Gdyby wszystko zależało od telewidzów nieoglądalibyśmy w nast. odcinku Koroniewskiej bo ona ciągle dostawała 1 lub 2 punkty a Joasia zawsze była trzecia po Mroczku i Kwaśniewskiej. Finał obstawiam skoro nie ma Asi to: Ola i Rafał, i licze ,że wygra Olka bo mam dość M jak Miłość i tych całych przereklamowanych mroczków
a ja mam nadzieje że panna Ola odpadnie, bo dla mnie jest absolutnie antypatyczna:/ partnera ma owszem fajnego, ale sama niekoniecznie tańczy lepiej od np takiej Jabłczyńskiej...
A ja tam cieszę się że Jabłczyńska odpadła bo za nią nie przepadałam. Najbardziej lubię Koroniewską ale ona nie ma za dużego poparcia publiczności i pewnie już teraz odpadnie W sumie ostatnio polubiłam młodą Kwaśniewską więc to chyba jej będę kibicowała w finale
Ja nie oglądam, bo nie mam gdzie Ale też kibicuję Oli Kwaśniewskiej Widzę, że większość chce by wygrała Jest jakaś szansa na fotki z ostatniego odcinka?
przecież to kpina zeby najpierw puszczac jej mamusie w pierwszym odcinku i zeby potem jurorzy bali sie temu antypatycznemu koslawcowi powiedziec kilka slow prawdy. te oceny nie maja za grosz obiektywizmu. brooke, wiwi, widzialyscie ja w jakims odcinku?
Nie oglądałam bo wyjechałam i nie miałam doistępu do TV Ale obejrzę powtórkę.Dobrze,że Jabłczyńska odpadła.Była tak lansowana,ze aż się niedobrze robiło.W finale będzie Olka i Mroczek a wygra oczywiście Mroczek