Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

wiwi pisze:Spoko ;) Fajne były sceny z niedźwiedziem w ostatnim odcinku ::loll:: Najpierw Karev się wystraszył a Izzie się z niego nabijała a później to samo ją spotkało :)
A tak zapomniałem o tym! To było super ::loll:: Szczególnie ten krzyk Alexa :lol: Ale nie dziwię mu się. Przyznam się szczerze, że ja też kiedyś widziałem na żywo niedźwiedzia na wolności. To było 10 lat temu, jak byłem w górach i wchodziłem na Giewont. Pamiętam, że stałem nieruchomo, nie wiedziałem czy mam uciekać czy nie. Ale nie krzyczałem, jak Alex :lol: W każdym razie niedźwiedź sobie poszedł i nic nikomu nie zrobił.

Jeszcze odniosę się do fryzury Izzie. W tej peruce wyglądała dziwnie. Śmieszne było jak Alex jej ją poprawiał. Ale w tych krótkich włosach, to wygląda fatalnie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:
EDIT:
Znalazłem na youtube 3., 4. i 5. sezon z lektorem z FOXlife :) :
http://www.youtube.com/user/stack8083
Nie widzę już na tym profilu serii 4 i 5 :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Na pewno były te sezony. Ale na tym profilu ktoś napisał taki komentarz:
"4 i 5 sezonu raczej nie ma poniewaz konto osoby ktore je dodala zostalo skasowane. kto wie moze ktos je pozniej doda."
Myślę, że "Chirudzy" jeszcze wrócą na YT. Tak samo było z "Gotowymi na wszystko" i wróciły.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:
wiwi pisze:Christina nie latała za lekarzami ze strachu, że ją zwolnią tylko chciała w końcu być przy jakiejś operacji ;) Przecież ostatnio nawet poszła do Richarda powiedzieć mu, że nie po to jest w jego szpitalu, żeby się marnować i jeśli nie zapewni jej warunków do rozwoju to odejdzie i znajdzie sobie szpital, który jej to zagwarantuje.
To pewnie nie zrozumiałem do końca, bo miałem kiepskie napisy :| :wink: Dzięki za wyjaśnienie :)
Ale na poczátku tez sie bala. Pamietam jak gadala z Rudym ze sie tez obawia o etat. A tak w ogole to wiadomo jaka jest Christina, bez krojenia zginie. Najlepsze bylo jak wspolpracowala z Arizona na oddziale dzieciecym i musiala dzieci pocieszac, zabawiac i kupowac im slodycze, a chciala je.... tylko kroic :lol:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mozna ogladac gdzies w necie ten sezon, ktory na polsacie leci :?: ::jezyk:: Przegapilam ostatnio dwa odcinki i pewnie duzo sie dzialo... :( A moze ktos ogladal i krotko stresci ;*
Tomala

Gabra-Sheila pisze:Mozna ogladac gdzies w necie ten sezon, ktory na polsacie leci
Nie sądzę. Ale można sobie ściągnąć. Ja te odcinki co lecą na Polsacie oglądałem już z rok temu, więc nawet numer odcinka mi nic nie przypomni co w nich było.
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Gabra-Sheila pisze:Mozna ogladac gdzies w necie ten sezon, ktory na polsacie leci Przegapilam ostatnio dwa odcinki i pewnie duzo sie dzialo... A moze ktos ogladal i krotko stresci ;*
Można. Odcinki są na stronie ifilmy.net. Też czasem przegapiam i tam właśnie oglądam :wink: .
Tomala

