Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
agasb11

Post autor: agasb11 »

A slyszeliście dzisiejszy tekst Nika do Taylor

'' NAPRAWDĘ NIE WIEDZIAŁAŚ O MOJEJ MATCE I STEPHANIE?''

Lektor nasz zamiast Steven powiedział Stephanie :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

agasb11 pisze:' NAPRAWDĘ NIE WIEDZIAŁAŚ O MOJEJ MATCE I STEPHANIE?''
Tak, to było przesadzone ::loll:: ::cojest::
Ale lektor wiele razy myl podobne imiona :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Kiedyś lektor chyba pomylił Rick'a z Ridge'm, albo Nick'iem, a dzisiaj właśnie Stephanie ze Stephenem. Pewnie jak czytał miał napisane "Naprawdę nie wiedziałaś o mojej matce i Stephenie?"; "Stephanie"/"Stephenie" - łatwo się pomylić. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

agasb11 pisze:A slyszeliście dzisiejszy tekst Nika do Taylor

'' NAPRAWDĘ NIE WIEDZIAŁAŚ O MOJEJ MATCE I STEPHANIE?''

Lektor nasz zamiast Steven powiedział Stephanie :D
Tak słyszałem to ale myślałem, ze mam problem ze słuchem:) Ten plakat brooke jest naprawdę super. Chciałbym miec taki w domu. To zagranie Felicii, aby Bridget sie poparzyła było jakies dziecinne troche, nie sądzicie?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, Felicia faktycznie zdziecinniała, albo gorzej. Zachowuje się jak rozwydrzona nastolatka, która nie potrafi przewidywać konsekwencji. Przecież mogła doprowadzić do jakiegoś poważnego schorzenia czy spowodowania uszczerbku na jej zdrowiu, jak to się fachowo nazywa. ::plask wczolo:
Brooke nie powinna ukrywać przed nickiem faktu, że zrobiła sesję fotograficzną. Na dodatek zdjęcia bardzo fajnie wyszły. Nick powinien być dumny. Brooke pokazuje tym, że się czegoś boi...
Intryga stephanie z tą kampanią reklamową jest wg mnie nieprofesjonalna. To wręcz sabotaż. Za takie coś ja Stephanie zwolniłbym z pracy. Dyscyplinarnie!
Świetne były sceny plenerowe Massa ze Stephanie i Brooke z Nickiem. Wszystko wyglądało tak naturalnie, ożywczo. Oby takich scen było więcej. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiejsze odcinki bardzo fajne. :) Dobrze, że jutro też są dwa, bo kolejnych dwóch dni bez MnS w tygodniu bym nie przebolał. ::kwasny::
Gdyby jeszcze nie było Ridge'a i związanej z nim pewnej zamuły to już w ogóle byłbym uradowany tymi odcinkami (tylko retrospekcje z Ridge'm i Brooke na plus).
Nasza para intrygantów, czyli Gangsta Grandma (Stephanie) i Don Massimo w limuzynie wymiatali. :lol:
A sam ślub byłby ładny (cudowne miejsce :serce:) , gdyby się tak szybko nie skończył. Głupia ta cała afera z tym niby "nagim" zdjęciem Brooke. Nick też mnie już denerwuje z tą swoją przesadną zazdrością. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Irytuje mnie, że wybuchło tyle szumu o ten plakat - przecież widać na nim tylko twarz Brooke i jej ręce, a wszyscy uważają, że to prowokujące. :roll:
I (Roze)Brana, i Kapitan wyglądali świetnie. :mrgreen:
Dawidek pisze:Intryga stephanie z tą kampanią reklamową jest wg mnie nieprofesjonalna. To wręcz sabotaż. Za takie coś ja Stephanie zwolniłbym z pracy. Dyscyplinarnie!
Brooke też postąpiła nieprofesjonalnie, kiedy stworzyła SB, a jednak firma zarobiła miliony, więc znając MNS, to sabotaż Stephanie przyniesie duże zyski. :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ta złość Nicka i jak traktuje Brooke jest nie do zniesienia a Stephanie i Massimo w limuzynie śmieszni, tacy zgrani intryganci aby Brooke była z Ridge'm a kiedyś równie mocno starali się aby nie byli razem, są tak pokręceni że pasują do siebie :lol: Fajnie było ponownie zobaczyć Ricka a Brooke jak zawsze na swoich ślubach piękna :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Piszecie dokładnie tak, jak moja babcia dzisiaj wykrzyczała: przecież na tym zdjęciu Brooke jest zasłonięta! :mrgreen:

