Zgadzam się. I muzyka na końcu odcinka - w końcowej scenie, zbliżenia zdezorientowanej twarzy Brooke - świetnie dobrana!DeaconFan pisze:Dzisiaj odcinki dość ciekawe, szczególnie akcja na konferencji.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Nie do końca rozumiem wkurzenie Taylor bo ona nic nie wniosła do firmy, nie byłaby też w stanie jej podźwignąć nawet jakby dostała całą, cieszy mnie przynajmniej że dociera do niej że była tylko pionkiem Stephanie a dopiero potem tzw. przyjaciółką. Taylor jest od zawsze mega zazdrosna o Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się. W końcu zrozumiała, że Stephanie "Taylor, jestes dla mnie jak córka" Forrester, tylko używa ludzi do swoich celów (przeważnie aby dogodzić synusiowi) a potem wyrzuca ich jak śmieci. Jej tekst do Taylor : "Przecież nie jesteś już z Ridgem "(w domyśle - już nie jesteś mi do niczego potrzebna) załamał mnie. Chociaż wiedziałem, że ta przyjaźń od zawsze była grą ze Strony Stefy, to jednak wyglądało to chamsko.Adex-fan Brooke pisze:, cieszy mnie przynajmniej że dociera do niej że była tylko pionkiem Stephanie a dopiero potem tzw. przyjaciółką. .
-
Dawidek
- Administrator
Możecie głosować w ankiecie na weekend. co byście doradzili Brooke, gdyby ona była Waszą przyjaciółką, lub z kimś z rodziny. Nawiązujemy do aktualnej sytuacji na TVP, ona wie o propozycji Stephanie i che podjąć jakąś decyzję w tej sprawie. Głosowanie trwa do poniedziałkowego popołudnia.
Znów miałem wrażenie, że Brooke jest pionkiem w grze między dwoma stronnictwami.
Skrytykować muszę Nick'a, jest zbyt zaborczy, wymaga od swojej dziewczyny, by wyrzekła się swoich planów. On się boi, że ona go opuści. Rozumiem, że chce ją chronić przed potencjalnym "gwałcicielem". Jednak przesadza bo chce ją zamknąć w "złotej klatce". Chyba działają tu geny Marone'ów. Mimo wszystko Brooke powinna być ostrożna, powinna sprawdzić, czy w dokumentach nie ma haczyków.
Nie dziwię się wściekłości Taylor, Stephanie wystawiła ją do wiatru. Tak się nie zachowuje przyjaciółka. Mam nadzieję, że ona zrozumie fakt, że ta przyjaźń była na pokaz, tylko po to, by oddzielić Ridge'a od Brooke. Dziwne, że Taylor wcześniej tego nie pojęła.
Znów miałem wrażenie, że Brooke jest pionkiem w grze między dwoma stronnictwami.
Skrytykować muszę Nick'a, jest zbyt zaborczy, wymaga od swojej dziewczyny, by wyrzekła się swoich planów. On się boi, że ona go opuści. Rozumiem, że chce ją chronić przed potencjalnym "gwałcicielem". Jednak przesadza bo chce ją zamknąć w "złotej klatce". Chyba działają tu geny Marone'ów. Mimo wszystko Brooke powinna być ostrożna, powinna sprawdzić, czy w dokumentach nie ma haczyków.
Nie dziwię się wściekłości Taylor, Stephanie wystawiła ją do wiatru. Tak się nie zachowuje przyjaciółka. Mam nadzieję, że ona zrozumie fakt, że ta przyjaźń była na pokaz, tylko po to, by oddzielić Ridge'a od Brooke. Dziwne, że Taylor wcześniej tego nie pojęła.
- Pottermaniack
Może przyjaźń Taylor i Stephanie nie jest normalną przyjaźnią, ale związki w MNS też nie są. Obie się kochają i dużo dla siebie robiły w przeszłości, ale teraz są poróżnione. W przyszłości znowu się pogodzą.Adex-fan Brooke pisze:Nie do końca rozumiem wkurzenie Taylor bo ona nic nie wniosła do firmy, nie byłaby też w stanie jej podźwignąć nawet jakby dostała całą, cieszy mnie przynajmniej że dociera do niej że była tylko pionkiem Stephanie a dopiero potem tzw. przyjaciółką.
A co do udziałów, to wiadomo, że nie zostały podzielone dla zasług, tylko przez widzimisię Stephanie - trzeba przeciągnąć Brooke na swoją stronę i zyskać w oczach Ridge'a ( częściowo Eryka ), to daje Logan 50, Ridge'owi i Erykowi po 10, bo są jej całym światem, sobie 10% bo tyle wniosła do firmy, i tak dalej.
- Adex-fan Brooke
Co nie zmienia tego co napisałem a Ty chyba spoilerujeszPottermaniack pisze:Może przyjaźń Taylor i Stephanie nie jest normalną przyjaźnią, ale związki w MNS też nie są. Obie się kochają i dużo dla siebie robiły w przeszłości, ale teraz są poróżnione. W przyszłości znowu się pogodzą.Adex-fan Brooke pisze:Nie do końca rozumiem wkurzenie Taylor bo ona nic nie wniosła do firmy, nie byłaby też w stanie jej podźwignąć nawet jakby dostała całą, cieszy mnie przynajmniej że dociera do niej że była tylko pionkiem Stephanie a dopiero potem tzw. przyjaciółką.![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
W MNS żaden spór, związek nie trwa wiecznie, więc ten rozłam w przyjaźni Taylor i Stephanie jest z pewnością chwilowy, to ma być spoiler?
A nawet jeśli się nie ogląda MNS, to ostatnie zdanie wynika z wcześniejszej części o sile ich przyjaźni. Czy jak mówisz, że Ridge wróci do Brooke, to też jest spoiler, bo odnosi się do przyszłości? Pohamuj się z oskarżeniami.
- Adex-fan Brooke
Napisałem "chyba", oceni moderator.
Co do konfliktu Taylor&Stephanie to jest bardzo ciekawe, ostatni to chyba był na tle przyjaźni Taylor z Morgan.
Co do konfliktu Taylor&Stephanie to jest bardzo ciekawe, ostatni to chyba był na tle przyjaźni Taylor z Morgan.
W MNS są pewne oczywistości, nie ma co się oszukiwać xD
Stephanie ostatnio bardzo polubiłem, świetnie ogląda się jej sceny. Po tylu latach zrozumiała, że Brooke i Ridge są dla siebie stworzeni, że Brooke jest piękna, dobra i zasługuje na wszystko co najlepsze z jej synem.
Kiedyś oglądałem wiele scen spoilerowych i później wyczekiwałem ich w TV - jak konferencja, gdzie Stepha zrywa z Brooke pelerynę, postrzelenie Taylor, jej pogrzeb, sceny w Portofino - Brooke "wijąca się jak anioł" czy bieg Macy na latarnie morską itd. Ale jedna z najbardziej oczekiwanych scen była ta konferencja z tą prezentacją, gdzie Stephanie wreszcie oddała Brooke należny jej szacunek i jeszcze te słowa, że wita ją w rodzinie
Przy okazji upokorzenie Taylor, daje jej marnych dwóch procent udziałów nie wiadomo po co
To jakby już nic nie dostała - tak jak Darla, to byłoby to mniejsze upokorzenie.
Szkoda mi Brooke, że tak się w tym wszystkim pogubiła, chce być z Ridge'm i pracować w FC, ale ma mętlik w mózgu i myśli, ze kocha Nick'a, swojego zięcia. Na dodatek jeszcze jej ojciec, który nagle zjawił się po tylu latach, przez którego spadła z Wieży Eiffela miesza jej w głowie.
Nie polubiłem Stephen'a od jego pierwszej sceny. Zarówno aktor jakiś taki mało wyrazisty i przekonujący, jak i cała postać podła i niesympatyczna.
Thorne moim zdaniem zastał skrzywdzony, że dostał nędzne kilka procent. Felicja jeszcze ma jakieś pretensje, niech się cieszy, że żyje, bo już powinna patrzeć na wszystkich zza chmurki.
Dawidku, Jackie ostatnio w każdym odcinku wychodzi na coraz większą idiotkę, ale postaci Bridget jeszcze nie przebiła
Stephanie ostatnio bardzo polubiłem, świetnie ogląda się jej sceny. Po tylu latach zrozumiała, że Brooke i Ridge są dla siebie stworzeni, że Brooke jest piękna, dobra i zasługuje na wszystko co najlepsze z jej synem.
Kiedyś oglądałem wiele scen spoilerowych i później wyczekiwałem ich w TV - jak konferencja, gdzie Stepha zrywa z Brooke pelerynę, postrzelenie Taylor, jej pogrzeb, sceny w Portofino - Brooke "wijąca się jak anioł" czy bieg Macy na latarnie morską itd. Ale jedna z najbardziej oczekiwanych scen była ta konferencja z tą prezentacją, gdzie Stephanie wreszcie oddała Brooke należny jej szacunek i jeszcze te słowa, że wita ją w rodzinie
Przy okazji upokorzenie Taylor, daje jej marnych dwóch procent udziałów nie wiadomo po co
Szkoda mi Brooke, że tak się w tym wszystkim pogubiła, chce być z Ridge'm i pracować w FC, ale ma mętlik w mózgu i myśli, ze kocha Nick'a, swojego zięcia. Na dodatek jeszcze jej ojciec, który nagle zjawił się po tylu latach, przez którego spadła z Wieży Eiffela miesza jej w głowie.
Nie polubiłem Stephen'a od jego pierwszej sceny. Zarówno aktor jakiś taki mało wyrazisty i przekonujący, jak i cała postać podła i niesympatyczna.
Thorne moim zdaniem zastał skrzywdzony, że dostał nędzne kilka procent. Felicja jeszcze ma jakieś pretensje, niech się cieszy, że żyje, bo już powinna patrzeć na wszystkich zza chmurki.
Dawidku, Jackie ostatnio w każdym odcinku wychodzi na coraz większą idiotkę, ale postaci Bridget jeszcze nie przebiła
-
Dawidek
- Administrator
Już sugerowałem kiedyś, by nie pisać tak, by niektórzy odebrali to jako spoiler. To, czy Stephanie i Taylor się pogodzą, to wbrew pozorom nie jest takie oczywiste.
Pottermianiack, pohamuj się, Adex też coś czasem sugeruje, przynajmniej mam takie wrażenie, więc Ciebie też proszę o zastanowienie się zanim coś napiszecie. Oczywiście wszystkich obowiązuje ta zasada. Nikt nie dostanie ostrzeżenia, ale upominam po raz któryś.
Wracając do odcinków, Damians masz rację, czemu Taylor dostała udziały, a Darla nie? Idąc tym tropem, to powinna je dostać też Sally (za Macy), czy Karen.
Steven stosuje zasadę zbiorowej odpowiedzialności. Najbardziej ma na pieńku ze Stephanie, Ridge'm i może Ericem, ale co mu zrobili Thorne, czy Felicia?
Wracając do odcinków, Damians masz rację, czemu Taylor dostała udziały, a Darla nie? Idąc tym tropem, to powinna je dostać też Sally (za Macy), czy Karen.
Steven stosuje zasadę zbiorowej odpowiedzialności. Najbardziej ma na pieńku ze Stephanie, Ridge'm i może Ericem, ale co mu zrobili Thorne, czy Felicia?
- Pottermaniack
Dawidku, jeśli Damians się ze mną zgadzać, to powrót tej przyjaźni jest pewny.
Czemu Taylor nie ma być wściekła? Stephanie ją upokorzyła i nawet nie poczuwa się, żeby ją przeprosić.
Stephanie powiedziała, że udziały to prezent dla Taylor. A poza tym, to Doc w przeszłości miała epizody w firmie i teraz była twarzą nowej kolekcji, więc można to podciągnąć pod "zasługi dla firmy", chociaż w tej sytuacji nie ma to nic do rzeczy.
