Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie wiem co się dzieję w serialu, ale zwiastunu to serial ma znakomite np ten z Majką & Pawłem i jego dawną miłością (Marysia Góralczyk) czy z Emilką & i tym jej adoratorem (Artur Chamski).

A i Aga Włodarczyk wraca do serialu kim kolwiek tam była. Szkoda, bo taka była tajemnicza na temat serialu do którego wróci, miałem nadzieję, że do Plebani bo ją śledzę, a Agnieszkę uwielbiam ale niestety, no ale Aga i tak będzie(oby) na polskiej scenie muzycznej.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tkk_Bolly pisze:Nie wiem co się dzieję w serialu, ale zwiastunu to serial ma znakomite np ten z Majką & Pawłem i jego dawną miłością (Marysia Góralczyk) czy z Emilką & i tym jej adoratorem (Artur Chamski).
Tak, zwiastuny ostatnio zrobili super. :D Naprawdę zachęcają do oglądania, szczególnie ten z Gabrielem (Artur Chamski) i Emilką. :P
Tkk_Bolly pisze:A i Aga Włodarczyk wraca do serialu kim kolwiek tam była. Szkoda, bo taka była tajemnicza na temat serialu do którego wróci, miałem nadzieję, że do Plebani bo ją śledzę, a Agnieszkę uwielbiam ale niestety, no ale Aga i tak będzie(oby) na polskiej scenie muzycznej.
Agnieszka grała w PM Annę - dziewczynę o którą rywalizowali Bartek i Patryk. Powiem szczerze, że nie przepadałem za tą postacią, ani za jej wątkiem... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jedyny wątek który mnie teraz interesuje i znowu trochę przyciągnął do tego serialu to postać szalonego Gabriela. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Jaka Stefani czy jak ona się nazywa jest głupia. Wielkie zdziwienie , że suszarka do włosów nie działa, a nie podłączyła jej do prądu.... ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ten Gabriel to niezły psychopata z nożem do śpiącej Emilki.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Stefani jest najlepszą postacią :D Tramwaj ją wywiózł do zajezdni :lol:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

B@r pisze:Jedyny wątek który mnie teraz interesuje i znowu trochę przyciągnął do tego serialu to postać szalonego Gabriela. ::chytry::
Aj,mnie też :zeby: . Artur Chamski jest przegenialny! I taki słodki ::jezyk:: :mrgreen: . Wczoraj świetnie zagrał księdza, rewelacja ! =) Ciekawa jestem co w dzisiejszym odcinku się stanie ... ::chytry::
Wczorajsze sceny na sianie... :zeby: bardzo pomysłowe ^^ . :P Na sianie. xD

P.S. B@r-pisz częściej!!! :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

No, odezwali się w końcu jacyś widzowie PM. :)

Zgadzam się, Artur Chamski świetnie gra Gabriela, jestem mile zaskoczony :D , boję się tylko, że nie zabawi długo w serialu jak każda niemalże nowa postać... :roll:

I to siano 8). W wątku młodzieżowym zrobiło się gorąco, ale Sabina i Błażej niezbyt mi do siebie pasują...

A co sądzicie o Miśku Koterskim ("Kaśce")?? Ja Miśka ogólnie lubię, szczególnie jak występował w JOŚ :lol: , fajnie że jest nowym barmanem obok Emilki i tego dziwaka Jurka. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Widziałem tylko fragment jak "Kaśka" siedzi w Barbarianie i gada z mamą Kingi. Ma strasznie denerwujący sposób mówienia, jakby ciągle grał tego syna z "Dnia Świra".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mikiks pisze:Ma strasznie denerwujący sposób mówienia, jakby ciągle grał tego syna z "Dnia Świra".
Tak, cały czas się zastanawiam, czy on tak udaje, czy naprawdę tak mówi. Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem w jakimś programie jak jakoś "normalniej" się wypowiadał. :lol:

Tak w ogóle głupią ma tę ksywę, przecież to kobiece imię. A naprawdę nazywa się... Henryk Saniewski. :P
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Świetne było to zdjęcie z Emilki z wyciętymi oczami, robiło wrażenie.Tak doglądam trochę no i nawet ojciec Emilki się pojawił, a coś tam wspomnieli o Łazankowej, pojawiała się ostatnio?

