Christian Ramirez

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zdziwiło mnie dziś, że Christian mieszka z Felicią. Myślałem, że on tam tylko bywa czasem jako zaprzyjaźniony lekarz rodziny Forresterów.
Szkoda trochę, że Felicia bardziej jednak woli być z niedostępnym zbytnio Dantem, podczas gdy doktor jest na wyciągnięcie ręki... :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Mnie też to bardzo zdziwiło. Ale Christian powiedział, że dostał pracę w Szpitalu Uniwersyteckim, co pewnie oznacza, że został jedynym lekarzem w tym szpitalu i to w dodatku ze wszystkimi możliwymi specjalizacjami :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tak, to może być godny następca Mark'a. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Świetny facet, pasuje do Felici - ona "czarna strona" związku, a on słodki, zawsze ułożony itp.
Chcę, aby jakoś zbliżył się do Felici (chociaż w sumie już się tyle razy całowali :P ), liczę, że spędzą ze sobą noc.
Jako kolejnego lekarza od wszystkiego, nie chce go widzieć :?
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Mo też on bardzo pasuje do Felicii. Mam nadzieję, że dzisiejsza pokazówka przed Dante przerodzi się w coś poważniejszego.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wcześniej można się było domyśleć, że pracuje w tej klinice.
W szpitalu pokazano, że jednak nie jest do końca specem od wszystkiego. W sprawie choroby Ridge'a to tak naprawdę leczył go inny lekarz, a Christian raczej asystował czy doradzał.
Christian zastąpił Mark'a, może tez jest osobistym lekarzem Forresterów. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Okropny jest. Niech znika jak najprędzej.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Miło, że Christian się dzisiaj znowu pojawił po krótkiej przerwie. :) Ja tam go lubię i szkoda, że nie ma większych wątków.
Teraz dowiadujemy się nagle, że wrócił z Afryki. Chociaż on jeden z całej rodziny Hectora raczył się zjawić u niewidomego. :roll:
ODPOWIEDZ