Pierwsza miłość
Nie wiem co się dzieję w serialu, ale zwiastunu to serial ma znakomite np ten z Majką & Pawłem i jego dawną miłością (Marysia Góralczyk) czy z Emilką & i tym jej adoratorem (Artur Chamski).
A i Aga Włodarczyk wraca do serialu kim kolwiek tam była. Szkoda, bo taka była tajemnicza na temat serialu do którego wróci, miałem nadzieję, że do Plebani bo ją śledzę, a Agnieszkę uwielbiam ale niestety, no ale Aga i tak będzie(oby) na polskiej scenie muzycznej.
A i Aga Włodarczyk wraca do serialu kim kolwiek tam była. Szkoda, bo taka była tajemnicza na temat serialu do którego wróci, miałem nadzieję, że do Plebani bo ją śledzę, a Agnieszkę uwielbiam ale niestety, no ale Aga i tak będzie(oby) na polskiej scenie muzycznej.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tak, zwiastuny ostatnio zrobili super.Tkk_Bolly pisze:Nie wiem co się dzieję w serialu, ale zwiastunu to serial ma znakomite np ten z Majką & Pawłem i jego dawną miłością (Marysia Góralczyk) czy z Emilką & i tym jej adoratorem (Artur Chamski).
Agnieszka grała w PM Annę - dziewczynę o którą rywalizowali Bartek i Patryk. Powiem szczerze, że nie przepadałem za tą postacią, ani za jej wątkiem...Tkk_Bolly pisze:A i Aga Włodarczyk wraca do serialu kim kolwiek tam była. Szkoda, bo taka była tajemnicza na temat serialu do którego wróci, miałem nadzieję, że do Plebani bo ją śledzę, a Agnieszkę uwielbiam ale niestety, no ale Aga i tak będzie(oby) na polskiej scenie muzycznej.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Gabra-Sheila
Aj,mnie teżB@r pisze:Jedyny wątek który mnie teraz interesuje i znowu trochę przyciągnął do tego serialu to postać szalonego Gabriela.
Wczorajsze sceny na sianie...
P.S. B@r-pisz częściej!!!
No, odezwali się w końcu jacyś widzowie PM.
Zgadzam się, Artur Chamski świetnie gra Gabriela, jestem mile zaskoczony
, boję się tylko, że nie zabawi długo w serialu jak każda niemalże nowa postać...
I to siano
. W wątku młodzieżowym zrobiło się gorąco, ale Sabina i Błażej niezbyt mi do siebie pasują...
A co sądzicie o Miśku Koterskim ("Kaśce")?? Ja Miśka ogólnie lubię, szczególnie jak występował w JOŚ
, fajnie że jest nowym barmanem obok Emilki i tego dziwaka Jurka. 
Zgadzam się, Artur Chamski świetnie gra Gabriela, jestem mile zaskoczony
I to siano
A co sądzicie o Miśku Koterskim ("Kaśce")?? Ja Miśka ogólnie lubię, szczególnie jak występował w JOŚ
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tak, cały czas się zastanawiam, czy on tak udaje, czy naprawdę tak mówi. Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem w jakimś programie jak jakoś "normalniej" się wypowiadał.Mikiks pisze:Ma strasznie denerwujący sposób mówienia, jakby ciągle grał tego syna z "Dnia Świra".
Tak w ogóle głupią ma tę ksywę, przecież to kobiece imię. A naprawdę nazywa się... Henryk Saniewski.
Świetne było to zdjęcie z Emilki z wyciętymi oczami, robiło wrażenie.Tak doglądam trochę no i nawet ojciec Emilki się pojawił, a coś tam wspomnieli o Łazankowej, pojawiała się ostatnio?
Nie wiem czy tu było pisane, ale Sylwia Gliwa dostała rolę w serialu
Nie wiem czy tu było pisane, ale Sylwia Gliwa dostała rolę w serialu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ojciec Emilki co jakiś czas się gościnnie pojawia, Łazankowa była też chyba nawet w dwóch odcinkach. Szkoda, że wątek Wadlewa całkiem zniknął w końcu ze scenariusza.Tkk_Bolly pisze:Świetne było to zdjęcie z Emilki z wyciętymi oczami, robiło wrażenie.Tak doglądam trochę no i nawet ojciec Emilki się pojawił, a coś tam wspomnieli o Łazankowej, pojawiała się ostatnio?
Nic chyba nie było pisane, ale już wiem o tym od jakiegoś czasu - będzie miała wątek z Bartkiem. Pojawi się już w grudniu jako Lucyna Rozen - przedstawicielka jakiegoś koncernu farmaceutycznego. W szpitalu kolejowym będzie promowała jakiś nowy lek...Tkk_Bolly pisze:Nie wiem czy tu było pisane, ale Sylwia Gliwa dostała rolę w serialu
Jasne, że tak nie mówi. To widać, człowiek inteligentny się tak nie zachowuje. Ogólnie go nie lubię.DeaconFan pisze: Tak, cały czas się zastanawiam, czy on tak udaje, czy naprawdę tak mówi. Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem w jakimś programie jak jakoś "normalniej" się wypowiadał.![]()
Tak samo Pascal - zgrywa się w programie na maksa
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Gabra-Sheila
Kinga próbowała zaciągnąć Gabriela na komisariat policji, kręcąc coś tam, że policja znajdzie coś na Wojtka, ale ten był nieufny. W końcu zarzucił jej coś tam, że nie jest przyjaciółką Emilki, ona sobie poszła i powiedział jej chyba, że jeszcze z nią nie skończył. Potem Kinga rozmawiała z Emilką. Do Emilki wpadł też gliniarz (Mroczek) i powiedział, że sprawdzili tego Gabriela Kuleszaka - dwa lata temu starał się o pracę w banku, nie przyjęli go, zrobił tam awanturę i potem zniknął...
