Studio jest tandetne. Wygląda jak jakaś badziewna 5 m wysokości blaszana, pierwsza lepsza hala . Scena też ... międzynarodowa jakość. Normalnie mogliby tam zrobić TzG tyyyle miejsca. To całe szczęście , że nie ma Krzysia(ja mam 20 lat). Gdyby jego tam jeszcze wsadzili to już byłby pełen odlot. Chociaż może Pudzian przypadkiem walnąłby w twarz Krzysia tak, że żadna operacja plastyczna by mu już nie pomogła.DeaconFan pisze:Ogólnie brakuje tej atmosfery JOŚ, a przede wszystkim Ibisza, nowe studio niezbyt mi się podoba
Programy rozrywkowe
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Bardzo jestem usatysfakcjonowany pierwszym odcinkiem nowego show. To jest to na co czekałem i sto razy lepsze od JośVII, które by pewnie było tylko z gwiazdeczkami. A tu mamy wielkie gwiazdy.
Ale po kolei
Bardzo fajna scena, bardzo fajne, nowoczesne studio i niebieski jako kolor przewodni też pasuje, do tego green room jest poprostu bombowy. Najlepszy jak do tej pory z jakiegokolwiek show! Przy ogłaszaniu wyników migające światełka to poprostu bomba. Ja uważam, że to jedne z najbardziej nowoczesnych show
Prowadzenie: Kasia jak zwykle niezawodna i Mariusz też świetnie sobie poradził, miał wiele trafnych uwag. I co najważniejsze nie brakowało Krzyśka
Jury. Też bardzo pozytywne, Doda jak zwykle kilka śmiesznych tekstów miała
i trochę prowakowała wkładając sobie miecz(?) w biust
czy mając Edytę Górniak na bananie w opasce. Do nikogo się nie przyczepiła i to może lepiej. Santorka dała radę
Karolak jakoś średnio miałem wrażenie, że jest zły... Jedynie zastrzeżenie to, że mogli dorzucic, jako czwartego jurora Cygana, no ale do ostatnich chwil próbowali nakłonic Górniak, więc cóż. Mamy bardzo zbliżone punkty przez co kilka par ma ten sam wynik, a eliminacja tak jak tzg, więc każdy punkcik na miarę złota i może decydoac o tym, z którą parą się pożegnamy
Uczestnicy: Wiele na prawdę wielkich gwiazd, w joś to było wydarzenie tu jest normalnością, to wielki plus
Halina Frąckowiak, dała popis swoich wokalnych umiejętności, było pięknie, choc niestety Robert Kochanek to śpiewac nie umie. A najlepszy występ w tym odcinku to dla mnie Ostrowska & Halama, oboje mają bardzo dobre wokale, świetnie razem brzmiące.
Jacek Wójcicki zaśpiewał fenomalnie i gdyby patrzec indiwidualne to najlepiej z Haliną. Wachowicz pomijając, że dziś powiedziala w piosence dwa zdania fałszując to ma mocny ciekawy głos, więc też coś może z niej byc. To te 3 pary to moi faworyci Wachowicz& Wójcicki, Ostrowska &Halama i & Frąckowiak&Kochanek.
Moi przedpremierowi faworyci Cerekwicka z Brzózką i Koroniewską i Zagobelny,troche zawiedli, obie gwiazdy niestety śpiewac nie umieją, ale i tak liczę, że dojdą wysoko.
Pozostałe pary. Mam niechęc do Stachurkiego a Czubówna nie umie śpiewac, więc liczę, że polecą pierwsi. Kupicha& Bosak-Ania jest niewidzialna w tej parze, śpiewa też słąbo. Ivan&Sykut śpiewają na równi ( Sykut jako jedyna w składzie 20 osób nie jest gwiazdą)
Pudzian najgorzej, szkoda, że Ania dostała takiego partnera. Paulla & Partyka fajnie, ale chce ich usłyszec w szybszej piosence nie daje im kredytu zaufania.
