Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

::loll::

Zaraz jeszcze Kasia Cichopek oznajmi, że znowu jest w ciąży, czy coś w tym stylu, będą musieli zmienić prowadzącą i nici z "JOŚ7" :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No i dobrze! Edyta niech wywiąże się z obietnic i zajmie się tym co jej wychodzi najlepiej czyli muzyką. Dość celebrytowania. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Skandal, Edyta nie zasiądzie w Jury!! :? ::kwasny:: :(
Ja bym się cieszył na Twoim miejscu. Przecież nowa płyta jest ważniejsza od jakiegoś kolejnego głupiego programu.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A w czym cotygodniowe, wygodne siedzenie w fotelu za duże pieniądze ( które np. można by było przeznaczyć na nagranie płyty ) przeszkadzałoby w nagraniu płyty? Jeszcze to byłaby dodatkowa reklama.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś pojawiły się plotki, że w jury zasiądzi Karolak, Doda oraz Irena Santor, a drugim prowadzącym będzie Maryjusz Kałamaga z kabaretu Łowcy.B :wink:

Skład nadal nieoficjalny i zupełnie nie potwierdzony wygląda nastepująco
1. Halina Frąckowiak i tancerz Robert Kochanek
2. Mieczysław Szcześniak i prezenterka pogody Telewizji Polsat Paulina Sykut
3. Łukasz Zagrobelny i aktorka Joanna Koroniewska
4. Piotr Kupicha i tancerka Anna Bosak
5. Jacek Stachursky i dziennikarka Krystyna Czubówna
6. Ania Wiśniewska i najsilniejszy człowiek świata Mariusz Pudzianowski
7. Małgorzata Ostrowska i kabareciarz Grzegorz Halama,
8. Paulla i olimpijski skoczek wzwyż Artur Partyka
9. Katarzyna Cerekwicka i prezenter TVP1 Radek Brzózka
10. Jacek Wójcicki i prezenterka oraz była Miss Polski Ewa Wachowicz

Ja tam wolę Dodę w jury od Górniak, więc się cieszę. Jeśli ta lista jest prawdziwa to Górniak na wstępnie byłaby nieobiektywna oceniając Paullę, jak wiadomo zwiększa się rola jury od ostatniej edycji Josia, a więc Doda musi byc obiektywna! Santorka pewnie bedzie faworzzowac Frackowiak. Zobaczymy zapowiada sie ciekawie :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Doda oraz Irena Santor
Tylko Nina mogła wymyślić takie zestawienie :shock:
Tkk_Bolly pisze:8. Paulla i olimpijski skoczek wzwyż Artur Partyka
Jeżeli ta kobieta wystąpi w tym programie, to niestety, ale ja nie będę oglądał.

I jest kolejny powód, dla którego Edyta zrezygnowała, bo ja na jej miejscu też bym zrezygnował.
Tkk_Bolly

Damians nie przesadzaj, ja szukam gwiazd dla których mógłbym oglądac program, a nie tych dla których miałbym nie oglądac.Paulla wystąpiła prawie na każdym festiwalu i jest na większości imprez i też ich wszystkich nie oglądasz?

Z gwiazd mamy Koroniewską, Czubówna to ikona telewizji, Pudzian będzie nakręcał show.A i jest nawet Brzózka. A z wokalistów dwie ikony Frąckowiak i Ostrowską :D I bardzo lubię Cerekwicką i Wiśniewską. Program godnie zastąpi Joś jest przepełnione gwiazdami. Dla mnie ta lista uczestników, jury i porowadzących mogłaby byc ostateczna
Moja ekscytacja programem nie minęła. Nie mogę się doczekac pierwszego odcinka, który i tu też nieoficjalnie już 13 marca ::rad::
Tkk_Bolly

Lista powyżej jest oficjalna!
Pochodzi z prezentacji wiosennej ramówki telewizji Polsat
http://media2.pl/media/61421-wiosna-w-p ... riale.html

Koroniewska, Cerekwicka, Ostrowska, Doda, Santor, Frąckowiak, Wiśniewska w jednym programie :serce: :: bow :: :wink: ::rad:: :zeby:

To teraz postaram się skomentowac krok po kroku
I Frąckowiak & Kochanek
Szkoda, że Frąckowiak dostała Kochanka, on nie jest zbyt sympatyczny, po za tym jako poraz jakoś nie specjalnie ich widzę on dużo wyższy i jakoś niespecjanie usłyszałem aby miał zalążki na piosenkarza, chcociaż kto wie. Wstepnie obstawiam, że będą pierwsi do wylotu. Biedna Halinka :(
II Szcześniak & Sykut
Jedyna gwiazda, której nie znam, ale to dlatego, że nie oglądam pogody, podobno Sykut uczestniczyła w I edycji Idola jednak nie dotarła do top10, jakoś specjalnie mnie nie ciągnie do tej pary.
III Zagrobelny & Koroniewska
Joasia to zdecydowanie najlepsza gwiazda z tej edycji :: bow :: już jak była w tańcu z gwiazdami to było dla mnie wielkie wydarzenie i miałem ją za divę. Ciekawie jak się sprawdzi w śpiewie, partnera ma dobrego, więc powinni dojsc wysoko
IV Kupicha & Bosak
No to pani Bosak się poszczęściło, że ma takiego partera, bo już ją to stawia w dosc dobrej pozycji.Kupicha najpopularniejszy wokalista no nie wiem czy powinien brac w tym udział
V Stachursky&Czubówna
Nie znoszę Jacka, za to Czubówna jak pisałem to ikona, ale też do końca za nią nie przepadam
VI Wiśniewska & Pudzianowski
To będzie prawdziwy hit :lol: Bardzo lubię Anię, zapowiada się ciekawa para i dosc kontrowersyjna :lol:
VII Ostrowska & Halama
Cieszę się, że zobaczę w programie panią Małgosię, bo to ikona rocka lat 80. I partnera ma z potencjałem jak pisałem wcześniej
VIII Paulla & Partyka
Jakby Górniak wystąpiła to pewnie nie było by i Paulli i Dody. Ja do Paulli nic nie mam, każdy może kreowac wizerunek jaki chce, skoro ludzię to kupują to o co chodzi. Partyka to legenda więc też się cieszę z jego udziału.Ale i tak ta para jest mi obojętna
IX Brzózka & Cerekwicka
Brzózka w show polsatu, to totalne zaskoczenie, ale ludzie go lubię i super, że zaśpiewa z Kasią. To tak wstepnie to jest moja ulubiona para
XWójcicki& Wachowicz
Moja mama uwielbia tego Wójcickiego, więc pewnie im bedzie kibicowała, coś dawno o nim słychac nie było, a jakieś 10 lat temu non stop był w tv. A Wachowicz jest przesympatyczna. :D W Tańcu na nią wyzywałem, ale od tego czasu ma swój program kulinarny,stała się rozpoznawalna, więc to jak najbardziej gwiazda

Prowadzący
Cichopek-super ::rad::
Kałamaga-oby nie robił sobie jaj :roll: , właściwie źle, że jest on, bo nie wiem jak będą budowane emocje przy ogłaszaniu wyników?

Jury
Santor-królowa polskiej piosenki, bardzo się cieszę
Doda-tu się ogromnie cieszę ::rad:: , Doda nada temu programowi barw, potrzebnych emocji, tylko oby oceniała dosyc sprawiedliwie, ale skoro na śpiewaniu się zna, to nie martwię się
Karolak-wprowadzi na pewno trochę humoru :D
Nie wiem czy będzie czwarty juror, przy przedstawianiu ramówki nie został uwzględniony, nie wiem czy to ktoś profesjonalny, ale nie znany szerszej widowni, czy może ograniczą jury do trzech osób, ja chętnie w fotelu czwartego jurora widział bym Jacka Cygana :wink:

Ciekawe czy komuś będzie się chciało czytac moje przemyślenia odnośnie uczestników.
Jeszcze dodam, że jest tylko jedna aktorka Joanna Koroniewska(może Bosak jeszcze na siłę), teraz pewnie Polsat stara się odróżnic to drastycznie od Joś, ale podejrzewam, że od drugiej edycji połowa uczesników, albo i więcej to będą aktorzy, a połowa połowy, to Ci aktorzy co już brali udział w Joś :mrgreen: Tak na wstępie,to będe kibicował głównie parom Cerekwicka& Brzózka i Koroniewska&Zagrobelny już mam wymarzony finał, bardzo ciekawią mnie występy Wiśniewskiej i Pudziana i mam nadzieję, że Frąckowiak i Ostrowska nie odpadną tak szybko. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Początkowo niezbyt chętnie odnosiłem się do tego programu, mając już trochę dosyć programów z gwiazdkami, ale zestaw gwiazd naprawdę niezły. :)
Najbardziej zaskoczyło mnie to, że Radek Brzózka ma wziąć udział w show Polsatu. :shock: Pozytywne zaskoczenie, bardzo lubię tego prezentera. :D Będę trzymał za niego kciuki, tak jak i za Pudziana, Koroniewską, ciekawi mnie też Halama.

