Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

Nie tytuł roboczy, a od początku było "Tylko nas dwoje", nawet w tej wiadomości którą wkleiłeś w pierwszym poście :P.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nazwa tematu została zmieniona. Nie mogli wymyślić lepszego tytułu show? ::plask wczolo:
Goku

Oglądał ktoś dzisiaj You Can Dance? Moim zdaniem TVN zrobił mądrze, robiąc tak długą przerwę, bo program znów ogląda się z przyjemnością. Wcześniej był zdecydowany przesyt, przez co trzeciej edycji nie oglądałem wcale, a czwartą niecałą. No i podoba mi się nowa oprawa programu :). A Mucha w roli jurora jest lepsza od Weroniki :P.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dokładny tytuł w polskiej wersji brzmi "Tylko nas dwoje.Just the two of us" :wink: I ten mi się podoba. :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

A mi się podoba jeszcze mniej. Te półpolskie-półangielskie tytuły są strasznie tandetne i chyba jedynie przy YCD to pasuje(szczególnie, że i tak nikt poza lektorem z reklamy nie wymawia pełnego tytułu xP). A co do samego programu to jestem prawie pewien, że zakończy się po pierwszym sezonie. Nietrafiony tytuł, nietrafione gwiazdy, nietrafione jury, nietrafiona prowadząca, nietrafiony format, nietrafiona stacja. Gorzej już być chyba nie może.
Tomala

Post autor: Tomala »

Też uważam, że dobrze, że była ta przerwa. Mocno się stęskniłem za programem i będzie się oglądać z większą przyjemnością. Chociaż nigdy nie przestałem oglądać z powodu przesytu. Nowa czołówka nie jest zła, ale wolałem starą.
Mucha w roli jurorki średnio mi na razie pasuje, ale przyzwyczaję się. Niby nic takiego nie mówiła, ale takim dziwnym tonem i ona mi się wydaje za młoda na jurorkę. Jedynym wyjątkiem od tej zasady jest Doda xD Ogólnie wolałem Weronikę.
Tkk_Bolly

Jakie wiwi odczucia po 4-tym odcinku Survivor
Nareszcie bardzo ciekawa rada, ciekawie głosy się rozłożyły , ciekawy blindside. Cirie jeszcze raz udowodniła, że jest najlepszym graczem wszechczasów, nawet odeszła... bo była najlepsza w glorii chwały. Jej pomysły, strategie są znakomite. Obyśmy ją jeszcze zobaczyli w kolejnych sezonach. Amanda i James kolejny raz się ośmieszyli, jak chcieli wejśc w sojusz z Tomem i Colby'm :lol: ::loll:: Dlaczego ciągle promują tą dwójkę(Amandę i Jamesa) JT działa na dwa fronty, podoba mi się, że wreszcie gra, albo przynajmniej stara się grac
Tym samym w czterech odcinkach straciłem trzy faworytki w plemieniu bohaterów i nie został już tam nikt wart uwagi. Choc Tom i Candace widac, że mają jakiś plan. Teraz kibicuję zdecydowanie Łotrom Parvati, Sandrze i Jerii

Za chwilę Śpiewaj i walcz! :D
Tkk_Bolly

Pierwszy odcinek Śpiewaj i walcz bez rewelacji, ale jest jeden plus bardzo duży plus, mam już swojego faworyta :D Mianowicie ten mulat, który ma świętny głos, wręcz romantyczny, idealnie sprawdza się w balladach, sympatyczny człowiek. A reszta oby dwie dziewczyny, tóre przeszły śpiewac nie umiały, zespól z kiepskim wokalistą i ten chłopak co spiewał dla dziewczyny też cieniutko. :roll: Mnie oprócz Natanela czy jak mu tam podobała mi się utleniana blondynka i ten gosc co spiewął "Jej portret"
Z jury trochę bezbarwne, ale nikt mnie z niego nie denerwuje więc jest ok, prowadzenie też fajnie, bo Orzecha lubię, zobaczymy co dalej
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ciekawa byłam, czy pojawią się Hidden Immunity Idols i są ;) Od razu się tribal council rozruszało ;) Szkoda, że Russellowi wypadła ta karteczka ze wskazówką. Gamoń jeden ;) Już widzę jaka by była akcja gdyby udało mu się to wyciągnąć bez zauważenia innych, ale że Russell to magnes na HII to pewnie znajdzie go prędzej czy później. Gorzej, że inni chcą się go pozbyć, choć znając go to jeszcze nieźle namiesza :) Co do Heroes to w sumie dobrze, że się pozbyli Cirie, bo jest niebezpieczna jeśli chodzi o strategię, a w konkursach raczej się nie przydaje. Wiadomo, że dla jej fanów to może być cios, że tak szybko odpadła, ale ja miałam w Heroes większych faworytów ;) Podoba mi się nowy sojusz (JT, Tom i Colby), tylko JT nie jest już taki krystaliczny jak w Tocantins - co realizatorzy co chwilę podkreślają ;) Niech Heroes zaczną w końcu wygrywać i będę w pełni zadowolona! I jeszcze perełka tego odcinka - Dragon Slayer nawet gdy płacze nie może się powstrzymać od wychwalania samego siebie ::loll::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