Teraz cały tydzień bede się osłuchiwał z wykonaniami na ipla.
Ale po kolei
Bardzo fajna scena, bardzo fajne, nowoczesne studio i niebieski jako kolor przewodni też pasuje, do tego green room jest poprostu bombowy. Najlepszy jak do tej pory z jakiegokolwiek show! Przy ogłaszaniu wyników migające światełka to poprostu bomba. Ja uważam, że to jedne z najbardziej nowoczesnych show
Prowadzenie: Kasia jak zwykle niezawodna i Mariusz też świetnie sobie poradził, miał wiele trafnych uwag. I co najważniejsze nie brakowało Krzyśka
Jury. Też bardzo pozytywne, Doda jak zwykle kilka śmiesznych tekstów miała
Uczestnicy: Wiele na prawdę wielkich gwiazd, w joś to było wydarzenie tu jest normalnością, to wielki plus
Halina Frąckowiak, dała popis swoich wokalnych umiejętności, było pięknie, choc niestety Robert Kochanek to śpiewac nie umie. A najlepszy występ w tym odcinku to dla mnie Ostrowska & Halama, oboje mają bardzo dobre wokale, świetnie razem brzmiące.
Jacek Wójcicki zaśpiewał fenomalnie i gdyby patrzec indiwidualne to najlepiej z Haliną. Wachowicz pomijając, że dziś powiedziala w piosence dwa zdania fałszując to ma mocny ciekawy głos, więc też coś może z niej byc. To te 3 pary to moi faworyci Wachowicz& Wójcicki, Ostrowska &Halama i & Frąckowiak&Kochanek.
Moi przedpremierowi faworyci Cerekwicka z Brzózką i Koroniewską i Zagobelny,troche zawiedli, obie gwiazdy niestety śpiewac nie umieją, ale i tak liczę, że dojdą wysoko.
Pozostałe pary. Mam niechęc do Stachurkiego a Czubówna nie umie śpiewac, więc liczę, że polecą pierwsi. Kupicha& Bosak-Ania jest niewidzialna w tej parze, śpiewa też słąbo. Ivan&Sykut śpiewają na równi ( Sykut jako jedyna w składzie 20 osób nie jest gwiazdą)
Pudzian najgorzej, szkoda, że Ania dostała takiego partnera. Paulla & Partyka fajnie, ale chce ich usłyszec w szybszej piosence nie daje im kredytu zaufania.
Teraz cały tydzień bede się osłuchiwał z wykonaniami na ipla.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No to ja mam niemal całkowicie odmienne zdanie od ciebie Tkk Bolly.
Zapomniałem jeszcze wspomnieć o tych migających światełkach przy wynikach, to jedyne co mi się podoba w nowym studiu.
Po zastanowieniu się dołączam też Ostrowską i Halamę to dobrze śpiewających par.
Zapomniałem jeszcze wspomnieć o tych migających światełkach przy wynikach, to jedyne co mi się podoba w nowym studiu.
Po zastanowieniu się dołączam też Ostrowską i Halamę to dobrze śpiewających par.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Gdyby Górniak była w jury zamiast Dody Damians to byś słuchał
I studio i realizacja by było dla Ciebie na najwyższym poziomie, a gdyby jeszcze Górniak wyzywała w I odcinku Paullę i ta odpadła, to to by było Twój ulubiony program wszech czasów.
Więc nie patrzysz obiektywnie
Patrzę obiektywnie.
Chciałem, aby Edyta wystąpiła w tym programie, bo myślałem, że to będzie coś a'la kolejna edycja JOŚ. Ale już po pierwszym odcinku widzę, że jest to jedna, wielka żenada.
Studia JOŚ bylo milion razy lepsze, to jest jakiś kwadrat, a nie scena.
Kałamaga to totalna łamaga, nawet jednego zdania dzisiaj nie powiedział poprawnie. A tylko pomyśleć, że narzekałem na Liszę, ona przy nim była profesjonalistką.'
