, głos ma naprawdę ładny, ale nie powinna pchać się teraz do show biznesu, bo prawdopodobieństwo, że zostanie przeżuta i wypluta jest ogromne. Niech poczeka jakieś 2-3 lata. Wtedy chętnie kupię jej płytę, bo jej występ z MT jest jednym z moich ulubionych wykonań(po Kasi Popowskiej i Ani Teliczan).
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Goku, czy ta Wiktoria ma nazwisko? Mo mi się wydaje, że je przerobiłeś i to w sposób, które może obrażać tę osobę? Chcesz ją ośmieszyć? To, że ktoś nie ma talentu, nie powinien się dostać, jeszcze nie oznacza, że ma być tendencyjnie nazywany. Można było to ująć w cudzysłów.

Ogólnie mówiąc, jestem przeciwko naginaniu regulaminów programów w tv. Można go ewentualnie zmienić, ale przed kolejną edycją programu. Jakiegokolwiek.
Goku

Piszę posta przed ogłoszeniem wyników, żeby się tym nie sugerować.

Najlepszy był zdecydowanie Kaczorex! :) Jego występ był super!

Genialny występ miały też Jadzia i Dominika :: bow ::

Cheerleaderki - fajny występ, nie rozumiem czemu jurorzy się czepiali, mi się podobało.

Infinity Pain dużo lepiej niż na castingach :D.

Wiktoria Katajew strasznie mnie zawiodła. Jej występ castingowy był o niebo lepszy. Tym tylko udowodniła, że na jej miejscu powinna znaleźć się Kasia Popowska.

Nie wiem o co chodziło z tym zespołem Balans, ale i tak nie podobał mi się ich występ.

Grzybki - żal :/

Co do tego kolesia na końcu - nie podoba mi się jego głos, nie podoba mi się muzyka którą wykonuje, a na dodatek zgadzam się z Kubą - to było sztuczne.

Mam nadzieję, że dalej przejdzie Kaczorex oraz Jadzia i Dominika.
Tomala

Genialny był występ zespołu Balans :: bow :: :: bow :: :: bow :: Wielka szkoda, że dziewczyny nie przeszły.
Cheerleaders Wrocław też były fajne, ale nie aż tak.
Kaczorex też mi się podobał.
Jadzia i Dominika niesamowite :: bow :: Super, że przeszły.
Grzybki beznadziejne.
Ta śpiewająca dziewczyna faktycznie trochę "nie dosięgała". Nawet ja - osoba, która się nie zna na śpiewaniu - to zauważyłem. Ale mi tam się podobało.
Ten śpiewający chłopak mi się nie podobał. Ale za to wyglądał dużo lepiej niż na castingu - zrobili go.

A Wojewódzki mnie dzisiaj strasznie denerwował. Zachowywał się jakby dostał okresu ::plask wczolo: :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Witoria zaśpiewała średnio, podobnie jak na castingu. Jury próbowało się jeszcze tłumaczyć, że to nie od nich zależy, jak ktoś śpiewa. :roll:

Infinity Pain nieźle, ale znowu na jury nie zrobiło to wrażenia. Jak wam się to tak nie podoba, to czemu nie puściliście dalej Kasi Popowskiej czy Sawczuk?

Balans-miały pecha z muzyką, zanim zatańczyły układ, to już wszyscy znali jego 1/3. ::jezyk:: Ale zatańczyły świetnie.

Grzybki-największa pomyłka tej edycji.

Kaczorex mógł pokazać więcej, ale nie jest źle.

Mateusz bardzo dobrze zaśpiewał, wg. mnie powinien przejść, zamiast Kaczorexa.

Dominika i Jadzia-świetnie! :D Moje faworytki.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

W 1 półfinale najlepsze były Jadzia i Dominka :D . Fenomenalnie się zaprezentowały,ależ one się rozciągają! Szok :zeby: . Bardzo się cieszę, że Kaczorex przeszedł ;) . Jego występ nie tak dobry jak ostatnio, ale w finale pewnie będzie lepiej :) . W sumie nic wiele nie pokazał, ale świetny jest i tak :mrgreen: . Mateusz dobrze dowalił Kubie, ale nie zachwycał mnie jakoś. Trzeci występ wieczoru ^^.
Cheerleaderki mnie zawiodły... :? Mogły pokazać jeden numer, a dobrze, a nie przebierać się po 30 s ::kwasny:: .
Grzybki to taka beznadzieja :lol: . Ten mały jest słodki, ale nie rozumiałam co drugiego słowa, które śpiewali ::jezyk:: .
Ten zespół z tym ogniem i gwoździami, to masakra, nie wiem skąd się tu wzięli ::ke:: !
No, a te tancerki takie średnie.

Czekam na drugi półfinał :) .

