Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

mailo, mi nie chodzi o podjęcie decyzji - akurat tę cechę lubię - spotaniczność, bycie kąpanym w gorącej wodzie. Ona trzyma się tej decyzji, wiedzac, że Dante kocha (też?) inną. Do tej pory była bardzo honorowa, samodzielna. Teraz sama staje się taka rozmemłana. Dante mówi o przełożeniu ceremonii. Halo! Udaje, czy miłość mózg jej zlasowała? I skąd ten nagły wybuch miłości? Jakoś mierzi mnie to.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ok rozumiem. Już nawet kiedyś pisałem, że postać Felicii będzie fajna dopóki nie wplączą jej w jakiś łzawy trójkąt typu Felicia/ojciec/syn czy Felicia/brat/brat a tu zrobili siostra vs siostra i jeszcze Stephanie jest jej sojuszniczką ::plask wczolo:
Jedyne co jest pozytywne to dynamiczne starcia 2 matek i 2 córek. Sceny Brooke/Bridget vs Stephanie/Felicia sa ciekawsze niż wałkowane w kółko Brooke vs Stefa. Czy Dante to zapowiedź nowego Ridge'a? Bo głupieje tak jak on. Zmienia zdanie z minuty na minutę i to jeszcze w stosunku do dwóch tak różnych kobiet ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stephanie miała dzisiaj dużo racji. Bridget jest taka sama, jak jej matka, liczy się tylko własne szczęście, myśli, że kocha tego, to go chce i koniec. A prawda jest przecież inna i oczywista, kiedy Brooke wróci do Ridge'a , a Nick będzie wolny, to Bridget od razu się na niego rzuci.

W sumie podobało mi się, że Bridget powiedziała, że zawsze wszystkim ustępuje i wszytko oddaje, a nie nie ma dla siebie Ale akurat w tym przypadku jej rozumowanie jest błędem, powinna się raczej zastanowić nad tym, że jej mąż jest zaręczony z jej matką ::plask wczolo:

Ten ślub to była jedna, wielka tragikomedia. Począwszy od tych sztucznych uśmiechów, po histerie matki Dantego, która wyglądała jak z kolumbijskiej telenoweli :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke niepotrzebnie odwiedzała Felicię i wyręczała dorosłą córkę. Idzie w ślady tej, na której w ogóle nie powinna się wzorować. ::plask wczolo: ::loll:: Przejmuje nawyk wściubiania nosa w nie swoje sprawy, który z lubością pielęgnuje Stephanie.
Felicia nadal nie widzi, co się wokół niej dzieje. Woli prawdę zamieść pod dywan i udawać, że "problem" Bridget nie istnieje. Bridget przy niej, mysli trzeźwo i zastanawia się, jak cała sytuacja wpłynie na Felicię, doświadczoną w ostatnich miesiącach.
Całe te ślubne zamieszanie to wina i to równa trzech osób: Felicii, Bridget i Dantego.
Dawidek
Administrator

Bardzo ładnie zachowała się Brooke, prosząc Ridge'a o uszanowanie jej decyzji. Prezent też dobry - ona stawia bardziej na to, że ridge będzie ojcem ich syna.
Awatar użytkownika
Damians

Brooke jest nienormalna, aż kipi miłością do Ridge'a, ale coś ( no własśnie, co??? ) mówi jej, że powinna być z Nick'iem, czyli z namiastką.
Tak sobie myślę, że to, iż może mieć teraz Ridge'a, stworzyć z nim to, o czym marzyła przez pół swojego życia - czyli szczęśliwą rodzinę z akceptacją i błogosławieństwem Stephanie chyba ją teraz przerosło i jeszcze nie dojrzała do tej decyzji. Byleby tylko Ridge dalej na nią czekał, kiedy ona już do tego dojrzeje :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Fajne odcinki dzisiaj :D
Podobała mi się ta sesja zdjęciowa Brooke, ale ta pierwsza jeszcze w ubraniu :P
I jeszcze to promo na koniec - genialne :serce:
Na pewno wstawie je na mój kanał na You Tube :wink:
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Fajne dzisiejsze odcinki były a szczególnie fajna sesja zdjęciowa Brooke :zeby: a Stephanie jak zwykle knuje instryge tylko teraz nie przeciw Brooke ::loll:: aż się dziwie że nie nazwała ją dziwką jak się rozebrała do sesji zdjęciowej :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Stephanie jest genialna w tych swoich intrygach. Nick tak się obawia tego trzeciego razu, a właśnie on nastąpił. Nick jest chory psychicznie, myśli, że może Brooke rządzić i manipulować na prawo i lewo. Brrr... :evil:

