M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ja ostatnio trochę oglądam Mjm, głównie śmiejemy się z Hanki pijaczki, złej Grażyny i oczywiście Marka. No i tej głupiej i brzydkiej Natalki, która zakochała się w księdzu :lol:
Fajna jest ta pacjentka grana przez Ele Romanowską :D

A ta akcja z porwaniem dziecka była beznadziejna, babka pobiegła za Radoszem, na chwile wyłączyli głos i to niby miało być przerażające, straszne?? Wyszło to beznadziejnie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ostatnio widziałem jeden odcinek.

Akcja z porwaniem dziecka faktycznie śmieszna i naciągana.
W ogóle namnożyło się teraz tych dzieci u Mostowiaków i Zduńskich, że już ledwo się orientuje kto ma jakie i z kim, a to ktoś adoptuje, a to ktoś urodzi... ::rad::
No i Małgosia i Tomek opiekują się tą Zosią i Gosia jest w ciąży. Może mi ktoś powiedzieć jak to właściwie w końcu jest z tą Zosią? Oni ją adoptują w końcu, czy jak?

I też czytałem o tym wątku z HIV. Nie robi to na mnie wrażenia, niedawno był kilkuodcinkowy wątek w Pierwszej Miłości, gdzie Mariusz miał mieć HIV (a okazało się, że nie ma). Pewnie okaże się, że Paweł nie jest nosicielem, inaczej pewnie przestałby tak "podbijać" kolejne dziewczyny (już się gubię z kim on był i z kim jest teraz :lol: ). Powtarzają się wszędzie z tymi wątkami.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Pewnie Paweł będzie myślał, że HIV przywiozła mu Madzia z Afryki :)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

DeaconFan, mama Zosi zmarła, więc Gosia i Tomek złożyli wniosek o adopcję. Sprawa chyba jest w toku.
Ta akcja z porwaniem dziecka faktycznie wyszła śmiesznie :lol: Basia tylko podbiegła do Radosza, a on jej oddał dziecko :lol: Liczyłem na coś bardziej spektakularnego.
Marek i Grażyna są po prostu obrzydliwi. Jeszcze teraz w związku Marka i Hanki niby układa się tak dobrze, a jest tak źle :?
Wątek z miłością Natalki do księdza zarazem śmieszny i ciekawy.
Denerwuje mnie Marta. Najpierw rozstała się z Szymonem, nawet nie mówiąc mu dlaczego, a teraz jest niby zdziwiona dlaczego on jest dla niej taki oschły.
Wątek Jaroszego jest dziwny. Wiemy tyle, że ukrywa jakąś tajemnicę. Ale to bez sensu, bo kompletnie nie wiadomo, czego ta tajemnica dotyczy, nie ma najmniejszych oznak. W "Gotowych na wszystko" zawsze tajemnica jest powoli odkrywana, pojawiają się jakieś nowe fakty (lub mity), a zupełnie nic.
Bez sensu się stało z Olgą. Nie było jej dość długo, wróciła i mówi, że się w kimś zakochała ::plask wczolo:
Tak ogólnie to ja nadal uwielbiam MJM a szczególnie sprzeczki Basi i Lucka :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jakie dziecko porwał Radosz?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:Jakie dziecko porwał Radosz?
Córeczkę Marysi i Artura.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Świetna była ostatnio scena, jak Basia lunatykowała, wylała nalewkę Lucjan do zlewu na oczach jego i Kisiela, potem wyszła na pole, latała po drzewie, wlazła w kwiatki, wróciła do domu i zostawiła ślady błotem. :lol: A wszystko dlatego, że popiła środki nasenne ziółkami.

Olga jest żałosna i przegrana, najpierw w swoje życie wnanewrowała Grzegorza, ale jak przestał być użyteczny, to go spławiła, tak samo było z Irkiem, szybko jej się odwidział, potem był Kuba, którego z miłości poślubiła i uczyniła ojcem prawnym jej dziecka, a teraz znowu zmieniła obiekt westchnień i wyprowadziła się z dzieckiem. ::kwasny:: Przypomina Brooke.

Najbardziej irytującą postacią jest Martusia, grała na dwa fronty, odrzuciła jakimś marnym wyjaśnieniem Szymona, który był świetnym facetem, rzuciła się w ramiona Budzyńskiego i biedactwo ma teraz focha, bo zobaczyła go z kochanką ( która to jego z kolei w serialu? ). [shadow=white]A spoilery mówią, że powiedziała mecenasowi, że jak uratuje Henia od kłopotów, to zapomni o jego romansach. :roll: [/shadow]
Najbardziej denerwujące jest to jej chrząkanie co drugie słowo. :roll:
Awatar użytkownika
Tiril

Tomala pisze:
Tiril pisze:Jakie dziecko porwał Radosz?
Córeczkę Marysi i Artura.
O, to już się urodziła.
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ma na imię Barbara :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Damians pisze:Ma na imię Barbara :mrgreen:
No to będzie świętować z górnikami :wink:
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A mi pewnie progesteron świruje, bo się denerwowałam na tych scenach "uprowadzenia". Tiril, a Ty oglądasz w końcu czy nie?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Szogunka pisze: Tiril, a Ty oglądasz w końcu czy nie?
Ostatnio nie. Ostatnio oglądałam odcinek jak Zosia wybrała imię dla dziecka Gosi - Wojtek.
Ale to chyba dawno było....
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

W jutrzejszym odcinku 701 wydarzy sie tak dużo, ze chyba więcej niz normalnie w miesiąć:) Jak ktos sie nie może doczekac to niech obejrzy na playtube:

http://www.playtube.pl/seriale/mjakmilo ... c-701.html

A tu krótki spoiler ode mnie:

- Magda niespodziewanie wraca z Sudanu i wyznaje Pawłowi miłość
- Paweł otrzymuje wyniki testu na obecnośc wirusa HIV i wynik okazuje sie pozytywny (zostaje wspomniana Teresa, Magda, Sylwia, Mirka, Majka czyli wszystkie jego dziewczyny i nie wiadomo jak się zaraził i kogo zaraził). Mówi o wszystkim Piotrkowi
- Jaroszy umiera w szpitalu - Hanka jest w szoku

Natomiast w odcinku wtorkowym 702:

- Pojawia sie nowa lekarka - kardiolog Agata, która spędza duzo czasu na rozmowach z Arturem
- Wydaje się , że Marzena współpracowała z Mirkiem, Kuba jest bardzo zawiedziony i znowu się upija
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No to szok, jeśli Paweł się zaraził wirusem, ale może okaże się, że to była jakaś błędna diagnoza później?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:No to szok, jeśli Paweł się zaraził wirusem, ale może okaże się, że to była jakaś błędna diagnoza później?
DeaconFan na razie było tak, że dostał wezwanie do szpitala, bo jeśli test jest pozytywny to nie mogli zrobic tego listownie czy coś. I tam mu niby powiedzieli, że test wyszedł pozytywny i że muszą zrobić jakieś specjalistyczne badania, żeby ostatecznie potwierdzić. Więc możliwe , że nie, chociaż teraz wynik jest pozytywny.
ODPOWIEDZ