Oglądalność "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Też tego nie rozumiem. Ale już najbardziej mnie śmieszy to, że Polsat co jakiś czas puszcza to u siebie w niedzielę rano, to wtedy jedynka robi dokładnie to samo o tej samej porze, tego samego dnia!
A ja rozumiem, bo ten serial to element mojego dzieciństwa i lubię do niego wracać, w sumie tak regularnie go nie oglądam, ale jak już zobaczę, że leci, to oglądam. :)
A Polsat emituje tylko pierwsze 8 odcinków, czyli I serię, TVP1 za to emituje wszystkie odcinki (21). :wink: Poza tym ja tam lubię jeszcze wiele innych "starych" polskich seriali. :wink:

Ale żeby nie było zbytniego odbiegania od tematu, to powiem, że nadal cieszy mnie dobra oglądalność MnS. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oglądalność w zeszłym tygodniu wyniosła 2.85 mln.
Żródło: AGB
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

No to dobrze. Kluczowe będą pierwsze tygodnie marca.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Oglądalność z zeszłego tygodnia - http://www.swiatseriali.pl/ogladalnosc

MNS wypadło z rankingu :roll:
Także nie dowiemy się, ile dokładnie osób ogląda MNS o nowej porze, na pewno poniżej 2,3 mln.
sharkinator

Post autor: sharkinator »

To bardzo niepokojące, jak tak dalej pojdzie to nie chce myslec co sie moze stac.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przecież to było do przewidzenia. Przeniesienie serialu na gorszą godzinę spowodowało, że oglądalność spadła. Spodziewałem się tego, że widownia spadnie o jakieś 1/3. TVP ma teraz porównanie. Lepszą porę ma "Bonanza", nie wiemy czy to podniosło oglądalność serialu. Teraz przydałyby się wyniki oglądalności programu "Z refleksem". Dopiero wtedy będziemy mieli obraz, ilu ludzi, szacunkowo oczywiście, ogląda te pozycje.
Awatar użytkownika
Damians

Bonanzy też nie ma w zestawieniu, czyli oglądalnośc o 16.00 jest niższa, niż jak nadawali o tej porze MNS.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

O oglądalności serialu w nowej porze nadawania:

Moda na sukces z mniejszą widownią

Od 2 marca br. amerykańska telenowela "Moda na sukces" została przeniesiona na inną porę emisji. Z godziny 16.00 przeniesiono serial na 14.30, a drugi odcinek emitowany jest po przerwie na "Wiadomości" o 15.20. Nowa pora emisji spowodowała spory spadek widzów serialu, jak i udziału w rynku. Od 2 marca średnia liczba widzów według raportu TNS OBOP dla MediaFM.net wynosi 5,12 proc. (rok wcześniej 7,43 proc.), a udział Jedynki w rynku wynosi 27,13 proc. (rok temu 31,06 proc.). Jedynka jednak wciąż pozostaje liderem rynku o tej porze. W tym samym czasie TVN ma tylko 13,01 proc, Polsat 12,94 proc, a Dwójka 7,18 proc. udziałów.

Widownia i udział "Mody na sukces" po 2 marca br.

Obrazek

Widownia i udział "Mody na sukces" po 2 marca 2009 r.

Obrazek

/mediafm.net/
Awatar użytkownika
Damians

10 marca MNS oglądało 1,4 mln widzów :shock: ::cojest:: ::cojest:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
TVP jest niepoważna i nienormalna!! Wszystkich stamtąd bym zwolnił!!!
Tomala

Post autor: Tomala »

Jak tak dalej pójdzie to zdejmą MNS z anteny ::kwasny:: :cry: ::plask wczolo: W sumie wydaje mi się, że właśnie po to była ta zmiana godziny emisji...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Musimy działać dalej czyli bombardować Tvp1 aby wróciła godzina 16! Od lat o tej było i to wieli idiotyzm że teraz w to miejsce jest Bonanza. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ciekawe, jak teraz układają się wyniki "Bonanzy". W styczniu serial miał nienajgorszą widownię, bo ponad 2 mln widzów i ok 30% udział w rynku telewizyjnym:
http://mediafm.net/telewizja/23691,Bona ... ennie.html
To jedno z pierwszych wyników co znalazłem w Google.

Do TVP wyślę ponownego maila, ale nie liczę na to, że dostanę odpowiedź.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Kpina te wyniki, ale z tego wynika , że Moda cieszy się większą popularnością niż Świat Według Bundych. Co jest dla mnie zaskoczeniem.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Trzeba w jeden, konkretny dzień zorganizować protest i wysłać maile do TVP o przeniesienie MNS na dawną godzinę, to niepoważne, co oni teraz robią. Bonanzę może ogląda 2,2 mln, ale MNS w lutym miała nawet 3 mln. :roll:
1,4 mln to wynik fatalny, poniżej średniej oglądalności TVP. ::kwasny:: Ale przynajmniej ma większą, niż dwa nowe "hity" Dwójki o 18:45. :roll:
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

MNS się broni mimo nowej pory emisji. W TOP20 seriali 18 miejsce z wynikiem 2,85 mln. Oto cały ranking http://www.swiatseriali.pl/ogladalnosc
ODPOWIEDZ