Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Nie wiem czy już ktoś to podawał - występ Ksenii Simonowej z ukraińskiej wersji programu. "Dziewczyna przesypująca piasek" - prawdziwy talent. Urzekła mnie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Pottermaniack pisze:Wojewódzki pokazał, jakim jest ostatnim palantem, kiedy powiedział, że Polacy nie mają gustu, bo Anka nie przeszła, i że mu wstyd.
Z tym, że Polacy nie mają gustu ja się w pełni zgadzam :!:

Omar, link do tego już był kiedyś w SB i tam o tym dyskutowaliśmy. Niesamowita dziewczyna.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Tomala pisze:Omar, link do tego już był kiedyś w SB i tam o tym dyskutowaliśmy. Niesamowita dziewczyna.
Nawet to ja go zapodałam do SB :D
Ale naprawdę ta dziewczyna jest niesamowita :)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:
Pottermaniack pisze:Wojewódzki pokazał, jakim jest ostatnim palantem, kiedy powiedział, że Polacy nie mają gustu, bo Anka nie przeszła, i że mu wstyd.
Z tym, że Polacy nie mają gustu ja się w pełni zgadzam :!:

Omar, link do tego już był kiedyś w SB i tam o tym dyskutowaliśmy. Niesamowita dziewczyna.
Wojewódzki chyba się za poźno skapnał, że mówiąc takie słowa poniżył dwójkę finalistów stojacych wówczas na scenie. (że zostali wybrani przez ludzi bez gustu). Nic do niego nie mam ogólnie, ale to była chamówa jak.... ch...(nie powiem co)
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Widziałem urywek powtórki dzisiaj. Żaklina był bardzo zabawny, to jest talent rozśmieszania, a komentarz Wojewódzkiego żałosny. Chylińska całująca dziewczynę po stopach - chyba się napiła przed programem, a Foremniakowa też niezła, zobaczyła, że Chylińska odstawia jakąś akcje, to postanowiła wleźć na stół nie wiadomo po co. Uczestnicy, jak uczestnicy, ale to jury to do psychiatryka się nadaje.
Ricky

Post autor: Ricky »

Może znane, albo ktoś już zapodawał, ale...

wypadek

:shock: ::cojest:: Co za headshot! ::loll::

Wiem, że to niezbyt, ale nieźle mnie to śmieszy. ::loll:: Co za debile. Infinity Pain chyba wysiada. :mrgreen:
Moje własne subkonto.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Też mnie to rozśmieszyło. Już mi się śmiać chciało jak koleś nie potrafił jabłka na głowie sobie postawić. :zeby: Jest gdzieś ciąg dalszy tego?

Do tego video na wszelki wypadek dam napis

Mam Talent 2009 - Nóż w głowie - Wypadek podczas występu [+ 18]

http://www.youtube.com/watch?v=jckJhOPpYU0&NR=1
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Ricky

Tim pisze:Jest gdzieś ciąg dalszy tego?
Nie wiem. Kumpel mi przesłał tego linka. 8)
Kozacki dziadek. xD Tylko nie wiem, po ci ci idioci klikali na "nie", gdy już się nabił. ::ysz:: No i widzę, że w amerykańskiej edycji są aż 4 osoby w jury. 8)
Moje własne subkonto.
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Ciekawe co z tym gościem co go kumpel trafił strzałą ::bojesie:: Wie ktoś?

Mnie ten koleś 'rozwalił' - duck to the future ::loll:: ::jezyk:: ::cojest:: -> http://www.youtube.com/watch?v=kLtD9ZF6uGQ&NR=1.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Nigdy nie zapominajcie o tym :zeby: : http://www.youtube.com/watch?v=ktHxY30xImA Zawsze oglądam to na poprawę humoru :D ,,Najlepszy" chyba wykon w BGT jaki widziałam :lol: .
Ricky

Najbardziej żałuję 2 sms-ów wysłanych na Kony'ego. :evil: Ale jednak cieszę się, że wygrał Marcin. :) Widać było, że to dla niego pasja. ^^ No i Legunowie, 2 miejsce... Porażka ::kwasny:: Szkoda, że Martinez nie był 2, ale ostatecznie dostał swoją wymarzoną nagrodę. Jemu również bardzo kibicowałem. :mrgreen:
Moje własne subkonto.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

No i wygrał najprawdziwszy talent, człowiek, który wzbudza emocje i wzrusza. Pasja i perfekcjonizm w jednym, jestem dumny z wyboru Polaków! :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem zawiedziony wynikiem. Owszem Marcin ma ogromny talent, ale mnie to nie kręci.
Filipińczyk był niesamowity. Ten wykon był niemal jak oryginał! :shock:
Bracia Legun beznadziejni. I to prawda, że są niewiarygodni w tym co robią. Bo niby śpiewają takie pieśni, a na co dzień słuchają hip-hopu ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Jessica była super. Żałuję, że nie wygrała.
Patenciarz bardzo mnie zawiódł. Jego występ był niemiłosiernie nudny i w dodatku dużo sztuczek zrobiły za niego rekwizyty.
Kony też się nie postarał. I tym razem w jego występie zabrakło piosenki Madonny...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Też niezbyt mi się podobają te wyniki.