Ostatni odcinek był taki spokojny. Idealnie mi pasował do mojego dzisiejszego popołudnia. Teraz będzie przerwa w emisji więc jednym odcinku zrobili Święto Dziękczynienia, Wigilię, Boże Narodzenie, Sylwestra i Nowy Rok ::rad::
Od jak dawna wiadomo, że Miranda się rozwodzi? Czy to było teraz ostatnio czy coś mi umknęło?
Izzie pojawiła się na 1 odcinek. Ale ona mnie teraz denerwuje. Ma wielki żal do Alexa, a przecież on się o nią troszczył...
Ta nowa kardiochirurg mnie wkurza. Cały czas tylko Hunt to, Hunt tamto.
Sloan w 1 odcinku został ojcem, a jego wnuk lub wnuczka w drodze ::loll:: Dziwnie się go teraz ogląda w takiej roli.
Nowych lekarzy z Mercy West nawet polubiłem. Z wyjątkiem tego co kiedyś nazwał Izzie "dziwką". Przez tą fuzję mamy teraz masę nowych postaci ::rad::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Bailey już dawno się rozwiodła, nie pamiętam która to seria była. Ja lubię Teddy - aktorkę kojarzę z serialu The Nine, który niestety został zdjęty z anteny. Cieszę się, że w końcu ożywiła się akcja w wątku Christiny, w końcu może robić ciekawe rzeczy na sali operacyjnej :) Dobrze, że Hunt oparł się Teddy i chce być z Christiną, bo pasują do siebie :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja rozwodu bailey tez nie pamietam. Pewnie tylko o tym rozmawiala z kims, bo jej meza juz dawno nie bylo w serialu. Tak samo jak nie pamietam , ze niby Meredith i Derek sa malzenstwem, a wszyscy o tym gadaja , ze sa i oni sami sie podniecaja ze sa nowozencami. Tak naprawde to byla chyba jakas scena, ze spisuja przysiege na kartce i tyle. W docznie w serialu nie przejmuja sie takimi szczegolami jak slub czy rozwod:)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Polubiłam Marka . :P Sama się dziwię, ale ostatnio jest całkiem przyjemny i nawet zabawny ^^. Nie powinien sypiać z małą Grey, ale... :zeby: . Alex też dojrzał, powiedział Izz, że ją kocha ;) . Jak to wszystko się zmienia... ::rad:: Meredith się kłóci z Cristiną, a ten wojskowy, który kręci się koło Young jest boski :D . Oczywiście Derek zawsze będzie sexy, ale tamten fajny jest ::krzyw:: . Ogląda ktoś prócz mnie na polsacie Chirurgów? ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja oglądam 5 serię na Fox Life, jakoś z netu nie mogłem się zmobilizować a tu z lektorem po 4 odcinki w czwartkowe wieczory będzie miło nadrabiać :) a potem trzeba będzie się brać za 6 serię.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Ja właśnie skończyłem oglądać 2 sezon xP. Kilka lat temu oglądałem pierwszy i trochę drugiego sezonu na Polsacie, ale serial leciał jakoś w nocy w środku tygodnia, więc w końcu przestałem. Ale jakiś czas temu zacząłem znów na Polsacie oglądać, obejrzałem kilka odcinków i stwierdziłem, że to bez sensu wracać do serialu po takiej przerwie, więc ściągnąłem sobie wszystkie sezony i teraz oglądam na kompie ;).

"Chirurdzy" to chyba jedyny serial w którym lubię wszystkich bohaterów :D. Naprawdę, nie ma kogoś kto byłby mi obojętny albo kogo bym nie lubił, przynajmniej wśród głównych bohaterów, bo jest jedna postać trzecioplanowa której nie trawię - pielęgniarka Olivia. Strasznie mnie wkurza za każdym razem jak się pojawi, mimo że zazwyczaj nic takiego nie robi.

Mam nadzieję, że Meredith wybierze Finn'a i przynajmniej przez jakiś czas z nim będzie. Pary Meredith&Finn i Derek&Addison pasują mi dużo bardziej niż Meredith&Derek!

I nawet się cieszę, że Denny umarł, bo teraz Izzie będzie mogła być z Alexem :P.

No to teraz biorę się za sezon 3 :). Mam zamiar do końca lutego obejrzeć wszystkie dotychczasowe odcinki ;).
Tomala

Bardzo się cieszę, że zacząłeś oglądać GA, Goku :)

A w 6. sezonie:

Nowy odcinek był taki dziwny. Przez większość odcinka nic ważnego się nie działo, a pod koniec nagle się akcja rozkręciła, wszystko się popsuło. Myślałem, że już cały odcinek będzie taki spokojny.
Śmieszna była ta pacjentka, która się nie mogła zdecydować na zastawkę świni lub krowy ::loll:: Jej operacja była bardzo ciekawa. Christina wybrnęła z ciężkiej sytuacji. Ale Teddy zachowała się skandalicznie.
Nadal nie mieści mi się w głowie, że Mark ma zostać dziadkiem! Wielka szkoda, że rozstał się przez to z Lexie. Byli fajną parą, mam nadzieję, że do siebie wrócą. Ale przy okazji tego wątku pojawiła się Addison :) Tyle, że Mark i jego córka mają lecieć teraz do niej, do LA, czy to oznacza, że dalszy ciąg wątku będzie w "Private Practice", tak jak to już kiedyś było w 5. sezonie?
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie się w ogóle nie podoba ten wątek z córką Sloana ::jezyk:: Ale nie wiem dlaczego, może dlatego że przez to wszystko się popsuło między Markiem a Lexie ::kwasny:: (a do tego pijana Lexie prawdopodobnie przespała się z Alexem ::plask wczolo: ) Jedyna dobra rzecz jaka z tego wynikła to pojawienie się Addison :serce: :: bow ::

Derek i Merdeith mnie trochę wkurzają, bo w każdym odcinku jest scena jak leżą w łóżku i się całują, albo w ogóle jedyne sceny pomiędzy nimi to takie, w którym się mizdrzą ::jezyk:: Za słodko i za nudno xD

Najbardziej podoba mi się na razie wątek Crisitiny/Owena/Teddy no i ciekawi mnie jak się dalej potoczą losy Izzie i Alexa :serce: (chciałabym, żeby Izzie wróciła do pracy ::ok:: )
ODPOWIEDZ