Dante Damiano

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Na początku go bardzo lubiłem, a teraz niby nadal go lubię, ale jednak mnie wkurza. Nadal uważam, że powinien być z Bridget, ale to co zrobił z Felicią było totalnie bez sensu. Jaki normalny facet oświadcza się jednej, ta go odrzuca i ten za kilka dni oświadcza się innej? ::plask wczolo: Felicia też jest tu winna, że go przyjęła i nie wpadła na to, że miłość nie znika z dnia na dzień. Ale na urodzie nic mu nie ubyło :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: on jest takim plastykowym kenem
Nie do końca, Ken miał bardziej zadbany brzuch.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

No właśnie, jego brzuch nie jest taki idealny. A poza tym czy to jego wina, że matka natura obdarowała go taką urodą? A to, że jest dobrze zbudowany, co już jest kwestią własnej pracy, a nie matki natury, to jak najbardziej zaleta. Nie sądzę, żeby określenie "Ken" do niego pasowało.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A ja się zgadzam z Damiansem, normalny facet nie ma czasu się picować 6 godzin dziennie przed lustrem, czy tyleż czasu ćwiczyć, żeby potem być panem idealnym :lol:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A normalna kobierta ma? ::rad::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też nie ma, dlatego poddaje się operacją plastycznym, albo ma zmarszczki.

Dante jest denerwujący sam w sobie, jeszcze na początku nawet go lubiłem, ale teraz, jak doszły jeszcze te jego rozterki, którą z sióstr Forrester wybrać, to już w ogóle zrobił się nie do zniesienia.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Kobieta już bardziej, nie wiem jak dla Was, ale dla mnie facet picujący się tyle samo lub dłużej niż kobieta jest zdecydowanie dziwny.
Tomala

Ćwiczenia są również dobre dla zdrowia ::chytry:: Moim zdaniem od wcale nie jest taki odpicowany tylko po prostu zadbany :wink: Nie ma przecież makijażu, ani jakichś wymyślnych fryzur :lol:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Mikiks pisze:A ja się zgadzam z Damiansem, normalny facet nie ma czasu się picować 6 godzin dziennie przed lustrem, czy tyleż czasu ćwiczyć, żeby potem być panem idealnym :lol:
On nie jest normalnym facetem, to aktor. :P Mnie tylko zastanawia czy ma aż tak ciemną cerę, czy doprawia ją jeszcze solarką. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No Antonio jest zadbanym facetem kiedy trzeba, wystarczy zerknąć na jego zdjęcia z sesji w majtkach Calvina :P Teraz Dante w B&B wygląda nieco gorzej niż jak się pojawił (tak wg mnie).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dantego ostatnio coś mało, zobaczymy czy jak się dowie, że ma to upragnione dziecko z Bridget, po raz kolejny zmieni obiekt swoich uczuć. :lol:
Tak poza tym to nie podoba mi się para Felicia/Dante. Nie widzę pomiędzy nimi wielkiego uczucia, a na pewno nie ze strony Dantego.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Oni już teraz zachowują się jak "stare dobre małżeństwo". Nie ma żaru.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Z Dantego zrobił się drugi nikt - sypia z kim popadnie i później nie wie, skąd ma tyle dzieci. :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

"Chorągiewka" Dante pozostał jednak przy Felicii. Mimo wszystko nadal nie widzę pomiędzy nimi żadnego wielkiego uczucia... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Bardzo mnie dzisiaj zdziwiło, że Dante taki zdecydowany był :) Ale ja też nie widzę uczucia między nim, a Felicią. Wcześniej mówił jak to kocha Bridget nad życie, a teraz jest z Felcią i w ogóle nie ma między nimi chemii. Przynajmniej tego nie widać.
ODPOWIEDZ