Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Ja mam zmienne IP gdyż mam internet mobilny z pewnej firmy komórkowej. Nie chcę robić reklamy. Dlatego kiedy loguję się do Internetu moje IP jest za każdym razem inne.

Myślę, że to nie jest sprawiedliwe. Bo każdy może wysłać 100 smsów a już przez internet tylko raz... Ja oddaję dużo głosów i walczę. Taka gadka, że House wygra to przegrana MNS w przedbiegach.

Ale nawet 2 miejsce mnie usatysfakcjonuje :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

fandantego pisze:Ja mam zmienne IP gdyż mam internet mobilny z pewnej firmy komórkowej. Nie chcę robić reklamy. Dlatego kiedy loguję się do Internetu moje IP jest za każdym razem inne.
Bez przesady.
Ja mam do laptopa blueconnect z Ery, cyz tam się zmienia te całe IP?? Bo jak tak, to mogę całą noc dzisiaj oddawać głosy na MNS :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

fandantego pisze:Dlatego kiedy loguję się do Internetu moje IP jest za każdym razem inne
Kiedyś o tym czytałem, chyba w LOGO :wink:
Ja niestety mam ciągle ten sam komputer to ten sam numer IP, narazie wysłałem jakieś 30 głosów, ale każdy z innym e-mailem :P Może się uda :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Zostały trzy dni :P
Może warto jeszcze powalczyć o głosy dla MNS :D
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Idę dzisiaj jeszcze po TT na ten tydzień i wyślę im w kopercie trzy karty. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

A z tego co wiem, to w tym tygodniu już nie ma karty do głosowania.

Ja mam jeszcze z zeszłego tygodnia, już wypełniłem, tylko nie miałem kiedy wysłać. Może pójdę dzisiaj na pocztę.
Awatar użytkownika
fandantego

Ja wysłałem już kilka kartek z TT a teraz tylko smsy i trochę przez Internet. Najszybciej i najprościej wysłać SMSa, ale najtaniej przez internet.

Brooke i Bridget zachęcają do głosowania

Obrazek :)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Kupował ktoś dzisiejszy TT? W moim nie było karty do głosowania... ::kwasny::

EDIT: Faktycznie, w zeszłym tygodniu musiała być ostatnia karta. Przeoczyłem posta Damiansa. To w ilu numerach się one ukazały? Ja mam tylko dwie. Ale nie wiem czy mama co tydzień kupowała.
Ostatnio zmieniony 2009-12-28, 17:43 przez Omar, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Bo w zeszłym tygodniu był ostatni kupon :wink:
Tak jak mówił Damians :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

FanieDantego, na twoim bannerze Brooke i Bridget za bardzo spalone solarium. :lol: Ale za to bardzo podoba mi się nowe logo twojego bloga reklamujące TK, świetne. :: bow ::

Dzisiaj wysłałem dwa SMSy i już kończę z wysyłaniem, teraz tylko szukam wolnego komputera i wysyłam maile. :P Na ostatniej infie namówiłem dwie osoby, żeby wysłały. :P
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja wysłałem 3 kartki, kilka głosów z Internetu, ale nie wierzę, że one się wszystkie liczą, a smsów wcale, bo przyszedł by mi większy rachunek za komórkę, a tego nie chcę (mam na abonament, nie na kartę).
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj wysłałem trzecią kartę, sms-ów trzy lub cztery i głosów internetowych całe mnóstwo, ale podobnie jak Tomala, nie wierzę, że policzą je wszystkie.

A na tych kartach, gdzie trzeba było wpisać telefon stacjonarny, jeżeli ktoś nie ma, to mógł wpisać komórkę, czy lepiej nic nie wpisywać??
Ogólnie pierwszy raz się spotkałem z takim czymś, że proszą tylko o telefon stacjonarny y, a nie ogólnie o telefon...
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:A na tych kartach, gdzie trzeba było wpisać telefon stacjonarny, jeżeli ktoś nie ma, to mógł wpisać komórkę, czy lepiej nic nie wpisywać??
Myślę, że lepiej wpisać komórkę. A na jednej z tych kartek nie było miejsca na ulicę. Ja wpisałem ją po prostu obok numeru domu, a Wy jak zrobiliście?
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:Ja wpisałem ją po prostu obok numeru domu, a Wy jak zrobiliście?
Też tak zrobiłem, nawet gdzieś już o tym pisałem w tym temacie :P
Awatar użytkownika
fandantego

To już właściwie ostatnie chwile na głosowanie, może właśnie teraz ważą się losy MNS w Plebiscycie Telekamery Tele Tygodnia 2010.

Nie wiem jak Wam, ale kiedy ja wysłałem SMSa z babci komórki to przysłali mi w odpowiedzi link do jakieś strony w Wap o nazwie "Telekamery 2009". Widać sami się gubią w numeracji :) Na początku przy pierwszej edycji popełnili taką gafę no i tak zostało. Wybierane są gwiazdy tv za rok 2009, głosowanie jest w roku 2009, dlatego nie rozumiem dlaczego TK 2010. Popełnili fopa w 1997 roku nazywając plebiscyt Telekamery 1998 i tak już zostało.

Trzymam kciuki za serial MODA NA SUKCES. Teraz daje z siebie wszystko przy promocji i głosowaniu, bo mam przerwę w studiach i chcę dać ile mogę, żeby później nie żałować i 25 stycznia powiedzieć "Tak, udało się" i oznajmić całej społeczności mojego serwisu, że MNS wygrała! Co to by była za radość! Kochani, do głosowania!

Pożyczę slogan "BrzydUli", lekko go modyfikując i powiem Wam:

FANI DO GŁOSOWANIA! MODA NA SUKCES RZĄDZI! :D "Brooke to tobie się wydaje, że przespałaś się z wszystkimi Forresterami?", "A to wszystko prawda, Ridge?" :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
ODPOWIEDZ