Należy pamiętać że czas w B&B płynie inaczejTim pisze:Stephanie to ma chyba jakąś umowę reklamową z Motorola . Ciągle pokazuje ten telefon.
Bridget dziś bardzo fajnie wyglądała. Królowa chyba faktycznie wierzy w cuda i w to , że Dominick ma cudowną mocCiekawe ile Brooke wytrzyma i kiedy pójdzie z Nickiem do łóżka. 6 miesięcy dla niej to chyba wieczność
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mnie też to bardzo zastanawiaPottermaniack pisze:Co miała Brooke na myśli, kiedy mówiła do Nicka: "możesz postawić maszt"?
Bridget i Dante to super para. Podobnie jak Tiril, bardzo im kibicuję
Też mnie dziwi nieprzestrzeganie zasad w szpitalu, odnośnie sterylności. Przecież osoby tak ciężko chore jak Felicia, w takim fatalnym stanie łapią wszystkie, nawet najmniejsze wirusy i bakterie!
W sumie to nawet bym się ucieszył gdyby Taylor teraz odbiła Brooke Nicka, mimo, że nie chcę, żeby ona z nim była, ale to byłby szczyt chamstwa
A co do samego Nicka, to zgadzam się z Mikiksem. Nie wiem dlaczego te wszystkie kobiety widzą w nim wspaniałego człowieka
Współczuje Taylor , nikt jej nie chcę ( nie licząc Stephanie ) więc wpycha się do łóżka facetom i robi wszystko aby ktoś ją pokochał. Za swoje zachowanie została sama, a mężczyźni jak zwykle wzdychają do Brooke. Pani ,,święta'' nie może na to patrzeć i postanowiła oczernić rywalkę. Niestety Taylor nie zna lub nie chcę poznać siły przyciągania Logan, więc doktorówna powinna sobie odpuścić, bo pchanie się między wódkę i zakąske nie jest dobrym rozwiązaniem. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Dzisiaj wreszcie ktoś z rodziny dowiedział się o aktualnym stanie Felici
Myślałem, że Eric inaczej to przyjmie - a tu taka niespodzianka
Czy mi się wydawało, czy Felicia się odezwała, w myślach oczywiście
Na sceny Brooke i Nicka nie można patrzeć
Gdyby mogli do kochaliby się chyba nawet na parkingu
Już mam dosyć patrzenia na napalonego Nicka
Bridget i Dante mogą mieć fajną przyszłość - oby im się udało
Na koniec zostawiłem sobie Ridge'a, który jest nie do wytrzymania
Czy ten kretyn myśli, że nadal jest taki piękny, że pod kobietami uginają się kolana
Niech lepiej Ridge spojrzy w lustro
Myślałem, że Eric inaczej to przyjmie - a tu taka niespodzianka
Czy mi się wydawało, czy Felicia się odezwała, w myślach oczywiście
Na sceny Brooke i Nicka nie można patrzeć
Gdyby mogli do kochaliby się chyba nawet na parkingu
Już mam dosyć patrzenia na napalonego Nicka
Bridget i Dante mogą mieć fajną przyszłość - oby im się udało
Na koniec zostawiłem sobie Ridge'a, który jest nie do wytrzymania
Czy ten kretyn myśli, że nadal jest taki piękny, że pod kobietami uginają się kolana
Niech lepiej Ridge spojrzy w lustro
- Pottermaniack
Stephanie "chce ją" jako przyjaciółka, a do jej przyjaciół zaliczają się także Thorne, Darla, Eryk ( były w ostatnim miesiącu sceny, jak pocieszali Taylor i że może na nich liczyć ). Po drugie, z facetów to o dziwo zapomniałeś o Hectorze, który szaleje na punkcie Doc. Po trzecie, Taylor nie pchała się nikomu do łóżka, tylko wywróciła się i spadła na nie z Nickiem, co później mylnie zinterpretowała Brooke ( wracając z łóżka Ridge'a na marginesieRobi pisze:Współczuje Taylor , nikt jej nie chcę ( nie licząc Stephanie ) więc wpycha się do łóżka facetom i robi wszystko aby ktoś ją pokochał. Za swoje zachowanie została sama, a mężczyźni jak zwykle wzdychają do Brooke. Pani ,,święta'' nie może na to patrzeć i postanowiła oczernić rywalkę. Niestety Taylor nie zna lub nie chcę poznać siły przyciągania Logan.
