Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

fandantego pisze:Śmiechów na sali przy filmiku promującym MNS nie słyszałem...
Ja po prostu tylko użyłem takiego popularnego sformułowania, nie chodziło mi o faktyczny śmiech na sali. :wink:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Słuchajcie, wiem, że to nie do końca ten temat, ale co powiedział Majewski o Woronicza? Co powiedziała Łepkowska? Jaka była reakcja Aśki Brodzik jak wygrał Bobek?
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
DeaconFan

fandantego pisze:co powiedział Majewski o Woronicza?
No, Szymon m.in. walnął przemówienie o tym, żeby wszystkie telewizje się kochały, bo są jedną wielką rodziną, żeby ci z Woronicza mogli sobie chodzić do TVNu, żeby Szymon mógł sobie pójść na Woronicza, żeby Maciejowi Kurzajewskiemu z TVP pozwolili na odwiedzenie Szymona w jego programie i wspomniał też o tym, że sam zaczynał jako dziennikarz w TVP i to pamięta. :)

Ogólnie, raczej powinieneś to pytanie zadać w temacie "Nagrody...", no ale odpowiadam tutaj, jak już tu jest pytanie. :wink:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Majewski zaapelował do tych z Woronicza, żeby pozwolili Kurzajewskiego przyjść do show Szymona jak również zaapelował o to, żeby TVP i TVN pokochali się i odwiedzali nawzajem. :mrgreen:
Łepkowska stwierdziła, że to WIELKA SZKODA, że nie ma telekamer w tv (hipokrytka - to wina tvp, że nie ma transmisji telekamer, bo strzelili focha, że nie będą reklamować sukcesów TVN :evil: ) I jeszcze stwierdziła, że polskie seriale są lepsze od adaptacji, którą potrafi zrobić każdy głupi (moja interpretacja).
Reakcji Brodzik na Filipa nie zauważyłam, ale za to Julce żywiołowo klaskała i uśmiechała się od ucha do ucha, aż byłam w szoku. Miło z jej strony. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to totalna beznadzieja z B&B, podczas kiedy w USA dostała niedawno Emmy za najlepszy dzienny serial - no i tym się pocieszajmy bo to prestiżowa nagroda a nie jakaś lokalna polska Tele Kamera, która dla nas fanów byłaby czymś, ale dla twórców B&B niezbyt bo osiągnęli większy sukces. A jaki był filmik z B&B puszczony podczas nominacji?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kawałek czołówki. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Jeju może to głupie, ale na początku się cieszyłem kiedy moda nie została wyczytana jako trzecie ani drugie miejsce to miałem nadzieję, że jednak znajdzie się na pierwszym. To było takie dziwne, bo niby co z Housem, który niby nie dostałby sie nawet do trójki. :P No cóż...z nadzieją żyłem do końca. Jednak prezynma, ze to straszny cios dla fanów mody, ze ich serial nie znalazł się nawet w trójce. Bardzo możliwe, że nawet Californication było na 4 a moda już na samym ostatku.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Przede wszystkim kompletnie się nie spodziewałem, że CSI wejdzie do trójki, myślałem, że w grze są tak naprawdę jedynie MnS, House i ewentualnie Prison Break. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też nie żałuję oddanych głosów. :D trudno... nie udało się... Może innym razem? :P
A kiedy będzie wiadomo ile dokładnie głosów miała MnS?
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Moda była ostatnia? Mnie to akurat nie dziwi.
ODPOWIEDZ