Z jednej strony jestem zły, że Brooke wybrała Nicka (chociaż z nią to nigdy nic nie wiadomo, raz się całuje z jednym,raz z drugim, na zmianę wyznaje im miłość
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Ja się właściwie zastanawiam, dlaczego Stephanie ukrywa przed rodziną, że Felicia żyje?
Mieliśmy już kolejną z rzędu zakłamaną ceremonię pożegnalną
Chociaż ogólnie była bardzo ładna. I Kristen się pojawiła
Też mnie zastanawia co tam robił Hector.
Z jednej strony jestem zły, że Brooke wybrała Nicka (chociaż z nią to nigdy nic nie wiadomo, raz się całuje z jednym,raz z drugim, na zmianę wyznaje im miłość
), ale z drugiej strony to Ridge mnie mega denerwuje tą swoją pewnością siebie i tym, że ma gdzieś wszystkich, nawet samą zainteresowaną 
Pamiętacie rozpacz Sally jak stracila córkę? Forresterowie zdają się nie przeżywać mocno śmierci Felicii. Ricka w ogóle nie było (chyba że przegapiłam), a najlepszy w swoim żalu jest Ridge
. Przecież to siostra! Każdy, kto ma rodzeństwo, wie o czym piszę...

Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dzisiejsze odcinki bardzo fajne i dość ciekawe.
Nick i Brooke ledwo mogą się powstrzymać od seksu. Dobrze, że małżeństwo Bridget i Nick'a się skończyło. Ridge natomiast jest mega wkurzający, mam podobne zdanie na jego temat co Tomala.
Ceremonia pożegnalna Felicii fajna, pojawił się nawet dawno niewidziany Clarke razem z Sally, ogólnie chyba wszyscy bohaterowie. Tylko też trochę nie mogę zrozumieć tego ukrywania prawdy przez Stephanie, po co było tę ceremonię organizować...
Bardzo fajnie też, że Kristen coraz częściej się pojawia na takich rodzinnych uroczystościach, świetnie się ją ogląda z rodzeństwem, fajne było też to zdjęcie Erica, Stephanie i ich czworga dzieci, które oglądał dr Ramirez (który tak w ogóle to wydaje się być sympatyczną postacią
).
Nick i Brooke ledwo mogą się powstrzymać od seksu. Dobrze, że małżeństwo Bridget i Nick'a się skończyło. Ridge natomiast jest mega wkurzający, mam podobne zdanie na jego temat co Tomala.
Ceremonia pożegnalna Felicii fajna, pojawił się nawet dawno niewidziany Clarke razem z Sally, ogólnie chyba wszyscy bohaterowie. Tylko też trochę nie mogę zrozumieć tego ukrywania prawdy przez Stephanie, po co było tę ceremonię organizować...
Bardzo fajnie też, że Kristen coraz częściej się pojawia na takich rodzinnych uroczystościach, świetnie się ją ogląda z rodzeństwem, fajne było też to zdjęcie Erica, Stephanie i ich czworga dzieci, które oglądał dr Ramirez (który tak w ogóle to wydaje się być sympatyczną postacią
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Może oni zdążyli się "wypłakać"? Choć na ich miejscu przez cały czas miałbym ręce zajęte chusteczką trzymaną w pogotowiu. Takie uroczystości mnie wręcz dobijają i też mnie dziwi taki stoicki spokój u Forrester'ów.
Stephanie powinna powiedzieć całej rodzinie o tym, że lekarze ratują życie Felicii. Nie wiem co będzie, jak wszyscy się dowiedzą, ale Stephanie powinna przypomnieć sobie przeszłość i ukrywanie prawdy. Takie zachowanie skończyło się choćby chwilową awanturą. Wle osób pamięta jej wcześniejsze tajemnice.
Faktycznie, Ridge nie zna słowa "nie". Nick chociaż troche, ale się hamuje.
Szkoda, że małżeństwo Bridget i Nicka dobiegło końca.
Stephanie powinna powiedzieć całej rodzinie o tym, że lekarze ratują życie Felicii. Nie wiem co będzie, jak wszyscy się dowiedzą, ale Stephanie powinna przypomnieć sobie przeszłość i ukrywanie prawdy. Takie zachowanie skończyło się choćby chwilową awanturą. Wle osób pamięta jej wcześniejsze tajemnice.
Faktycznie, Ridge nie zna słowa "nie". Nick chociaż troche, ale się hamuje.
Szkoda, że małżeństwo Bridget i Nicka dobiegło końca.
- Adex-fan Brooke
Brooke i Nick powinni całkiem się opamiętać, kiedyś może by byli fajną parą, ale nie współcześnie.
Jak widać obecnie Taylor nie potrafi trzymać się z daleka od Brooke, kroi się nowy trójkąt z Nickiem. To nawet zabawne że Ridge w tej sytuacji na lodzie. Taylor bardzo podstępnie oczerniała dziś Brooke, nawet jeśli miała rację nie mówiła wcale z troski o Nicka tylko dlatego że sama się na niego napaliła. W ogóle śmieszne że musiała czekać gdzieś zaczajona aż Brooke wyjdzie. Dante też śmieszny z tymi swoimi metodami na dziecko żeby je wozić w aucie aby usnęło. Christian zapowiada się jako fajna postać, niestety od razu jest w durnym naciąganym wątku, widać że zaczęlo mu zależeć na jego pacjentce i śmiesznie gada że Felicia musi walczyć itp. Który lekarz sypie takimi tekstami? On w ogóle nie mówi naukowo, wychodzi na to że wystarczy powiedzieć pacjentowi aby walczył lub przywieźć mu dziecko aby tak się stało.
i Nawet już maseczki nie były konieczne!

Jak widać obecnie Taylor nie potrafi trzymać się z daleka od Brooke, kroi się nowy trójkąt z Nickiem. To nawet zabawne że Ridge w tej sytuacji na lodzie. Taylor bardzo podstępnie oczerniała dziś Brooke, nawet jeśli miała rację nie mówiła wcale z troski o Nicka tylko dlatego że sama się na niego napaliła. W ogóle śmieszne że musiała czekać gdzieś zaczajona aż Brooke wyjdzie. Dante też śmieszny z tymi swoimi metodami na dziecko żeby je wozić w aucie aby usnęło. Christian zapowiada się jako fajna postać, niestety od razu jest w durnym naciąganym wątku, widać że zaczęlo mu zależeć na jego pacjentce i śmiesznie gada że Felicia musi walczyć itp. Który lekarz sypie takimi tekstami? On w ogóle nie mówi naukowo, wychodzi na to że wystarczy powiedzieć pacjentowi aby walczył lub przywieźć mu dziecko aby tak się stało.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Co miała Brooke na myśli, kiedy mówiła do Nicka: "możesz postawić maszt"?
Brooke i Nick zachowują się jak dwoje napalonych nastolatków.
Brooke i Taylor w końcu doszły do słusznego wniosku, że lepiej im będzie bez Ridge'a.
Doc dobrze zrobiła, że ostrzegła Kapitana przed Logan. Powinien przestać postrzegać ją jako pięknego, dobrego anioła, a zobaczył, że to egoistka dążąca do celu po trupach. Już jeden Ridge, bezgranicznie idealizujący Brooke wystarczy. 
Hope, jak widać, jest już wtajemniczona w koligacje rodzinne i wie, kto jest z kim.
Brooke i Taylor w końcu doszły do słusznego wniosku, że lepiej im będzie bez Ridge'a.
Hope, jak widać, jest już wtajemniczona w koligacje rodzinne i wie, kto jest z kim.
Adex, a ilu masz znajomych z dziećmi?Adex-fan Brooke pisze: Dante też śmieszny z tymi swoimi metodami na dziecko żeby je wozić w aucie aby usnęło. Christian zapowiada się jako fajna postać, niestety od razu jest w durnym naciąganym
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
To jest - Adex - najlepszy sposób aby dziecko zasnęłoAdex-fan Brooke pisze:Dante też śmieszny z tymi swoimi metodami na dziecko żeby je wozić w aucie aby usnęło.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Ja nie mówię że to fałszywy sposób, tylko tak mi się skojarzyło jak w programach Nianiu na pomoc, fachowa niania to obśmiewała że nie można tak przyzwyczajać dziecka jako jedynej metody na uśpienie, aczkolwiek tam się to tyczyło lekko starszych dzieci.
Pottermaniac: Jakbyś nie zauważył Nick już od dawna tak jak Ridge i Eric idealizują Brooke
i w zasadzie mają w tym dużo racji, co nie znaczy że czasem nie przesadzą. Tak samo śmieszy mnie bardzo jak Bridget mówi że Nick to szlachetny człowiek
a dla mnie to taki typ że musi kopulować co kilka minut i pod to układa życie.
Pottermaniac: Jakbyś nie zauważył Nick już od dawna tak jak Ridge i Eric idealizują Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooke plecie co jej ślina na język przyniesie, tak gada, żeby gadać. Dzisiaj czule wyznawała Nickowi, że ach, och, jej życie nabrało nowego sensu od kiedy razem są, i że wprowadził taki ład,bezpieczeństwo i spokój w jej życie, a ile oni są razem? Dzień, półtora?
Sceny ich przytulania wstrętne. Nick jest dla mnie strasznie odpychający.
Co do wątku Felicii, to wcale się nie dziwię determinacji Stephanie, każda matka walczy do KOŃCA o swoje dziecko, do ostatniego, choćby najsłabszego i najlżejszego uderzenia serca.
Bridget i Dante - świetna para, super widzieć Bridget uśmiechającą się. I mam nadzieję, że Dante będzie jej wierny jak do tej pory i żadna Brooke, Taylor ani inna bohaterka nie poczuje nagle, że on jest jej przeznaczeniem i nie będzie próbowała go uwieść. Kibicuje tej parze jak mało której.
Zdziwiła mnie tylko mina Bridget na widok Stephanie. Nie spodziewała się, że Stepha będzie chciała utrzymywać kontakty z wnukiem? Zapomniała, że to bardzo bliska rodzina, teraz, po śmierci Felicii, zwłaszcza?
Co do wątku Felicii, to wcale się nie dziwię determinacji Stephanie, każda matka walczy do KOŃCA o swoje dziecko, do ostatniego, choćby najsłabszego i najlżejszego uderzenia serca.
Bridget i Dante - świetna para, super widzieć Bridget uśmiechającą się. I mam nadzieję, że Dante będzie jej wierny jak do tej pory i żadna Brooke, Taylor ani inna bohaterka nie poczuje nagle, że on jest jej przeznaczeniem i nie będzie próbowała go uwieść. Kibicuje tej parze jak mało której.
Zdziwiła mnie tylko mina Bridget na widok Stephanie. Nie spodziewała się, że Stepha będzie chciała utrzymywać kontakty z wnukiem? Zapomniała, że to bardzo bliska rodzina, teraz, po śmierci Felicii, zwłaszcza?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Susan Flannery świetnie gra, scena jak przyszła po Dominicka do Bridget była bardzo przekonywująca, widać było tę matczyną determinację, żeby za wszelką cenę pomóc córce.
I taka różnica między Stephanie i Brooke: Stephanie jako matka robi wszystko, żeby pomóc swojemu dziecku w potrzebie, walczy do końca o życie Felicii, a np. Brooke po wypadku Hope, bawiła się z zięciem w dom i uświadamiała sobie kolejne życiowe przeznaczenie. Pamiętacie, jak Brooke powiedziała Stephanie, że jest złą matką?
Taylor i Bridget twierdzą, że Nick to dobry i szlachetny człowiek, Brooke to już w ogóle ma o nim świetne zdanie, Felicia nazwała swoje dziecko imieniem Dominick, czyli mamy 4 kobiety, które uwielbiają Nicka. Pytanie: za co? że robi z kim popadnie, że żyje bez mózgu, że wszystkie potencjalne dzieci z wpadek, że kocha swoją teściową? Co w tym szlachetnego, dobrego, godnego naśladowania?

PS> I znowu ten różowy telefon Stefy
I taka różnica między Stephanie i Brooke: Stephanie jako matka robi wszystko, żeby pomóc swojemu dziecku w potrzebie, walczy do końca o życie Felicii, a np. Brooke po wypadku Hope, bawiła się z zięciem w dom i uświadamiała sobie kolejne życiowe przeznaczenie. Pamiętacie, jak Brooke powiedziała Stephanie, że jest złą matką?
Taylor i Bridget twierdzą, że Nick to dobry i szlachetny człowiek, Brooke to już w ogóle ma o nim świetne zdanie, Felicia nazwała swoje dziecko imieniem Dominick, czyli mamy 4 kobiety, które uwielbiają Nicka. Pytanie: za co? że robi z kim popadnie, że żyje bez mózgu, że wszystkie potencjalne dzieci z wpadek, że kocha swoją teściową? Co w tym szlachetnego, dobrego, godnego naśladowania?
PS> I znowu ten różowy telefon Stefy
-
Dawidek
- Administrator
Tiril, mi się wydaje, że Bridget bardziej zdziwiła determinacja Stephanie, że akurat teraz, zaraz, natychmiast musi wziąć małego. Mnie na miejscu Bridget zastanawiało to dość nietypowe zachowanie - tym bardziej, że dziewczyna nie wie o co Stephanie chodzi. Zgodzę się też z Tobą, że ona jako matka walczy o życie córki. I dobrze robi.
Mimo wszystko, wątek Felicii bywa coraz bardziej naciągany. Nie jestem lekarzem, więc nie będę komentować strony medycznej. Pod koniec drugiego odcinka pokazano, jakby Forresterówna była jakby w stanie śmierci klinicznej (zamazane postacie i ujęcia).
Sprawa nieprzestrzegania reżimu sanitarnego - za to lekarz powinien zostać surowo ukarany. Stephanie i mały Dominic mogą poprzez zarazki czy wirusy zniszczyć pracę lekarzy. Tak mi się wydaje.
Mimo wszystko, wątek Felicii bywa coraz bardziej naciągany. Nie jestem lekarzem, więc nie będę komentować strony medycznej. Pod koniec drugiego odcinka pokazano, jakby Forresterówna była jakby w stanie śmierci klinicznej (zamazane postacie i ujęcia).
Sprawa nieprzestrzegania reżimu sanitarnego - za to lekarz powinien zostać surowo ukarany. Stephanie i mały Dominic mogą poprzez zarazki czy wirusy zniszczyć pracę lekarzy. Tak mi się wydaje.
Stephanie to ma chyba jakąś umowę reklamową z Motorola . Ciągle pokazuje ten telefon.
Bridget dziś bardzo fajnie wyglądała. Królowa chyba faktycznie wierzy w cuda i w to , że Dominick ma cudowną moc
Ciekawe ile Brooke wytrzyma i kiedy pójdzie z Nickiem do łóżka. 6 miesięcy dla niej to chyba wieczność 
Bridget dziś bardzo fajnie wyglądała. Królowa chyba faktycznie wierzy w cuda i w to , że Dominick ma cudowną moc
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."