Wogóle nie pokazują go w serialu, tylko ciągle jeździ sobie karetką, raz przyszedł na przyjęcie do Bridget i Dantego
Właściwie to od początku jego obecności w serialu zawsze był wysoko w czołówce, ale w serialu pojawiał się rzadko
Ma większe doświadczenie od HactoraAdex-fan Brooke pisze:Hector tyle się starał zaciągnąć Taylor do łóżka a Stephen uwinął się błyskawicznie
Tu na pewno odgrywa role jego osobisty sentyment do Taylor. Moze ta sytuacja (ze taylor mu sie zwierzyla) ma na celu to, aby zblizyli sie do siebie?Tomala pisze:Hector mnie strasznie wkurza. Przez niego Taylor może mieć większe kłopoty. Najpierw był strażakiem, potem ratownikiem medycznym, teraz zachowuje się jak nieuczciwy policjant, wielki ekspert od prawa
To nie do końca tak, że go olewała. Piła,staczała się coraz niżej, czuła coraz większą potrzebę upodlenia się (to powszechny mechanizm), poza tym są też zwykłe ludzkie potrzeby przecież, więc sypiała z obcymi. A na związek nie była gotowa, czuła strach przed wejściem w takie relacje, więc nie dopuszczała do siebie Hectora.Damians pisze: I chyba Adex o tym wspomniał, a ja chciałbym jeszcze raz podkreślić. Hector był taki wierny, zawsze pomagał Taylor itd., a ona po prostu go olewała i spała z "obcymi mężczyznami", a z nim nie
Ona tak działa na facetów i twoja przykłady pokazują, że jest bardziej pociągająca nawet od Brooke Logan.Damians pisze:Zgadzam się, aktor wypadł fajnie, pasuje do takich scen![]()
A co do więzienia z miłości, to chyba z Taylor jest coś nie tak, ona jakoś na nich "działa", bo to już drugi facet, który ją więzi z miłości...![]()
I chyba Adex o tym wspomniał, a ja chciałbym jeszcze raz podkreślić. Hector był taki wierny, zawsze pomagał Taylor itd., a ona po prostu go olewała i spała z "obcymi mężczyznami", a z nim nie
Różnica polega tylko na tym, że dla Brooke faceci zostawiają rodziny i lecą za nią, a w przypadku Taylor sytuacja jest podobna z tą różnicą, że mężczyźni (np Stephen ) zostawiają cały boży świat ale tylko na jedną noc, po czym odchodzą.Pottermaniack pisze:Ona tak działa na facetów i twoja przykłady pokazują, że jest bardziej pociągająca nawet od Brooke Logan. Mężczyźni dosłownie wariują na jej punkcie.
Akurat podałeś jeden mało ważny epizod, ja mówię o Hectorze, który oszalał na jej punkcie, albo na Omarze, który uczynił ją księżniczką Maraka i uratował przed śmiercią, poruszając niebo i ziemię.Robi pisze:Różnica polega tylko na tym, że dla Brooke faceci zostawiają rodziny i lecą za nią, a w przypadku Taylor sytuacja jest podobna z tą różnicą, że mężczyźni (np Stephen ) zostawiają cały boży świat ale tylko na jedną noc, po czym odchodzą.Pottermaniack pisze:Ona tak działa na facetów i twoja przykłady pokazują, że jest bardziej pociągająca nawet od Brooke Logan. Mężczyźni dosłownie wariują na jej punkcie.
To zalezy w jakim kontekście mówimyPottermaniack pisze:Akurat podałeś jeden mało ważny epizod, ja mówię o Hectorze, który oszalał na jej punkcie, albo na Omarze, który uczynił ją księżniczką Maraka i uratował przed śmiercią, poruszając niebo i ziemię.