The Beautiful Life

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

The Beautiful Life

Post autor: Goku »

Obrazek

Życie modelek z wyższej półki wydaje się być fascynujące i seksowne. Ale jak wie każda początkująca modelka, za piękną fasadą kryje się świat niepewności i zaciętej rywalizacji. Dwójką nastoletnich modeli odkrywających ten właśnie świat są Raina Collins (Sara Paxton) - zniewalająca piękność z sekretną przeszłością oraz Chris Andrews (Ben Hollingsworth) - niezwykle przystojny rolnik z Iowa. (filmweb.pl)

Pilot jest genialny! :: bow :: Akcja toczy się naprawdę szybko i jest kilka świetnych zwrotów akcji. Moją ulubioną postacią jak na razie jest zdecydowanie Raina, choć ciekawy wydaje się być wątek Sonji(Mischa Barton). To zdecydowanie najciekawszy z trzech nowych seriali The CW. Dziwię się tylko, że oglądalność była taka niska(1,38 mln) :shock:

Jedyne co mnie wkurza to wiek postaci. Raina zdecydowanie nie wygląda na 16 lat! ::ke::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie też się bardzo podobał pilot :wink: Serial zapowiada się fajnie i na pewno będę oglądać :mrgreen:
Nie mam na razie ulubionych bohaterów - po pierwszym odcinku ciężko mi oceniać. Wszyscy zrobili fajne wrażenie (nawet bohaterka grana przez Mischę Barton, za którą nie przepadam) :D
Jedno jest pewne - serial naprawdę jest "beautiful" xP Cieszy oko ^^ Szczególnie ten pokaz mody na samym początku był super :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

The CW rezygnuje z "The Beautiful Life"

To chyba swoisty rekord w świecie seriali. Po niespełna dwóch tygodniach od rozpoczęcia emisji, mamy pierwszą "ofiarę" nowego sezonu telewizyjnego. Stacja The CW poinformowała oficjalnie, że rezygnuje z "The Beautiful Life".
W piątek tę informację przekazano ekipie realizującej serial, która była w trakcie zdjęć do siódmego odcinka. Produkcję oficjalnie zakończono.

"The Beautiful Life" miało być w założeniu (bo było w ledwie dwóch odcinkach) historią o gorszej stronie pracy modeli i modelek. Głównymi bohaterami były młode osoby mieszkające w jednym budynku i pracujące w tej samej agencji. Jednym z gwarantów sukcesu tego projektu miał być Ashton Kutcher, który zaangażował się w produkcję serialu.

Jednak już od samego początku serial napotykał na trudności. Przed premierą głośniej niż o serialu było o Mischy Barton (The O.C.), która grała jedną z głównych ról. Aktorka przeszła załamanie nerwowe i była bliska popełnienia samobójstwa, po tym zdarzeniu na kilka tygodni wylądowała w szpitalu. Potem pojawiły się problemy ze scenariuszem, aż wszystko doprowadziło do skasowania serii po ledwie dwóch wyemitowanych odcinkach.

Premierę "TBL" obejrzało ledwie 1.46 mln, tydzień później przed telewizorami zasiadło już niewiele ponad milion widzów...

CW nie informuje jaka produkcja zajmie miejsce "The Beautiful Life" w środowej ramówce. Mogą to być powtórki odcinków "Melrose Place" lub "Smallville", które może zostać przeniesione, jeśli piątkowy wieczór nie okaże się dla serialu najlepszym rozwiązaniem.

Wygląda na to, że nakręcone już, a jeszcze niewyemitowane cztery odcinki "TBL", nie doczekamy się.

Żródło: ShowTV.pl

--------------------

No to sobie pooglądaliście...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Goku

Bez sensu - mogliby chociaż wyprodukować i wyemitować ten sezon(13 odcinków) do końca ::kwasny:: W tym momencie stacja The CW straciła u mnie cały szacunek. Niech wydadzą miliardy na produkcję następnych odcinków "Melrose Shit" i zbankrutują, stacje chętne do emisji "90210", "Gossip Girl", "Supernatural" i "The Vampire Diaries" się znajdą. "One Tree Hill" i "Smallville" i tak już powinny się skończyć.
Awatar użytkownika
Tiril

Re: The Beautiful Life

Post autor: Tiril »

Goku pisze:[uoraz Chris Andrews (Ben Hollingsworth) - niezwykle przystojny rolnik z Iowa.[/b] (filmweb.pl)
A czemu tego "niezwykle przystojnego" rolnika nie ma na tym plakacie? :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Goku

Re: The Beautiful Life

Tiril pisze:
Goku pisze:[uoraz Chris Andrews (Ben Hollingsworth) - niezwykle przystojny rolnik z Iowa.[/b] (filmweb.pl)
A czemu tego "niezwykle przystojnego" rolnika nie ma na tym plakacie? :roll:
Jest, to ten 3 od prawej ::jezyk::. Ale ogólnie na tym plakacie wszyscy wyglądają inaczej, gorzej niż normalnie w serialu.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Jaka lipa! ::plask wczolo: ::kwasny:: Mnie sie ten serial po pierwszym odcinku całkiem spodobał i byłam przygotowana na dalsze oglądanie a tu klops ::kwasny::
Ale może to jednak okaże się nieprawdą ::chytry:: :roll:
Awatar użytkownika
kimberly1990

http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... i?tblcw321 <--- petycja fanów, aby CW zatrzymało TBL :wink:
Pewnie to nic nie da ::kwasny:: , ale sama podpisałam się pod nią już 3 razy xD (każdorazowo podając inny nick i adres e-mail ::jezyk:: ) :wink:
Goku

