Dokładnie teraz widać jaka ze Stephanie kochana przyjaciółka. Jak mawiała kiedyś "Taylor jesteś dla mnie jak córka"Robi pisze:Mikiks ma rację. Stephanie cały życie wmawiała Taylor, że jest ona najlepszą kandydatką na żone Ridge, a bezwątpienia jest lepsza od Brooke. Jak widać gołym okiem w tej chwili wszyscy zabiegają o względy Logan ( nawet sama Stephanie ) ,a Taylor została sama ze swoimi problemami depresyjnymi i alkoholowymi.
Taylor Hayes Forrester
- Adex-fan Brooke
Należy odróżnić od tego co wniosła do serialu dla nas a dla bohaterów. Dla nas fajnie, od 2006 roku bardzo mi się podoba że ją ożywili, było warto aby wyjaśnić sprawę z Jamesem i pokazać jaka Taylor jest w rzeczywistości, ogólnie sprowadzili ją na dno, np. teraz gdy jechała znowu po alkoholu i tym razem doszło do tragedii, ale do postaci poza dziećmi wniosła same kłopoty(w sumie dla swoich dzieci też). Dantemu tylko odczytała wynik testu, więc jaka tam wielka pomoc? Zwróciłby się do kogoś innego w tej sprawie.Pottermaniack pisze:Dzięki swojemu powrotowi uszczęśliwiła swoje dzieci, pomogła Dantemu dowieść, że jest ojcem Dominicka, była przy Stephanie, doradzała Nickowi, to mało? W dodatku dzięki niej pojawiły się nowe, świetne wątki: "ożycie", trójkąt z Ridge'em i Brooke, sprawa z Gaby, rozwód z Forresterem, jej depresja, znajomość z Hectorem czy w końcu ostatni wypadek, nie mówiąc już o wielu dobrych scenach.Adex-fan Brooke pisze:Taylor robi same szkody od kiedy ożyła, na dodatek unieszczęśliwia też siebie, teraz już możemy powiedzieć że doigrała się (bo nie pierwszy raz jechała po alkoholu). Była w depresji a teraz to już całkiem może się pogrążyć. W sumie szczerze mi jej żal.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Zgadzam się z Mikiksem. To Stephanie, nieświadomie, ale jednak, jest przyczyną dzisiejszych problemów Taylor. I tak naprawdę pani Hayes to jej powinna podziękować za niedźwiedzią przysługę. Tu jak na dłoni widać, że Taylor była tylko ofiarą Stephanie.
Zarzucanie czegokolwiek Omarowi nie ma sensu - zachował się po ludzku ratując kogoś od szybkiej śmierci. A po za tym, książę przecież kochał swoją Leilę, więc do niego nie można mieć pretensji.
Zarzucanie czegokolwiek Omarowi nie ma sensu - zachował się po ludzku ratując kogoś od szybkiej śmierci. A po za tym, książę przecież kochał swoją Leilę, więc do niego nie można mieć pretensji.
Taylor jak zwykle pokazała swoją słabość i dała się zmanipulować wszystkim dookoła.
Po dzisiejszych odcinkach widać, że jej wina jest jeszcze bardziej ewidentna!
Pani doktor uznała, że jakiś tam dokument uprawniający do kierowania pojazdem - czytaj prawo jazdy - nie jest jej potrzebny, więc bez niego odpaliła swoje piękne i drogie auto i ruszyła w drogę, pędziła niczym księżniczka na rumaku na drugi koniec świata. Ale widocznie nie pędziła zbyt intensywnie, bo zamiast woni swoich feromonów obcy ludzie po tylu godzinach czuli od niej inną woń... która pochodziła z tego na pewno drogiego trunku, znajdującego się obok srebrnego zlewu w salonie jejmości.
Ale jak zobaczyłem porucznika, to jestem spokojny o rozwiązanie sprawy
Po dzisiejszych odcinkach widać, że jej wina jest jeszcze bardziej ewidentna!
