Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Ruszył specjalny serwis poświęcony Plebiscytowi Telekamery Tele Tygodnia 2010!

www.telekamery.blog.pl
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Widzę, że ostro ruszyłeś z tą kampanią :D
Chociaż bardzo chciałbym, aby nasza kochana Moda wygrała to jej szanse maleją z Doktorem Hausem i CSI ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Fajnie, że tak się angażujesz szacunek. :)
Mareczek pisze:hociaż bardzo chciałbym, aby nasza kochana Moda wygrała to jej szanse maleją z Doktorem Hausem i CSI ::kwasny::
Myślisz, że CSI ma na tyle fanów , żeby pobić B&B?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Mareczek

Wiesz, że z Telekamerami nigdy nic nie wiadomo :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

CSI wydaje mi sie , że nie. Ale Dr House to pewnie ma sporo fanów, w różnym wieku. Z kolei my mamy jeszcze niemałe zaplecze w postaci starych babć i dziadków. Tylko czy oni zagłosują?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No mnie się wydaje, że oni mogą wysyłać te karty z TT. Jakby nie było głosować przez Internet to wyniki byłyby całkowicie inne, jak bywała innymi latami. A tak dzieciaki głosują na puste serialiki TVN-u i aktorów z nich, i wyniki są, jakie są ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

Właśnie tu jest problem :(
Nasi seniorzy niechętnie głosują w takich plebiscytach - moja babcia np. bardzo lubi je oglądać (on mówi na to "Kamery"), ale z racji wieku raczej nie zagłosuje - ma 89 lat :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mareczek pisze:Właśnie tu jest problem :(
Nasi seniorzy niechętnie głosują w takich plebiscytach - moja babcia np. bardzo lubi je oglądać (on mówi na to "Kamery"), ale z racji wieku raczej nie zagłosuje - ma 89 lat :roll:
To przecież możesz pomóc babci wypełnić i iść do skrzynki jej wrzucić :wink: Taki dobry uczynek ::jezyk:: :zeby:
Jak innym idzie głosowanie i zachęcanie znajomych do głosu na B&B? Wg mnie B&B powinno wygrać bo za swój staż najbardziej zasługuje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

MODA ma trochę przewagi nad DR HOUSEM bo reklamowana jest 10 razy w ciągu tygodnia podczas trwania MNS a DR HOUSE tylko 3 razy :) :D

Wg mnie tak będą wyglądały miejsca w tej kategorii:
1/2 MNS lub HOUSE
3 Skazany na śmierć
4/5 CSI lub Californication

A co do
Jakby nie było głosować przez Internet to wyniki byłyby całkowicie inne, jak bywała innymi latami. A tak dzieciaki głosują na puste serialiki TVN-u i aktorów z nich, i wyniki są, jakie są ::kwasny::
Nie zgodzę się z tą wypowiedzią. Może i głosują. Ale TVN nie ma głupkowatych seriali. BrzydUli jak najbardziej należy się zwycięstwo. Co do Julii Kamińskiej.... Hmmm... Uważam, że Małgosia Socha powinna być zamiast niej nominowana. A Filipowi za debiut głównej roli się należy :) Np. wolę głosować na serial bliższy i prawdziwy rzeczywistości "39 i pół" niż przesłodzone "Barwy Szczęścia"... :) Ja ogólnie oglądam TVP tylko ze względu na MODĘ i kilka innych produkcji. Z polskich produkcji to TVN robi najlepsze i nie da się tego ukryć.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

:arrow: http://film.interia.pl/raport/telekamer ... 13160,6685

Tylko niespoilerowcy niech uważają, bo można obejrzeć cały odcinek z USA :shock: :wink:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

fandantego pisze:MODA ma trochę przewagi nad DR HOUSEM bo reklamowana jest 10 razy w ciągu tygodnia podczas trwania MNS a DR HOUSE tylko 3 razy :) :D

Wg mnie tak będą wyglądały miejsca w tej kategorii:
1/2 MNS lub HOUSE
3 Skazany na śmierć
4/5 CSI lub Californication
Tyle , że o istnieniu samego serialu Dr House wie wiele osób, TVP 2 często przypomina o tym , że emituje ten serialu i z pewnością wiele osób na niego zagłosuje, a Ci co nie lubią żadnego serialu, ale wypełnią całą kartę (chcą głosować np. w kategoriach, ale żeby nie było wypełnią cała kartę) oddadzą głos na House'a lub inny zagraniczny serial bo Ci którzy nie oglądają Mody na pewno na nią nie zagłosują.

1) House
2/3 Skazany na śmierć/Mns
4/5 CSI lub Californication ze wskazaniem na bardziej popularne w śród widzów CSI.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
mailo

Chyba mogę się zgodzic Tim z twoimi typami w 100%. Na niekorzyść Californication działa pora emisji i ograniczenia wiekowe (tak wiem że 15 latki z naszego forum tez oglądaja ale pewnie nie wszystkim rodzice pozwalają). A House faktycznie niebezpiecznie popularny i lubiany. Nawet na TVN Style Karolina Korwin - Piotrowska poświęciła mu cały program o filmach(chyba "W kinie i na kanapie" czy jakoś tak). I jeszcze pytanie - czy przez internet można głosować kilka razy z tego samego IP ?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

czy przez internet można głosować kilka razy z tego samego IP ?
Głosować można, ale pytanie, czy oni w ostatecznym liczeniu głosów, te głosy uznają za ważne?
W sumie mam nadzieję, że nie, bo dzięki temu seriale TVN-u, a także House będą miały o wiele mniej głosów.
Awatar użytkownika
mailo

Np fandantego - napisałeś, że wyslałeś 150 głosów przez internet. Chyba raczej nie każdy z osobnego komputera:) Więc nie wiem czy się bawić w takie wysyłanie jak potem nie policzą....
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, gdzieś w w początkach tego wątku jest o tym mowa, regulamin mówi, że można oddać jeden głos z jednego IP. :wink:

Mam nadzieję, że Deloitte sprzwdzą, czy z jednego IP zagłosowano kilkakrotnie. Oni sami muszą zdecydować, czy to jest uczciwe czy nie - biorąc pod uwagę, że z jednego komputera może zagłosować np. 3 członków rodziny. Ale np. 100 głosów powinno wzbudzić u nich podejrzenia. To samo się tyczy smsów i kartek.
ODPOWIEDZ