Cichopek wyglądała pięknie, ale robiła jakieś dziwne ruchy, a jej słownictwo było na poziomie podstawówki, bo już nawet w gimnazjum się tak zapewne nie mówi: of korsik, sto tysi, mega fajny itd.
Ale też chodzi o coś innego, oglądając ten program po prostu się nudzę. Przełączałem na Hit Dekady, jak tam słuchałem wykonań gwiazd, to aż się czuło muzykę, natomiast w TND mam wrażenie, że muzyka akurat w ogóle się nie liczy.
Może 5 lat temu koncepcja, formuła i realizacja tego programu byłaby fajna, ale teraz jest ona tragiczna. I jeszcze te sztuczne oklaski, kojarzące się z Gwiezdnym Cyrkiem
Chciałem, aby Edyta wystąpiła w tym programie, bo myślałem, że to będzie coś a'la kolejna edycja JOŚ. Ale już po pierwszym odcinku widzę, że jest to jedna, wielka żenada.
Studia JOŚ bylo milion razy lepsze, to jest jakiś kwadrat, a nie scena.
Kałamaga to totalna łamaga, nawet jednego zdania dzisiaj nie powiedział poprawnie. A tylko pomyśleć, że narzekałem na Liszę, ona przy nim była profesjonalistką.'
Cichopek wyglądała pięknie, ale robiła jakieś dziwne ruchy, a jej słownictwo było na poziomie podstawówki, bo już nawet w gimnazjum się tak zapewne nie mówi: of korsik, sto tysi, mega fajny itd.
Ale też chodzi o coś innego, oglądając ten program po prostu się nudzę. Przełączałem na Hit Dekady, jak tam słuchałem wykonań gwiazd, to aż się czuło muzykę, natomiast w TND mam wrażenie, że muzyka akurat w ogóle się nie liczy.
Może 5 lat temu koncepcja, formuła i realizacja tego programu byłaby fajna, ale teraz jest ona tragiczna. I jeszcze te sztuczne oklaski, kojarzące się z Gwiezdnym Cyrkiem
Damians, mógłbyś się opanować. Twoja nietolerancja mnie dobija! Zawsze gdy ktoś ma inne zdanie mówisz, że albo ktoś czegoś nabrał (przykład wyżej), albo ktoś jest ślepy, itp. To już jest żałosne. Co by na to kulturalna Jola ą, ę powiedziała?
Każdy ma inne gusta, ale nikt inny oprócz Ciebie tego nie neguje i przez to nie obraża innych.
Mnie się np. ten program spodobał, niczego nie wziąłem i ślepy nie jestem.
Najlepsza była aluzja Dody do Zagrobelnego.
Mnie się np. ten program spodobał, niczego nie wziąłem i ślepy nie jestem.
Najlepsza była aluzja Dody do Zagrobelnego.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mnie też się ten program za bardzo nie spodobał... najgorsze jest jury... masakra. Ja również spodziewałam się po Irenie Santor czegoś innego, że będzie oceniała merytorycznie, a jak ktoś tu zauważył tylko same achy i ochy 
Po pustej Dodzie spodziewałam się tego co zareprezenotowła... czyli nic mądrego.
Po chyba 3 wykonaniach zmieniłam stację, do właśnie to jury najbardziej działało mi na nerwy. Ach jeszcze jedno, nie znoszę tego gościa co rozmawia z wykonawcami po występie w tzw. whiteroomie..., tego z kabaretu.
Ogólnie show zapowiadał się ciekawie, a jury marne jury zepsuło wszystko...
Po pustej Dodzie spodziewałam się tego co zareprezenotowła... czyli nic mądrego.
Po chyba 3 wykonaniach zmieniłam stację, do właśnie to jury najbardziej działało mi na nerwy. Ach jeszcze jedno, nie znoszę tego gościa co rozmawia z wykonawcami po występie w tzw. whiteroomie..., tego z kabaretu.
Ogólnie show zapowiadał się ciekawie, a jury marne jury zepsuło wszystko...