Nie wiem czy tu było pisane, ale Sylwia Gliwa dostała rolę w serialu :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tkk_Bolly pisze:Świetne było to zdjęcie z Emilki z wyciętymi oczami, robiło wrażenie.Tak doglądam trochę no i nawet ojciec Emilki się pojawił, a coś tam wspomnieli o Łazankowej, pojawiała się ostatnio?
Ojciec Emilki co jakiś czas się gościnnie pojawia, Łazankowa była też chyba nawet w dwóch odcinkach. Szkoda, że wątek Wadlewa całkiem zniknął w końcu ze scenariusza.
Tkk_Bolly pisze:Nie wiem czy tu było pisane, ale Sylwia Gliwa dostała rolę w serialu
Nic chyba nie było pisane, ale już wiem o tym od jakiegoś czasu - będzie miała wątek z Bartkiem. Pojawi się już w grudniu jako Lucyna Rozen - przedstawicielka jakiegoś koncernu farmaceutycznego. W szpitalu kolejowym będzie promowała jakiś nowy lek...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

DeaconFan pisze: Tak, cały czas się zastanawiam, czy on tak udaje, czy naprawdę tak mówi. Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem w jakimś programie jak jakoś "normalniej" się wypowiadał. :lol:
Jasne, że tak nie mówi. To widać, człowiek inteligentny się tak nie zachowuje. Ogólnie go nie lubię.
Tak samo Pascal - zgrywa się w programie na maksa :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A co było dzisiaj? :cry: Niestety nie widziałam prawie niczego, bo były skoki. Proszę, niech ktoś streści w kilku zdaniach :( :( .
Tylko mignęła mi scena,w której Teresa wszystko Kaśce tłumaczyła w barze, a Jurek się wymądrzał [żalosne to było :zmiesz:: ] i miał beznadziejny T-shirt :P .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Kinga próbowała zaciągnąć Gabriela na komisariat policji, kręcąc coś tam, że policja znajdzie coś na Wojtka, ale ten był nieufny. W końcu zarzucił jej coś tam, że nie jest przyjaciółką Emilki, ona sobie poszła i powiedział jej chyba, że jeszcze z nią nie skończył. Potem Kinga rozmawiała z Emilką. Do Emilki wpadł też gliniarz (Mroczek) i powiedział, że sprawdzili tego Gabriela Kuleszaka - dwa lata temu starał się o pracę w banku, nie przyjęli go, zrobił tam awanturę i potem zniknął...

Paweł poszedł do Magdy chyba w sprawie tego remontu. Marysia siedziała sama w domu jak zwykle zazdrosna, miała wyobraźnie, w której Paweł i Magda namiętnie się całowali. W końcu postanowiła zaszaleć i z Kingą poszła do jakiegoś klubu. Zabrała klucze i Paweł nie miał jak wrócić do domu. Krótko gadali przez telefon, wściekła Majka powiedziała mu by został u tej swojej Magdy. Sama wyszła na parkiet i zaczęła tańczyć. Doczepił się do niej jakiś młodszy koleś i chciał ją pocałował. Ona po flircie stwierdziła chyba, że ją znudził i jest do niczego (ten koleś) i z Kingą wyszły z baru. Kinga jeszcze dość sceptycznie na to patrzyła.
Tymczasem Magda próbowała przekonać Pawła by u niej został, skoro nie ma kluczy do domu. Paweł jednak odmówił i powiedział, że muszą przestać się spotykać.

Daria rozmawiała z Sabiną o Patryku, potem pod domek podczas kolejnej uczty wpadła policja i jacyś ludzie, gospodarze. Wzięli oni młodzież za włamywaczy i zabrali na posterunek. Oczywiście telefonicznie poinformowali o wszystkim Grzegorza, który nie mógł uwierzyć, że dzieci nie są na pielgrzymce. :P

No i były też krótkie sceny z Kaśką, Jurkiem i Teresą, ale to już widziałaś... :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jutro 1000 odcinek. :D

Aź nie mogę w to uwierzyć, szybko to zleciało, jakbym jeszcze jakieś dwa lata temu oglądał pierwszy odcinek, a to już minęło 5 lat od początku mojej przygody z tym serialem. :P Super tak w ogóle, że tak wiele seriali w Polsce przekroczyło już tę magiczną barierę 1000 odcinków: "Klan", "Samo życie", "Złotopolscy", "Plebania", "Na Wspólnej" (chyba nic nie pominąłęm). :)

Na Polsacie są już specjalne reklamy, gdzie aktorzy odliczają "odcinki" do tego tysięcznego, a na oficjalnej stronie PM takie oto podsumowanie ze wspomnieniami aktorów: http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pie ... index.html

-----------------

Co do dzisiejszego odcinka 999:
Gabriel okazał się być jakimś ochroniarzem, tak się właśnie zastanawiałem gdzie on tak naprawdę pracuje i skąd on wziął ten strój i ciekawe też skąd wcześniej wytrzasnął sutannę. :lol: Biedny Wojtek, szkoda, że nie mógł się bronić.
U Krzyżanowskich też nawet dzisiaj ciekawie było. Paweł jednak uległ Magdzie przy ostatnim spotkaniu. ::chytry:: Scena ich namiętnego całowania ciekawie zrealizowana.
Jeszcze co do Pawła to nie podoba mi się, że ma teraz takie dłuższe włosy, chyba będzie zapuszczał, bo widziałem fotki aktora z jubileuszu serialu i miał dość długie włosy. :roll:
ODPOWIEDZ