Obejrzałem drugi odcinek i jest świetny, tak samo jak pierwszy. Ehh... Szkoda, że anulowali ten serial. Mam nadzieję, że kiedyś gdzieś wyemitują 4 pozostałe odcinki(i w takim wypadku, że odcinek 6. nie kończy się cliffhanger'em).
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

"TBL" zmartwychwstaje!

Ta wiadomość z pewnością ucieszy fanów serialu "The Beautiful Life", który został ściągnięty z ramówki po emisji ledwie dwóch odcinków. Wygląda bowiem na to, że stacja The CW wyemituje nakręcone już odcinki!
Chociaż informacja nie pochodzi od przedstawicieli kanału, to potwierdzają ją twórcy serii. - Mamy dobrą wiadomość! The CW planuje wyemitować pozostałe odcinki, które zdążyliśmy zrealizować, a nie zostały one wyemitowane. Zła wiadomość jest taka, że nie ma planów co do wznowienia produkcji. Ale może w najbliższych miesiącach ulegnie to zmianie... - napisali w wiadomości do fanów twórcy serialu.

Mowa o emisji czterech zrealizowanych jeszcze (prócz dwóch już wyemitowanych) odcinkach, których premiera ma mieć miejsce latem 2010 roku.

Serial "The Beautiful Life" anulowano po emisji zaledwie dwóch odcinków. Aktorzy i twórcy serialu zarzucili kanałowi The CW, że słabe wyniki oglądalności premiery były podyktowane brakiem odpowiedniej kampanii reklamowej dla serialu.

Źródło: ShowTv.pl :wink:

Tytuł newsa trochę mylący, bo tu chodzi tylko o emisję paru już nakręconych odcinków...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Goku

Ja się strasznie cieszę z tego powodu, że TBL wróci, szkoda, że dopiero w wakacje(mogłoby już w styczniu zamiast tego całego Life UneXpected, które nie zapowiada się zbyt ciekawie). Mam nadzieję, że oglądalność będzie na tyle wysoka, że postanowią kręcić dalsze odcinki(mogą to upchać w przyszłym sezonie np. zamiast Melrose Place, które po tym najprawdopodobniej się skończy). A jeśli nie to mam nadzieję, że odcinek 6 nie kończy się cliffhangerem.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Z tego co wiem to CW juz definitywnie anulowala ten serial, wiec nie wiem jak wysoka musialaby byc ogladalnosc tych odcinkow, zeby szefostwo podjelo decyzje o kreceniu kolejnych... Teoretycznie pewnie mogloby sie to zdarzyc, ale szczerze watpie...
Goku

Świetna wiadomość! - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... necie.html :zeby:

Super, już się nie mogę doczekać :). A skoro znaleźli sponsora to może dokręcą jeszcze jakiś krótki odcinek zakańczający w jakiś sposób wszystkie wątki(bo pewnie nie zostały pozamykane w 6 odcinku) ;).

Na oficjalnym profilu na YT jest już nawet trzeci odcinek - http://www.youtube.com/tbl :)
Goku

Właśnie skończyłem oglądać odcinek trzeci i jest świetny! :: bow :: The CW powinno się wstydzić tego, że anulowali ten serial, a zostawili Melrose Place.

Wątek Sonji robi się coraz ciekawszy :). I mam nadzieję, że Raina i Cole będą parą, bo są razem super, a Chris jest nudny...

P.S. W poprzednim poście ten link na YT dałem edytując post i dlatego to może tak dziwnie wyglądać przy zdaniu "nie mogę się doczekać", którego zapomniałem wykasować ;).
Goku

Skończyłem oglądać odcinek piąty. Wciąż nie mogę zrozumieć tego jak The CW mogło anulować ten serial, z każdym odcinkiem robił się coraz ciekawszy.

Ale jeśli to definitywne zakończenie to moim zdaniem jest genialne! :: bow :: Całkiem realistyczne i bez zbędnego happy endu. Prawie wszystkie wątki(poza wątkiem Marissy i Alexa) źle się skończyły, ale w taki fajnie zły sposób xD. Sonja straciła pracę i faceta, ale teraz będzie miała czas dla dziecka, Raina nie została ani z Chrisem ani z Colem, ale wciąż są szanse, że ona i Cole mogą potem być razem. Bałem się, że Raina na koniec odbierze telefon od Chrisa, ale na szczęście go odrzuciła :mrgreen:. A no i jeszcze wątek Isaac'a - miał dwie dziewczyny i stracił obie :lol:. To zdecydowanie jedno z lepszych zakończeń serialu jakie widziałem, a przecież nawet nie było planowane jako zakończenie :lol:.
ODPOWIEDZ