Pani doktor uznała, że jakiś tam dokument uprawniający do kierowania pojazdem - czytaj prawo jazdy - nie jest jej potrzebny, więc bez niego odpaliła swoje piękne i drogie auto i ruszyła w drogę, pędziła niczym księżniczka na rumaku na drugi koniec świata. Ale widocznie nie pędziła zbyt intensywnie, bo zamiast woni swoich feromonów obcy ludzie po tylu godzinach czuli od niej inną woń... która pochodziła z tego na pewno drogiego trunku, znajdującego się obok srebrnego zlewu w salonie jejmości.
Ale jak zobaczyłem porucznika, to jestem spokojny o rozwiązanie sprawy
Oczywiście zapomniałeś wspomnieć, że Taylor pędziła córce na ratunek, tam się liczyły emocje, nie wierzę, że ktoś w takiej sytuacji w ogóle jest w stanie myśleć racjonalnie i np. szukać jeszcze kontaktu z innymi osobami z rodziny, które mogłyby pomóc...Damians pisze:Po dzisiejszych odcinkach widać, że jej wina jest jeszcze bardziej ewidentna!
Policja to w MnS jest faktycznie niezawodna.Damians pisze:Ale jak zobaczyłem porucznika, to jestem spokojny o rozwiązanie sprawy
- Adex-fan Brooke
Fakt miałem to kiedyś napisać teżDeaconFan pisze:Policja to w MnS jest faktycznie niezawodna.Ten sam porucznik Baker do dzisiaj nie dorwał Sheili, zamachowca Granta (nawet do dziś nie zna jego tożsamości), zamiast Rick'a chciał wsadzić do więzienia niewinnego Ridge'a i nie rozwiązał wielu innych spraw.
Ta sytuacja z Taylor jest wyjątkowa, podsumowując: jej błąd to jazda po alkoholu przez to doszło do wypadku (bo jakby nie jechała) to nie byłoby wypadku, chyba że Darla wypadłaby pod inne auto, ale wypadła pod auto kogoś kto nie powinien jechać, więc wina jest mimo że dyskusyjna i można w sumie usprawiedliwiać, ale teraz błędem będzie jeśli nie przyzna się, wiadomo że Hector i Phoebe chcą dobrze, ale jednak to może się obrócić przeciwko nim jak i samej Taylor (pogrążonej być może już nie tylko moralnie) jeśli będą w to brnąć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak mało skomplikowany odcinek a niektórzy i tak nie rozumieją, albo nie chcą go zrozumieć. Do wypadku nie doszło przez jazdę po alkoholu, tak samo jak Taylor nie jechała dlatego, że spożyła alkohol.jej błąd to jazda po alkoholu przez to doszło do wypadku (bo jakby nie jechała) to nie byłoby wypadku
Ależ wzruszająca relacja.Damians pisze: Pani doktor uznała, że jakiś tam dokument uprawniający do kierowania pojazdem - czytaj prawo jazdy - nie jest jej potrzebny, więc bez niego odpaliła swoje piękne i drogie auto i ruszyła w drogę, pędziła niczym księżniczka na rumaku na drugi koniec świata. Ale widocznie nie pędziła zbyt intensywnie, bo zamiast woni swoich feromonów obcy ludzie po tylu godzinach czuli od niej inną woń... która pochodziła z tego na pewno drogiego trunku, znajdującego się obok srebrnego zlewu w salonie jejmości.
- Adex-fan Brooke
Nie rozumiem dlaczego fani Taylor są wbrew prawu i usprawiedliwiają jazdę po alkoholu (o co głównie oskarżamy Taylor)
Widać punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia że tak powiem.
W mediach na ogół krytykuje się ostro tego typu wypadki kogoś kto pił, odebrano mu prawko i jechał ponownie, to mniej skomplikowane niż odcinek o którym mówisz Joe.
W mediach na ogół krytykuje się ostro tego typu wypadki kogoś kto pił, odebrano mu prawko i jechał ponownie, to mniej skomplikowane niż odcinek o którym mówisz Joe.
