Tak w ogóle to Bartek nie pasuje do tej całej Lucyny
A Pawła nieźle ktoś wplątał w to zabójstwo... może to Michała żona? Hmm...
Właśnie też podejrzewam tego gościa. Miał motyw i często odwiedzał Majkę. Ktoś musiałby się włamać do domu , żeby podrzucić ten klucz, a on miał kilka okazji.DeaconFan pisze:Moja mama, która też ogląda serial, zaczęła podejrzewać dr Walczaka. Po namyśle stwierdzam, że mógł mieć jakieś motywy, albo zazdrościł koledze sukcesów w pracy, a może... zakochał się w Majce? Teraz często u niej bywa i bardzo ją wspiera.
![]()
No, ja przyznam się szczerze nie mam jeszcze żadnego doświadczenia, jeśli chodzi o takie imprezy.Gabra-Sheila pisze:Fatalny wieczór kawalerskiPanowie, chcielibyście wziąć udział w takim? :>
Tak, wyszedł kilka odcinków temu po tym jak wsadzili tam prawdziwego zabójcę - Walczaka.Tiril pisze:Paweł wyszedł z więzienia
Paweł już wcześniej pił alkohol np. jak była akcja co potargał Magdzie bilet lotniczy do Japonii.DeaconFan pisze:Paweł nagle znowu pije alkohol
Klara była cwana i doszła do wniosku , że będzie pomagać policji i w zamian za to zgodnie z jakimś tam artykułem jej kara będzie znacznie krótsza niż kara Walczaka.A jak w końcu udowodniono Walczakowi i Klarze winę?
No tak, wiem. On ogólnie raz pije, raz nie pije.Tim pisze:Paweł już wcześniej pił alkohol np. jak była akcja co potargał Magdzie bilet lotniczy do Japonii.
No tak, zniknęli po tym jak Paweł wyszedł z więzienia. Manuel miał jeszcze ostatnie starcie z Pawłem, które przegrał (Paweł jednak nie chciał go zabić, mimo że ten go do tego podburzał). I potem pokazali wkurzonego Manuela w areszcie. Z Broną (J. Brunov) i Szczawikiem Paweł także pożegnał się przed wyjściem.Tiril pisze:A koledzy spod celi już całkiem zniknęli, Manuel, January Brunov itp?
No w ogóle się z tego nie tłumaczy. Można to jakoś uzasadnić tym, że Paweł sam nie chciał jej w ogóle widzieć i kazał jej wyjść podczas widzenia. Bardziej chciała się tłumaczyć z tego dlaczego go wydała (dla jego dobra itp.).Tiril pisze:I jak Maryska się tłumaczy tego, że ani raz nie przyszła go odwiedzic?
Jak napisał Tim Klara w zamian za mniejszą karę (jakieś pół roku w więzieniu chyba) wsypała całkiem Walczaka. Jego jeszcze dorwała policja jak szedł za Arturem i próbował go zabić.Tiril pisze:A jak w końcu udowodniono Walczakowi i Klarze winę?