Post autor: mailo »

Ja cały czas myślę, że ta stara ropucha Stephanie już mnie nie zaskoczy swoimi tekstami a tu jednak. To co powiedziała dzisiaj Bridget, że powinna się "usunąć" itp bylo obrzydliwe po prostu...
Dobrze, że Ridge chociaż żałuje. Wspomniano w końcu coś o dzieciach Taylor, tylko dziwny był jej tekst o tym , że Ridge i Brooke powinni się dogadać w łóżku i że go tak namawiała.

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze: No jeśli dla Ciebie ktoś kto raz przedawkuje leki lub raz się upije jest już lekomanem/alkoholikiem to gratuluję wiedzy :wink:
To był sarkazm, panie wszystkowiedzący. ::jezyk:: Po co te złośliwości?

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:
Adex-fan Brooke pisze: No jeśli dla Ciebie ktoś kto raz przedawkuje leki lub raz się upije jest już lekomanem/alkoholikiem to gratuluję wiedzy :wink:
To był sarkazm, panie wszystkowiedzący. ::jezyk:: Po co te złośliwości?
Złośliwość przejawia się często w Twojej nierzeczywistej ocenie Brooke :wink:
Jakby jednak nie było Brooke jest obecnie faktycznie skołowana, powinna obecnie olać wszystkich facetów poza jej synami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Bridget i Dante zachowują się jak dzeci ::plask wczolo: Co im szkodzi zaczekać z tym wyjazdem jeszcze trochę, aż Felicia nabierze większej pewności, że jeszcze kawał życia przed nią? Przecież się nie pali. Stephanie dobrze zrobiła, że powiedziała Bridget co i jak prosto z mostu, bo inaczej chyba nie dociera.

Głupia jest ta sytuacja z Ridgem i Brooke. Wyszło na to, że Ridge ją nieświadomie zgwałcił. W sumie mógł być bardziej spostrzegawczy. Było widać, że Brooke jest zamulona, nie potrafiła nawet złożyć zdania. Ale w sumie nie każdy musi być taki spostrzegawczy i trudno go winić.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala, masz trochę racji, na kilometr było widac, że Brooke jest przymulona i przytępiona po zbyt dużej ilości leków. Ale z drugiej strony Brooke, kiedy ma problem - kogo wybrać - jest taka przymulona. Dobrze, że Ridge żałuje swojego czynu - ale chyba mu to nie pomoże w odzyskaniu ukochanej.
Taylor myśli trochę stereotypowo.
Po raz pierwszy od dłuższego czasu nie popieram Bridget. Ona posługuje się dokumentem, kytóry kiedyś podpisała Felicia. Zapomniała, że ona żyje i dokument jest raczej nieważny.
Cieszę się, że skończyła się ta farsa Mass'a. Jackie wolna. :D

Post autor: Mikiks »

A co sądzicie o takiej teorii, że leki/alkohol nie kreują nowych sytuacji/związków, a jedynie ujawniają to, co istnieje, ale co zostałoby w trzeźwej sytuacji stłumione przez człowieka, czyli wychodzi na to, że Brooke leci na Ridge'a, tylko sama to wypiera i wystarczyło, że było "lekko rozmiękczona" lub powiedzmy "znieczulona", że poddała się temu, do czego i tak już wewnętrznie była przekonana ;)

Mikiks pisze:A co sądzicie o takiej teorii, że leki/alkohol nie kreują nowych sytuacji/związków, a jedynie ujawniają to, co istnieje, ale co zostałoby w trzeźwej sytuacji stłumione przez człowieka, czyli wychodzi na to, że Brooke leci na Ridge'a, tylko sama to wypiera i wystarczyło, że było "lekko rozmiękczona" lub powiedzmy "znieczulona", że poddała się temu, do czego i tak już wewnętrznie była przekonana ;)
Ziarnko prawdy może w tym być, tak samo pijana Taylor lecąca na Nicka :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tiril »

To co wyprawia Massimo na ekranie jest okropnie naciągane i aż śmieszne. Pamiętacie co powiedział do Jackie na kilka sekund przed udarem? "Byłaś miłością mojego życia". Takiej osobie nie robi się takich świństw, choćby ze względu na głupi sentyment.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Taki Owaki »

Ridge'owi jest przykro, że zgwałcił Brooke :roll: powiedział ładnie przepraszam i wszystko wg niego powinno wrócić do normy. I jeszcze głupio się uśmiechał jak Nick go oskarżał.
Powinien zastrzelić Nicka, wtedy może dostałby karę śmierci i byłby spokój z młodymi Maronami. Po prostu głęboko ich nienawidzę.

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze:Złośliwość przejawia się często w Twojej nierzeczywistej ocenie Brooke :wink:
Nierzeczywista ocena to także całkowity brak krytycyzmu w stosunku do Brooke.