Ciekawa by była sytuacja, gdyby Brooke sprzymierzyła się z Taylor i obie przejęły kontrolę nad firmą.
Czemu Taylor nie ma być wściekła? Stephanie ją upokorzyła i nawet nie poczuwa się, żeby ją przeprosić.
Stephanie powiedziała, że udziały to prezent dla Taylor. A poza tym, to Doc w przeszłości miała epizody w firmie i teraz była twarzą nowej kolekcji, więc można to podciągnąć pod "zasługi dla firmy", chociaż w tej sytuacji nie ma to nic do rzeczy.
Ciekawa by była sytuacja, gdyby Brooke sprzymierzyła się z Taylor i obie przejęły kontrolę nad firmą.
-
Dawidek
- Administrator
Nie dziwię się złości Taylor na Stephanie. W końcu ta ją upokorzyła, ośmieszyła i tak dalej.
Plan Stephena mi się nie podoba, on kieruje sie zemstą, ma do tego prawo, ale jak stwierdziłem, nie wszyscy w tej rodzinie chyba są tacy źli?
Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw między Felicią, Dante'm i Bridget.
Ta ostatnia chyba faktycznie coś jeszcze czuje do Nicka.
Felicia jest bezpruderyjna, ona praktycznie nie wstydzi się pokazać prawie nago.
Nick chce kupić pół FC?
Niezły numer.
Damians też powinien uważać.
Wyniki ankiety. Na pytanie, co doradzilibyście Brooke odpowiedziały 23 osoby. Głosy rozkładają się następująco
"by została z Nickiem i przyjęła pracę w FC: - wskazało 8 osób (34%) respondentów,
"by została z Nickiem i odrzuciła ofertę Stephanie" - 3 osoby (13%),
by wybrała Ridge'a i pracowała w FC" - 7 osób (30%),
by wybrała Ridge'a i zrezygnowała z pracy w firmie - 2 osoby (8%),
nic by nie radzili/ły Brooke - 3 osoby (13%).
Dziękuję za oddanie głosów i zapraszam do głosowania w kolejnych ankietach.
Plan Stephena mi się nie podoba, on kieruje sie zemstą, ma do tego prawo, ale jak stwierdziłem, nie wszyscy w tej rodzinie chyba są tacy źli?
Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw między Felicią, Dante'm i Bridget.
Felicia jest bezpruderyjna, ona praktycznie nie wstydzi się pokazać prawie nago.
Nick chce kupić pół FC?
Damians też powinien uważać.
Wyniki ankiety. Na pytanie, co doradzilibyście Brooke odpowiedziały 23 osoby. Głosy rozkładają się następująco
"by została z Nickiem i przyjęła pracę w FC: - wskazało 8 osób (34%) respondentów,
"by została z Nickiem i odrzuciła ofertę Stephanie" - 3 osoby (13%),
by wybrała Ridge'a i pracowała w FC" - 7 osób (30%),
by wybrała Ridge'a i zrezygnowała z pracy w firmie - 2 osoby (8%),
nic by nie radzili/ły Brooke - 3 osoby (13%).
Dziękuję za oddanie głosów i zapraszam do głosowania w kolejnych ankietach.
- Adex-fan Brooke
Felicia jest wkurzająca, aczkolwiek pochwalam że wzięła się za te niedomówienia z Bridget i Dante i powiedziała prosto z mostu, aczkolwiek co z tego że biedny Dante siedzi w celibacie? Bridget wiele przeszła i wcale nie musi być taka szybka, no chyba że faktycznie wie że nic z tego z Dantem nie wyjdzie.
Stephen podjudza Taylor, ale byłoby super gdyby Taylor i Brooke stały się szefowymi FC, Ridge'owi byłoby łyso a reszta rodziny mogłaby obrócić gniew na Stephanie.
Stephen podjudza Taylor, ale byłoby super gdyby Taylor i Brooke stały się szefowymi FC, Ridge'owi byłoby łyso a reszta rodziny mogłaby obrócić gniew na Stephanie.