Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"
- Adex-fan Brooke
W ogóle nie rozumiem w czym jakiś House jest lepszy od B&B?
No właśnie, wyjątkowo zgadzam się z Damiansem.Damians pisze:House'owi wygrana nic nie da, a MNS może dać bardzo dużo. Przede wszystkim wielką promocję, a nam - jako Fanom - powinno na tym zaleźć.Tim pisze:Lubię Modę, ale wolę House'a .
Dziwne, że tego nie rozumiecie. Może przenieście się na forum House'a...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja głosuję na to co szczerze lubię. MnS już od dawno zeszła na psy, przestała mnie interesować i o ile kiedyś miałam przerwy w oglądaniu i wracałam do serialu tak teraz od mniej więcej 2 lat nie oglądam i nie tęsknię. Mam dużo innych ciekawszych seriali. Głosuję na to co wg mnie zasługuje na tytuł najlepszego i najciekawszego serialu, więc nie będę płakać czy przeżywać jeśli MnS nie wygra - widocznie większość uzna, że serial nie zasługuje na promocję lub inne seriale zasługują bardziej 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- fandantego
Oczywiście, że MNS zasługuje najbardziej na miano Najlepszego Serialu Zagranicznego.
Od blisko 16 lat jest emitowana w naszej telewizji i choćby z tego względu należy jej się szacunek. A żeby wzbudzić szacunek w Polakach, trzeba im pokazać, że MODA NA SUKCES ma wiernych fanów (wygrywając Telekamery). Skazany na śmierć leci 2 lata? CSI 2-3 lata? House też nie więcej leci na TVP jak 2 - 3 lata... Californication chyba rok jakoś
Moi drodzy! Prawda jest taka: Jeżeli MNS nie wygra w tym roku to wątpię żeby nominowali ją za rok. House się utrzyma na bank. Będzie emitowany jesienią 2010 roku (sezon szósty), zatem House ma szanse wygrać za rok. Poza tym moda na House w Polsce tak naprawdę wybuchła kilka miesięcy temu. Wcześniej oglądali go wierni fani. Teraz co raz to więcej ludzi ogląda ze względu na to, że ciekawe odcinki TVP emituje.
Moda na MODĘ była, jest i będzie. Ale czy będzie nam dane (jeżeli w tym roku nie wygramy) walczyć o ten tytuł za rok? Wątpię. Nie prześpijmy tej wielkiej szansy. Wygrana w TK oprócz prestiżu jak i uznania dla serialu może znaczyć mniej bądź zaprzestanie lekceważenia tego serialu przez TVP (wycinanie odcinków z ramówki przy najbliższej okazji - skoki narciarskie, święto narodowe czy jakieś promocje Eurowizji, wyborów, festiwali) oraz większe prawdopodobieństwo, że TVP nie utnie nam dziennego dopływu dwóch odcinków przez najbliższe miesiące.
Oscyluję zatem i zachęcam Was ludzie, którzy jesteście na tym forum (a zarejestrowaliście się tu z powodu MNS) abyście brali byka za rogi i nie czekali na innych fanów, którzy będą głosować. Bo jak będziemy tak na siebie patrzeć i węszyć naszą aktywność to czarno widzę galę TK. Musimy być zdecydowani i pewni tego co robimy. Skoro dziennie każdy z Was drodzy forumowicze spędza na tym forum 20 minut a przed TV oglądając MNS blisko godzinę to czym jest codziennie oddany głos?
Promujmy się póki mamy taką możliwość, a zapewnimy sobie długowieczność 
Naszym jedynym wrogiem, przeciwnikiem, konkurentem jest DR HOUSE. Ja lubię ten serial i uważam, że zasługuje na TK, ale nie w tym roku. Ten rok jest dla MODY NA SUKCES.
Żeby nie było, że namawiam Was a sam nic nie robię. No więc dzisiaj wykupiłem w kioski 3 ostatnie egzemplarze wczorajszego TT i wypełniłem kupony. Jutro lecę na pocztę. Wykosztowałem się również i wysłałem ze swojego telefonu oraz telefonu siostry, mamy, taty i kolegi łącznie 6 smsów
Dzisiaj i wczoraj oddałem za pomocą strony Telekamer z 20 głosów
I zajęło mi to jakieś 20 minut łącznie, może mniej. Nie zmieniałem IP ani nic z tych rzeczy. Moje IP samo się zmienia po zalogowaniu do Internetu
Ale w poprzednich edycjach kiedy żywiołowo głosowałem na inne seriale to miałem jedno IP i z niego wysyłałem naprawdę dużo głosów
Jestem dumny z moich działach w poprzednich latach, gdyż również dzięki mnie wygrał serial Na Wspólnej (w 2008 roku) oraz Mam Talent (rok temu).