wiwi pisze:Co do Heroes to w sumie dobrze, że się pozbyli Cirie, bo jest niebezpieczna jeśli chodzi o strategię, a w konkursach raczej się nie przydaje. Wiadomo, że dla jej fanów to może być cios, że tak szybko odpadła, ale ja miałam w Heroes większych faworytów
No z tym niestety muszę się zgodzic, choc kocham Cirie i Parvati to wiedziałem , że obie już na samym początku będą celem, jako dwie najlepsze zawodniczki. W konkurencjach jeśli chodzi o układanki i inne konkurencje umysłowe to Cirie jest niezastąpiona, co wielokrotnie udowodniła. Z resztą w Palau jak zostali w jednym plemieniu Stephenie, Bobby Jon , Ibrahim i ten ostatni Frank się chyba nazywał to i tak przegrywali mmo to, że byli bardzo silini fizycznie, nawet tu Herosi już powinni wygrywac, a jak do tej pory... Tu się liczy nie siła, a spryt i umysł. Jeszcze nie wiem , czy chwaliłem Toma, za to, że już w 1. odcinku chciał wywalic Cirie, niestety, ale to był bardzo dobry pomysł. Grze Cirie nic nie mogę zarzucic, zrobiła co mogła, i odpadła tylko przez idola. Jak to powiedziała Cirie w jednych z wywiadów "Będe grała w Survivor aż do skutku"

Dziś był Hit dekady, to był pierwszy i ostatni odcinek jaki oberzałem tego programu, jest absurdalny, nieśmieszny, chaotyczny z durnym głosowaniem. Jedyny plus to wystep Zakopower, jednak nawet Maryla nie uratowała tego programu.
Jednak to dobra wiadomosc, za tydzień wchodzi "Tylko nas dwoje"i większosc osób, które chcą obejrzec w sobotni wieczór program rozrywkowy przy braku Mam talentów i tandetności Hitu dekady wybierze show z Dodą i Cichopek :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

O ile się nie mylę to w tej pierwszej walce o immunitet Cirie brała udział właśnie w części umysłowej a niestety na nic się to nie zdało. Do tej pory prawie w każdej konkurencji czysto fizycznej Heroes wygrali (poza ostatnią gdzie ślizgali się aby potem trafić do kosza) jednak zdecydowana większość składała się zarówno z części umysłowej jak i fizycznej. I o ile Heroes mieli ogromną przewagę w części fizycznej tak w umysłowej leżeli i kwiczeli ;) Może żeby to zmienić wystarczy usunąć Boston Roba z programu i wyznaczyć Toma do zadań logicznych ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Tak w 1. odcinku Cirie położyła konkurencję, ale z drugie strony prym chyba wiodła równie dobra Sandra.A z tych układanek to ja zapamiętałem Elizę, że prawie zawsze ona rozwiązywała i dzięki temu jej grupa wygrywała I przy końcówce układania "Oh my God, oh my God" Elizy było niezastąpione ::rad:: Wynik końcowy większości konkurenci, praktycznie zawsze jest umysłowy, bo przewaga, jaką grupa zdoła osiągnac w części siłowej drużyna, może daje 10% zadania. Bo podejrzewam, że te układanki to tak szybko nie rozwiązują , zwłaszcza niektóre i pokazują nam tylko skrót. hehe wiwi a jak mają usunąc Boston Roba z programy Herosi ::jezyk:: W Łotrach tez chyba posiadanie Tysona ma znaczenie, w swoej edycji kilka razy sam zdobył imunitet dla swojej grupy jak np łapanie piłeczki. Łotrzy są w bardzo dobrej pozycji teraz, ciekawe czy ją utrzymają ::chytry::
Tkk_Bolly

Sa dwie kolejne reklamówki z Dodą i drugi z Karolakiem, można jej obejrzyc na stronie polsatu, którą podałem wyżej. Dowiadujemy się, że Doda jest warta 160 mln złotych :mrgreen: Dobrze, że reklamują Dodą, bo ona działa jak magnes na widzów ::rad::
Tkk_Bolly

Jestem po czwartym odcinku The Amazing Race, jeszcze przed chwilą bym napisał, że to ostatni odcinek który obejrzałem. Ale skoro mamy twist to bede dalej śledził. Chyba tylko Jeff i Jordan są warci oglądania, może tez Steve i Allie, reszta par mi poprostu zbrzydła. Były kiedyś takie twisty jak brak eliminacji, a może były jakieś inne? W ogóle to coś okropnego jak człowiek się denerwuje, bo jego ulubiona para wciąż ostatnia, a odcinek zmierza do końca. W każdym razie nic dziwnego, że tego twistu użyli aby ocalic zwyciężczynie Big Brothera i ulubieńca publicznosci w tym samym sezonie :D Ale co tam niech i będą manipulacje, byle bym miał motywację, aby dalej śledzic program i pokochac format, co pozwoli mi pewnie obejrzec wszystkie edycje
Tkk_Bolly

Start już za 4 dni, a Górniak podobno dopiero teraz podpisała kontrakt http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,764 ... duza_.html Jak wiemy w każdej plotce jest ziarno prawdy. A udział Edyty mogli przeciez utajnic i zrobic wielką bombę na rozpoczęcie. Zobaczymy
ODPOWIEDZ