Zapowiadało się ciekawie, jak Ridge wyciągnął strzelbę, a później niestety ją odłożył, pobili się i tyle. :roll: Chociaż Nick mógłby zostać postrzelony, albo Ridge, albo Brooke. :twisted:

Bridget była żałosna, kiedy szydziła ze Stephanie i pytała się, co ta może zrobić. Mina jej zrzedła, jak zobaczyła niespodziankę od Królowej. :P

Irytuje mnie Felicia ciągle przypominająca, że Stephanie się wtrąciła i nie pozwoliła jej umrzeć. Najwidoczniej zapomniała, że sama prosiła matkę o pomoc, kiedy myślała, że umiera, powinna też pamiętać, że to dzięki Stephanie jest ze swoim synem i rodziną.

Post autor: grzegorz475 »

Stefa jak zwykle się wtrąciła a Bridget jak zwykle ucierpiała najgorzej ze wszystkim a Stefie jest to widać na rękę najpierw doprowadziła do tego że Bridget rozstała się z Nickiem a teraz to choć sama Bridget też nie jest winna bo chyba w tej sytuacji wolałaby jakby Filicja jednak nie żyła co by ułatwiło sprawę.
Jeśli chodzi o Ridge'a to zgwałcił Brooke nie umyślnie zresztą jak zwykle bronił się wyciągąjąc Broń Stefci jak sam wspomniał on całe życie był jest i będzie się słuchał mamusi ::loll:: myślałem że ta akcja jakoś inaczej się potoczy chodź dobrze że Brooke się zjawiła bo nie wiadomo co by się mogło stać.

Post autor: Tomala »

Wielka szkoda, że Ridge dzisiaj nie zastrzelił Nick'a. Wiedziałem, że tak się nie stanie, ale i tak głęboko mu kibicowałem.
Stephanie bardzo dobrze zrobiła, że wezwała policję. Bridget i Dante zachowują się idiotycznie. Rozumiem, że ta sytuacja jest trudna dla Bridget, ale niestety nie ma innego wyjścia jak pogodzić się z tym, że Dino jest synkiem Felicii i to ona o nim decyduje. To dość drastyczne rozwiązanie dla Bridget, ale ja innego nie widzę.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

A ja kibicowałem Nick'owi. Ridge w końcu dostał za swoje, tzn. za tę swoją wyniosłość i w ogóle za całokształt. Sam lubił dawniej bić młodszego brata - Thorne'a to teraz znalazł się ktoś silniejszy od niego - inny braciszek (i to już nie pierwszy raz Ridge oberwał od Nick'a). :P I jeszcze jak wyskoczył z tą strzelbą mamusi, podobało mi się przerażenie Nick'a jak Ridge wystrzelił. :)

Poza tym sprawa z Felicią/Dante/Bridget/Christianem trochę mnie już nudzi... I zobaczyliśmy dziś też przy okazji tego wątku dawno niewidzianego słynnego porucznika Bakera. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Pottermaniack pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Złośliwość przejawia się często w Twojej nierzeczywistej ocenie Brooke :wink:
Nierzeczywista ocena to także całkowity brak krytycyzmu w stosunku do Brooke.
To odnośnie mnie? Jeśli tak to nie czytasz wszystkich moich postów, podaj konkretny przykład.

Fajnie było dzisiaj zobaczyć bójkę bo w ostatnich latach jakoś jakby mało ich, Taylor jak widać ma chętkę na Nicka i o dziwo Ridge z Brooke byłby jej nagle teraz na rękę.
Dante i Bridget fajnie wymyślili że wrócą wcześniej i tu nagle znany nam porucznik wkroczył do samolotu :lol: Felicia ma denerwujący charakter, od kiedy gra ją ta nowa aktorka to nawet widzę pewne podobieństwo do Stephanie.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bójka między Ridge'em a Nickiem nawet fajna. Dobrze, że wkroczyła Brooke, która po części sama jest sonie winna, biorąc jakies środki uspokjakające. Ridge tez jest winny, i to głównie on. Nie wystarczyło mu , że Brooke nieśmiało, ale jednak powiedziała "nie". No i teraz braciszka ma na głowie...
Zaczynam powoli zmieniać zdanie na temat związku Brooke i Nicka...
Stephanie przesadziła - pokazała, że nawet własnej rodzinie nie ufa. ::plask wczolo: Rozumiem, że chciała dobrze, nawet gdyby chciała, to chyba by nie przeszkodziła interwencji porucznika Bakera, byłoby już za późno. Felicia zaczęła zmieniać zdanie i to powinno jej mimo wszystko dać do myślenia. Nadal jednak oceniam, że Bridget i Dante się pośpieszyli, mogliby poczekać, może Felicia sama by z nimi do Włoch pojechała? Tu chodzi o to, by iść na kompromis - Bridget nie oszła, Felicia bardziej byłaby ku temu skłonna.
ODPOWIEDZ