Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fandantego

Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"

Post autor: fandantego »

W tym roku serial MODA NA SUKCES został nominowany w Telekamerach Tele Tygodnia 2010 w kategorii SERIAL ZAGRANICZNY. Rywalizuje m.in. z Dr Housem i Skazanym na Śmierć.

Będziecie głosować? Ma szanse wygrać? Przypominam, że serial MNS zdobył TELEEKRAN w 2004 roku ;)
Ostatnio zmieniony 2014-12-30, 16:15 przez fandantego, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czy szanse ma, to nie wiem, ale na III miejsce szanse ma.
Dobrze, że założyłeś ten temat, powinieneś go nawet Dawidku przykleić na górę.

Głosować można na kartach, w Necie i przez sms-y.
Kod MNS to: TK.M4 na 7164

Głosujecie! :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Zaskoczyła mnie ta nominacja, ale wydaje mi się, że Moda raczej zajmie IV miejsce. Wygra House, 2 Skazany na śmierć, 3 Californication, 4 B&B , 5 CSI. No chyba, że Moda powalczy z Californication.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Trzeba głoswać!
Wtedy nam podziękują z USA, tak jak w Izraelu :lol:
Awatar użytkownika
Damians

O tym całym Californi coś tam pierwszy raz słyszę :roll:
Też wydaje mi się, że wygra House, który nie wiem czemu jest ostatnio tak popularny, ale Moda ze Skazanym śmiało może walczyć o drugie miejsce...
Zdziwiła mnie nieobecność Desperatek w nominacjach.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

House ma bardzo duże szanse na wygraną, ale pamiętajcie, że Nas fanów MNS jest bardzo dużo. Gdyby każdy oddał codziennie (do końca grudnia) w necie po 10 głosów i wysłał chociaż jedną kartkę do TT to mamy wielkie szanse na zwycięstwo. Na mojej www również wkrótce rozpoczyna się kampania nawołująca do głosowania w TeleKamerach.

Codziennie odwiedza ją blisko 4 tysiące fanów, więc mam nadzieję, że pomożemy!

Kto jeszcze chętny do promocji MNS w TK?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To bardzo dobra wiadomość! :D TeleKamery stały się prestiżowymi polskimi nagrodami i popularnymi, więc będzie super jeśli B&B wygra. Każdy fan powinien wziąć się do głosowania i promowania! :!: Mamy bardzo duże szanse bo jest nas sporo i nie liczy się kto jest fanem jakiej postaci i na jakim forum bo tutaj możemy wszyscy połączyć siły we wspólnej walce! Polska może poznać siłę B&B! :!: Konkurencja jest słaba wg mnie! Owszem uwielbiam Skazanego na śmierć a popularności Housa w ogóle nie rozumiem, ale CSI czy Californication to w ogóle dziwne że tu są a nie np. Desperate Housewives, które jak dla mnie jako jedyne byłyby godną konkurencją B&B bo są boskie. Tak więc każdy z nas musi zrobić co w jego mocy aby B&B wygrało! Kto wie jakie by to w przyszłości przyniosło zyski dla nas. Niech ktoś zrobi button reklamowy zamieszczę u siebie na forum :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Może głupie pytanie, ale w jaki sposób można glosować 10 razy dziennie??
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Damians, można teoretycznie. :P Tylko za każdym razem z innego IP, bo można oddać tylko jeden głos z danego IP. SMSów za to można wysyłać dowolną ilość. ;)
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A gdzie głosuje się w internecie?
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tutaj można głosować:

http://www.telekamery.pl

Zgadzam się z tym, co napisał Adex, fani MNS muszą się zjednoczyć i zacząć głosować. :P
Adex-fan Brooke pisze: Niech ktoś zrobi button reklamowy zamieszczę u siebie na forum :P
A może być banner? :P

Obrazek

Dawidku, możesz zamieścić informację o nominacji i link do strony plebiscytu na stronie głównej forum?
Awatar użytkownika
Damians

Co do baneru, napiszę krótko - wow :D Genialny!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja na swoim forum już zamieściłem banner :D Głosować :!:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na początku zastanawiałem się, czy nie ma innego tematu, gdzie można byłoby o tym napisać, ale stwierdziłem, że temat o Telekamerach może być, tym bardziej, że to nadzwyczajne wydarzenie. Tematu nie przykleję, ogłoszenie będzie. Sam zagłosuję.

Tak na marginesie, FanDantego - nie nawołuj do nieuczciwej gry.

Jeśli chodzi o nominacje - to "MnS" może tylko z z "Dr. House'm" przegrać, drugie miejsce jest wg mnie prawdopodobne. Zgadzam się z Adexem i Pottermaniackiem - nieważne, jakie kto ma sympatie, co do postaci, ważne jest to, żebyśmy wspólnie oddali głos. :D

Życzę "Modzie..." powodzenia!
ODPOWIEDZ