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Kolejne dwa razy obejrzałem wszystkie występy. I kilka moich spostrzeżeń. Mianowicie pogodynka w tej piosence zdominowała Ivana i to ona była na pierwszym planie, lepiej aby tak było przy każdym występie, bo to gwiazda uczy się śpiewac. Choc w przypadku tej pary zawiódł wokal i siła przebicia Ivana, więc pewnie to nie było zamierzone
Koroniewskiej bym nie przekreślał, bo na początku próbowała śpiewac dołem, a jej dół jeszcze bardzo słaby, a w wysokich partiach chyba było pozytywnie, ale tego jednoznacznie nie można ocenic, bo zdominował wszystko Zagrobelny. Więc dlatego mi się nie podobało.Ale ciekawy jestem kolejnych występów.
Ulubiony występ Wójcickiego, facet jest genialny, a Ewa tylko urozmaica utwór, piękna kobieta.
Brzózka śpiewa jak typowy spiker, oby Kasia coś zrobiła, bo czarno to widzę, o Halince i Kochanku nowego nic nie mogę powiedziec. Ale z moich wyliczeń
wynika, że to między tymi trzema bardzo fajnymi parami rozegra się za tydzień pojedynek o pozostanie w programie.Tak jak w Joś1 gdzie najlepsze gwiazdy poleciały na początku.
Koroniewskiej bym nie przekreślał, bo na początku próbowała śpiewac dołem, a jej dół jeszcze bardzo słaby, a w wysokich partiach chyba było pozytywnie, ale tego jednoznacznie nie można ocenic, bo zdominował wszystko Zagrobelny. Więc dlatego mi się nie podobało.Ale ciekawy jestem kolejnych występów.
Ulubiony występ Wójcickiego, facet jest genialny, a Ewa tylko urozmaica utwór, piękna kobieta.
Pierwszy odcinek Tylko nas dwoje oglądało 3 601 876 przy udziale w rynku 23,67% Polsat jest liderem pasma w czasie trwania show.(II miejsce TVP1 Piraci z karaibów 23,45% , III Hit dekady 20,76%) i Joś VI TVP2 przebija o milion, jakby taka oglądalnosc się utrzymała to na pewno zobaczymy kolejną edycję 
Ela Zapendowska nie zostawiła suchej nitki na programie i powiedziała, że cieszy się, że jej tam nie ma. A JA Elu ciesze się razem z Tobą
A ta uwaga, ze niektórzy tam występujący nie są artystami, to raczje nie była skierowana do Kupichy i Stachurskiego, jak podają portale, tylko to innej osoby, która się tam pojawiła...
A ta uwaga, ze niektórzy tam występujący nie są artystami, to raczje nie była skierowana do Kupichy i Stachurskiego, jak podają portale, tylko to innej osoby, która się tam pojawiła...
Odcinek drugi oceniam pozytywnie, ale przeżyłem na sam koniec moment grozy... ale od początku
Uznanie dla Radka Brzózki,który był o wiele lepszy niż tydzień temu. Poprawił się jego dół a górę jak się okazuje ma naprawdę niezłą. I w dodatku w parze z Kasią Cerekwicką. To był dziś najlepszy występ i rosną na moich faworytów.
Joanna Koroniewska też zrobiła postępy, jednak jak słusznie jury zauważyło musi popracowac nad siłą głosy i ostatecznie za tydzień będe mógł coś stwierdzic jak pocwiczy. Ta sama sprawa z Anią Bosak, choc ta ma mniejszy potencjał.
