Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Wow jeszcze Evan Lysacek mistrz olimpijski z Vancouver. Ciekawe ile tam gwiazdy biorą za 1 odcinek ?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Damians »

Bożesz Ty mój :shock:
Grochola z Jankiem Nataszy:
Obrazek

A w drugim odcinku gościem specjalnym będzie i zaśpiewa... żona Romana Polańskiego!!!!!!!!!!!!!!!

TVN chwyta się już czego tylko może ::cojest::
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ostatnie występy RM we włoskiej edycji TzG:

Taniec z poprzedniego tygodnia - Merengue:
http://www.youtube.com/watch?v=tVh-zcss ... r_embedded

I ze wczorajszego odcinka, kilka par, w tym Moss tańczą Charlestona.
http://www.youtube.com/watch?v=7EPZXIUNmxU
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

Merengue wyszło bardzo fajnie :D
Ronn się rozkręcił i w porównaniu z pierwszymi występami widać niesamowite postępy.
To ile jeszcze par tam zostało?
Bo z tego co pamiętam, finał jakoś w połowie marca.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Pozostało chyba 6 par, tak przynajmniej podaje włoska Wikipedia.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Tomala »

Podobał mi się 1. odcinek 11. edycji :) Zabawnie było. I na każdym kroku chwalili się tym swoim nowym studiem :lol:
Fajnie, że wróciła Aneta Piotrowska, ale partnera to już dostała najgorszego z możliwych ::kwasny:: Ale jakoś tak zmieniła się. Trochę inaczej ją pamiętałem. Ma jakby trochę inny kształt twarzy, ale może mi się wydaje.
Grochola - ::loll::
Ten windsurfer jest trochę podobny do House'a ::rad:: (znowu się szybko kręci ta emotka ::loll:: )
Nie wiedziałem, kto to jest Olga Bołądź, a to ta sympatyczna lekarka z MJM :)
Piotra Szwedesa nie lubię, ale tańczył do "American Pie" Madonny :)

Post autor: Tkk_Bolly »

Mnie się najbardziej podobała Kasia Glinka, pięknie wyglądała i widac, że ma zakusy na tancerkę. Zdecydowanie pozytywne wrażenie zrobiła na mnie Kasia Grochola, bardzo błyskotliwa i inteligentna. Miło widziec, po długiej przerwie Anetę Piotrowską :D Fajnie się ogląda program jak zawsze, ale nie zawiodę się w tej edycji przy wynikach, bo nie ma takiej pary, której bardzo kibicuję, do tej pory to była Tamara Arciuch i Weronika Rosati, może też jak Kasia Figura odpadła byłem bardzo zawiedziony.

Gdyby dziś ktoś odpadał byłaby to...Olga Bołądź I na końcu stałaby z Przemysławem Saletą. O ile Olga ma szansę wybronic się za tydzień dobrym tancem to Przemek chyba nie, więc jako pierwszego go pewnie pożegnamy, ku mojemu zdziwieniu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: mailo »

A jest gdzieś pełna lista wyników? Anetka chyba nie na długo powróciła bo ten Mrozu to jakiś wymoczek i najniższe noty dostali od sędziów:/ Ona zawsze jakis wymoczków dostaje jako partnerów, najpierw Mroczek-wymoczek teraz ten Mrozu-wymoczek.
Nikt z was nie pisze o tej Oceanie, a przecież ona prowadzi:) Jest dosyć ciekawa i taka optymistyczna. Glinka sexy :serce: Barciś śmieszny :lol: Grochola sympatyczna :D a Wodecki to jakby dzisiaj coś łyknął przed wejściem na wizję, takie miał wypowiedzi. Pawlowic w tych okularach jak pani profesor 8) Skrzyneckiej jakoś dzisiaj cycki zasłonili.
Nie wiem o co chodzilo Kamińskiej z tym, że na pytanie, czy chciałaby dostać kryształowa kulę, spytała "A co to?" To chyba miał być żart...Ale się uśmiałem !!! Haaahaha ::plask wczolo: Te jej dziecinne, żenujące wypowiedzi, poszturchiwanie Maseraka pięściami niestety trochę obniżyły poziom. Kompletnie niedobrani jako para, chyba że na zasadzie kontrastu.

