Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W "To i owo" jest krótki wywiad z Rinke Rooyens'em (mam nadzieję, że nie przekręciłem tego nazwiska). Ujawnił kilka finałowych piosenek oraz nie podał jednoznacznej odpowiedzi na pytanie czy będzie 7 edycja JOŚ. Rozważany jest jakiś nowy projekt.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ile emocji, ile emocji. Finał to prawdziwa dawka emocji jeszcze oglądany na telewizorze 42 cale to dopiero rozrywka :mrgreen: Już sobie wyobrażam komentarz Damiansa :P Bardzo kibicowałem Agnieszka i niemal skakałem ze szczęścia kiedy wygrała z Arturem. Artur jako przegrany i zawiedziony (był pewny zwycięstwa) wracał ostatni raz tunelem gwiazd. :P
Agnieszki wykonania dzisiaj wszystkie były bardzo ładne, poprawne, jednak dobrze przerobiła piosenkę "Daj mi tę noc" i mi się podobało, piosenka Michaela też, Bailamos dzisiaj było najlepsze, ale nie ukrywajmy, że nie miała dzisiaj wykonania aby powalic wszystkich, "Odkryjemy milosc nieznaną" była mocno skrócona, plus w wykonaniu Agnieszki to już oklepany numer, ale mimo wszystko przełomowy, więc może dobrze, że zaśpiewała go.
No i wygał Krzysztof, cóż był mały zawód, bo wygrał z Agnieszką, ale bardzo fajną mowę strzelił i podsumował ten program. Brawo! Edyta w finałowej piosence powaliła.

Jak już pisałem format musi byc odświeżony,mam nadzieję, że w ciągu najbliższych lat, Polsat zdecyduje się na podobny program ze śpiewającymi gwiazdami już niekoniecznie aktorami.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly

Survivor 19 powoli dobiega końca. Jak Ci się podoba wiwi? Niestety ingerencje scenarzystów w tym sezonie nie są po stronie moich faworytów, więc ciężko się ogląda. Na początku 2010 czeka na Survivor 20 All Stars. pamiętasz wiwi tą listę uczestników, którą Ci pokazywałem? To jest już ona właściwie potwierdzona, mało tego jest znana kolejnosc odpadania podobno, więc radzę przestrzegac się przed stronkami o Survivor. Ach Parvati :serce: Cirie, Stephanie, i Jerri to dla mnie ikony, właściwie ta ostatnia to klasyka, Bo widzę, że z pierwszego sezonu nie ma nikogo dopiero z drugiego Jerri i Colby (no oboje po raz trzeci, bo byli też w ósmej)

Mało tego Survivor 21 i 22 potwierdzone :wink: Obecnie odbywają się castingi
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze:Ujawnił kilka finałowych piosenek
Na poprzedniej stronie ujawniłem wszystkie ::loll::

No i to już definitywny koniec JOŚ, edycję temu mogłem pisać, że to chyba koniec, ale teraz to jest już pewne.
No wielka szkoda, ale nie płakałem, czyli jeszcze to do nie nie dotarło ::loll::

Co to tych sms-ów, to oszustwo, ze nagle był remis, ale ja oczywiście głupi się nabierałem na te wyniki i wysyłałem sms-y ::loll:: ::loll:: Ale dzięki nim Agnieszka przeszła, a później jeszcze bardzo ładnie podziękowała wszystkim bezinteresownym osobom, które wysyłały sms-y, jestem w 99% usatysfakcjonowany :P

W sumie Agnieszka osiągnęła to, co miała osiągnąć, doszła do samego finału, zaśpiewała wszystko, co miała zaśpiewać, a już kto poleci w tę podroż nie jest takie ważne. Respondek pokazał, że nie zasłużył na wygraną, jak mógł nie nauczyć się Show must go on, ostatniej piosenki... I jeszcze te reklama Barw Szczęścia :roll:
Aga była dzisiaj fenomenalna, zdecydowanie najlepsza uczestniczka, absolutna zwyciężczyni JOŚ. Piosenkę Jacksona zaśpiewała fenomenalnie, podobnie Daj mi tę nic ::rad:: Może zabrakło jakiejś takiej finałowej piosenki z ciarą, ale cały czas mam w uszach jest zeszłotygodniowe Always, absolutnie fenomenalne wykonanie, im dłużej tego słucham , tym się bardziej zachwycam.