Sesja genialna, zwłaszcza ta w bieliźnie. A później Brooke miała być naga, a ta zasłona zakrywała więcej ciała, niż niektóre bielizny, no ale to taki szczegół :P Liczy się samo słowo, że Brooke była naga :mrgreen:

A scena seksu Bridget i Dante bardzo "rozbudowana", nawet fajnie wyszła :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj mieliśmy kilka ciekawych scenek: chyba pierwszy seks Bridget i Dantego, dwie sesje zdjęciowe Brooke, no i na koniec genialne promo! :serce:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Brooke świetnie dzisiaj wyszła w sesji. :wink: Strasznie Stephanie, Ridge i ta fotografka się nakręcili na rozbieraną sesję Brooke, która tak się zakryła, że nic nie było widać, naprawdę wyjdą z tego prowokujące zdjęcia. :lol:

Stephanie jest śmieszna z wczuwaniem się w słowa Nicka "jak ona zrobi to trzeci raz, to z nimi koniec!". :lol: Wątpliwe, żeby Nick opuścił teraz Brooke, cokolwiek by nie zrobiła, wybaczył jej zachowanie po "gwałcie", a Stephanie nic gorszego teraz nie wymyśli.

A promo na koniec - genialne. 8)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:Dzisiaj mieliśmy kilka ciekawych scenek: chyba pierwszy seks Bridget i Dantego, dwie sesje zdjęciowe Brooke, no i na koniec genialne promo! :serce:
Tak zgadzam się. Bridget i Dante tak szybko wyskoczyli z ubrań, ze nawet nie zauważyłem kiedy:D W ogóle było dużo rozbierania - oczywiscie seksowna Brooke:P Moim zdaniem Stephanie działa dużo gorzej na stan zdrowia Ridge'a, dopingując go do walki o Brooke. Już lepiej poszukałaby mu innej kobiety skoro musi się wtrącać. Promo ze Stephanie super - pokazali sporo super scen z jej udziałem !
Dawidek
Administrator

Promo na końcu drugiego odcinka, świetne. :serce: :D

Gdy widziałem, że zanosiło się na chwilę uniesień między Bridget a Dante, to wziąłem gazetę i czytałem. ::loll:: Modowe łóżkowe sceny są raczej nudne.
Podobała mi się sesja Brooke. :wink: Trochę się dziwię, że Brooke zaakceptowała pomysł wystąpienia prawie nago. Połknęła haczyk, moim zdaniem Nick nie ma się czego czepiać. :wink: Z tą chorobą psychiczną Nicka, jak to ujął Damians, bym nie przesadzał. :lol:
Niestety Stephanie po raz kolejny pokazała, że nie potrafi trzymać rąk przy sobie i wsadzi je tam, gdzie jest okazja do manipulacji.
Z Massima zrobili takiego potakiwacza, przydałby się dla niego nowy, ciekawy wątek. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Mam wrażenie, że dopiero co w USA były te odcinki ze ślubem, oglądałem je z mamą na YouTube, a tu już na TVP1 :shock:

Intryga Stephanie i przytakiwacza Massimo bardzo mi się podoba :twisted:
Stepha z Massimo w plenerze, spacerujący po parku wyglądali jak stare, dobre małżeństwo. Brooke i Nick'a też oglądało mi się bardzo fajne ( o raz pierwszy od bardzo dawna ), ale to tylko zasługa tego ładnego parku nad wodą.

A Brooke od początku buduje związek z Nick'iem na kłamstwie, chowając przed nim te plakaty i myśląc, że on się o tym nigdy nie dowie. Z kolei Nick myśli, ze po ślubie Brooke zwolni Forresterów lub sama odejdzie. Paranoja... ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Generalnie odcinki dzisiaj były bardzo fajne - cudne sceny w plenerze :serce:
Poparzona Bridget śmiesznie wyglądała, ale zachowania Felici nie pochwalam ::kwasny::
Dante jak zwykle bezpłciowy ::plask wczolo: Mam docyć tego człowieka (specjalnie nie napisałem faceta ::jezyk:: )
Rozmowa Stephanie i jej przekonywania były takie realistyczne, pierwszy raz dobrze radzi Brooke :P
Natomiast Nicka wysłałbym gdzieś daleko, mam już go dość ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