Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Emilka pewnie znów będzie z Patrykiem 8)
Tak w ogóle to Bartek nie pasuje do tej całej Lucyny :roll:
A Pawła nieźle ktoś wplątał w to zabójstwo... może to Michała żona? Hmm...
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Albo związana jest z tym ta blondyna z aparatem.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Blondynka robiąca zdjęcia na pewno ma z tym jakiś związek.
Moja mama, która też ogląda serial :P , zaczęła podejrzewać dr Walczaka. Po namyśle stwierdzam, że mógł mieć jakieś motywy, albo zazdrościł koledze sukcesów w pracy, a może... zakochał się w Majce? Teraz często u niej bywa i bardzo ją wspiera. 8) Możliwe też, że jest w zmowie z Klarą, bo na pogrzebie mówili sobie per pan/pani, a później ona powiedziała coś takiego "No, leć za nią...", gdy ten gonił za Majką. :roll: Darek mógł także podłożyć ten klucz w mieszkaniu Krzyżanowskich, skoro tam bywa. ::chytry::

Mimo wszystko mam jednak nadzieję, że to nie Walczak zabił Stasiaka, bo jednak wydaje się być dobrym przyjacielem, przecież tak rozpaczał po śmierci Michała, albo dobrze udawał. ::chytry:: Poza tym lubię tego aktora z seriali "Zaginiona" i "Tak, czy nie?", gdzie wcielał się w fajne postaci. :) Tak w ogóle to Majka mogłaby się choć na chwilę zainteresować drugim doktorem... :P

Sceny w więzieniu również ciekawe. To mój ulubiony wątek obecnie i strasznie mnie wkurza jak pokazują coś innego, a szczególnie nudną Emilkę. I pojawił się w końcu Manuel. :twisted:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

DeaconFan pisze:Moja mama, która też ogląda serial :P , zaczęła podejrzewać dr Walczaka. Po namyśle stwierdzam, że mógł mieć jakieś motywy, albo zazdrościł koledze sukcesów w pracy, a może... zakochał się w Majce? Teraz często u niej bywa i bardzo ją wspiera. 8)
Właśnie też podejrzewam tego gościa. Miał motyw i często odwiedzał Majkę. Ktoś musiałby się włamać do domu , żeby podrzucić ten klucz, a on miał kilka okazji.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ostatnio nadal bardzo ciekawe odcinki, wątek śmierci Stasiaka chyba powoli się wyjaśnia i zbliża do wielkiego rozwiązania. :P Mam nadzieję, że pokażą jeszcze retrospekcje z hotelu, jak do tego wszystkiego doszło, co tam robił Paweł itp. No i zapowiedź dzisiejszego odcinka też genialna! Darek nieźle przywali Majce. :shock:

A jednak to wszystko prawdopodobnie robota Klary i Walczaka. Trochę szkoda, że Darek brał w tym udział, bo liczyłem po cichu na jakiś romansik jeszcze pomiędzy nim a Majką. Ciekawe czy jest on faktycznie kochankiem Klary i czy przypadkiem nie czuł jeszcze czegoś do Marysi. :P

Lubię też oglądać te sceny w więzieniu. Manuel jest świetny jako czarny charakter, zawsze go lubiłem. Kumple Pawła z celi - "Brona" i "Szczawik" też fajni. :) Mogliby na dłużej zagościć w serialu, ale pewnie znikną wraz z końcem wątku więziennego.

Poza tym wczoraj były prześmieszne sceny z udziałem pijanego Śmiałka oraz Emilki i Patryka w łóżku. Dawno się tak nie uśmiałem na PM. :D

Wspomnę jeszcze o Stefani i Aleksie. :P Ciekawa para się zapowiada. :lol:

Ogólnie odcinki bardzo fajne i wszystkim polecam. :D
Na YouTube ostatnio jest pełno filmików o PM, różne reklamy, sceny z serialu, polecam zapowiedź najbliższych odcinków: http://www.youtube.com/watch?v=Gfhy-N3zkEg

A także może komuś kto nie oglądał wszystkich odcinków, albo w ogóle nie ogląda serialu, a jest nim zainteresowany spodoba się to video (najlepsze sceny serialu!):
http://www.youtube.com/watch?v=FHf3f6rK ... re=related
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ja oglądam ostatnio PM i wątek Pawła umieszczonego w knaście bardzo mi się podoba. Kumpli ma tam świetnych hehe, najlepszy ten mały "Szczawik". Mam nadzieję, że cała ta sprawa ze śmiercią tego doktorka nie zostanie tak już rozwiązana i może będzie w to wplątana jeszcze jakaś osoba, której nikt nie bierze pod uwagę.

Wkurza mnie ojciec tej całek Emilki. Fajny był ostatnio poród świnki Barbary:)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Newsy obsadowe:

Do serialu zostaną niebawem wprowadzone kolejne nowe postaci, jedna postać także powróci.

Jeszcze w tym miesiącu ma powrócić Anna (Agnieszka Włodarczyk) - dawna niespełniona miłość Bartka i Patryka, obecnie nowa instruktorka fitness w fitness klubie Kingi. Tym razem znajdzie się w miłosnym trójkącie z... Kingą i instruktorem - Łukaszem.

