Nie znalazlem ani jednego pozytywnego komentarza w tym temacie:) Ale jak czytałem o tym gdzie indziej tez od razu pomyślałem o damiansie i jego "bóstwach":)Pottermaniack pisze:Dobra wiadomość dla Damiansa na urodziny:
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,740 ... dolu_.html
Programy rozrywkowe
Sorry ta 3 grupa to chyba nie "Uczestnicy po 30-stce" tylko "Uczestnicy powyżej 25 lat". Pomyliło mi się.
Tymczasem w USA ruszyła 9 edycja i postanowiłem oglądać! Na razie były 3 odcinki.
Od razu na początku szok bo po 8 edycjach odeszła jedna z jurorek- Paula Abdul i na jej miejsce debiutowała... Ellen, którą pewnie znacie z jej programu! 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly widziałeś już wywiady z uczestnikami 20-tej edycji Survivora? Jak nie to tu masz link: http://www.ew.com/ew/video/survivor?bcp ... 0382977001
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Być możne już wiosną Kasia Cichopek po raz kolejny poprowadzi program u boku Krzysztofa Ibisza. Polsat przygotowuje podobno nowe widowisko, w którym gwiazdy będą śpiewać.
Nina Terentiew nie zostawi Kasi Cichopek na lodzie – donosi dwutygodnik “Party”. Już niebawem na antenie Polsatu ma pojawić się program na żywo, w którym gwiazdy będą uczyły się śpiewać pod okiem znanych wokalistów. “Lista gwiazd, które wezmą w nim udział ciągle nie jest zamknięta” – twierdzi w rozmowie z gazetą osoba pracująca w stacji. “Nie wiadomo, czy program w ogóle wystartuje” – dodaje.
A to info z Faktu
To ma być polska wersja "Just the Two of Us". W programie gwiazdy muzyki łączone są w pary z gwiazdami np. sportu, czy aktorami, by razem rywalizować o sympatię jury i publiczności. Zasady identyczne co w TzG, tylko zamiast tańca jest śpiew. Format jest dziełem autorów TzG
http://www.efakt.pl/Cichopek-poprowadzi ... 036,1.html
To chyba by był zły ruch dla Polsatu ale idealny dla mnie, oczywiście gwiazdy muzyki musiały by byc średnio u nas znane, widzę, aby, ludzie nie głosowali na gwiazdę muzyczną np Marylę Rodowicz
W brytyjskiej edycji była brana jedna z wokalistek Atomic Kitten czy S Club 7. Wokaliści tak jak w TzG mogą się powtarzac w edycjach. Świetny format 
Od nowa moglibyśmy zobaczyc wszystkie gwiazdy Josia
Oby była to prawda
Fakt twierdzi, że to już pewne, że zobaczymy program od marca, ale to fakt przecież 
Menadżerka Cichopek dla plejady, powiedziała, że "Nadal nie ma żadnych konkretnych informacji od Polsatu" a to oznacza, że rozmowy musiały byc.
Po za tym wszystko musi byc utrzymywane w tajemnicy przecież
Nina Terentiew nie zostawi Kasi Cichopek na lodzie – donosi dwutygodnik “Party”. Już niebawem na antenie Polsatu ma pojawić się program na żywo, w którym gwiazdy będą uczyły się śpiewać pod okiem znanych wokalistów. “Lista gwiazd, które wezmą w nim udział ciągle nie jest zamknięta” – twierdzi w rozmowie z gazetą osoba pracująca w stacji. “Nie wiadomo, czy program w ogóle wystartuje” – dodaje.
A to info z Faktu
To ma być polska wersja "Just the Two of Us". W programie gwiazdy muzyki łączone są w pary z gwiazdami np. sportu, czy aktorami, by razem rywalizować o sympatię jury i publiczności. Zasady identyczne co w TzG, tylko zamiast tańca jest śpiew. Format jest dziełem autorów TzG
http://www.efakt.pl/Cichopek-poprowadzi ... 036,1.html
To chyba by był zły ruch dla Polsatu ale idealny dla mnie, oczywiście gwiazdy muzyki musiały by byc średnio u nas znane, widzę, aby, ludzie nie głosowali na gwiazdę muzyczną np Marylę Rodowicz
Od nowa moglibyśmy zobaczyc wszystkie gwiazdy Josia
Oby była to prawda
Menadżerka Cichopek dla plejady, powiedziała, że "Nadal nie ma żadnych konkretnych informacji od Polsatu" a to oznacza, że rozmowy musiały byc.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Pottermaniack
Efakt twierdzi, że otrzymał prawdziwą listę uczestników nowego show:
http://www.efakt.pl/Koroniewska-nauczy- ... 119,1.html
Formuła programu może wypalić, gdyby wystąpiła np. Doda z Muchą albo Doda z Saletą to byłby murowany hit.
