Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Pottermaniack pisze:Wojewódzki przeszedł dzisiaj samego siebie i pokazał, jakim jest chamem, szydził z Prokopa i Hołowni, nazwał ich idiotami, ale na szczęście Hołownia raz wielkiemu Jakubowi odpyskował. 8)
Moim zdaniem to jest sztuczne i robione pod publiczkę tak jak kłótnie Pavlović i Tyszkiewicz w TzG. Ale na miejscu Wojewódzkiego sam bym na prowadzących nawrzucał, bo strasznie mnie wkurzają ::kwasny::. Szczególnie jak się wtrącają w czasie ocen jurorów. :roll:
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

A mi się najbardziej podobali: Jerzy z płonącymi kijami i Krystian z rowerem ::jezyk::

Ten drugi jeszcze tak ładnie podziękował wszystkim na koniec, zupełne przeciwieństwo braci Legun, którzy gadali jakieś głupoty i robili z siebie niewiadomo jakie gwiazdy ::plask wczolo: W ogóle występ Krystiana był zupełnie inny niż na castingu, a o to przecież chodzi :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Trochę się wczoraj zawiodłem występem Adrianny. Na castingu była niesamowita, a wczoraj miała bardzo źle dobrany repertuar. Mimo tego chciałem ją zobaczyć w finale, ale niestety nie zobaczę.
Patenciarz był świetny. Szczególnie jak się obkręcił o 360 stopni.
Co do Wojewódzkiego, to akurat wczoraj był dość miły, w porównaniu z zeszłym tygodniem. Ale podobnie jak Goku, uważam, że te "kłótnie" są sztuczne.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Drugi półfinał mnie zawiódł... Podobał mi się tylko rowerzysta :serce: :zeby: . Po prostu rewelacja!!!! Nie wiem, jakim cudem nie przeszedł ::kwasny:: . Wolałam 100 razy jego, niż patenciarza.^^ (a przed jego występem pokazany cudny rynek w Rzeszowie :serce: :zeby: ) :* . Występ Adrianny nie był tak dobry jak na castingu, nie wiem co ona chciała udowodnić, że może też śpiewać rockowe piosenki? Nie było źle, ale jej występ przypominał mi Eurowizje ::jezyk:: Tam śpiewają takie piosenki... ::krzyw::
Ogólnie większość występów, które zaprezentowali uczestnicy o niebo lepiej wypadły im na castingach! :shock: Tak się starają, że aż przedobrzają ... :( .
Sunday Singers tak średnio, mówili, że byli chorzy.
Występ tych Beatlesików z Czech całkiem, całkiem : ). Goście są ok, mogą śpiewać na weselach,albo dniach Jedlicza, ale by wygrać Mam Talent- :nie: .
Ten gościu z ogniem jeszcze spoko był.
Kłótnie Wojewódzkiego z Hołownią i Prokopem działają mi już na nerwy. Kuba działa ::kwasny:: ... I Foremniak też, a co za tym idzie Chylińska też ::loll:: .
Oby dzisiejszy odcinek był lepszy od ostantiego.^^
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ogladacie dzisiaj? Trzymam kciuki za Jessickę.
Goku

Post autor: Goku »

Świetny odcinek! :mrgreen:

Barmanki- beznadzieja. Można by ustawić tam 6 rur i ladę tylko dla tej jednej i wyszłoby to samo...

Pan Ząbek był prześmieszny! ::loll:: Ale ten koleś jest naprawdę walnięty xDD.

Ula zrobiła fajne show, było dużo lepiej niż na castingu, gdzie tylko tyłkiem trzęsła :). Ale komentarze Hołowni były żałosne! ::plask wczolo:

Kontrabasista - Super! :D

Ale zdecydowanie najlepszy był KONY!!! ::loll:: Szczególnie jak tą marionetkę Chylińskiej wyciągnął ::loll::. To mój faworyt! :D Nawet SMSa na niego wysłałem :).

Jessica - REWELACYJNIE!!! :: bow ::

Ta córka z ojcem niby fajnie, ale to nie talent, a coś wyćwiczonego praktycznie od urodzenia i dlatego jestem na nie.

A te dwie ostatnie skutecznie mnie niemalże uśpiły. Takie to nudne i nieciekawe było moim zdaniem...