W drugiej połowie kwietnia do obsady dołączy także Robert Gonera. Wcieli się on w rolę ekscentrycznego zakonnika - Tomasza. Tomasz zaprzyjaźni się z Marysią, razem będą pomagać innym ludziom. :mrgreen:

Natomiast na początku maja na ekranach telewizorów będziemy mogli zobaczyć znaną piosenkarkę Sashę Strunin. Wcieli się ona w serialu w rolę młodej, ambitnej, początkującej wokalistki - Kaliny. Stanie się obiektem pogróżek. Do roli jej ochroniarza zostanie zatrudniony Paweł.
Dziewczyna weźmie także udział w programie "Wojna gwiazd", w którym będzie się musiała zmierzyć z podupadającą gwiazdą showbiznesu Andreą Sawicką (w tej roli do obsady dołącza Monika Jarosińska, znana jako Jolka z "Samego Życia"). Monika Jarosińska specjalnie dla nowej roli przefarbowała kolor włosów na ciemny brąz.

Ponadto w serialu zobaczymy także gościnnie w jednym odcinku - Adama Sztabę, do obsady na dłużej zaś dołączą Hubert Zduniak (znany z roli Janka w "M jak Miłość") oraz Katarzyna Chrzanowska (Ewa, "Adam i Ewa", Monika, "Samo Życie").
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fatalny wieczór kawalerski :P Panowie, chcielibyście wziąć udział w takim? :> :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Gabra-Sheila pisze:Fatalny wieczór kawalerski :P Panowie, chcielibyście wziąć udział w takim? :> :lol:
No, ja przyznam się szczerze nie mam jeszcze żadnego doświadczenia, jeśli chodzi o takie imprezy. :P Ale to prawda, że fatalnie to wyszło Arturowi i spółce. Rafał był wkurzający, w ogóle nie chciał się bawić, potem jakoś tak sztucznie aktor grał pijanego. :lol: Bartek tylko latał z kamerą, Paweł nagle znowu pije alkohol, Artur jak to Artur - wiadomo jak się zachowuje mając do czynienia z płcią piękną, Patryk szybko się zmył... :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Paweł wyszedł z więzienia :?:
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tiril pisze:Paweł wyszedł z więzienia :?:
Tak, wyszedł kilka odcinków temu po tym jak wsadzili tam prawdziwego zabójcę - Walczaka.

A teraz normalnie pił na wieczorze kawalerskim, powiedział, że coś mu się od życia należy, opowiadał też przy tym oczywiście kumplom opowieści spod celi. :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

A jak w końcu udowodniono Walczakowi i Klarze winę?
A koledzy spod celi już całkiem zniknęli, Manuel, January Brunov itp?
I jak Maryska się tłumaczy tego, że ani raz nie przyszła go odwiedzic?
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

DeaconFan pisze:Paweł nagle znowu pije alkohol
Paweł już wcześniej pił alkohol np. jak była akcja co potargał Magdzie bilet lotniczy do Japonii.
A jak w końcu udowodniono Walczakowi i Klarze winę?
Klara była cwana i doszła do wniosku , że będzie pomagać policji i w zamian za to zgodnie z jakimś tam artykułem jej kara będzie znacznie krótsza niż kara Walczaka.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tim pisze:Paweł już wcześniej pił alkohol np. jak była akcja co potargał Magdzie bilet lotniczy do Japonii.
No tak, wiem. On ogólnie raz pije, raz nie pije. :roll: Na tym wieczorze kawalerskim początkowo pił chyba jakiś sok porzeczkowy, potem się go pytali czy znowu pije i powiedział, że coś mu się należy teraz od życia. :lol:
Tiril pisze:A koledzy spod celi już całkiem zniknęli, Manuel, January Brunov itp?
No tak, zniknęli po tym jak Paweł wyszedł z więzienia. Manuel miał jeszcze ostatnie starcie z Pawłem, które przegrał (Paweł jednak nie chciał go zabić, mimo że ten go do tego podburzał). I potem pokazali wkurzonego Manuela w areszcie. Z Broną (J. Brunov) i Szczawikiem Paweł także pożegnał się przed wyjściem.
Jak dla mnie był to ciekawy wątek, teraz znowu zanosi się na nieciekawe sceny z innymi postaciami. I z tego co wiem wielu widzów bardzo polubiło kolegów Pawła z celi i na oficjalnej stronie PM są apele do twórców, żeby ci jakoś powrócili. :)
Podam jeszcze spoiler, że może to nie koniec tego wątku, bo Paweł wkrótce odwiedzi Walczaka w więzieniu!
Tiril pisze:I jak Maryska się tłumaczy tego, że ani raz nie przyszła go odwiedzic?
No w ogóle się z tego nie tłumaczy. Można to jakoś uzasadnić tym, że Paweł sam nie chciał jej w ogóle widzieć i kazał jej wyjść podczas widzenia. Bardziej chciała się tłumaczyć z tego dlaczego go wydała (dla jego dobra itp.).
Tiril pisze:A jak w końcu udowodniono Walczakowi i Klarze winę?
Jak napisał Tim Klara w zamian za mniejszą karę (jakieś pół roku w więzieniu chyba) wsypała całkiem Walczaka. Jego jeszcze dorwała policja jak szedł za Arturem i próbował go zabić.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Śmiejemy się z Klanu i Plebanii, a wczoraj w Pierwszej Miłości była taka reklama, że to szok :P
Rozmowa Marysi, z tą babką z kwiaciarni

-Gdzie mój telefon
-Tutaj
-Muszę zadzwonić do Angli
-Wiesz ile zapłacisz?
-To Heyah, mam taniej

I zbliżenie na telefon :mrgreen:
ODPOWIEDZ