Śmieszna na cała intryga, dawno temu w wakacje oglądałem te odcinki na YT i nie mogę uwierzyć, że już nastąpiły one na TVP :D
Brooke wyglądała przepięknie, zwłaszcza w tej dorożce, całej w kwiatach :D

A co ciekawe, Bridget jest dalej spalona, ma nos jak Gargamel :mrgreen:
Fajnie, ze zachowali choć trochę autentyczności ( bo jak już ściskała Rick'a, to zapomniał o poparzeniach ).
Tomala

Post autor: Tomala »

Też nie rozumiem czemu wszyscy się tak oburzają na to zdjecie. Przecież to co najważniejsze jest zasłonięte :lol: Ale to dobrze, bo Nick jest coraz bardziej wściekły ::chytry:: Na ślubie Brooke wyglądała bardzo ładnie.
Damians pisze:Brooke wyglądała przepięknie, zwłaszcza w tej dorożce, całej w kwiatach
A ostatnio krytykowałeś Hunter za to, że miała białą suknię na swoim ślubie, że nie wypada takiej "starej" kobiecie :lol: ::chytry::
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:A ostatnio krytykowałeś Hunter za to, że miała białą suknię na swoim ślubie, że nie wypada takiej "starej" kobiecie :lol: ::chytry::
Bo Brooke jest młodziutka przecież :P Co innego aktorka KKL, ale Brooke, to Brooke :P
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:
Tomala pisze:A ostatnio krytykowałeś Hunter za to, że miała białą suknię na swoim ślubie, że nie wypada takiej "starej" kobiecie :lol: ::chytry::
Bo Brooke jest młodziutka przecież :P Co innego aktorka KKL, ale Brooke, to Brooke :P
Hunter ma 47 lat, a Brooke ma ok. 25-letniego syna, więc też coś koło tego :mrgreen: Chyba, że przyjmiemy, że urodziła Ricka w wieku 15 lat to ma 40-stkę :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke była dziś piękna w sukni. :D Nick też.
Wg mnie cała ta afera z plakatem jest zbyt rozdmuchana. Brooke pięknie wyszła, Nick powinien być dumny, że ma tak piękną narzeczoną, a on wybrzydza. Brooke tez zachowała się nie fair wobec Nicka, co opiszę w innym temacie.
Fajnie widzieć Ricka. :) :lol:
Pottermaniack - nie zmieniam zdania. Może przyniesie to kasę, ale jak wiesz, poważne firmy dogłębnie przygotowują się do kampanii reklamowych. Brooke może by i zaakceptowała to, ale to musiałaby być jej decyzja, jako szefowej firmy. Stephanie dokonała sabotażu - bo sprzeciwiła się decyzji szefowej, a jeśli taka informacja dostanie się do mediów, że Brooke nie kontroluje tego co się dzieje w firmie, może przyczynić się do osłabienia pozytywnego wizerunku korporacji. Dlatego lepszym rozwiązaniem byłoby wywalenie Stephanie.

Mamy kolejny dowód na to, że mieszanie spraw osobistych z zawodowymi, jest mieszanką wybuchową.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ogólnie dzisiaj ciekawy był tylko ślub Brooke i Nick'a w pierwszym odcinku, piękne plenery i na koniec jak odpływali łodzią. :serce: I tym sposobem Nick został 6 mężem Brooke (licząc Erica, Ridge'a, Thorne'a, Whip'a a także Granta), a Logan w końcu panią Marone. :)
Jedynie śmiać mi się chciało z tych przekonywań Brooke, że to ten jedyny itp. :lol:

Reszta przynudzała okropnie, drugi odcinek oglądałem przeglądając jednocześnie gazetę. :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie rozumiem po co ciagną ten trójkat Felicia/Dante/Bridget. Dawna Felicia szybciej by sie pozbierała, poleciałaby do Włoch i wróciła z takim gościem, ze wszystkim by opadły szczęki do ziemi, łącznie z Bridget. Ale niestety scenarzyści serwuja nam nową Felicię biadolącą coś o zemście do lustra....Chcą z niej zrobic 2 Stephanie?
ODPOWIEDZ