Uwierzcie, że każdy Wasz głos się liczy. Wasze chwile nie pójdą na marne. Namawiajcie bliskich, przyjaciół oraz innych sympatyków do głosowania na MNS w TK! Umiecie liczyć? Liczcie na siebie!
Ja na Was liczę! I myślę, że MNS również!
Chwała Wam za każdy oddany głos!
Od blisko 16 lat jest emitowana w naszej telewizji i choćby z tego względu należy jej się szacunek. A żeby wzbudzić szacunek w Polakach, trzeba im pokazać, że MODA NA SUKCES ma wiernych fanów (wygrywając Telekamery). Skazany na śmierć leci 2 lata? CSI 2-3 lata? House też nie więcej leci na TVP jak 2 - 3 lata... Californication chyba rok jakoś
Moi drodzy! Prawda jest taka: Jeżeli MNS nie wygra w tym roku to wątpię żeby nominowali ją za rok. House się utrzyma na bank. Będzie emitowany jesienią 2010 roku (sezon szósty), zatem House ma szanse wygrać za rok. Poza tym moda na House w Polsce tak naprawdę wybuchła kilka miesięcy temu. Wcześniej oglądali go wierni fani. Teraz co raz to więcej ludzi ogląda ze względu na to, że ciekawe odcinki TVP emituje.
Moda na MODĘ była, jest i będzie. Ale czy będzie nam dane (jeżeli w tym roku nie wygramy) walczyć o ten tytuł za rok? Wątpię. Nie prześpijmy tej wielkiej szansy. Wygrana w TK oprócz prestiżu jak i uznania dla serialu może znaczyć mniej bądź zaprzestanie lekceważenia tego serialu przez TVP (wycinanie odcinków z ramówki przy najbliższej okazji - skoki narciarskie, święto narodowe czy jakieś promocje Eurowizji, wyborów, festiwali) oraz większe prawdopodobieństwo, że TVP nie utnie nam dziennego dopływu dwóch odcinków przez najbliższe miesiące.
Oscyluję zatem i zachęcam Was ludzie, którzy jesteście na tym forum (a zarejestrowaliście się tu z powodu MNS) abyście brali byka za rogi i nie czekali na innych fanów, którzy będą głosować. Bo jak będziemy tak na siebie patrzeć i węszyć naszą aktywność to czarno widzę galę TK. Musimy być zdecydowani i pewni tego co robimy. Skoro dziennie każdy z Was drodzy forumowicze spędza na tym forum 20 minut a przed TV oglądając MNS blisko godzinę to czym jest codziennie oddany głos?
Naszym jedynym wrogiem, przeciwnikiem, konkurentem jest DR HOUSE. Ja lubię ten serial i uważam, że zasługuje na TK, ale nie w tym roku. Ten rok jest dla MODY NA SUKCES.
Żeby nie było, że namawiam Was a sam nic nie robię. No więc dzisiaj wykupiłem w kioski 3 ostatnie egzemplarze wczorajszego TT i wypełniłem kupony. Jutro lecę na pocztę. Wykosztowałem się również i wysłałem ze swojego telefonu oraz telefonu siostry, mamy, taty i kolegi łącznie 6 smsów
Uwierzcie, że każdy Wasz głos się liczy. Wasze chwile nie pójdą na marne. Namawiajcie bliskich, przyjaciół oraz innych sympatyków do głosowania na MNS w TK! Umiecie liczyć? Liczcie na siebie!
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Zapomniałeś dodać na końcu hasło :
- Pomożecie?!
-Pomożemy !
Ja tam uważam , że każdy powinien zagłosować tak jak chce.
To, że ktoś jest zarejestrowany na tym czy innym forum MnS raczej "nie zobowiązuje" do głosowania na MnS .
Pójdźmy dalej powiedzmy , że TVP robi próbę dla MnS . Od tego , które miejsce zajmie zależą jej dalsze losy?
- Pomożecie?!
-Pomożemy !
Ja tam uważam , że każdy powinien zagłosować tak jak chce.
To, że ktoś jest zarejestrowany na tym czy innym forum MnS raczej "nie zobowiązuje" do głosowania na MnS .