Post autor: kimberly1990 »

Najbardziej podobał mi się Artur Barciś :: bow :: , Kasia Glinka :: bow :: , Olga Bołądź i Przemysław Miarczyński :wink: Taniec Barcisia był świetny (może nie świetny technicznie; ale technicznie chyba nikt jakoś genialni nie zatańczył - w końcu to pierwszy odcinek), a poza tym uwielbiam tego człowieka więc siłą rzeczy będę mu kibicować :: bow :: :mrgreen: Podobnie z Kasią Glinką - lubię ją, ale też widać wczoraj było, że ma ona dryg do tańca, więc zapewne będzie coraz lepiej :wink: Olgę Bołądź też bardzo lubię jako aktorkę, a poza tym jej taniec mi się podobał :wink: Do tego ma super partnera jakim jest Łukasz Czarnecki :serce: - tworzą fajną taneczną parę :wink: A ten mistrz świata windsurfingu wydał mi się takim sympatycznym i normalnym facetem, że od razu go polubiłam :wink:

Moim zdaniem jedno wielkie nieporozumienie w tym programie to Katarzyna Grochola ::ke:: ::ysz:: No ale może zmienię zdanie w kolejnych odcinkach... ::jezyk:: Na Olę Szwed to już patrzeć nie mogę (bo ona była już chyba wszędzie się wepchnęła gdzie się dało, więc nie mogła pominąć TzG ::kwasny:: ) ::plask wczolo:

A co do Anety Piortowskiej to ona sie straznie zmieniła ::ke:: I to na niekorzyść, moim zdaniem ::ysz:: Wygląda tak jakoś... staro (?) ::ke:: ::ysz:: A poza tym miała przez cały program taką minę, jakby wcale nie była zadowolona, że wróciła do programu (ani trochę jej nie uwierzyłam jak odpowiedziała twierdząco na pytanie Skrzyneckiej czy brakowało jej programu ::jezyk:: ), albo jakby ją coś bolało ::loll:: ::jezyk::

Post autor: Tkk_Bolly »

http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/3342 ... detal.html
Wyniki jak zawsze na oficjalnej. Oceana jak na taki taniec to też mało smsów
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Tkk_Bolly pisze:http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/3342 ... detal.html
Wyniki jak zawsze na oficjalnej. Oceana jak na taki taniec to też mało smsów
Ale tu są same smsy a mi chodzi o łączne z głosami jury. Oceana tutaj dostała sredni wynik ale w ogólnym zestawieniu prowadzi.
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Julka z Rafałem wszystkich zdetronizowała jak chodzi o ilość sms-ów . Miażdżąca przewaga. Swoją drogą brzydko wygląda w tej nowej fryzurze i nowym kolorem włosów.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze: Piotra Szwedesa nie lubię, ale tańczył do "American Pie" Madonny :)
Na oficjalnej stronie programu pisze, że to utwór Dona McLeana.

Post autor: Tomala »

Pottermaniack pisze:Na oficjalnej stronie programu pisze, że to utwór Dona McLeana.
Bo Madonna nagrała tego cover, ale tak mi się wkręciło, że to jej piosenka, że przyjąłem, że to piosenka Madonny. Ale śpiewała kobieta, a nie facet, więc można powiedzieć, że śpiewała wersję Madonny. I melodia też była podobna do wersji Madonny :wink:

kimberly1990 pisze: Moim zdaniem jedno wielkie nieporozumienie w tym programie to Katarzyna Grochola ::ke:: ::ysz:: No ale może zmienię zdanie w kolejnych odcinkach...jej ::
A chodzi ci o taniec czy ja jako osobe? Bo taniec to sie zgodze, ze porazka, ale nadrobila wg mnie tym, ze podeszla do tego na luzie.
ODPOWIEDZ