Po pierwsze nie jestem fanem Taylor. Po drugie, nie usprawiedliwiam jazdy po alkoholu. Kto i gdzie i ją usprawiedliwia?
Chyba tylko po to, żeby odpowiedzieć cokolwiek. Fakt, że media krytykują jazdę po alkoholu, nie ma nic do tego, że w tym konkretnym wypadku jego przyczyną nie był alkohol co nieudolnie próbujesz argumentować. 
Teram mam pytanie, po co mi to piszesz?W mediach na ogół krytykuje się ostro tego typu wypadki kogoś kto pił, odebrano mu prawko i jechał ponownie, to mniej skomplikowane niż odcinek o którym mówisz Joe.
- Adex-fan Brooke
Wypadek wypadkiem, ale alkohol odegrał tu też rolę. Nie ważne już czy jesteś fanem Taylor czy tylko ją popierasz, fakty są takie jak napisałem powyżej a piszesz jakby nic się nie stało i nie tylko Ty, więc przytoczyłem media jako przykład że głośno w nich o tego typu zachowaniach i nie mówi się tak wyrozumiale o przypadkach typu Taylor, to nawet śmieszne i wstyd aby obwiniać ofiary. Poza tym czy aby na pewno Taylor nie była lekkomyślna i siadła za kółko właśnie dlatego że piła? Panika nad dzieckiem paniką, ale jednak mogła dorwać byle taxi i pędzić na ratunek, więc coś ściemniasz że nie usprawiedliwiasz. Pijany kierowca zawsze stwarza zagrożenie!
Nie zgadzam się. Piszę jakby nic się nie stało... może mam się wpisać do księgi kondolencyjnej jak niektórzy? Ty piszesz tak jakbyś miał klapki na oczach, ale stawiam na to, że powodem tego jest antypatia do Taylor. Argument o mediach jest trochę żenujący, jeszcze nigdy nie słyszałem w nich o tym, że ktoś wpadł pod koła nadjeżdżającego samochodu, podczas zmieniania opony na zamglonej autostradzie. Także bez sensu jest pisać, że jest to potępiane w mediach, bo nie jest to typowy przypadek wypadku z Wiadomości, bo jego przyczyną, nie była pijana kobieta która , jak to ktoś na tym forum napisał była tak "nachlana", że straciła panowanie nad kierownicą i potrąciła kobietę na poboczu.fakty są takie jak napisałem powyżej
Wypraszam sobie tego typu głupie insynuacje. Być może mało miałeś sytuacji w życiu podczas których życie bliskiej ci osoby było zagrożone, ale właśnie w takich sytuacjach każda minuta jest na wagę złota i nie wyobrażam sobie, że Taylor miałaby czekać spokojnie na taksówkę. Owszem postąpiła nierozsądnie, bo piła i siadła za kółkiem, co do tego się zgadzam ale obwinianie jej o wypadek jest niestety bezzasadne bo Taylor nie siadła za kółkiem, dlatego, że piła, to raz a dwa, nie dlatego doszło do wypadku. Jazda po alkoholu jest naganna, ale nie była przyczyną wypadu, a to niestety powyżej napisałeś, tyle.więc coś ściemniasz że nie usprawiedliwiasz
Rydzyk na swojej stacji bronił pijaków zasiadających za kierownicą, a to medium dociera do wiele mieszkań, więc nie wszystkie TV krytykują jazdę po alkoholuAdex-fan Brooke pisze:W mediach na ogół krytykuje się ostro tego typu wypadki kogoś kto pił
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ataki na Żydów to też tylko wyrwane z kontekstu zdaniaMikiks pisze:Widać nie zrozumiałeś wypowiedzi o. Rydzyka, bo do tego trzeba było posłuchać więcej niż jedno wyjęte z kontekstu zdanie, a to przecież nie jest specjalność TVNu, żeby rzetelnie przedstawić informacje.
Teraz wróćmy do tematu. Do Taylor i jej problemów alkoholowych i depresyjnych, które rujnują innym życie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]