Zobaczymy jak się sprawdzi Mariusz Kałamaga w roli prowadzącego. Ja go ogólnie bardzo lubię, tak jak i cały kabaret Łowcy.B Pewnie dzięki niemu humoru nie zabraknie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

A ja jestem zażenowany nowym programem ::kwasny::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Super odcinek Survivora :) Nie mogę się już doczekać kolejnego - ciekawe co się stało Boston Robowi... Teraz wszystkie odcinki będą dwugodzinne czy tylko premierowy taki był? Fajnie by było gdyby tak już zostało na stałe :P Wracając do wydarzeń w tym odcinku to świetny był ten pierwszy konkurs o nagrodę. Sugar świecąca piersiami i pokazująca środkowe palce, wygrana Coacha nad Colbym, wybicie barku Stephanie i złamany palec Ruperta. Szkoda, że Heroesi się kontuzjowali, mam nadzieję, że będą w stanie normalnie konkurować, choć złamany palec na pewno bardzo boli. Dalton Ross był obecny podczas kręcenia tego konkursu i mówił, że tak naprawdę było więcej rund. Po pierwszych czterech Heroes prowadzili 4-0 i to w jednej z nich Stephanie wybiła sobie bark, gdy próbowała przyklepać zwycięstwo na macie. To co pokazywali w tv, czyli kolejną rundę Stephanie i Cirie vs. Parvati i Danielle wygraną na korzyść tych drugich działo się już po wybiciu barku Stephanie! Niezła babka skoro dała radę tak walczyć z taką kontuzją. Co do pozostałych bohaterów to Russell mnie nie zawodzi, znów próbuje starych sztuczek, ciekawe czy znów znajdzie HII ;) Coach i Jerri, kto by pomyślał ;) Pasują jednak do siebie, bo oboje są bardzo dziwni :P Nie wiem komu mam kibicować bo lubię osoby zarówno z Villains jak i z Heroes, ale nie żałuję, że odpadła Sugar. Choć jej łażenie w nocy za Colbym było całkiem śmieszne ;) Teraz mógłby odpaść Randy, nigdy tego dziada nie lubiłam ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Sugar przedstawiono jako słabą fizycznie i roztrojoną emocjonalnie osobę. ::kwasny:: Myślę, że to było zamierzone ::ok:: , bo Sugar to ulubiona kobieta w Survivor a cały sezon 17 należał do niej.To była pierwsza eliminacja z wielu, która złamała mi serce :( Sytuacja w Heroesach rozkłada się fatalnie, grupa podzielona na dwie części, jedna chce wyelimninowac Cirie (Tom, Stephenie, Colby) druga Stephenie(Cirie, Amanda, Candice, James), oby wolni strzelcy namieszali, ale jak wiemy sytuacja Survivor w ciagu godziny moze zmienic sie o 180 stopni. :D

Coach i Jerri :lol: Kto by się spodziewał. Dwie królowe odcinka to Cirie, która chce gra ale nie ma z kim :roll: wyeliminowanie Stephenie na tym etapie to byłby klasyk coś ala Yau-Mana w Microneci i to byłby strategiczny ruch dla Cirie. I Parvati wchodząca w układ z Russellem, bo wie, że tak trzeba :lol: Sandra była świetna

Z szęściu moich faworytek zostało pięc, więc odcinek nie zaliczam do udanych.
Sandra, Stephenie, Parvati, Cirie i Jerri, trzymam kciuki tylko Jerri niech skończy z Coachem, bo się kompromituje ::loll::
Awatar użytkownika
wiwi

Sugar zawsze była słaba emocjonalnie. W swoim sezonie non stop ryczała. Nawet Jeff Probst w videoblogu nakręconym zaraz po zakończeniu tribal council powiedział, że pewnie teraz Sugar płacze w trakcie nagrywania swoich pożegnalnych słów ;) I jak słusznie zauważył ani uczestnicy nie będą za nią tęsknić ani ona za nimi. Widocznie nie była gotowa znów podjąć wyzwanie ;) Cieszę się, że moi ulubieńcy nie polecieli na początku. A czy na razie zgadza się kolejność odpadania osób o których kiedyś pisałeś? Tylko nie mów kto następny ;)
- dobrze
Tkk_Bolly

Oczywiście się zgadza, śmieszne bo podobno użytkownicy Survivor Sucks znali tylko około 8 uczestników show kiedy dowiedzieli się, że Sugar poleciała pierwsza :wink:
Ale szkoda mi Sugar :( Wiedziałem, że pierwszy odcinek mi się nie będzie podobał, z resztą jakbym obejrzał pierwszy odcinek i zobaczył tą sytuację która teraz jest w grupie bohaterów to oglądac by mi się odechciało
Ale jest nadzieja, że wszystko inaczej się potoczy. Nie wiem czy pamiętasz wiwi pierwszą radę w Micronesii gdzie walka toczyła się między Parvati a Elizą a ostatecznie obie doszły do połączenia, a jedna nawet wygrała :mrgreen: oby było tak samo w Bohaterach ::ok::
Awatar użytkownika
wiwi

Pamiętam, szkoda że Eliza nie występuje w tej edycji, bo bardzo ją lubiłam, a szczególnie jej miny i przewracanie oczami ;)
- dobrze
ODPOWIEDZ