Ewa Wachowicz... ten występ muszę sobie obejrzec jeszcze raz, ale niski głos ma w każdym razie też bez rewelacji, jednak z fantastycznym Jackiem Wójcickiem tworzą taką fajną barwną uzupełniająca się parę. (Jacek reprezentuje wokal, Ewa urodę i ubarwia piosenki Jacka)To jest mój typ nr 2. ( typ nr 1. z zeszłego tygodnia, ustępują Radkowi i Kasii) Chwilę grozy przeżyłem na koniec jak nagle Ewa zagrożona
Wyniki głosowania niejasne, mogę tylko domyślac się, że układają taką samą tabelkę jak w TzG następnie po zsumowaniu punktów typują dwie, które otrzymały najmniej punktów, następnie tabelka przestaje miec znaczenie, a o tym kto odpada decyduje to jak głosowały regiony Polski. Tak jest? W ogóle nic nie powiedzieli o co chodzi , tu ogromny minus dla tego programu, ale muszę dociec jak to jest 
Trzy osoby odstają od reszty mianowicie Krystyna Czubówna, Pudzian i Robert Kochanek, ze względu na partnerów miałem nadzieję, że poleci Czubówna, a Kochanek hmm. Szkoda trochę Halinki,ale Robert śpiewał tragicznie,może to też po części wina Halinki bo jeszcze bawiła się z wokalem, wręcz go utrudniła( wyszło to jej pięknie) i Robertowi kazała to samo, a ten poległ. Oby pani Frąckowiak o ile zgodzi się zaśpiewac w kolejnych edycjach dostała jakichś godziwych mających warunki głosowe uczniów
Jeszcze jedna rzecz brawa dla Paulli za dzisiejszy utwór konkursowy. Fantastycznie!
Uznanie dla Radka Brzózki,który był o wiele lepszy niż tydzień temu. Poprawił się jego dół a górę jak się okazuje ma naprawdę niezłą. I w dodatku w parze z Kasią Cerekwicką. To był dziś najlepszy występ i rosną na moich faworytów.
Joanna Koroniewska też zrobiła postępy, jednak jak słusznie jury zauważyło musi popracowac nad siłą głosy i ostatecznie za tydzień będe mógł coś stwierdzic jak pocwiczy. Ta sama sprawa z Anią Bosak, choc ta ma mniejszy potencjał.
Ewa Wachowicz... ten występ muszę sobie obejrzec jeszcze raz, ale niski głos ma w każdym razie też bez rewelacji, jednak z fantastycznym Jackiem Wójcickiem tworzą taką fajną barwną uzupełniająca się parę. (Jacek reprezentuje wokal, Ewa urodę i ubarwia piosenki Jacka)To jest mój typ nr 2. ( typ nr 1. z zeszłego tygodnia, ustępują Radkowi i Kasii) Chwilę grozy przeżyłem na koniec jak nagle Ewa zagrożona
Trzy osoby odstają od reszty mianowicie Krystyna Czubówna, Pudzian i Robert Kochanek, ze względu na partnerów miałem nadzieję, że poleci Czubówna, a Kochanek hmm. Szkoda trochę Halinki,ale Robert śpiewał tragicznie,może to też po części wina Halinki bo jeszcze bawiła się z wokalem, wręcz go utrudniła( wyszło to jej pięknie) i Robertowi kazała to samo, a ten poległ. Oby pani Frąckowiak o ile zgodzi się zaśpiewac w kolejnych edycjach dostała jakichś godziwych mających warunki głosowe uczniów
Jeszcze jedna rzecz brawa dla Paulli za dzisiejszy utwór konkursowy. Fantastycznie!
Najlepszy odcinek Survivora ever! Mina Boston Roba, gdy odpadł Tyson bezcenna!
Nie igra się z Russellem Hantzem
Mam nadzieję, że teraz znów znajdzie HII
Fajnie, że do tej pory uchowała się większość moich faworytów, ale to jak uratował się Russell było genialne
Głupiutki Tyson dał się wrobić... Lubiłam jego teksty, ale w tym sezonie prawie go nie pokazywali, więc nie będę za nim tęsknić
No i James odpadł, chyba trochę za późno... Mam nadzieję, że Sandra niedługo poleci, bo mnie strasznie wkurza. Zresztą nigdy jej nie lubiłam.
Tkk_Bolly będziesz dalej oglądał TAR jak Jeff i Jordan odpadli?
Tkk_Bolly będziesz dalej oglądał TAR jak Jeff i Jordan odpadli?
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta