Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)
Według http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/ ... o,cpr.html 27 lutego Polsat rozpoczyna emisję 6 sezonu
.
- Adex-fan Brooke
Może dosięgła ich konkurencja Fox Life i chcą zyskać widzów? No właśnie kiedy na Fox Life premiera 6 sezonu? Szok że tym zmasakrowanym przez autobus okazał się George, ciekawe czy go uśmiercą bo coś czytałem że tak może być, ale wolę więcej spoilerów nie czytać. Dajcie znać jak będzie gdzieś nadchodził nowy odcinek. Ściągam różne seriale z netu i tego mi się nie che, wolę go oglądać w tv.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z drugiej strony nie wiadomo, czy to nie jest pomyłka. Sezon 5 ma 24 odcinki, a tu jest po 5x23 od razu 6x01, więc całkiem możliwe, że tylko na tej stronie ktoś pomylił numerację.
A tak poza tym to właśnie skończyłem 3 sezon
.
Burke zostawił Cristinę praktycznie przed ołtarzem
. Wiedziałem, że po tym sezonie odchodzi z serialu, ale myślałem, że jakoś inaczej to rozwiążą
.
Bez sensu, że moja ulubiona para - Addison i Alex - nie będzie miała nawet szansy być razem, bo Addison teraz wyjedzie do L.A. i jest w tej durnej "Prywatnej Praktyce", a Alex pewnie będzie dalej uganiał za głupią Avą, czy jak jej tam, która niestety nie umarła kiedy miała okazję
.
I jestem całkowicie przeciwny parze George & Izzie, mam nadzieję, że nie będą razem, bo to głupota moim zdaniem, wolałem jak byli przyjaciółmi
. Na dodatek szkoda mi Callie
.
Nie wiem co teraz z parą Meredith & Derek, ale jakoś nie bardzo mnie to interesuje, oni są strasznie nudni. Bardziej szkoda mi Meredith z tego powodu jak ją potraktował jej ojciec
.
I jestem w szoku, że Miranda nie została szefową rezydentów
.
No i pojawiła się Lexie
.
A tak poza tym to właśnie skończyłem 3 sezon
Burke zostawił Cristinę praktycznie przed ołtarzem
Bez sensu, że moja ulubiona para - Addison i Alex - nie będzie miała nawet szansy być razem, bo Addison teraz wyjedzie do L.A. i jest w tej durnej "Prywatnej Praktyce", a Alex pewnie będzie dalej uganiał za głupią Avą, czy jak jej tam, która niestety nie umarła kiedy miała okazję
I jestem całkowicie przeciwny parze George & Izzie, mam nadzieję, że nie będą razem, bo to głupota moim zdaniem, wolałem jak byli przyjaciółmi
Nie wiem co teraz z parą Meredith & Derek, ale jakoś nie bardzo mnie to interesuje, oni są strasznie nudni. Bardziej szkoda mi Meredith z tego powodu jak ją potraktował jej ojciec
I jestem w szoku, że Miranda nie została szefową rezydentów
No i pojawiła się Lexie
Ostatni odcinek był świetny. Bardzo ciekawe te wspomnienia.
Kto by pomyślał, że Baley miała problemy z siłą przebicia. Jej fryzura mnie rozwaliła
Richard miał super wspomnienia z Ellis. Ale widać było, że Ellis nie była zbyt dobrą matką dla Meredith
Liczyła się dla niej przede wszystkim praca i Richard. Takie odniosłem wrażenie. No i dowiedzieliśmy się jak wyglądał SGH ileś tam lat temu
Trochę dziwnie się teraz ogląda Dereka w roli szefa. Za młody mi się on wydaje.
Bez sensu jest teraz z Izzie. W tym sezonie prawie wcale jej nie ma. Już się zaczynam zastanawiać czy nie lepiej było ją uśmiercić. Czy ona jeszcze w ogóle wróci na stałe?
Jeszcze taki szczegół. 2 lub 3 odcinki temu Lexie przefarbowała się na blond
Zaskakująca zmiana. Lepiej jej było w ciemnych włosach, ale w tych też wygląda nieźle. Dobre było jak Mark jej nie poznał i chciał ją poderwać
Kto by pomyślał, że Baley miała problemy z siłą przebicia. Jej fryzura mnie rozwaliła
Richard miał super wspomnienia z Ellis. Ale widać było, że Ellis nie była zbyt dobrą matką dla Meredith
Trochę dziwnie się teraz ogląda Dereka w roli szefa. Za młody mi się on wydaje.
Bez sensu jest teraz z Izzie. W tym sezonie prawie wcale jej nie ma. Już się zaczynam zastanawiać czy nie lepiej było ją uśmiercić. Czy ona jeszcze w ogóle wróci na stałe?
Jeszcze taki szczegół. 2 lub 3 odcinki temu Lexie przefarbowała się na blond
Wczoraj w nocy skończyłem 5 sezon "Chirurgów"
. Ogólnie sezon był świetny, miłe zaskoczenie po nieco słabszym(choć też dobrym) sezonie czwartym.
