Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:Przecież to szantażysta! ::kwasny::
A kogo on szantażuje? :lol:
Może i chciał, ale głupia Taylor nie potrafi zrozumieć prostych zdań, jakie do niej mówią i dopowiedziała sobie całą historię, więc Shane wyszedł jeszcze na obrońcę cnoty Taylor :mrgreen:

Adex ma racje, Shane to kolejna ofiara. Teraz pani doktor nie ma wyjścia, musi już otworzyć klinikę dla swoich ofiar :lol:

Jak widzę Nick'a, to mam ochotę wyłączyć TV, sam się sobie dziwie, że tego nie robię.
Tomala

Post autor: Tomala »

Shane już mnie wkurza strasznie. Ciągle podnosi na innych głos, strasznie szybko się denerwuje. Jakby miał AHDH :lol: Jeszcze nie wiem po co wkładał rękę pod piłę. Jeśli chciał ją zabrać Pheobe to trzeba było chwycić za rączkę, a nie ostrze :lol: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Tomala pisze:Jeszcze nie wiem po co wkładał rękę pod piłę. Jeśli chciał ją zabrać Pheobe to trzeba było chwycić za rączkę, a nie ostrze :lol: ::plask wczolo:
Przyjrzałem się dokładnie co on robi z tą piłą, i to wyglądało tak, jak gdyby walił pięścmi w to ostrze :lol: Także za normalny on chyba nie jest :lol:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Właśnie, tam niby wszyscy tacy bogaci, a na zabezpieczenie to nikogo nie stać. Powinni mieć zawsze zapas przy sobie, szczególnie jak idą w odwiedziny do rodziny :lol: :lol: :lol: :lol: a Taylor udaje niewiniątko, a wszystko doskonale ukartowała i wykańcza przeciwników :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex ma racje, Shane to kolejna ofiara. Teraz pani doktor nie ma wyjścia, musi już otworzyć klinikę dla swoich ofiar :lol:
Shane to raczej ofiara Phoebe, a nie Taylor. :lol:
Poza tym sam jest sobie winien, bo sam włożył, nie wiem po co, rękę pod ostrze. :lol:
Ale zgadzam się z tym, że Taylor wcześniej chyba była jakaś głupia, koleś jej mówi, że zna jej sekret, że pobiegł do Phoebe, a jej na myśl nie przyszło, że tu chodzi o wypadek Darli! ::plask wczolo: No, ale nie tylko ona jest taka niedomyślna w tym serialu...
No i zobaczymy teraz, czy Shane dołączy do niewidomego Hectora i zamieszka w rezydencji/sanatorium w Bel Air. :P

Bridget planuje wyjazd do Afryki, ale ewentualna ciąża może jej w tym przeszkodzić. I tutaj Nick znowu wychodzi na durnia, bo on chyba w ogóle nie używa zabezpieczenia... Kolejna wpadka może go dużo kosztować...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Shane mógł się trzymać z daleka od ostrzy i od szalejącej Phoebe, więc on sam tez jest też winien temu zdarzeniu. Phoebe tez jest winna - mogła być ostrożniejsza. A może to celowe działanie chłopaka, który chce w inny sposób osaczyć rodzinkę? I dlatego wsadził swoje ręce nie tam, gdzie miał. :D
Stephanie i Phoebe powinny założyć dom opieki. :D Najlepiej jednak poza domem.
B@r - zapominasz jeszcze o jeszcze jednej miłości Ridge'a. :D Będzie komplet. :lol:
Wyjazd Bridget do Botswany (jest taki kraj sąsiadujący z RPA - B&B też tam była emitowana) byłby ucieczką od problemów z Nickiem i matką. Innej możliwości nie widzę. Fajnie znów było widzieć Christiana. :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Phoebe i Taylor założą za jakiś czas dom opieku dla swoich ofiar. Lista z dnia na dzień się powiększa ::rad:: Thorne i jego córka, Hector a teraz Shane ::plask wczolo:
Bridget niech jedzie do tej Afryki, widać, że dziewczyna nie wie czego chcę. Moża taka podróż dobrze jej zrobi :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiejsze odcinki średnio ciekawe.