http://www.efakt.pl/Koroniewska-nauczy- ... 119,1.html
Formuła programu może wypalić, gdyby wystąpiła np. Doda z Muchą albo Doda z Saletą to byłby murowany hit.
Wczoraj jeszcze nie zdali żadnej gwiazdy a dziś znają już 10.
Narazie ten artykuł zwiększa prawdopodobieństwo, że show rzeczywiście powstanie, ale na uczestników patrzyłbym przez palce. Aczkolwiek Nina na pewno wciśnie co najmniej jednego z braci Golec tego to jestem pewiem.
8 par to dużo i mało, dużo bo 16 gwiazd, ale tylko 8 odcinków. Mam nadzieję, że bedzie więcej, chyba, że sprawdzają czy format się przyjmie tak jak z 1. edycją TzG
8 par to dużo i mało, dużo bo 16 gwiazd, ale tylko 8 odcinków. Mam nadzieję, że bedzie więcej, chyba, że sprawdzają czy format się przyjmie tak jak z 1. edycją TzG
Plejada jak zwykle się ośmieszyła
- Chcę się z Wami podzielić dobrą wiadomością! Jestem po wstępnych rozmowach ze stacją Polsat dotyczącą nowego show!!!!! Jeszcze nie mogę nic powiedzieć oficjalnie, ale zaprzeczyć plotkom o tym, że znowu poprowadzę program też nie mogę. Jak tylko będę wiedziała więcej, od razu zamieszczę oświadczenie w aktualnościach. Bardzo się cieszę i już nie mogę doczekać się nowego wyzwania! Trzymajcie kciuki! - prosi Cichopek na swojej stronie internetowej.
Ależ się cieszę
- Chcę się z Wami podzielić dobrą wiadomością! Jestem po wstępnych rozmowach ze stacją Polsat dotyczącą nowego show!!!!! Jeszcze nie mogę nic powiedzieć oficjalnie, ale zaprzeczyć plotkom o tym, że znowu poprowadzę program też nie mogę. Jak tylko będę wiedziała więcej, od razu zamieszczę oświadczenie w aktualnościach. Bardzo się cieszę i już nie mogę doczekać się nowego wyzwania! Trzymajcie kciuki! - prosi Cichopek na swojej stronie internetowej.
Ależ się cieszę
Skoro program jest praktycznie pewny to napisze kilka wywodów. Mam nadzieje, że Zapendowskiej nie bedzie w jury w tym programie, a za to pojawi się w Idolu od września. Edyty też chyba lepiej aby nie było bo już całkiem z JOŚ się będzie kojarzyło, a to może odsraszyc ewentualnych widzów, bo trzeba przyznac, że Joś w końcówce miał tragiczne wyniki. Więc koniecznie jest nowe odświeżone jury!Może Maryla? Orzynajmniej by bylo śmiesznie. Jakoś sobie nie wyobrażam jakiegokolwiek show polsatu bez Krzyśka
Nie bede się ustosunkowywał do podanych gwiazd, bo traktuje je jako bardziej spekulacje, tak jak artykuły o uczestnikach Tańca. Ale w artykule były wielkie gwiazdy trzeba przyznac. Jeśli Koroniewska i Bosak rzeczywiście wystapią to byłyby to gwiazdy VII edycji Josia
Natomiast najbardziej bym chciałi Damians Ty pewnie też aby wśród uczestników znalazły się Agnieszka Włodarczyk albo Joasia Liszowska

Nie bede się ustosunkowywał do podanych gwiazd, bo traktuje je jako bardziej spekulacje, tak jak artykuły o uczestnikach Tańca. Ale w artykule były wielkie gwiazdy trzeba przyznac. Jeśli Koroniewska i Bosak rzeczywiście wystapią to byłyby to gwiazdy VII edycji Josia
Natomiast najbardziej bym chciałi Damians Ty pewnie też aby wśród uczestników znalazły się Agnieszka Włodarczyk albo Joasia Liszowska
Oj nie tylko Aga i Aśka, ale i Jabłczyńska, Kuszewski, Szapołowska, moja kochana Olga Bończyk... Ale z drugiej strony odgrzewanie po raz trzeci Agi czy Aśki, czy w ogóle gwiazd z JOŚ nie wiem, czy się sprawdzi i czy Polsat podejmie takowe ryzyko. Raczej będzie szukał nowych gwiazd, w tym ze świata sportu, czy polityki, zeby było kontrowersyjnie i żeby była widownia.
