Talk show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
ola1830

Post autor: ola1830 »

hej. a ja mam pytanko może ma ktoś nagrany odcinek z 22 marca: dlaczego dziecko nie chce żyć? bardzo mi zalezy na obejrzeniu tego a nigdzie w necie nie mogę znaleźć ::kwasny::
"...Mężczyźni są silni...fakt...ale niestety nie psychicznie..."
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi bardzo zależy na informacjach, video itp. z programu o dziecięcych programach(Tik Tak itp.), było chyba dużo ciekawostek a ja nie miałem okazji oglądać, widziałem tylko fragment :cry: , może ktoś coś poradzi?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

W poniedziałek serialowi aktorzy będą opowiadać o powstawaniu seriali.
Tomala

Post autor: Tomala »

Nikt nic nie pisał w tym temacie od 1,5 roku :shock:
Ostatnio zastanawiam się czy TVN nie zmierza powoli do zdjęcia "Rozmów w toku" z anteny. Lecą o coraz wcześniejszych porach. Najpierw o 18.00, potem o 17.50, potem o 17.15, potem o 16.15 i teraz o 15.45. Ja nawet lubię popatrzeć na ten program ale nie robię tego zbyt często bo leci MNS.
Tomala

Robi pisze:Kto ogląda "Jazdę figurową" :?: Program bardzo podobny do show Kuby Wojewódzkiego ( w końcu to jego bliski kolega ) i w dodatku jest emitowany w niedziele ,czyli mniej więcej w tym samym czasie co kiedyś program Kuby .
W ostatnim odcinku był Andrzej Lepper i Tymochowicz, a wcześniej Ryszard Kalisz , Majdan i jego kolega.
Nie oglądam, ale w pierwszym momencie pomyślałem że to temat o "Gwiazdy tańczą na lodzie" ::loll::
Ostatnio zmieniony 2014-08-05, 15:26 przez Tomala, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Kto ogląda :?: Program bardzo podobny do show Kuby Wojewódzkiego ( w końcu to jego bliski kolega ) i w dodatku jest emitowany w niedziele ,czyli mniej więcej w tym samym czasie co kiedyś program Kuby .
W ostatnim odcinku był Andrzej Lepper i Tymochowicz, a wcześniej Ryszard Kalisz , Majdan i jego kolega.
Tomala

Oglądałem wczoraj na TVP2 program "Orzeł czy reszta". Obejrzałem bo pomyślałem, że skoro zdjęli z antetny dla niego "Brzydulę Betty", która jest świetna, to może być on dobry. Ale niestety nie jest. Jeszcze większa żenada niż "Europa da się lubić".
Awatar użytkownika
Robi

Figurski próbuje pokazać ,że jego program jest inny od programu Kuby Wojewódzkiego ale jakoś mu nie wychodzi. Poza tym nie ma tej powera co Kuba w zadawaniu pytań , ale warto usiąść w niedziele wieczorem przez TV i obejrzec.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala, ja też ja zobaczyłem gdzieś tytuł tego programu to pomyslałem, że to jakieś zawody łyżwiarskie. :lol:
Oglądałem ostatnio kawałek jednego odcinka tego programu. Gośćmi byli akurat Piotr Gąsowski i Józef Oleksy. Goście ciekawi, ciekawe nawet rozmowy. Tylko właśnie prowadzący do kitu trochę. ::kwasny:: Ogólnie może będę czasem na to lukał, ale program nie jest jakiś zachwycający. :roll: To nie to samo co świetny "Kuba Wojewódzki". :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja miałam dorzucić parę groszy o moim ulubionym łyżwiarzu, którym jest Brian Joubert :mrgreen: ::loll:: ::loll:: Tytuł tylko z jednym się kojarzy... :? Nie oglądam tego programu. .. ^^
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:Gośćmi byli akurat Piotr Gąsowski i Józef Oleksy
Też oglądałem kawałek tego odcinka, ale kilka tygodni temu ::loll::
Szybko przełączyłem, taka mało udana podróbka Wojewódzkiego.
Awatar użytkownika
Robi

A już sądziłem ,że pozbyliśmy się raz na zawsze Jolki Rutowicz z mediów , jednak ta postać dalej straszy i ciągle przeraża.
Jakoś szczególnie nie przepadam za Jacykowem , ale powiedział także w tym samym programie ale na jesieni ( gdy Michał poprosił go aby ten wytłumaczył Joannie Senyszyn kim ta postać jest ) ,że ją trzeba przemilczeć , ponieważ jest nikim , dopóki będziemy o niej mówić , dopóty ona w ciąż będzie na naszych ekranach .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Michał troche zrobił z Joli idiotkę. Zaprosił ją a później wyprosił i ignorował. Nawet z największym "głąbem" tak się nie robi. Drażni mnie sposób Figurskiego, próbował na siłę pokazać ,że Jola nie dorasta mu do pięt a prawda jest jednak po stronie Jolki, może inteligencją nie grzeszy ale ma szacunek do ludzi i przynajmniej jest medialna a nie jak Figurski mr.fleja. Wczoraj w moim oku wygrała Jola, nie zminiła się i taką ją lubie. :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Od poniedziałku 15 lutego nowe odcinki Rozmów w toku! Widziałem kawałek w "Dzień dobry tvn" i w nowym sezonie gościem będzie m.in. jakaś kobieta która przyjedzie ze Stanów chyba, która stylizuje się na lalkę Barbie- ponoć ma tyle lat co sama Barbie, ale co ciekawsze- nie widać po niej botoksu! Ma idealnie gładką cerę, ale nie wygląda sztucznie. Chyba na operacje musi wydawać majątek.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:akaś kobieta która przyjedzie ze Stanów chyba, która stylizuje się na lalkę Barbie- ponoć ma tyle lat co sama Barbie, ale co ciekawsze- nie widać po niej botoksu! Ma idealnie gładką cerę, ale nie wygląda sztucznie. Chyba na operacje musi wydawać majątek.
::loll::
I tak są rozsiewane masońskie plotki, żeby tylko oglądać ten głupi program ::loll::
Kobieta wygląda sztuczniej od pani z twojego avatara i wszystkie operacje po niej widać, cała wygląda jak jedna wielka operacja. I reklamuję klinikę chirurgi plastycznej w USA, taki jest jej ukryty cel występu w programie.
ODPOWIEDZ