Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:A ja jestem zażenowany nowym programem ::kwasny::
Damians, oswoiłeś się już z myślą, że nie będzie Edyty. I ponownie nie możesz doczekac się na program :D :?: (Ja tak miałem wraz z odpadnięciem Jabłczyńskiej i zagrożeniem Liszowskiej i Włodarczyk w Joś, i przeszło mi gdzieś w połowie tygodnia :D )

Jak Kałamaga sobie nie poradzi to wezmą Ibisza :mrgreen: No, ale Doda swojego miejsca w jury na pewno nie odda po ostatnią edycję :twisted: ::rad::

Kilka newsów odnośnie programu, a więc bedzie miał 10 odcinków, co oznacza, że w pierwszym żadna para nie odpada :D a w finale zobaczymy dwie pary
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cały czas o tym myślałem i w końcu teraz sprawdziłem i dobrze myślałem, Koroniewska w TzG tańczyła w parze z Kochankiem :mrgreen: A teraz będą ze sobą rywalizować :lol: ::loll::
Bolly, emocje z JOŚ już nigdy nie wrócą, a Edyty nikt nie zastąpi.

Nie będę sam siebie oszukiwał, pewnie będę oglądał ten program, ale bez większych emocji i z niesmakiem i zażenowaniem oraz z wielkim żalem, że mogło być coś fajnego,a powstało takie coś...

Chyba, że Doda jakoś wybitnie poniży i wyśmieje jedną z uczestniczek, wtedy może, może... :twisted:

A jeszcze rozwalił mnie dzisiejszy tekst z Pudelka, gdzie skomentowali duet Santor - Doda ( Boże, tak sobie myślę, że one w finale mogą razem zaśpiewać :shock: ):

"W rozmowie z Super Expressem Irena Santor zdradza powody, dla których zgodziła się zostać jurorką w nowym programie Polsatu Tylko nas dwoje. Na jej decyzję ogromny wpływ miała dyrektor programowa stacji, Nina Terentiew.
To osoba, która wie wszystko o telewizji i jeszcze trochę więcej, więc ufam jej, że program nie będzie zły - powiedziała piosenkarka.

Widocznie nigdy nie oglądała Gwiezdnego cyrku ani programu Michała Koterskiego...

Najwięcej emocji wywołała wiadomość, że Santor zasiądzie w jury obok Dody. Jednak legenda polskiej piosenki podchodzi do tego bardzo spokojnie: Dlaczego mam się obawiać Dody? Przecież ona nie gryzie.

Czyli programu Gwiazdy tańczą na lodzie też nie oglądała. W sumie to dobrze o niej świadczy."

::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Widocznie nigdy nie oglądała Gwiezdnego cyrku ani programu Michała Koterskiego...
Heh, dobre. Te programy faktycznie były, lekko mówiąc, nieudane. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

W nowym show Polsatu pojawi się druga Natasza Urbańska:

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,756 ... lsatu.html

O jej przeszłości oczywiście nic nie wspomną i zrobią z niej początkującą wokalistkę. :lol:
Tkk_Bolly

I jakie odczucia wiwi po pierwszym odcinku The Amazing Race?

Ja mam nawet pozytywne, choc i tak uważam, że troszkę za szybko się to dzieje i nie mieliśmy okazji poznc dobrze wszystkich uczestników. Brawa dla Jeffa i Jordan ::rad:: Jedyna wpadka to jak Jordan chciała kupic bilet do Chin :P A takto radza sobie bez zarzutu. Kto by pomyślał, że najlepszymi parami okaże się zwyciężczyni Big Brothera i miss Californi :D Jordan świetnie sobie poradziła przechodząc po tej linie , trochę mnie zaskoczyła. Innych par do końca nie poznałem, ale najsympatyczniejsza wydawała się babcia z wnuczką, ciekawe połączanie btw. :)
Kilka plusów to, że pary często ze sobą się schodzą przez pociągi etc, więc jest bezpośrednia rywalizacja, minus, że mało pokazali charakterów uczestników i ich nie przedstawili praktycznie, minus też że pokazali to małżeństwo smutne udzielające wywiadu po wyścigu (pokazali gdy wyścig był w trakcie), a częsc wesołych, więc można było się spodziewac, że to oni polecą