Mam nadzieję, że dalej przejdzie KONY i Jessica :D.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też mam nadzieję, że przejdzie Kony, bo to było boskie! Strasznie się uśmiałam. :) Drugiego faworyta jako takiego nie mam, ale podobał mi się też występ Jessicy, która faktycznie wyglądała ślicznie i tych dziewczyn na końcu.
Boję się, że ludzie będą szturmem głosować na akrobatów (bo to mała dziewczynka) i Kony może się nie załapać, a to byłaby szkoda, bo był prześmieszny i bardzo oryginalny - nie ma drugiego mapeciarza w półfinałach. ;)
Ostatnio zmieniony 2009-11-14, 21:38 przez Beja, łącznie zmieniany 1 raz.
Gabra-Sheila

Ja trzymam kciuki za Saszkę :serce: i Kony'ego :D .
Awatar użytkownika
Beja

Jej... Jestem dumna z głosujących, że wybrali taką czołową trójkę, a nie inną. :D
Przeszła moja wymarzona dwójka finalistów, bo jednak Jessica bardziej mi się podobała od Kasi i Asi.
To taki rewanż za poprzedni tydzień, kiedy to przeszli - nie po mojej myśli - bracia Legun zamiast rowerzysty. :P
Tomala

Post autor: Tomala »

Super, że do finału przeszli Kony i Jessica! :D To właśnie im kibicowałem.
Kony był rewelacyjny. I dodatkowy plus za "Like a Prayer" Madonny :D
Jessica była super. Nic dodać nic ująć.
Barmanki mnie zawiodły. Na castingu były świetne, a teraz to prawie tylko taniec, a z alkoholem prawie nic.
Kontrabasista też był fajny. Typowy Poznaniak :) :wink:
Cieszę się, że nie przeszli ojciec z córką. Ja się bardzo boję o takie małe dzieci i oglądanie ich na bardzo wysokiej wysokości tylko mnie stresuje, że coś im się stanie.
Gabra-Sheila

Jessica śpiewała super piosenkę ::ok:: . Uwielbiam wgl wszystkie piosenki Aguilery :serce: . Wyszło pięknie ! Najlepszy występ wieczoru to wg mnie Kony :) . Śmiesznie było cały czas :zeby: . Sasza i jej tata pięknie się zaprezentowali ;) . Nie zrozumiałam tylko co jej ojciec powiedział pod koniec .
Pan Ząbek też niczego sobie ::krzyw:: . Lepiej niż na castingu :) .
A za tydzień będzie śpiewał ten chłopak z białymi włosami i pulchne dziewczę ^^ 8) .
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Kony świetny, to już kolejny raz, kiedy w występie pojawia się "Paparazzi" Lady Gagi. :mrgreen:

Szkoda, że dziewczynka i jej ojciec nie przeszli dalej, występ mieli super.

Barmanki i gość z kontrabasem - nieciekawe występy.

Kibicuję Hołowni w kłótniach z palantem Wojewódzkim. :: bow ::
Gabra-Sheila

Pottermaniack pisze:Barmanki i gość z kontrabasem - nieciekawe występy.
O tym zapomniałam... Wiało nudą. Ta piosenka Zimny Drań może i pasowała do niego,ale zaśpiewał ją wg mnie beznadziejnie :P . A te potyczki słowne Kuby i Hołowni już trochę mnie denerwują, oczywiście ja jestem za tym drugim, bo nie cierpię Jakuba ^^.
Awatar użytkownika
Beja

Gabra-Sheila pisze:A te potyczki słowne Kuby i Hołowni już trochę mnie denerwują, oczywiście ja jestem za tym drugim, bo nie cierpię Jakuba ^^.
Mnie też już denerwują. Uważam, że jury i prowadzący nie powinni przyćmiewać uczestników, a tak się dzieje. Wczoraj było tyle tekstów dotyczących Hołowni i dziedziny, w której się specjalizuje, że nawet trudno to zliczyć. :/

Widzisz Gabra - masz z kim pisać w tym temacie, zastąpimy ci Goku. ;)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

I Jessica przeszła, wiedziałem :):):)

Jak Hołownia tylko otwiera usta to ogarnia mnie szczery śmiech. Jak do tej gościówy, co tańczyła Dance Hall powiedział "Czy nie uważasz, że to nie cenzuralne?". Niech sobie głupek Vive włączy i zobaczy pierwszy lepszy teledysk hhaha. Czy rodzice go trzymali całe życie w piwnicy (dlatego bulwersuje go wszystko co nie jest workiem kartofli) i puszczali do snu Radio Maryja? To z jednej strony śmieszne ale z 2 przerażające. niech sobie bedzie lepiej kaznodzieja a nie do takiego programu....żal.
ODPOWIEDZ