Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie ciągle wypomina Sheila, że ta ich prawie nie pozabijała przez swoje czyny, a teraz sama pokazała, że niczym od niej się nie różni. Oczywiście Jackie przesadziła z tymi oskarżeniami , ale to oznacza, że można kogoś zepchać ze schodów czy przerzucić przez barierki. Ogólnie się to śmiesznie komentuje, skoro jeszcze kilka minut temu ( przed wydarzeniami w rezydencji ) Stephanie próbowała uzmysłowić Jackie, że jej syn jest porywczy. :] ::krzyw::
Tomala

Post autor: Tomala »

Przecież Stephanie nie zrobiła tego celowo i w żadnym wypadku nie można porównywać jej do Sheili :!: ::plask wczolo: :lol: Sheila porywała, trzymała pod bronią a Jackie sama biegała za Stephanie i zaczęła szarpaninę.
Awatar użytkownika
Robi

Nie prównuje jej do Sheili w sposób personalny, ale mają podobny sposób działania, wszystko siłą, po trupach do celu. Stephanie z premedytacją chciała wywrócić Jackie, choć jak to ona, nie przewidziała konsekwencji, co może zakończyć się więzieniem . Wyobrażacie to sobie, Taylor i Stephanie w jednej celi ::loll::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Chciałbyś :lol: A ja mam pytanie odnośnie naszej zawsze zdecydowanej i stabilnej emocjonalnie Brooke. Kogóż wybrała: krawca czy marynarza :?: Bo widziałem końcówkę drugiego odcinka i szczerze mówiąc nie wyglądało na to, że kogokolwiek wybrała, choć w piątek mówiła, że już zdecydowała ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Chciałbyś :lol: A ja mam pytanie odnośnie naszej zawsze zdecydowanej i stabilnej emocjonalnie Brooke. Kogóż wybrała: krawca czy marynarza :?: Bo widziałem końcówkę drugiego odcinka i szczerze mówiąc nie wyglądało na to, że kogokolwiek wybrała, choć w piątek mówiła, że już zdecydowała ::rad::
Wiadomość o wypadku Jackie przerwała tak wielką chwilę, jak ogłoszenie wielkiej decyzji Brooke. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Jak to :?: Toż to niemożliwe, przecież słyszałem, że Brooke jest najważniejszą postacią tego serialu, właściwie jego fenomenem ::cojest:: ::loll:: Taka zwykła Jackie była w stanie zatrzymać akcję z jej udziałem. Nie wierzę ::rad:: Dzięki za odp., nie chce mi się oglądać na tej ich beznadziejnej stronie odcinków, będę już ogladał tylko obecne z USA, TVP1 sobie daruję :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Temu wypadkowi winne są obie, chociaż Stephanie nie strąciła Jackie celowo. A pani Marone niepotrzebnie szarpała się z seniorką rodu Forresterów. Sam wypadek był strasznie sztuczny, upadek Jackie wyglądał mi na akrobację wykonywaną przez gimnastyczkę artystyczną. ::loll:: ::loll::
Brooke nie ogłosiła decyzji. Znowu się wszystko przeciągnie.
Petropython, często wiele rzeczy kręci się wokół Brooke, widzisz jak o nią zabiegają aż 4 osoby, Ridge, Nick i ich matki. Wszyscy chcą by ona podjęła decyzję po ich myśli. Ona jest rozchwytywana z jednej strony, a z drugiej jest pod ciągłą presją i manipulacją.
Na tym przyjęciu dla Phoebe zabrakło mi Steffy.
Podoba mi się to, że Taylor zaczyna się dogadywać z Thorne'm.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dokładnie, ten upadek Jackie strasznie sztuczny, dziwnie to pokazali. :lol:
Też uważam, że obie kobiety są winne wypadkowi.

Dziwnie się oglądało na przyjęciu Phoebe takie postaci jak Dante, Harry, Shane, Felicia, Hector w jednej scenie. Tak w ogóle to ciekawe kim dla Phoebe jest Dante, chyba wujkiem?
Fajnie, że znów pojawił się Thomas, Steffy oczywiście zabrakło, ale wspomnieli, że to też jej urodziny.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

To było dobre jak Erick spytał się "Jak to sie stało" A Stefa: "Upadła" :lol: Tak jakby spadła z dywanu na podłogę:) Zawsze to co knuje Stefa wychodzi na opak - jakby znowu pchnęła Brooke w ramiona Nicka. A Nick do Sefy :"Idź do kaplicy i módl się" powinien dodać : "Idź precz szatanie !" :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Czy Tay udzielała się w radiu? Pamietacie takie czasy
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wiemy, że robiła materiały do telewizji z Pierce'm, radia sobie jakoś nie przypominam.
Shane już oczekuje wdzięczności od Phoebe. Dziewczynie się nie dziwię, znają się za krótko by mogła się do niego zbliżyć. Mam nadzieję, że Shane nieco powstrzyma się i Phoebe będzie mogła się odwdzięczyć się, ale w inny sposób.
Ridge mógłby sie powstrzymać przed podrywaniem Brooke, szczególnie teraz w takich okolicznościach. Stephanie miała pecha - w jej towarzystwie Jackie dostała ataku, ciekawe czy słyszała, jak Stephanie do niej gada, może wychwyciła, że Stephanie gada nieszczerze. ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

PetroPython pisze:Jak to :?: Toż to niemożliwe, przecież słyszałem, że Brooke jest najważniejszą postacią tego serialu, właściwie jego fenomenem ::cojest:: ::loll::
Niektórzy bardzo by chcieli, żeby tak było. :lol:

Dzisiaj Brooke powiedziała, że między wypadkiem a zbrodnią jest różnica, a ostatnio, że Taylor jest niewinna, bo śmierć Darli była wypadkiem. Dodała też coś o premedytacji i celowości czynu, już nie pamiętam, jak to brzmiało. Ale z tego wynika, że ona popełniła zbrodnię, bo chciała zabić Stephanie, kiedy myślała, że ta udaje atak serca. :P

Stephanie postępuje nie fair w stosunku do Donny, a wcześniej do Jackie. Nie można się dziwić, że Jackie na nią naskakiwała, skoro ta mieszała się do związku jej syna, próbowała go rozbić, teraz dalej to robi, w dodatku nazwała ją szmatą i nie wiadomo kim, spoliczkowała.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Pottermaniack pisze:Ale z tego wynika, że ona popełniła zbrodnię, bo chciała zabić Stephanie, kiedy myślała, że ta udaje atak serca.
No właśnie nie. Nie chciała jej zabić, tylko zdemaskować. Nie mogła chcieć jej zabić, myśląc, że ta udawała. Mówiła: "Udowodnij, że się mylę i umrzyj", nie wierząc, że tak się stanie. I mocno się zdziwiła, gdy Stephanie się "pogorszyło"... :?
:wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Omar pisze:I mocno się zdziwiła, gdy Stephanie się "pogorszyło"... :?
:wink:
Bo do niej dotarło, że próbowała zabić człowieka.
I znowu się okazało, jak wielu ludziom pomogła Taylor, anioł wcielony. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Stephanie chyba liczy na to, że z Jackie będzie źle, a może nawet nie wyjdzie z tego. Po co ona kłamie skoro i tak prawda wyjdzie na jaw ::kwasny:: I te jej tłumaczenia - ,, Jackie straciła równowagę na schodach '' ::plask wczolo: Niech Jackie tylko stanie na nogi. Może w końcu ktoś przytęperuje Stephanie. Choć i tak Jackie jedno już osiągneła, Cesarzowej mina w szpitalu się zmieniła, wie, że przesadziła.
ODPOWIEDZ