Ridge jest tak zadufany w sobie, że wymyślił jakąś teorię do aktualnej sytuacji, i oczywiście wg. tej teorii to on jest najważniejszy i to wokół niego wszystko się kręci.
Jackie znowu wyjdzie na idiotkę.
Felicia dziwnie wolno zdrowieje, już od tylu odcinków nie odzyskała przytomności, zwykle w MNS postać by już wyszła ze szpitala.
-
Dawidek
- Administrator
Na razie odnoszę wrażenie, że to Nick jest bardziej napalony na Brooke, niż ona na niego.
Mogliby jednak sobie odpuścić sobie czułości, jak widzę, że Nick zbliża się do Brooke, w tym momencie biorę gazetę...
Agresywną reakcję Eric'a zwalam na karb szoku, jaki zafundowała mu Stephanie. Przecież on myślał, że jego córka nie żyje, a na dodatek myślał, że Stephanie sztucznie chce przedłużyć córce życie. Na szczęście zmienił front, gdy zobaczył, że z jego córką może być lepiej. Ma teraz nadzieję, że prawdę pozna reszta rodziny i nie będzie tak ostrych komentarzy, jakie wygłosił Eric. Głupotą było, że kłócili się w obecności Felicii, znając "MnS" to ona "słyszała" tę kłótnię.
No i ten reżim sanitarny...
Zachowania Ridge'a nie będę komentować...
Ostatnio zaczynam na nowo lubić Dantego.
Agresywną reakcję Eric'a zwalam na karb szoku, jaki zafundowała mu Stephanie. Przecież on myślał, że jego córka nie żyje, a na dodatek myślał, że Stephanie sztucznie chce przedłużyć córce życie. Na szczęście zmienił front, gdy zobaczył, że z jego córką może być lepiej. Ma teraz nadzieję, że prawdę pozna reszta rodziny i nie będzie tak ostrych komentarzy, jakie wygłosił Eric. Głupotą było, że kłócili się w obecności Felicii, znając "MnS" to ona "słyszała" tę kłótnię.
Zachowania Ridge'a nie będę komentować...
Ostatnio zaczynam na nowo lubić Dantego.
- Adex-fan Brooke
Dziś drugi odcinek był interesujący
Taylor zwymiotowała na Nicka w salonie
Brooke miała z Ridge'm ciekawą rozmowę o ojcu a Stephanie i Eryk też byli ciekawi, nagle Erykowi się odmieniło i docenia Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Odkad Taylor wpadła w alkoholizm, stała się jedną z najbardziej interesujących postaci w serialu. Nudzi mnie natomiast Ridge i jego biadolenie, nic do niego nie dociera. Dziwne, ze tak nagle wspomnieli, ze Brooke ma w ogóle rodzinę:) Juz tak dawno nic o nich nie było, że nawet nie pamiętam kiedy.Adex-fan Brooke pisze:Dziś drugi odcinek był interesującyTaylor zwymiotowała na Nicka w salonie
Brooke miała z Ridge'm ciekawą rozmowę o ojcu a Stephanie i Eryk też byli ciekawi, nagle Erykowi się odmieniło i docenia Stephanie.
-
Dawidek
- Administrator
Mam nadzieję{, że Taylor sie jakos odwdzięczy za to, że Nick miał taki dyskomfort z powodu zwymiotowania. Taylor może zrozumie, że powinna być trzeźwa...Nick nie powinien próżnować i zaproponować Taylor spotkanie u Anonimowych Alkoholików. Lepiej teraz, niż później.
Brooke nawiązała do przeszłości. Ostatnio sporo tych nawiązań.
Podobało mi się, że Stephanie się tak poświęca dla córki, chce oddać część swojej wątroby. Już sam fakt, że chciała to zrobić, bardzo dobrze o niej świadczy, jako o matce.
Brooke nawiązała do przeszłości. Ostatnio sporo tych nawiązań.
Podobało mi się, że Stephanie się tak poświęca dla córki, chce oddać część swojej wątroby. Już sam fakt, że chciała to zrobić, bardzo dobrze o niej świadczy, jako o matce.
Nareszcie podobają mi się odcinki! Stephanie pokazuje klasę i że na głowę bije Jackie, która teraz już naprawdę jest na lodzie po raz xxx
Ale na to zasługuje.