Finał był genialny!
Chyba tylko 2 sezon miał finał lepszy od tego
.
Szkoda tylko, że wiem kto odszedł z serialu, a kto w nim został, bo tak to mógłbym się chociaż denerwować o Izzie. A George jest mi obojętny już od jakichś dwóch sezonów, więc za bardzo mnie jego śmierć nie rusza... Chociaż ta scena w której Meredith dowiedziała się, że ten koleś to George była świetna!
Fajna była ta scena ze "ślubem" Meredith i Dereka
.
Uwielbiam parę Callie&Arizona
. Dobrze że Hahn zniknęła na początku sezonu, bo jej nie znosiłem i zdecydowanie nie pasowała do Callie!
Uwielbiam też parę Mark&Lexie
.
Parę Cristina&Owen też lubię, choć wolałem Cristinę z Prestonem
.
Szkoda mi Mirandy
. Jej mąż to dupek...
Podoba mi się też to, że w tym sezonie nie było tak jak w poprzednim, bo w sezonie czwartym za każdym razem jak polubiłem wątek jakiegoś pacjenta to on umierał
. W tym sezonie chyba tylko ze 2 razy taka sytuacja miała miejsce.
No to zostało mi już tylko 15 odcinków do obecnych z USA
.
btw. Moim zdaniem bezsensownym pomysłem był crossover z Private Practice. O ile na tej stronie z której ja ściągałem odcinki, wśród odcinków GA był dorzucony link do tego crossoverowego odcinka PP, to ktoś oglądający serial na Polsacie w ogóle nie będzie wiedział co wydarzyło się między 15 a 16 odcinkiem. No i jeszcze poza scenami w Seattle Grace musiałem wytrwać przez resztę nudnego odcinka PP...
Ale z drugiej strony fajnie, że Addie wciąż pojawia się w GA, choć szkoda, że tylko raz na sezon
.
Finał był genialny!
Szkoda tylko, że wiem kto odszedł z serialu, a kto w nim został, bo tak to mógłbym się chociaż denerwować o Izzie. A George jest mi obojętny już od jakichś dwóch sezonów, więc za bardzo mnie jego śmierć nie rusza... Chociaż ta scena w której Meredith dowiedziała się, że ten koleś to George była świetna!
Fajna była ta scena ze "ślubem" Meredith i Dereka
Uwielbiam parę Callie&Arizona
Uwielbiam też parę Mark&Lexie
Parę Cristina&Owen też lubię, choć wolałem Cristinę z Prestonem
Szkoda mi Mirandy
Podoba mi się też to, że w tym sezonie nie było tak jak w poprzednim, bo w sezonie czwartym za każdym razem jak polubiłem wątek jakiegoś pacjenta to on umierał
No to zostało mi już tylko 15 odcinków do obecnych z USA
btw. Moim zdaniem bezsensownym pomysłem był crossover z Private Practice. O ile na tej stronie z której ja ściągałem odcinki, wśród odcinków GA był dorzucony link do tego crossoverowego odcinka PP, to ktoś oglądający serial na Polsacie w ogóle nie będzie wiedział co wydarzyło się między 15 a 16 odcinkiem. No i jeszcze poza scenami w Seattle Grace musiałem wytrwać przez resztę nudnego odcinka PP...
Moim zdaniem też. Dobrze, że Addison się pojawia od czasu do czasu, ale to już nie to samo. I właśnie najbardziej bez sensu jest robienie wspólnych wątków i pokazywanie ich na zmianę w GA i PPGoku pisze:btw. Moim zdaniem bezsensownym pomysłem był crossover z Private Practice. O ile na tej stronie z której ja ściągałem odcinki, wśród odcinków GA był dorzucony link do tego crossoverowego odcinka PP, to ktoś oglądający serial na Polsacie w ogóle nie będzie wiedział co wydarzyło się między 15 a 16 odcinkiem. No i jeszcze poza scenami w Seattle Grace musiałem wytrwać przez resztę nudnego odcinka PP...Ale z drugiej strony fajnie, że Addie wciąż pojawia się w GA, choć szkoda, że tylko raz na sezon
.
A co do "ślubu" Dereka i Meredith to zobaczysz jak cię to będzie wkurzać w 6. sezonie, kiedy będą się uważać za małżeństwo
DokladnieTomala pisze:[A co do "ślubu" Dereka i Meredith to zobaczysz jak cię to będzie wkurzać w 6. sezonie, kiedy będą się uważać za małżeństwo[/color]
- Adex-fan Brooke
Mailo: w środę zaczynam 6 sezon na Fox Life, wkrótce pogadamy bez bieli 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Heh ta para jest mi w sumie obojętna, zobaczy się co dalej a dlaczego to na biało piszesz? 5 sezon już był w polskiej tv.