Pójdźmy dalej powiedzmy , że TVP robi próbę dla MnS . Od tego , które miejsce zajmie zależą jej dalsze losy?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
- fandantego
Czy robi próbę... Hmmm... Może lekko przesadzone. Ale jeżeli wygra MNS to może spojrzą na nią bardziej przychylnym okiem? Pamiętacie Teleekrany 2004? MNS wygrała, a rok później dali nam dwa odcinki dziennie... TK mają siłę i to jest pewne. TVP ostatnie dwa lata przegrywała z TVNem i dlatego zdecydowała się rozwiązać umowę z Wyd. Bauer na transmisję gali rozdania statuetek. Tak więc Telekamery to jedyne takie wiele święto TV. Śmiem twierdzić, że Polskie Telekamery Tele Tygodnia to takie nasze EMMY AWARD

- fandantego
Nie uważni twojego głosu. Wydaje mi się, że wiek nie ma tu nic do rzeczy. Na pewno nie będą sprawdzali wieku każdego uczestnika bo by im to zajęło kilka lat!
Na wszelki wypadek podawaj zmyślone maile. Ja tak czasem robie. Bo mogą unieważnić głosy, jeżeli wszystkie będą pod jeden mail i da się to zauważyć.
Dokładnie tak. Za każdym razem kiedy będziesz głosować podawaj obojętnie jaki adres e-mail. Nikt tego nie sprawdza. Ważne żeby tylko był na jakiejś prawdziwej stronie. Czyli np. akffa@gmail.com, hotmail.com itp. , a nie na haf@fkafh.com czy coś takiego.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
- fandantego
Jestem dobrej myśli modomaniacy!
Jutro zrelacjonuję moje postępy w głosowaniu. Wy również możecie dzielić się swoją pracą! Jeżeli MNS wygra wiadomo będzie komu dziękować! 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- Sexi Ricky
Ja wysłałem osobiście już 3 głosy. Poprosiłem też znajomych. Więc 5 moich przyjaciół również to zrobiło.
Myślę, że mamy dużo roboty drodzy MnS fani. Musimy zrobic co w naszej mocy. Poproście o pomoc znajomych, rodzinkę itp. xD Myślę, że jakby każdy oprócz internetowego głosowania wysłał kuponik z Tele Tygodnia nic by mu się nie stało. Ja zamierzam to zrobic w tym tygodniu. Mamy jeszcze ponad miesiąc czasu i pełne ręce roboty. Nie pozwólmy, aby House wygrał. Jednak on naprawdę jest poważną konkurencją. Ludzie go uwielbiają. Co mnie bardzo martwi
Ja na niego nie najeżdżam, bo nie oglądam, ale dla Mody to wielka szansa. Chociaż te dupki z tvp1 to nawet takiej okazji by nie wykorzystały
Juz nie mogę się doczekac rozdania nagród. Ciekawe jaki filmik promujący przygotują. I faktycznie jak to byłoby z odebraniem statuetki....przez kogo ? A tu Lang odbiera albo Flanerry
marzenia.
Tak więc do roboty LENIE ! Telefony w dłoń, myszki w dłoń, kupony w dłoń..i jedziemy! Mamy okazję zrobic coś pięknego i nie zmarnujmy tej okazji, bo może się nie powtórzyc. xD xD xD xD xD xD
Tak więc do roboty LENIE ! Telefony w dłoń, myszki w dłoń, kupony w dłoń..i jedziemy! Mamy okazję zrobic coś pięknego i nie zmarnujmy tej okazji, bo może się nie powtórzyc. xD xD xD xD xD xD
- fandantego
Mamy trzy tygodnie na głosowanie... Ja tak jak pisałem wysłałem już kupony z MNS x 3. Dzisiaj wysłałem również 6 głosów z Internetu. Wieczorem będę mieć więcej czasu to powalczę troszkę

- Pottermaniack
Dokładnie. Jeżeli podobają wam się inne seriale i nie chcecie głosować na MNS, to wstrzymajcie się od głosów. Jeżeli House Tim albo Californication Wiwi mają wygrać, to wygrają bez waszych głosów. Mam nadzieję, że następne osoby zastosują się do tej prośby.Mikiks pisze:Nie rozumiem po co głosować na House'a - on będzie miał dość głosów, a jego obecny, szósty sezon jest zdecydowanie słabiutki.
A wczoraj śniło mi się, że MNS dostało Telekamerę i przyszli ją odebrać Hunter z Damiansem pod rękę.