Lisza miała jakieś rude włosy, śmiesznie wyglądała.
Fajnie było znowu usłyszeć Jabłczyńską :D
A Laura dla mnie zaśpiewała gorzej od Moskwy, totalna żenada ::loll::

I Edyta, brzydko dzisiaj wyglądała ( zwłaszcza w tej kokardzie :mrgreen: ), ale śpiewała genialnie.

Już o tym programie napisałem wszystko, co mogłem napisać, w pewnym sensie zmienił moje życie, bardzo się cieszę, że akurat przypadł w tym okresie mojego życia, akurat na te trzy lata, w dużym stopni ukształtował moje upodobania muzyczne, sprawił, że naprawdę stałem się Fanem Edyty, no i kiedy zabraknie cukru, to też nie będzie tragedii - zawsze mogę sobie przypomnieć Kasieńkę z Ibiszem robiących "widełki" :mrgreen:

Tkk_Bolly pisze:jeszcze oglądany na telewizorze 42 cale to dopiero rozrywka :mrgreen:
Oj tak :mrgreen:

Teraz jak tak sobie pomyślę na spokojnie, że już nigdy więcej nie będzie nowych odcinków JOŚ, to naprawdę jest mi smutno :cry: :o :P Zostały mi już tylko występy na płycie i n mp3, zawsze to coś :P ::rad::
Tkk_Bolly

Damians pisze: W sumie Agnieszka osiągnęła to, co miała osiągnąć, doszła do samego finału, zaśpiewała wszystko, co miała zaśpiewać, a już kto poleci w tę podroż nie jest takie ważne.
Przecież Kasieńka oznajmiła, że Agnieszka też leci swoją drogą :D Wycieczka ostatecznie była dla dwójki finalistów :wink: Nawet Aga się ucieszyła

Ja tam się cieszę, że dotrwałem do końca, bo mniej więcej w połowie jak myślałem, że polecą kolejno Jabłczyńska, Włodarczyk i Liszowska to już nie było tak kolorowo, a tu takie miłe zaskoczenie, świetnie się to wszystko potoczyło. No cóż z nikim się nie rozstajemy to gwiazdy, więc będziemy ich życie śledzic do śmierci :P jeszcze nie raz na scenie wystąpią

Szkoda, że takie gwiazdy na sylwestra wybrali (Kazadi, Nowakowska, Chamski i nagle Szwed prawdopodobnie nieproszona do tej edycji)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiejsze wykonanie Edyty- http://www.youtube.com/watch?v=lMn9jE5kYxM

:serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wygrana Krzysztofa - niesamowite zaskoczenie, był moim faworytem, ale pod koniec już byłem przekonany, że jednak wygra Agnieszka, te wyniki cząstkowe jak zawsze mnie zmyliły (choć zawsze sobie mówię, że one chyba nie są wiarygodne). Już nawet myślałem, że w finale będą Artur i Agnieszka. Artura natomiast bardzo mi szkoda, dla mnie powinien być drugi, miał łzy w oczach...

Finał magiczny, świetne podsumowanie całego programu, piosenki Michaela Jacksona doskonale nadają się do finału (szkoda, że były tylko 3 i że uczestnicy sobie bardziej nie potańczyli). No i genialne ponowne wykonania "O Hela" i "Odkryjemy miłość nieznaną" - przypomniały mi najlepsze chwile w całej historii programu.

Pozostałych uczestników (szczególnie Liszowską, Kazadi, Jachowskiego) fajnie było znów zobaczyć, szkoda, że zaśpiewali z innymi tylko po jednej piosence.

Nie będę dłużej podsumowywał chyba tego wszystkiego, bo też aż takim wielkim fanem tego programu raczej nie byłem (gdzieś tak po 3 edycji jak dla mnie chyba zaczął się pogarszać). Obejrzałem wszystkie 6 edycji, w I, III, IV i teraz VI wygrali moi faworyci, przeżyłem wiele fajnych emocji (ale jednak nie wzruszeń ::jezyk:: ). Liczę na to, że każdy z moich ulubieńców zrobi jakąś tam mniejszą, lub większą karierę muzyczną (choć to jest niepewne, co szczególnie widać chociażby po "Idolu", który też oglądałem). A Respondek niech się weźmie w końcu do roboty i nagra tę płytę (co już zapowiedział na czacie ze swoim udziałem na stronie serialu "Naznaczony", gdzie grał w dwóch odcinkach). :wink:

No, jednak trochę się rozpisałem. :lol: Program zapamiętam obok takich dla mnie pamiętnych programów jak wszystkie 6 edycji "Baru", 3 edycje "Idola" (jednej nie widziałem), 5 edycję Big Brothera (VIP i "normalną") i liczę na powstanie jakiegoś nowego równie emocjonującego programu, tym razem jednak lepiej ze "zwykłymi" ludźmi. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Oglądam na bieżąco i o ile na początku nie mogłam znieść Russella (tego małego) to teraz podziwiam go za strategię i umiejętność znajdowania hidden immunity idols ;) Dziwne, że nikt do tej pory nie wpadł, żeby szukać póki nie ma podpowiedzi gdzie się znajduje immunitet. Choć w większości edycji poukrywane one były z dala od obozu. Dramatyczny był odcinek, w którym ten drugi Russell został wycofany z programu ze względów medycznych. Przez chwilę myślałam, że umrze. W ogóle dowiedziałam się niedawno, że w bułgarskiej wersji survivora, która miała miejsce na Filipinach umarła jedna osoba podczas kręcenia programu. Jeden z uczestników dostał zawału między etapami walki o indywidualny immunitet :( Wracając do 19 sezonu to muszę przyznać, że większość uczestników lubię - z tych co zostali najbardziej lubię Dave'a, Monicę i Natalie. Nie znoszę Shambo!! Te jej śmiechy w ostatnim odcinku gdy tylko coś nie szło po myśli Laury :roll: Baba wygląda jak dziwak i sama się izolowała w Galu a potem ma pretensje, że dziewczyny się z nią nie zadają ;) Szkoda mi byłych uczestników Galu, którzy zostali wyeliminowani po połączeniu plemion - wszystkich lubiłam ::kwasny:: Ciekawa jestem ile jeszcze Russell będzie w stanie ciągnąć grę po swojej myśli ;)

Co do nowych edycji to nie śledzę spoilerów, wiem tylko, że trwa nabór do 21 i 22 edycji ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Damians

A tak na koniec kilka fotek z ostatniego odcinka JOŚ :cry: :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Damians

Agnieszka Włodarczyk zjechała Respondka, i słusznie.
Nie wiem czy zwróciliście uwage, ale jej matka w JOŚ mówiła, że jak Agnieszka wygra to będzie miła niespodzianka.Okazało się, że chciała przekazac równowartośc nagrody lecąc w najdalszy zakątek świata na operacje dla dzieci niesłyszących.
I dodala "A Respondek leci do Rzymu, gdzie można polecieć za 300 zł"
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No i co z tego? Tak zadecydowali widzowie, że wygrał Respondek, a gdzie on sobie leci z żoną to już jego sprawa. :roll: Może miał jej jeszcze oddać nagrodę i zwycięstwo?
Poza tym widać, że Agnieszka zwyczajnie ma coś do Respondka i pewnie nie cieszy ją jego wygrana... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Respondek strasznie się wywyższał tą swoją mową, powinna wygrać Agnieszka Włodarczyk. I bez sensu mieć cały świat do dyspozycji a wybrać Rzym? :roll:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mikiks pisze:Respondek strasznie się wywyższał tą swoją mową, powinna wygrać Agnieszka Włodarczyk. I bez sensu mieć cały świat do dyspozycji a wybrać Rzym? :roll:
Rzym to jedno z najpiękniejszych miast świata. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Ale może tam polecieć za 300 zł. A miał możliwość lecieć do Australii, Nowej Zelandii, Chin, Kambodży, Peru, Brazylii - wszędzie, gdzie loty kosztują fortunę.

Ja gdybym miał taką możliwość, poleciałbym do Chin lub Australii,
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:Ale może tam polecieć za 300 zł. A miał możliwość lecieć do Australii, Nowej Zelandii, Chin, Kambodży, Peru, Brazylii - wszędzie, gdzie loty kosztują fortunę.

Ja gdybym miał taką możliwość, poleciałbym do Chin lub Australii,
A jak jest z tą wygraną, jest jakaś określona kwota na wyjazd? Np. jedziesz do Rzymu, ale masz droższy hotel, albo lecisz do Australii, do tańszego hotelu.
ODPOWIEDZ