Faktycznie Ela i Edyta się do tego nie nadają, wystarczy sama Kasia z JOŚ.
A Maryla Broń Boże! W Cyrku ona nie była śmieszna, ona była żenująca!
I tylko nie Doda!
Może Steczkowska albo Kayah...
Jak ten program jest dopiero w planach, to najprawdopodobniej będzie na jasień. A ten Idol z Elą i Edytą też niby na jesień?
A teraz ma być ten program ze znanymi parami z Ibiszem i Młynarską?
Polsat jakoś za dużo tego wszystkiego tworzy
Faktycznie Ela i Edyta się do tego nie nadają, wystarczy sama Kasia z JOŚ.
A Maryla Broń Boże! W Cyrku ona nie była śmieszna, ona była żenująca!
I tylko nie Doda!
Może Steczkowska albo Kayah...
Jak ten program jest dopiero w planach, to najprawdopodobniej będzie na jasień. A ten Idol z Elą i Edytą też niby na jesień?
A teraz ma być ten program ze znanymi parami z Ibiszem i Młynarską?
Polsat jakoś za dużo tego wszystkiego tworzy
Podobno ma byc na wiosnę. Z resztą niby po co angażują już gwiazdy do tego show... bo czas nagli, gdyby było od wrzesnia jeszcze mogliby sobie dac spokój z przygotowaniami i kontraktami. Jeszcze mają trochę czasu. Przygotowania może już ruszyły, a kontrakt z Cichopek może idzie swoją drogą, a jak się nie zgodzi to wezmą inną
Maryla była taka żenująca, że aż śmieszna, że jestem za! W Cyrku taka rozkojarzona była w tym jury
No tak, ale jeśli beda chcieli wziąc aktorów, a przeważnie w tego typu show jest ich połowa, albo i więcej, to nie sądzę, aby się zbytnio trudzili tylko od razu namawiali tych, którzy już wzięli udział w jakims show, dlatego gwiazdy przeplatały się w TzG, Joś, GTNL i Cyrku
Pan i Pani przeciez to bedzie zwyky teleturniej tylko,ze z gwiazdami, pewnie puszcza to w sobote po poludniu, albo tak jak Ranking gwiazd
Maryla była taka żenująca, że aż śmieszna, że jestem za! W Cyrku taka rozkojarzona była w tym jury
No tak, ale jeśli beda chcieli wziąc aktorów, a przeważnie w tego typu show jest ich połowa, albo i więcej, to nie sądzę, aby się zbytnio trudzili tylko od razu namawiali tych, którzy już wzięli udział w jakims show, dlatego gwiazdy przeplatały się w TzG, Joś, GTNL i Cyrku
Pan i Pani przeciez to bedzie zwyky teleturniej tylko,ze z gwiazdami, pewnie puszcza to w sobote po poludniu, albo tak jak Ranking gwiazd
Nowe info. Tytuł programu już chyba oficjalny to "Superstars czyli na dwa głosy" bardzo fajny lepszy od poprzedniego. I Nina w wywiadzie dla Faktu informuje, że przekonuję Edytę Górniak aby zasiadła w jury programu
A Edzia znowu gwiazdorzy, jak przed każdą edycją Joś , ale wiem jak się to zawsze kończy
http://www.efakt.pl/Gorniak-nie-wystapi ... 276,1.html
http://www.efakt.pl/Gorniak-nie-wystapi ... 276,1.html