EDIT:
Zapomniałam powiedzieć o Wiktorii... Co za żal! To było po prostu tragiczne :( . Tak zmasakrować tą śliczną piosenkę Can't Live Without You :zmiesz:: . Masakra !!! Wyła w refrenie niemiłosiernie ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: . A jeszcze Kuba bezczelnie powiedział ,,pomyliliśmy się " ;/ . Swoją drogą można jednak jeszcze bardziej zepsuć tą song :P
http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo
Goku

Gabra-Sheila pisze:Mateusz dobrze dowalił Kubie, ale nie zachwycał mnie jakoś.
Mnie śmieszyło to, że jurorzy ciągle gadali coś o tym, że zachował się z godnością ::loll::. Moim zdaniem zachował się bardziej jak taki rozpieszczony dzieciak, co nie potrafi wysłuchać słów krytyki, od razu się bulwersuje i stosuje nieprzemyślany kontratak ::jezyk::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Na swoim blogu reżyser MT zaszczycił nas postem, jakoby po długim i trudnym rozważaniu postanowili, że nie przepuszczą Kasi Popowskiej i Kasi Sawczuk dalej. ::kwasny:: Bloggerzy natychmiast zareagowali i napisali m. in. że program jest robiony dla widzów, a nie pod regulamin, i że w USA złamano regulamin, przeszło dodatkowo 8 lub 10 osób i zrobili dodatkowy półfinał.

http://wojciechiwanski.blog.onet.pl

A we wcześniejszych komentarzach ludzie zagrozili, że jak nie dadzą szansy Kasiom, to przełączą kanał na Polsat i "Jak Oni Śpiewają". :lol:
Goku

Pottermaniack pisze:A we wcześniejszych komentarzach ludzie zagrozili, że jak nie dadzą szansy Kasiom, to przełączą kanał na Polsat i "Jak Oni Śpiewają". :lol:
Biedni, dobrowolnie idą na tortury. :lol:
Ps. Zdarzają się sytuacje, gdy ktoś z czterdziestki z różnych losowych powodów nie może wziąć udziału w dalszej rywalizacji. Wtedy do gry wchodzi, ktoś spośród tych, którzy usłyszeli trzy razy „tak” na castingu. Jak myślicie, kto miałby szanse?
Pewnie kogoś wykopią(z odpowiednią zapłatą, żeby się nie skarżył), powiedzą, że zachorował i wcisną Kasię Popowską. ::loll::
Gabra-Sheila pisze:Zapomniałam powiedzieć o Wiktorii... Co za żal! To było po prostu tragiczne :( . Tak zmasakrować tą śliczną piosenkę Can't Live Without You :zmiesz:: . Masakra !!! Wyła w refrenie niemiłosiernie ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: .
Ja podczas słuchania refrenu miałem wrażenie jakbym słuchał tej piosenki w wykonaniu pijanej Bridget Jones ::loll::
Tomala

Goku pisze:Mnie śmieszyło to, że jurorzy ciągle gadali coś o tym, że zachował się z godnością . Moim zdaniem zachował się bardziej jak taki rozpieszczony dzieciak, co nie potrafi wysłuchać słów krytyki, od razu się bulwersuje i stosuje nieprzemyślany kontratak
Ale to Wojewódzki się go niepotrzebnie uczepił odnośnie wyglądu. To przecież nie ma nic do rzeczy! Co z tego, że go zrobili? Przecież wiadomo, że w telewizji wszystkich stylizują. Jak już pisałem - Wojewódzki czepiał się wszystkich jakby miał okres :lol: ::plask wczolo:
Goku

Znów przed ogłoszeniem wyników, żeby się niczym nie sugerować. Tym razem krótko: Najbardziej podobały mi się występy Patenciarza, tego z ogniami, Adrianny i tego rowerzysty, mam nadzieję, że ktoś z nich przejdzie do finału. Najmniej Bazarnika i braci Legun.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja mam akurat dwoje faworytów, czyli tylu, ile potrzeba. :)
Zdecydowanie najbardziej podobał mi się Patenciarz i pan rowerzysta. Mam nadzieję, że to oni przejdą. ;)
Awatar użytkownika
Pottermaniack

I po odcinku. :)

Adrianna zaśpiewała świetnie, ale oczywiście wielkie jury musiało mieć jakieś obiekcje. :roll:

Bazarnik nic zadziwiającego nie pokazał, po co oni go przepuszczali dalej? ::kwasny:: Oczywiście jury nie będzie miało sobie nic do zarzucenia, a to, że Kasia Sawczuk i Popowska nie wystąpią, to nie ich wina.

The Sunday Singers wybrali świetną piosenkę i świetnie ją wykonali. :wink:

Patenciarz-niesamowity! Słusznie przeszedł. :mrgreen:

Krystian Herba też boski, wyprawiał cuda na rowerze. 8) A w filmiku przed występem pokazali rynek w Rzeszowie ( gdzie często przechodzę, jak jestem w mieście ), w ogóle miał ma sobie strój z logiem Rzeszowa i rower, miasto promuje się na nim na maksa. :lol: Mam nadzieję, że Dominika i Jadzia nie wyjdą w kostiumach z gigantycznym napisem "Rzeszów: Miasto Innowacji" czy czymś w tym guście. :lol:

Jerzy dał świetne show z kijkami. :)

Wojewódzki przeszedł dzisiaj samego siebie i pokazał, jakim jest chamem, szydził z Prokopa i Hołowni, nazwał ich idiotami, ale na szczęście Hołownia raz wielkiemu Jakubowi odpyskował. 8)

Nie do końca zgadzam się z jury, Legunowie nie powinni przejść dalej.
ODPOWIEDZ