Które edycję były All Stars, czy zdażało się, że jakaś para wystąpiła dwa razy w all-stars(łączenie trzy) i ostatnie pytanie trochę skomplikowane czy zdażyło się aby np w All-stars2 wzięła udział para, która była w sezonie przed All-Stars1.Ale nie proszę o konkrety bo kto wie może zacznę oglądac :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi się ten odcinek wydał niezbyt ciekawy niestety :( Drużyny jakieś takie nudne. Jedynie ta para lesbijek i ojciec-trener baseballa z córką wydają mi się fajni, ale pewnie niedługo odpadną... Spodobali mi się głównie ze względu na teksty (lesbijki) i za akcję z malowaniem czyjegoś domu ::loll:: (ojciec z córką). To na razie pierwszy odcinek, więc może później się do kogoś jeszcze przekonam. Do tej pory Amerykanie dali popis swojej głupoty (chociaż ostatnio w każdej edycji to norma, że nie znają geografii lub niektórych słów po angielsku (np. niedawno koleś miał znaleźć świecznik, ale nie wiedział co to jest! ::loll:: )). O ile dobrze pamiętam Chile zostało pomylone z Chinami, Gwatemalą, Brazylią a na koniec z... Niemcami ::plask wczolo: Para z BB więc nie będzie jedyną głupiutką w programie ;) Zwłaszcza, że ta miss nastolatek ostro depcze Jordan po piętach ze swoją "inteligencją" ;) Na razie jedna para z BB jest mi obojętna, ale za krótki był odcinek, żeby dokładniej ich poznać ;) Szkoda, że nie puścili 1,5h odcinka, czasem tak robili... Póki co to na razie nowa edycja Survivora bije na głowę TAR ;) Zresztą najlepsze edycje TAR to te pierwsze 10 bez edycji z 4-osobowymi rodzinami, czyli 8.

Co do Twoich pytań to była tylko jedna edycja All-stars, sezon 11 ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Damians

Zamiast Mietka wystąpi... Iwan ( bez Delfina ) ::loll:: ::plask wczolo:

Oficjalny powód, to wcześniejsze zobowiązania, a nieoficjalnego możemy się domyślać... Moja teoria spiskowa jest taka, że Edytka na koncercie Jedynki przemówiła Mietkowi do rozumu, żeby nie brał udziału w czymś takim z Dodą i jeszcze jedną osobą, i dlatego zrezygnował.
Tkk_Bolly

Hmm mozliwe, że Doda jechałaby po Mietku, bo kojarzył by jej się z Edytą. Ale to pozytywna zmiana, na Mietka patrzec nie mogę :roll: a i to żaden wielki wokalistka jak o nim się mówi. A Ivanowi kibicowałem w Tańcu, do tego jest bardzo sympatyczny, fajnie bedzie go zobaczyc w nowym show. :D Ekipa na peirwszą edycję jest fenomenalna. Nie mogę się doczekac. To będzie o wiele lepsze niż VII edycją Joś, gdzie szansę na jakiekolwiek gwiazdy były mizerne
Tkk_Bolly

Nowe kontrowersyjne jury

Obrazek

Dla tych, którzy zastanawiają się czy będąc jurorką Doda pokaże lwi pazur, czy gołębie serce, odpowiedź może być tylko jedna.

"Mam tak bogatą osobowość, że szufladkowanie mnie w podgrupy typu surowa - łagodna jest krzywdzące. Jestem bardzo nieprzewidywalna i kompletnie nie jestem w stanie przewidzieć, co zrobię za pięć minut, a co dopiero jakim będę jurorem" - oświadczyła Doda

"Po cichutku mam faworytów, ale nie będę zdradzał. Chcę być osobą bezstronną w tym programie. Wprowadzającą klimat pozytywnej energii i miłej zabawy. Mam nadzieję, że uda mi się wykonać to zadanie" - przyznał lider kabaretu Łowcy. B.

Start coraz bliżej ::rad:: Nina zorganizowała wspólną kolację osób związanych z programem, pewnie po to aby wszyscy tworzyli zwartą ekipię, tak jak kiedyś w Joś
Tkk_Bolly

Artur Orzech zostanie współgospodarzem nowego talent-show TVP 1 „Śpiewaj i walcz”. Zastąpi Wojtka Łozowskiego z zespołu Afromental, który jeszcze przed startem formatu wycofał się z projektu.

