Post autor: Tomala »

Damians pisze:Z innej beczki natomiast, jak przeczytałem, że prowadząc finał IX edycji Katarzyna Skrzynecka była w ciąży, a później poroniła - trzeci raz, bardzo mi się zrobiło jej szkoda
Jestem w szkoku :shock: Nawet nie wiedziałem o tych dwóch wcześniejszych poronieniach.

Fajny odcinek był dzisiaj. Bardzo podobał mi się 1. taniec Muchy :) Nie pamiętam czy to było tango czy passo-doble, ale fajnie machała suknią.
Zdziwiłem się jak Majdan tańczył passo-doble do "Frozen" Madonny :) Cieszę się z tego, ale to bardzo nietypowy wybór piosenki do takiego tańca. Dobrze, że już odpadł. A to jego długie przemówienie na koniec było wkurzające.

Post autor: Damians »

Plejada potwierdziła, w finale gościem specjalnym będzie DODA.
Mam trochę mieszane uczucia, z jednej strony to pewien policzek dla Majdana, który nie mógł nawet wymieniać jej imienia na wizji, a z drugiej, TzG zawsze kojarzył się z pewnym poziomem, Doda ten poziom obniży,

To już lepiej postaraliby się np. Kayha albo Marię Peszek.

Post autor: Tiril »

Damians pisze:TzG zawsze kojarzył się z pewnym poziomem, Doda ten poziom obniży,

To już lepiej postaraliby się np. Kayha albo Marię Peszek.
Z poziomem,bardzo wysokim - komercji. Doda pasuje jak ulał ze swoją sztucznością do tego sztucznego programu.
Bardzo prawdopodobne, że Kayah by tam wystąpiła, w końcu wydała nową płytę niedawno.
A M. Peszek (jeszcze, wszystko w swoim czasie) nie jest na tyle skomercjalizowana, żeby na to pójść.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Chodziło mi raczej, że w TzG nie ma takiej bezczelności jak była w Gwiazdy tańczą na lodzie, ani takiej cukierkowatości, jak w JOŚ.
Poważne jury, piękne suknie i tańce... Doda tam nie pasuje.

Kayah siedziała w FB, ostatnio kibicowała Liszy w JOŚ, dziwne, że nie poszła na gościny występ do TzG.

Post autor: mailo »

Zgadzam się z Damiansem. Oczywiście , że show jest komercyjny (w ogóle w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć cos co komercyjne nie jest) , ale ja lubię komercję:) Chodzi raczej o to co jest bardziej czy mniej chamskie i tandetne. juz tak kiedys dawno pomyślałem, że Doda jest jedyną "gwiazdą", której nie wyobrażam sobie w TZG jako uczestniczki (w ogóle, że wystpuje np w eleganckiej sukni itp) a teraz jak ma wystąpć nawet jako piosenkarka i zaśpiewac to tez trudno mi w to uwierzyć.

Jestem bardzo ciekawy dzisiejszych freestyle'ów. Obstawiam, że Nataszka będzie miała przypięty mikrofon i jednocześnie tańcząc będzie śpiewała :mrgreen:

Post autor: Pottermaniack »

Mam nadzieję, że wygra Mucha, ja i moi znajomi mamy przygotowane komórki w gotowości. :mrgreen: Serwis plotek.pl od tygodnia prowadził sondę na temat "kto zwycięży X edycję?" i wynika z nich, że 65% będzie głosować na Anię i Rafała, a 35 na Nataszę i Jana, w sumie głosowało 31 000 osób. :)
Czekam też na występ Dody. :twisted:

Mucha we wszytskich sondażach ma ok. 60%.
Jeżeli pokazując wyniki bedzie 50-50, to znaczy, że jest to wielkie oszustwo i nie wyślę sms-a. Ale jeżeli Mucha będzie miała więcej %, to dla potwierdzenia wygranej wyśle sms-a na nią.

Natasza musi przegrać!!!

Post autor: mailo »

Damians pisze: Natasza musi przegrać!!!
Oczywiście się zgadzam, chociaż teraz juz nie jestem taki pewny Muchy jak wcześniej. Nie wiedziałem, że "Cyrkówka" ma tylu fanów ::bojesie::
Już się nie mogę doczekać wieczornego finału.

Post autor: Tkk_Bolly »

Ja kibicuję Nataszy Urbańskiej. To najlepiej tańcząca gwiazda spośród wszystkich 10-ciu edycji. A profesjonalistów mieliśmy wielu i tak dobrze, jak Natasza sobie nie radzili. :P
A Muszka tydzień temu gdyby miała o niecałe 2% mniej głosów to i nawet w finale by jej nie było :P
Kolejno Rosati, Kwiatkowski, Wolszczak, Natasza, Mucha byli dla mnie najlepszymi gwiazdami tej edycji.

Mucha w każdym filmiku przed tańcem mówi w uproszczeniu, że udowodniła, wszystkim, że coś jednak potrafi i czuje się dowartościowana. Raz można, ale to stało się nudne i żenujące, nie tego spodziewałem się po jej udziale w programie. Więc mój głos powędruje do o niebo lepiej tańczącej Nataszy.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Tkk_Bolly pisze:Ja kibicuję Nataszy Urbańskiej. To najlepiej tańcząca gwiazda spośród wszystkich 10-ciu edycji. A profesjonalistów mieliśmy wielu i tak dobrze, jak Natasza sobie nie radzili. :P
Tak sobie myślę co Tobie zaszkodziło, bo przecież słońca na niebie dzisiaj nie było :lol:

Jaki był w TzG profesjonalista, który tańczył od dziecka i tańczył na co dzień, tańczenie było jego pracą??

Cichopkowa w dzieciństwie uczęszczała na jakieś tam balety, Leszcz przeszła kurs w USA, Trzebiatowska ma narzeczonego tancerza, ale żadna z nich nie tańczyła na co dzień, taniec nie był jej racą, jak jest w przypadku Nataszy.

Trzeba być bardzo naiwnym, żeby dać się tak omamić.
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Jeżeli nie będzie jakiś przekrętów to głosami widzów powinna wygrać Mucha, ale krążą plotki , że TVN chce zatrudnić Natasze to jej zwycięstwo było by wielką promocją dla niej. Chociaż gdzieś coś też czytałem o Musze w TVN . Sprawa wygranej jest otwarta. Z tej 2 ja chcę żeby wygrała Natasza.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Czy ktoś oprócz mnie jeszcze nie wierzy w tą różnicę 0,01% w wyniku głosowania? Wygrała Mucha: naturalność, uśmiech, szaleństwo, pozytywna energia i to chyba na tyle. Gratulacje dla pani Ani.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Jestem pewien, że z tym ciągłym wynikiem 50/50 to była ściema, jak i z tą przewagą 0,01%. Nie mniej jednak bardzo się cieszę ze zywcięstwa Muchy. To jak ona się cieszyła było niesamowite. No i Maserak wreszcie po tylu edycjach wygrał.
ODPOWIEDZ