Taylor interesująca, a Nick jest faktycznie porąbany jak cieszy go to, że został obrzygany przez pijaną kobietę. W ogóle co to za gość, że przychodzi do upitej na maxa laski i zaczyna z nią dalej pić xD
Taylor interesująca, a Nick jest faktycznie porąbany jak cieszy go to, że został obrzygany przez pijaną kobietę. W ogóle co to za gość, że przychodzi do upitej na maxa laski i zaczyna z nią dalej pić xD
-
Taki Owaki
A mnie Taylor strasznie nudzi, bo każda scena polega na tym, że ktoś znajduje ją pijaną/pijącą a ona się śmieje/płacze, i ten ktoś zamartwia się tym, że za dużo wypiła. I nie bardzo mnie śmieszy jej zachowanie (choć żarty z Ridge'a są śmieszne).
Bardzo cieszę się z naprawienia relacji Erica i Stephanie, bo to moja ulubiona para w Modzie i mimo wszystko najbardziej udane małżeństwo. Pięknie razem wyglądają i powinni być ze sobą do końca życia (jak znam Erynia to pewnie i tak znajdzie sobie kogoś innego, lecz mam nadzieję, że na końcu wróci do Stephanie).
Bardzo cieszę się z naprawienia relacji Erica i Stephanie, bo to moja ulubiona para w Modzie i mimo wszystko najbardziej udane małżeństwo. Pięknie razem wyglądają i powinni być ze sobą do końca życia (jak znam Erynia to pewnie i tak znajdzie sobie kogoś innego, lecz mam nadzieję, że na końcu wróci do Stephanie).
Dzisiaj dość ciekawe odcinki.
Więcej uwagi poświęcono w końcu postaci Christiana - brata Hectora. Już zdążył poznać Darlę, Dantego, Bridget, Thorne'a (no, właściwie to wcześniej go chyba też znał ze szkoły), no i pewnie w głowie mu się zakręciło jak zobaczył małego Dino (fajne zdrobnienie Dante wymyślił dziecku nawiasem mówiąc
). Thorne jeszcze śmiesznie dodał, że to nie jest najbardziej skomplikowany układ w ich rodzinie.
Dupek Ridge poleciał do tatusia, może razem coś zdziałają. Wolę Brooke jednak z Nick'iem mimo wszystko - podobają mi się ich sceny z dziećmi. Ale ta wyspa była strasznie sztuczna.
Jackie wraca do akcji - ciekawe co dalej z jej związkiem z Erykiem...
Więcej uwagi poświęcono w końcu postaci Christiana - brata Hectora. Już zdążył poznać Darlę, Dantego, Bridget, Thorne'a (no, właściwie to wcześniej go chyba też znał ze szkoły), no i pewnie w głowie mu się zakręciło jak zobaczył małego Dino (fajne zdrobnienie Dante wymyślił dziecku nawiasem mówiąc
Dupek Ridge poleciał do tatusia, może razem coś zdziałają. Wolę Brooke jednak z Nick'iem mimo wszystko - podobają mi się ich sceny z dziećmi. Ale ta wyspa była strasznie sztuczna.
Jackie wraca do akcji - ciekawe co dalej z jej związkiem z Erykiem...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
Wczoraj Ridge zrobił doskonałą analizę Brooke - jej nienormalna psychika pochodzi od tego, że ojciec ją zostawił w dzieciństwie.
Nick i Piracki Łup są napaleni do granic możliwości.
Czy ta wyspa, na której byli, to nie jest przypadkiem Katalina?
Fajnie się oglądało te "pirackie" sceny, już lepsze, niż "rajskie ogrody" Ridge'a.
Ona nie jest do końca alkoholiczką, tylko pije, żeby stać się alkoholiczką i ktoś zaczął jej współczuć: jak powiedział Nick.Dawidek pisze:Mam nadzieję{, że Taylor sie jakos odwdzięczy za to, że Nick miał taki dyskomfort z powodu zwymiotowania. Taylor może zrozumie, że powinna być trzeźwa...Nick nie powinien próżnować i zaproponować Taylor spotkanie u Anonimowych Alkoholików. Lepiej teraz, niż później.![]()
Nick i Piracki Łup są napaleni do granic możliwości.