Roswell

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Kiedyś lubiłem oglądac ten serial. Jakiś czas temu usłyszałem w radiu pełną wersję piosenki z czołówki i na nowo przypomniałem sobie o tym serialiku. Potem dowiedziałem się, że za stosunkowo niedługi czas TVN 4 ma rozpocząc jego emisję :zeby: Niestety zapomniałem obejrzec pierwszy odcinek. Teraz muszę czekac na drugi ::jezyk:: Serialik jest bardzo fajny, przynajmniej wydawał mi się taki, jak go kiedyś trochę oglądałem :mrgreen: Jak ktoś jest nim zainteresowany, to niech ogląda na TVN 4. Zdaje się, że leci w każdą sobotę o 13.00, ale mogę się mylic ::chytry:: W końcu niepewne są daty i godziny emisji programów w naszych Polskich telewizjach ::jezyk::
Awatar użytkownika
Alez

Post autor: Alez »

Strona o serialach Roswell, Zagubieni,Chirurdzy
http://www.roswell.pl/index.php
Goku

Post autor: Goku »

Od jakiegoś czasu Roswell leci na Polsacie od poniedziałku do piątku o 14:45. Niestety pora mi niezbyt odpowiada i jak na razie oglądałem tylko 1 odcinek z wyemitowanych już 11 :/. Chociaż w porównaniu do Buffy to i tak dobra pora :roll:.
Tomala

Post autor: Tomala »

No właśnie ja też chciałem oglądać, ale pora jest beznadziejna. Ze szkoły wracam zazwyczaj o 14.55 lub później, więc nie ma takiej opcji żebym oglądał. Jak mam się spóźniać 10 minut, albo nawet więcej na każdy odcinek to bez sensu. Buffy też chciałem oglądać, ale na to nie ma żadnych szans.
ODPOWIEDZ