Orzech jest dziennikarzem muzycznym, corocznym komentatorem konkursu Eurowizji w TVP 1. „Śpiewaj i walcz” poprowadzi razem z Aleksandrą Rosiak, prezenterką „Kawy czy herbaty”? w tej stacji. Oboje byli razem gospodarzami polskich preselekcji do Eurowizji, które Jedynka transmitowała w minioną niedzielę.

Celem „Śpiewaj i walcz” będzie wyłonienie debiutujących wokalistów i zespołów, którzy zaśpiewają w koncercie Debiuty tegorocznego festiwalu w Opolu. Pierwsze cztery odcinki programu pokazywać będą relacje z castingów, które zorganizowane zostaną w czterech miastach: Warszawie (27 lutego br.), Gdańsku (7 marca br.), Krakowie (13 marca br.) i Wrocławiu (21 marca br.).

Na każdym castingu wybranych przez jury programu zostanie pięciu uczestników, z których widzowie wytypują najlepszą czwórkę. Dwie wybrane ósemki wystąpią w dwóch programach na żywo – w każdy z nich jury wybierze trójkę uczestników do odpadnięcia, a widzowie ocalą jednego z nominowanych w głosowaniu sms-owym. W kolejnych odcinkach „live” występować będą wszyscy uczestnicy, którzy pozostali w programie. Po każdym wydaniu jury typować będzie do odpadnięcia dwóch wykonawców, a widzowie ocalać będą jednego z nich. Najlepsza szóstka zaprezentuje się w Opolu. Ale zawiły format, trochę za bardzo :roll: mam nadzieję, że po wyłonieniu tej szóstki będzie się program dalej toczył i poznamy zwycięzcę w jednej osobie, bo jesli nie to porażka

W programie uczestnicy śpiewać będą tylko polskie piosenki, a pomagać im w przygotowaniach do występów będą gwiazdy muzyki, m.in. Krzysztof Cugowski, Kora czy Grzegorz Skawiński. W składzie jury znajdą się Krystyna Prońko :D , Marek Kościkiewicz oraz producent muzyczny Mark Tysper.(ale nijakie jury ::cojest:: )

Show „Śpiewaj i walcz” będzie nadawane w piątki o 20.15 począwszy od 5 marca br. Producentem wykonawczym programu będzie firma Rock and Roll Production, która jest też pomysłodawcą tego formatu.

Interesuje się muzyką, w piątki nie ma nic ciekawego więc będe oglądał, ale trochę mi to wszystko przypomina otoczką nieudany Hit Generator

A dziś nowy odcinek Survivor :D
Goku

Post autor: Goku »

"Śpiewaj i Walcz"? Na początku jak przeczytałem ten tytuł to stwierdziłem, że to jakiś nowy program z gwiazdami w którym walczą one ze sobą na ringu równocześnie śpiewając piosenki ::loll::.
Tkk_Bolly

Jak wiwi wrażenia po odcinku? Dla mnie fatalny . Drugi odcinek i druga moja faworytka odpadła. Ikona sezonu 10, ikona przetrwania i cały sezon 11 jej kibicowałem. Biedna Stephenie :cry: A więc zostały tylko Parvati, Cirie, Jerii i Sandra, którym kibicuje
Awatar użytkownika
Damians

Jaka żenua ::plask wczolo:
A te oficjalne zdjęcia par nie mieszą się nawet w ramach kiczu, to jest coś jeszcze poniżej ::kwasny:: :x
Awatar użytkownika
Damians

Obejrzałem wywiad z Dodą dla Plejady jestem jeszcze bardziej zażenowany ::kwasny::
"Zapraszam na program do Polsatu, którego nazwy nie pamiętam, mam nadzieję, że nie zdominuję tego programu, jak wszystkiego, gdzie się pojawiam" :?
Tkk_Bolly

Damians pisze:Jaka żenua ::plask wczolo:
A te oficjalne zdjęcia par nie mieszą się nawet w ramach kiczu, to jest coś jeszcze poniżej ::kwasny:: :x
A gdzie mogę znalezc te zdjęcia :D ?
ODPOWIEDZ