Nie umniejszam talentu Marcina, bo to, co zrobił z akordeonem, było niesamowite, do tego jest taki skromny. Ale nie był moim faworytem ( tylko mojego ojca, który wysłał na niego ponownie SMS'y :lol: ).

Żałuję, że nie wygrały Jadzia i Dominika, ich układ był niesamowity i bezbłędnie wykonany. Gabra, mam nadzieję, że wysłałaś SMS'a, ja wysłałem trzy. :lol:

Jessica dobrze, ale bez zachwytów, dziewczyna nie powinna tańczyć, to pewne. :P

Patenciarz genialny z genialnym pomysłem na talent. :wink:

Kaczorex najmniej mi się podobał w finale.

Alex - świetny! Fenomenalny głos, który doskonale się odnajduje w każdej muzyce. Zasłużył na trzecie miejsce.

Kony - występ gorszy, niż w półfinale, ale i tak nieźle. Mam nadzieję, że jeszcze o tym panu usłyszymy.

Kruk i Blacha podobnie jak Kaczorex.

Ania Teliczan boska, ona po prostu musi wydać płytę i zaistnieć w Polsce.

Bracia Legun bardzo dobrzy i oryginalni. Nie wiem, gdzie tu widać fałsz, śpiewać tak, jak się śpiewało w baroku w pół roku nauczyć się nie można, tu trzeba kilku lat. Chociaż może jury miało rację, palant Wojewódzki to mistrz fałszu, a Agnieszka "Chcę byś mnie miał" Chylińska to ekspertka od komercji i marketingu. :roll:

Prokop powiedział, że ta edycja posiadała lepsze talenty, niż poprzednia, ale się z tym nie zgadzam. Przy poprzedniej były też o wiele większe emocje.
Goku

Post autor: Goku »

Z przedostatniego półfinału nie przepuściłbym do finału nikogo, no może w ostateczności Agatę Wietrzycką. Ania Teliczan strasznie mnie zawiodła, ale ostatecznie cieszę się, że przeszła do finału. A występ Kruka i Blachy średnio mi się podobał...

Z ostatniego półfinału czekałem na występ Anny Gogoli oraz Natalii i Maćka, i właśnie te występy najbardziej mi się podobały :). Fajni byli też Krzysztof oraz Alexander. I nie wiem dlaczego do finału dostał się akordeonista, gdy było tyle lepszych talentów...

No i co do finału:

Najlepszy moim zdaniem był KONY i to na niego wysłałem SMSa! :)

Zachwyciła mnie Ania Teliczan, była naprawdę świetna! Jeśli wyda płytę to na pewno ją kupię! :)

Alexander Martinez naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył, całkowita zmiana i to na lepsze :D.

Kaczorex jak zawsze fajnie :).

Jadzia i Dominika też :).

Kruk i Blacha byli śmieszni :).

Jeśli chodzi o Patenciarza to to był jego najsłabszy występ, ale i tak fajnie :).

Jessica strasznie mnie zawiodła! Po tym co usłyszałem w półfinale oczekiwałem od niej czegoś świetnego w finale, a wyszło jak wyszło...

Akordeonista - może być...

A najgorsi jak zawsze bracia Legun.

Tak więc można wywnioskować, że jestem strasznie zawiedziony wynikiem i nie wiem w jaki sposób głosy mogły się tak rozłożyć(szczególnie jeśli chodzi o Legunów)...

------

A teraz trochę o brytyjskim Mam Talent, bo ostatnio oglądałem większość występów z 3 edycji.

Jestem zachwycony wykonaniami niejakiego Shauna Smith'a. Jestem w szoku, że koleś ma dopiero 17 lat! :shock: :

http://www.youtube.com/watch?v=8jl_zCJG99I
http://www.youtube.com/watch?v=4kkTh4p6r-k
http://www.youtube.com/watch?v=wzxMQR2_xlc

Jestem też zakochany w głosie 10-letniej Natalie Okri :) :

http://www.youtube.com/watch?v=J7_k5tUeoUc

Super są też zwycięzcy tej edycji, zespół taneczny Diversity:

http://www.youtube.com/watch?v=PtwVfJqBfms

Nie rozumiem tylko jak to jest, że niektórzy prezentują zupełnie coś innego na wszystkich trzech występach(np. Diversity), a niektórzy(jak właśnie Shaun Smith czy Susan Boyle) wykonują w finale to co na castingu.

Bez sensu, że taki brytyjski Mam Talent ma swój własny kanał na YouTube, a filmiki z polskiego są usuwane :/.

Próbowałem też oglądać trochę czwartej amerykańskiej edycji, ale nie podoba mi się, jest taka jakaś dziwna... Filmiki z USA podobały mi się przed polską edycją, ale teraz nie wytrzymują porównania, nasza jest lepsza, a brytyjska jest najlepsza(przynajmniej z tych, które oglądałem)!
ODPOWIEDZ