Wątek Bridget/Nick/Brooke mało mnie ciekawi, jakoś niezbyt miło mi się patrzyło na dzisiejsze sceny łóżkowe państwa Marone, podczas gdy Bridget dowiaduje się, że jest w ciąży. :roll:
Ciekawsze sceny były w szpitalu i domu Taylor. Coraz bardziej lubię Shane'a, mimo iż ma nie do końca czyste intencje. Ciekawe co też wykombinuje, żeby zadomowić się na dłużej w rezydencji w Bel Air... :P
A Phoebe znowu jest tak łatwowierna, ale też ją bardzo lubię i chciałbym, żeby między nią, a Shane'm coś zaiskrzyło.
Hector natomiast wkurza na maksa, śledczy się znalazł. Shane dziwnie wyglądał na tych zdjęciach z brodą.
Dawidek
Administrator

W relacjach Shane - Hector popieram Ramireza. Chociaż ta jego żyłka detektywistyczna chwilami jest irytująca. :? Ale ma czyste intencje.
Phoebe moim zdaniem jest zbyt ufna i łatwowierna, chce by w domu był obcy facet, którego nie zna. Ja na jej miejscu nie wymuszałbym na Taylor takiej zgody.
Shane ma trochę skrupułów. To dla niego mały plus.
Śmiałem się, kiedy Bridget nie mogła odnaleźć się i zaakceptować faktu, że jest w ciąży. Dziewczyna ma na to co zasłużyła. Wiedziała, że Nick jest pijany i, że na niego nie można liczyć w "tych sprawach", więc mogła sama się zabezpieczyć na wypadek ciąży, albo podsunąć Nickowi prezerwatywy. Ona jest lekarzem - zapomniała, że w takich sytuacjach może dojść do sytuacji, że zajdzie w ciążę. ::plask wczolo:
Jeśli jeszcze Brooke będzie w ciąży - to będzie megafarsa. ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Wydarzenia z Shane'm, Harry'm, Phoebe i Hectorem skomentowałem w innych tematach, tutaj dodam tylko, że odnowienie przysięgi było nudne jak flaki z olejem. Nie wiem po co tak szybko odnawiają tę przysięgę. Jak pastor jeszcze wspominał o tych małżeństwach z 50-letnim stażem to mi się śmiać chciało patrząc na małżeństwa w tym serialu. :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kto odnawiał przysięgę? :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Brooke z Nickiem musieli, bo poprzednią już złamali :lol:
Dawidek
Administrator

Po prostu ujawniła się ich religijność i uznali, że ślub przed Bogiem jest ważniejszy niż ślub rodzący skutki prawne. :D
Bridget ma to co chciała. :twisted: Plusem jest to, że zdecydowała się powiedzieć prawdę (przynajmniej deklaratywnie).
Hector był taki podelscytowany, że zna prawdę, że od razu chciał sie tą tajemnicą podzielić. Mógł najpierw podrążyć, a potem gadać. Phoebe też naiwna - widziała, że Shane wyrywa Hectorowi kartkę. ::plask wczolo: Nie wzbudziło to u niej żadnego podejrzenia, ja na jej miejscu bym się zainteresował tym dziwnym zachowaniem. :roll:
Coraz bardziej lubię Harry'ego. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Po prostu ujawniła się ich religijność i uznali, że ślub przed Bogiem jest ważniejszy niż ślub rodzący skutki prawne. :D
Ja tam już nie odróżniam, kiedy ślub jest u nich cywilny, kiedy kościelny, kiedy ceremonię prowadzi pastor, a kiedy jakiś tam sędzia pokoju... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiaj najciekawsze sceny były oczywiście z Shane'm i spółką, co już skomentowałem w innych tematach.
Thorne i Taylor powoli idą na całość, zobaczymy co dalej...
Nick dowiedział się o dziecku, ale do wyjawienia Brooke całego sekretu pewnie jeszcze długa droga... :ziewam:
ODPOWIEDZ