Damians pisze:Brzydko Brooke wygląda w tych włosach.
To chyba ma na celu odmłodzenie jej (kolejny tego typu chwyt przy kreowaniu postaci Brooke, najbardziej widocznym było pojawienie się Hope i RJ), tak by stała się bardziej dziewczęca. Ma to stanowić usprawiedliwienie dla jej wiecznego rozchwiania emocjonalnego i nieradzenia sobie z własnymi uczuciami, których raczej nie mają kobiety w jej wieku.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zgadzam się, Brooke w tych krótszych włosach wygląda przepięknie!
I nie wiem czy zauważyliście, ale w teraz praktycznie w każdej scenie ma inną fryzurę w jednej lekko pokręcone, w drugiej mocno, w trzeciej już prawie proste
Chociaż gdyby tak jeszcze z pięć centymetrów obcięła, to już w ogóle wyglądałaby fantastycznie
Widać, że praca jej służy
[quote="Damians"]Zgadzam się, Brooke w tych krótszych włosach wygląda przepięknie!
I nie wiem czy zauważyliście, ale w teraz praktycznie w każdej scenie ma inną fryzurę w jednej lekko pokręcone, w drugiej mocno, w trzeciej już prawie proste
Chociaż gdyby tak jeszcze z pięć centymetrów obcięła, to już w ogóle wyglądałaby fantastycznie
Widać, że praca jej służy [/q
Taylor wygląda ostatnio okropnie Chodzi o fryzurę. Włosy ma tak bardzo przyciśnięte do głowy. Bardzo mi się to nie podoba. Wyglądają jakby były tłuste. I jeszcze ta wstrętna grzywka Zakrywa połowę jej twarzy, tak że widać już tylko wyłaniające się napompowane usta
Też mi się nie podoba ta fryzura. Podobną grzywkę miała w 1998 roku.
Fryzura Donny też mi się nie podoba. Ma tak dużo włosów zaczesane na jedną stronę i są one takie gęste, że wyglądają jak peruka.
Zgadzam się, wygląda źle w tych uklepanych włosach. Lepiej wygląda w tych nastroszonych, o ile dobrze pamiętam, w wyobrażeniu Shane'a miała je tak w miarę fajnie ułożone.
Ale fajnie jest ją widzieć w jeansach
W jednym z wywiadów Hunter Tylo przyznała, że spośród strojów które każą jej ubierać nagrywania serialu, najlepiej czuła się właśnie w tym więziennym dresie