Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

No widzę, że Polsat szykuje kolejny beznadziejnie nundy shit :lol: Brawo! Oby tak dalej! :lol: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tkk_Bolly, widziałeś już finał? Jeśli nie, to nie czytaj na razie co dalej napiszę ;) Tak bardzo chciałam, żeby Brett dostał się do finału! Szkoda mi go było, gdy za każdym razem wiedział, że albo wygra walkę o immunitet albo wraca do domu... No i było tak blisko! Gdy co chwilę pokazywali jak te figurki chwieją się raz jednemu raz drugiemu, myślałam, że zaraz zwariuje jak to się nie rozstrzygnie na korzyść Bretta. Miałam jeszcze nadzieję, że Russell dotrzyma słowa i zagłosuje na Micka, żeby Brett miał szansę powalczyć o finał w dogrywce podczas rady plemienia, ale niestety... Zaskoczyła mnie wygrana Natalie, choć po tym jak Russell nie zagłosował na Micka już tak bardzo mi nie zależało, żeby wygrał Russell (mimo jego świetnej strategicznej gry). Jego pewność siebie pod koniec też mnie zaczęła wkurzać. Jury przy wyborze zwycięzcy jak widać sugerowało się czymś innym niż agresywna gra, może realizatorzy nie pokazali nam wszystkiego co się działo i mogłoby wpłynąć na ich decyzje, ale na pewno Russell zostanie zapamiętany w historii Survivora ;) Super się zapowiada kolejny sezon, nie mogę się doczekać lutego. Tu mały trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MlmgESJkf8Q Jeff Probst 10 lat temu śmiesznie wyglądał a zawsze mi się wydawało, że jego wygląd się nie zmienia :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Krótko mówiąć słaby sezon z happy endem. Cieszy mnie wygrana Natalie, bo to był najlepszy gracz (obok Laury, Monici, Kelly) Bardzo dużo mądrych rzeczy o Russellu powiedzieli, co realizatorzy próbowali przeinaczyc kreując go na bohatera.
Jego strategia nie okazała się sukcesem :wink: Brett nie mógł wygrac imunitetu pisałem już, że gdyby miał wygrac ten sezon to sposób kręcenia odcinków byłby zupełnie inny, więc po odpadnięciu Jaisona nie było już emocji dla mnie. Ale finał na plus

Oficjalna lista uczestników sezonu 20 zostanie ogłoszona 9 stycznia. A w tym trailerze migają zdjęcia (tak bardzo szybko) 20 osób, ale chyba to nie będzie lista uczestników. Hmm bo pokrywa się np Sandra, Cirie, Rob, Amanda, Jerri, Rupert, ale np jest Yul, Jenna Morasca *zwyciężczyni 6 edycji i uczestniczka 8" ale też ta Jenna z 1 i 8 edycji. Więc sam nie wiem co mam myślec
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
wiwi

Na forum imdb ktoś analizował logo nowej edycji i dopatrzył się tam całego składu: http://www.imdb.com/title/tt0239195/boa ... /153866368 Boston Rob po raz trzeci + 2 razy w TAR to już za dużo, nie znoszę gościa! Jest arogancki, ale nie w taki zabawny sposób jak Evil Russell ;)

Wracając jeszcze do 19. edycji to opinie o niej są zupełnym przeciwieństwem Twojej a mianowicie mówi się, że to jeden z najlepszych sezonów ale ze słabym finałem. Ja się skłaniam ku tej drugiej ;) Sama osoba Russella stworzyła ten sezon, to co robił było naprawdę niesamowite i zdumiewa mnie fakt, że do końca czuł się bezpiecznie i nikt nie starał się go wykosić. Nie wygrał nie dlatego, że był gorszym graczem od Natalie, tylko jury było zbyt dumne, żeby przyznać mu pierwsze miejsce, na które z całą pewnością zasłużył ;) Co do Bretta to nie wiadomo... mógł wygrać, mając takiego bohatera jak Russell większość czasu antenowego była poświęcona jemu, na początku prawie w ogóle nie pokazywali Galu. Brett był po prostu zwykłym chłopakiem, nie robił nic żeby się wychylić, więc nie był dobrym materiałem do reality show, ale ja go bardzo polubiłam i przeżywałam wszystkie jego walki o immunitet pod koniec edycji ;)
- dobrze
Tkk_Bolly

Ja jednak przychylam się do opinii polskich fanów http://www.forum.reality-tv.pl/index.php?topic=1191.0 . Tylko to długa lektura.

A więc uczestnicy są Ci sami, którzy byli zapowiedziani już 3 miesiące temu :P Jak się zapoznawałem z listą to widziałem przypadkowo kto pierwszy odpadnie i szkoda :cry:

Największa intrygantka Cirie w Heroesach :lol: Stephenie w sezonie 11 Hero, a w 12 Villian :P Courtney zamieniłbym z Cirie, Colby też pomylił grupę, mogli go z Coachem zamienic. Będe kibicował Cirie, Parvati, Stephenie i Jerri :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Rupert też do najgrzeczniejszych nie należał (np. w pierwszym odcinku ukradł buty komuś z przeciwnego plemienia i je sprzedał :) ) a też jest w Heroes. Uwielbiałam go wtedy więc pewnie jemu będę kibicować, no i Evil Russellowi ;) Jednak zawsze uczestnicy najlepiej się prezentują w sezonie w którym debiutowali. Gdy pojawiali się ponownie to już nie było to samo :/ Polecam Ci stronkę, na której po każdym odcinku można przeczytać komentarz Jeffa Probsta http://popwatch.ew.com/2009/12/21/jeff- ... r-russell/ - jest po angielsku, ale skoro oglądasz Survivora to na pewno dasz radę zrozumieć :) Oprócz tego są tam też artykuły Daltona Rossa - polecam z całego serca, gościu jest tak zabawny i zna bardzo dokładnie wszystkie sezony Survivora. Na końcu jego artykułów zawsze jest video z wywiadem z osobą, która w danym tygodniu odpadła (wywiad ten zawsze jest prowadzony przez telefon, ale zazwyczaj Dalton prowadzi go z którymś z uczestników poprzedniej edycji). Wywiady są czasem lepsze niż cały odcinek Survivora ;) tutaj masz link http://www.ew.com/ew/article/0,,20332130,00.html, ale akurat ostatnie wywiady (te po finale) są inne niż te w czasie trwania Survivora ;)
A tu http://popwatch.ew.com/2009/12/17/survi ... -to-worst/ masz jeszcze jego ranking wszystkich sezonów :)
- dobrze
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dobra wiadomość dla Damiansa na urodziny :wink: :

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,740 ... dolu_.html
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jakby się sprawdziło, to faktycznie byłby świetny prezent xD
Ale raczej to wątpliwe :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Chciałbym reaktywacji "Idola", ale błagam! Byle bez Cichopek, Ibisza, Młynarskiej i całej reszty słynnych prowadzących Polsatu. Mimo, że lubię np. Cichiopek i Ibisza to oni już mi wychodzą bokiem prowadząc tyle programów. Poza tym Maciek Rock był świetny jako prowadzący poprzednich edycji, ewentualnie może mógłby go zastąpić Misiek Koterski, albo Maciek Dowbor, byle nie Cichopek.
Szkoda, że gdyby powstał Idol V to jednak bez Kuby Wojewódzkiego, no ale wiadomo, że ma kontrakt z TVN. Mam nadzieję, że do jury wróciliby Leszczyński, Ela Zapendowska i Jacek Cygan, nawet Edyta Górniak może być. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Goku

Post autor: Goku »

"Idol" z Kasią Cichopek w roli prowadzącej? Równie dobrze można by zmienić nazwę na "Sweetol" ::plask wczolo:. Tak samo Edyta w jury - to byłby wielki pokaz jakże "prawdziwych" emocji, bo pewnie "płakałaby" przy co trzecim wykonaniu. Zresztą Edyta i Ela w jednym jury to nazbyt oczywista powtórka z JOŚ. Lepiej niech znajdą kogoś inteligentnego i wrednego, bo przecież trzeba kimś zastąpić Kubę. Może Figurski? W końcu TV4 jest w jakiś niezrozumiały dla mnie sposób powiązana z Polsatem.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Od dawna mówi się o polskiej wersji X factora i myśle, że prędzej ten program zobaczymy niż odgrzewanego "idola" który swój okres miał w telewizji. Doda lub Edyta, Ela Zapendowska, Jacek Cygan i Robert Kozyra to moim zdaniem przepis na sukces.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Ucieszyłbym się z nowego "Idola", ale prowadzić powinien Maciek Rock, jak dawniej. Podobnie jak DeaconFan, mam już dość tych samych prowadzących. Ibisz to jest chyba jedynym prezenterem w Polsacie :lol: ::plask wczolo:
A "X Factor" czym się różni od "Idola"? Słyszałem o tym programie wiele razy, ale bliżej nic o nim nie wiem. Chociaż moim zdaniem powinien być "Idol" - już sama nazwa przyciągnęłaby widzów. A jak rok temu zrobili "Fabrykę Gwiazd" to mimo, że idea programu taka sama, oglądalność była kiepska.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A mnie się myli nazwa tego "X Factor" z programem "Fear Factor" (w Polsce znanym jako "Nieustraszeni") i przez chwilę myślałem, że o tym mówicie. :lol:
Ja osobiście nie znam zbytnio "X Factor", ale "Fear Factor" dawniej, jak leciał ok. północy, lubiłem oglądać na Polsacie. :P :lol: Szkoda, że aktualnie chyba już nie emitują.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

A do rozpoczęcia Big Brother Celebrity UK zostały tylko 3 dni. Być może zobaczymy jako uczestniczkę samą Pamelę Anderson. Z plotek znam np piosenkarkę Lady Sovereign :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja z X-Factor mam spory kontakt, bo w Irlandii popularny. W sumie bardzo podobny do Idola na początku są castingi itp. Na którymś etapie uczestnicy są dzieleni na grupy: "Dziewczyny" "Chłopaki" "Uczestnicy po 30-stce" i "Zespoły (Grupy)". W oryginalnym Idolu z tego co pamiętam występy grupowe były niedopuszczalne. Jest 4 jurorów i na tym etapie każdy z nich losuje, z którą grupą będzie pracował. Staje się jakby mentorem tej grupy, przygotowuje ich do występu, zaprasza gwiazdy, które im pomagaja (trochę jak w "Star Academy"). Potem sa wystepy na żywo, głosowania itp (jak w Idolu). Ostatnio X-Factor wygrali bracia-bliźniacy ale raczej dlatego, ze robili show i nikt nie wróży im kariery. Poprzedni uczestnicy - Leona Lewis, Shane czy Alexandra (dla mnie 2 Leona) nawet się wybili.
ODPOWIEDZ