Paweł poszedł do Magdy chyba w sprawie tego remontu. Marysia siedziała sama w domu jak zwykle zazdrosna, miała wyobraźnie, w której Paweł i Magda namiętnie się całowali. W końcu postanowiła zaszaleć i z Kingą poszła do jakiegoś klubu. Zabrała klucze i Paweł nie miał jak wrócić do domu. Krótko gadali przez telefon, wściekła Majka powiedziała mu by został u tej swojej Magdy. Sama wyszła na parkiet i zaczęła tańczyć. Doczepił się do niej jakiś młodszy koleś i chciał ją pocałował. Ona po flircie stwierdziła chyba, że ją znudził i jest do niczego (ten koleś) i z Kingą wyszły z baru. Kinga jeszcze dość sceptycznie na to patrzyła.
Tymczasem Magda próbowała przekonać Pawła by u niej został, skoro nie ma kluczy do domu. Paweł jednak odmówił i powiedział, że muszą przestać się spotykać.
Daria rozmawiała z Sabiną o Patryku, potem pod domek podczas kolejnej uczty wpadła policja i jacyś ludzie, gospodarze. Wzięli oni młodzież za włamywaczy i zabrali na posterunek. Oczywiście telefonicznie poinformowali o wszystkim Grzegorza, który nie mógł uwierzyć, że dzieci nie są na pielgrzymce.
No i były też krótkie sceny z Kaśką, Jurkiem i Teresą, ale to już widziałaś...
Paweł poszedł do Magdy chyba w sprawie tego remontu. Marysia siedziała sama w domu jak zwykle zazdrosna, miała wyobraźnie, w której Paweł i Magda namiętnie się całowali. W końcu postanowiła zaszaleć i z Kingą poszła do jakiegoś klubu. Zabrała klucze i Paweł nie miał jak wrócić do domu. Krótko gadali przez telefon, wściekła Majka powiedziała mu by został u tej swojej Magdy. Sama wyszła na parkiet i zaczęła tańczyć. Doczepił się do niej jakiś młodszy koleś i chciał ją pocałował. Ona po flircie stwierdziła chyba, że ją znudził i jest do niczego (ten koleś) i z Kingą wyszły z baru. Kinga jeszcze dość sceptycznie na to patrzyła.
Tymczasem Magda próbowała przekonać Pawła by u niej został, skoro nie ma kluczy do domu. Paweł jednak odmówił i powiedział, że muszą przestać się spotykać.
Daria rozmawiała z Sabiną o Patryku, potem pod domek podczas kolejnej uczty wpadła policja i jacyś ludzie, gospodarze. Wzięli oni młodzież za włamywaczy i zabrali na posterunek. Oczywiście telefonicznie poinformowali o wszystkim Grzegorza, który nie mógł uwierzyć, że dzieci nie są na pielgrzymce.
No i były też krótkie sceny z Kaśką, Jurkiem i Teresą, ale to już widziałaś...
Jutro 1000 odcinek.
Aź nie mogę w to uwierzyć, szybko to zleciało, jakbym jeszcze jakieś dwa lata temu oglądał pierwszy odcinek, a to już minęło 5 lat od początku mojej przygody z tym serialem.
Super tak w ogóle, że tak wiele seriali w Polsce przekroczyło już tę magiczną barierę 1000 odcinków: "Klan", "Samo życie", "Złotopolscy", "Plebania", "Na Wspólnej" (chyba nic nie pominąłęm).
Na Polsacie są już specjalne reklamy, gdzie aktorzy odliczają "odcinki" do tego tysięcznego, a na oficjalnej stronie PM takie oto podsumowanie ze wspomnieniami aktorów: http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pie ... index.html
-----------------
Co do dzisiejszego odcinka 999:
Gabriel okazał się być jakimś ochroniarzem, tak się właśnie zastanawiałem gdzie on tak naprawdę pracuje i skąd on wziął ten strój i ciekawe też skąd wcześniej wytrzasnął sutannę.
Biedny Wojtek, szkoda, że nie mógł się bronić.
U Krzyżanowskich też nawet dzisiaj ciekawie było. Paweł jednak uległ Magdzie przy ostatnim spotkaniu.
Scena ich namiętnego całowania ciekawie zrealizowana.
Jeszcze co do Pawła to nie podoba mi się, że ma teraz takie dłuższe włosy, chyba będzie zapuszczał, bo widziałem fotki aktora z jubileuszu serialu i miał dość długie włosy.
Aź nie mogę w to uwierzyć, szybko to zleciało, jakbym jeszcze jakieś dwa lata temu oglądał pierwszy odcinek, a to już minęło 5 lat od początku mojej przygody z tym serialem.
Na Polsacie są już specjalne reklamy, gdzie aktorzy odliczają "odcinki" do tego tysięcznego, a na oficjalnej stronie PM takie oto podsumowanie ze wspomnieniami aktorów: http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pie ... index.html
-----------------
Co do dzisiejszego odcinka 999:
Gabriel okazał się być jakimś ochroniarzem, tak się właśnie zastanawiałem gdzie on tak naprawdę pracuje i skąd on wziął ten strój i ciekawe też skąd wcześniej wytrzasnął sutannę.
U Krzyżanowskich też nawet dzisiaj ciekawie było. Paweł jednak uległ Magdzie przy ostatnim spotkaniu.
Jeszcze co do Pawła to nie podoba mi się, że ma teraz takie dłuższe włosy, chyba będzie zapuszczał, bo widziałem fotki aktora z jubileuszu serialu i miał dość długie włosy.