Christian Ramirez

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Christian Ramirez

Post autor: DeaconFan »

Mam nadzieję, że minęło już wystarczająco dużo czasu, żebym mógł ponownie założyć ten temat. :wink:

Dzisiaj znacznie lepiej poznaliśmy w końcu dr Ramireza zajmującego się Felicią. Już wiadomo, że na imię mu Christian i co za zbieg okoliczności: jest bratem Hectora! :lol: Mało tego, zna Ridge'a i Thorne'a ze szkoły.

Ogólnie na razie bardzo sympatyczna postać :) , ciekawe jest to jak zajmuje się Felicią - Hector zauważył, że chyba mu wpadła w oko. 8)
No i od razu został wtajemniczony w pokrętne koligacje rodzinne Forresterów. :lol:
Ostatnio zmieniony 2009-11-06, 17:27 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jest sympatyczny i ma charakterystyczne dołeczki jak się uśmiecha :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi też (w sumie chyba każdemu) wydaje się sympatyczny. Tylko ma troszkę przesłodzoną twarz.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jest troche za młody jak na kolegę Ridge'a i Thorne'a ze szkoły?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mikiks pisze:Jest troche za młody jak na kolegę Ridge'a i Thorne'a ze szkoły?
Może nie był ich rówieśnikiem, ale chodził po prostu kilka klas niżej? Tak coś tam było pokrętnie tłumaczone... A Hector na pewno znał Ridge'a - już kiedyś było o tym wspomniane i byli rywalami właśnie w futbolu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Aaa, to rozumiem, mogą się znać przez Hectora, fakt, to wszystko tłumaczy :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiaj Christian był super. :D Oczywiście miał sporo racji w rozmowie z Dante, który nie wiadomo co sobie myśli, że będzie wychowywał dziecko z Bridget, a Felicia może je będzie czasem brać na noc, albo odwiedzać. :roll:
No i całował się z Felicią! Od początku było widać, że ona mu się podoba.
Tylko czy to normalne, żeby lekarz całował się z pacjentem? Kiedyś była podobna afera jak James związał się z Sheilą...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Trochę zawiodłam się na Felicii, nie spodziewałam się, ze spodoba się jej ktoś w tym typie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

A wg mnie pasują do siebie, fajnie razem wyglądają. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

DeaconFan pisze:Tylko czy to normalne, żeby lekarz całował się z pacjentem?
A czy w tym serialu są normalni ludzie? ::jezyk::

Jak dla mnie oboje do siebie pasują, lepszy taki Christian, niż Dante czy Nick.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Christian musi też uważać, bo lekarz chyba nie powinien się wiązać z pacjentem/pacjentką. Nie wiem czy to dotyczy wszystkich lekarzy, czy tylko psychiatrów.
Tak czy owak, Felicia i Christian stanowili by fajną arę, podobałby mi się ten duet. :wink:
Mikiks

Dziwne, że Felicia jest po przeszczepie i za nic ma podstawowe zasady higieny, spotyka się z xxx ludźmi, całuje z lekarzem. Nieźle, chyba po takim "cudzie" dane jest jej wyzdrowieć, ale to jest całkowicie nierealistyczne.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Christian teraz jest zamieszany w sprawy rodzinne :roll:
Każda rozmowa Felici z Dante, Bridget czy Stephanie jest przez niego nadzorowana :P
Licze, że dostanie jakiś porządny wątek - a nie tak jak Mark :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

No, jak na razie pełni funkcję nie tylko lekarza Felicii, ale i jej bliskiego przyjaciela. Liczę, że jego flirt z Felicią jeszcze jakoś się rozwinie... :P
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jest tak przesłodzony jak zaginiony brat Kasi Cichopek.
ODPOWIEDZ